- Köszönetek: 0
Haleth - Beszélgetések
- Brandir
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Elmúlt egy év, a már széppé vált emlékek is kezdenek összemosódni, és az új tábor új csapatai új élményei várnak minket. Ismerősökkel, barátokkal, humoros történetekkel lettünk gazdagabbak tavaly, s ha nem is mind egy csapatban, s nem Haleth népének hibbant gyermekeiként, de nemsokára újra találkozunk.
"Égig az a fa ér, amelyikről elhisszük."
S.P.Q.L
- Nimrocco mirimafea
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Niph/Elentári írta:
Nimrocco mirimafea írta: Ha tudtok gyertek Líthasra (június 25),bár én nem tudom,h ott leszek-e,de azért gyertek
Hovaa????? Én úgy tudom hogy Elenielék terveznek talit juni 27-re!!!!
Naon jó volt a Líthas,kár h nem jöttetek.Szvsz ott többen tudtunk volna talizni meg sok régi ismerőssel.Bár nekem necces volt h elengedjenek
- Niph
- Nem elérhető
Nimrocco mirimafea írta: Ha tudtok gyertek Líthasra (június 25),bár én nem tudom,h ott leszek-e,de azért gyertek
Hovaa????? Én úgy tudom hogy Elenielék terveznek talit juni 27-re!!!!
“A gyermektársaság gyógyír a lélekre.” (Dosztojevszkij)
- Nimrocco mirimafea
- Nem elérhető
- Niph
- Nem elérhető
Jól elbszélgetünk itt egymással!!!! Nagy a szám majd biztos repülök ezért.....
- Stara
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
- Niph
- Nem elérhető
Bár ahogy elnéztem a csapat fele Relax-ba kerül!
Mira annyit írt nekem hogy még nem egyértelmű de valszínű hogy rendesbe jönnek!!!!!!!!!!!!!! End You??????
- Stara
- Nem elérhető
- Niph
- Nem elérhető
Jogi ismeretek óra amiből cirka 4 órát zavar le a tanár egy huzamba le.......
Halethes tali valamikor????????????
- Stara
- Nem elérhető
Lehet,de azért megpróbáltam. Milyen előadás?Niph/Elentári írta: Hehehehe
Stara erre nem fogsz sok választ kapni mert Haleth népe hogy ugy mondjam kihalt........... szinte alig van látogatva kivétel persze az aki benéz néha néha ide......
Amúgy szerintem mindenkinek már előadás undora van............./me
- Niph
- Nem elérhető
Stara írta: Na,szóval,mi újság van mostanság,úgy általánosságban mindenkivel? :biggrin2:
Hehehehe
Stara erre nem fogsz sok választ kapni mert Haleth népe hogy ugy mondjam kihalt........... szinte alig van látogatva kivétel persze az aki benéz néha néha ide......
Amúgy szerintem mindenkinek már előadás undora van............./me
- Stara
- Nem elérhető
- Picihobbit
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
Egy utcát keresek, ahol délután van mindig
Egy utcát keresek, ahol álmok nőnek az égig
- Niph
- Nem elérhető
elodyke írta: zsíííír
Na nem kell....... még a végén elbízom magam............. :evil3: :evil3: :evil3:
amúgy meg még javitganti fogom illetve, info óra alatt még írok hozzá újabb dolgokat............
- elodyke
- Nem elérhető
... Aztán rájövök: az álarc én magam vagyok.
- Niph
- Nem elérhető
Kissé megint elvonási tüneteim vannak!!!!
Adelard!!! : Hibám javítva!!!!!!
Mindenkit pusszantok!!!!
- Idril Celebrindal./Fenrir
- Nem elérhető
"People cannot gain anything without sacrificing something... That is the principle of Equivalent Trade in alchemy."
- Adelard
- Nem elérhető
Niph/Elentári írta: Tündék- Stara :bounce:
- Nimrocco :bill1:
- Szörcsög :celebrian1:
Én is tünc voltam!! :closed: (/me most szomorú h kimaradt :crying: )
Caress the one
The never-fading rain in your heart
The tears of snow-white sorrow
- Stara
- Nem elérhető
Időközben megtaláltam a "Szeptember végén és a Gumimacik zenéje" szövegét ,hátha valaki elfelejtette: :clown:
"Már dőlnek az orkok a vodka szagától,
Kövülnek a trollok az ablak előtt.
De feltűnt a dombon népünk a bátor,
És mind elrohantak,mint tegnapelőtt!
Rajta hát! Bárhogy bömböl,tombol,zúg a vész,
Bátor, küzdelemre, harcra kész,
Ilyen a Haleth nép!
Ilyen a Haleth nép!!!"
- Angwen
- Nem elérhető
"Bízz Istenben, és tartsd szárazon a puskaport!" (Oliver Cromwell)
- Niph
- Nem elérhető
Tessék le lehet szedni ezután a fejemet, de itt van arégen ígért beszámoló!!! Ha valahonnan valakit kihagytam szintén tessék csak leszedni a fejemet!!!!! Elnézést kérek tőle előre is!!!!!
Tolkien Tábor 2004
Velem
1. nap 2004-07-16 /péntek
Ezzel a nappal kezdődött el az ide tábor. Főleg utazással telt, előbb Szombathelyre, aztán pedig Velembe. Miután mindenki talált magának helyet, vagy éppen felépítette a sátrát, összeterelték a tábor lakoit, és elmondták a szabályokat, kerettörténetet, és egyéb fontos tudnivalókat. Hat csapat van 3 ember és három tünc nép:
-Fingolfin népe
- Thingol népe
- Curufín népe
- Haleth népe (Ezek volnánk mi)!!!!!
- Beor népe
- Marach népe
Ezután kezdetét vette az első Halethes csoportterápia. Ez inkább bemutatkozással telt, egy kis memoriajáték vízipisztollyal segítve majd "adj király katonát" játékkal befejezve. Persze már az elején mindenki kijelentette magáról normális e vagy sem Csapatvezető:Brandír Bölcsünk:Angwen.
Este 7kor vacsora volt, aztán mindernki maga eldönthette hogy mit is akar csinálni. Este elvileg tábortűz lett volna , amihez persze előbb fát kellett gyűjteni.
A fa gyűjtés része még csak megvolt de a tűzgyujtás nem igen ment ) Végül is nagy nehézségek meg egy üveg fáklyaolaj révén is lett tábortűz. Aztán mindenki melegedett a tűznél, folytak nagy beszélgetések, ismerkedések türve a szúnyogok csípéseit Lassan eltelt ez a nap és mindenki nyugovora tért.
Nem volt meleg víz. Csak aki mázlista volt épp kifogta ..... (((
2. nap 2004-07-17/ szombat.
Kissé álmosan és fáradtan az előző nap sok élménye után mindenki elvonszolja magát a konyháig hogy ott szert tegyen reggelire. Sietni kellett mert csak 9-ig volt reggeli osztás, aki későn érkezett hát............... )) Reggeli után elmondják lesz egy kis túra, nem nagy az egész. "kis túra"? Az jó!, sokan elmentünk rá. Khmm.... a kis túra eléggé fárasztó volt, néhol majdnem 90 fokos emelkedőkkel, s nagy nehezen felértünk a Szent- Vid hegyre. Ezután előadást tartottak(Ankalimon, Felagund). Mindenki nagyon figyelt, de a vége felé inkább a táborlakók nagy része a saját gyomorkorgását hallgattta és nem az előadót. ))
Elindulunk vissza épp ebédidő!!!! Túl az ebéden jelentkezni kellett valamelyik rendbe. 5 rend volt ahova lehetett jelentkezni!
- kard rendje( ijászat, ördögbotozás, ütőfa)
- hárfa rendje
- ékkő rendje
- toll rendje
- könyv rendje
Szóval mindenki maga eldöntötte hova is ment. Hát én a kard rendjébe jelentkeztem( ekkora ballépést). A nyílvessző kiesett a kezemből, ga pedig sikerült ellönöm akkor mehetem megkeresni, vagy éppen két méterrel odébb sétálni a nyílvesszőért. De magnyugodtam mert nem csak én nem voltam ügyes!!)))) Legolas feje eléggé tele lett tűzdelve!!)
Gyorsan telik az idő. Volt nagy vízipisztoly csata, némelyek igen csak eláztak. Délután megnéztük a Szkíták előadást, amely nagyon jó volt!
Este vacsora. Elvileg ma is lesz tábortűz???? Még tábortűz előtt votl egy kisebbfajta színjáték, állítólag áruló van közöttünk. El is kaptak egy gyanusítottatt: Beleg-et. Volt nagy paródia, és a ""végén el is vitték mint bünőst"""- persze csak játék volt az egész. Ma megkaptuk a fosztogatós cetliket.......
Este: Tábortűz ma hamar meggyúlt és mesélés várható! Nagysokára meg is érkezik a mesélő Ankalimon személyében. Az Ainundaléról mesélt. Érdekes volt!!! Mér elég késő van. Sokan még a hamvadó tűz körül beszélgetnek aztán lassan elcsendesedik a tábor. Ja ma 3x volt csoportterápia. )))))
Sajna ma sem volt melegvíz.
3. nap 2004-07-18/ vasárnap
Kicsit még fáradtabban mint előző nap reggel, lassan mindenkit kidobott az ágy. Reggeli. Ezutánaki akart elmehetett misére( de előbb ismét meg kellett másznia a Szent Vid hegyet. Ott aztán a Szent-Vid Kápolnában meghallgathatta az istentiszteletet.) Csoprtfoglalkozás ma elmaradt helyette nekiláttunk, hogy a pólóinkra ráfessük a címert((Amit előző este Gumipók és Brandír terveztek)),és a zászlót elkésszítsük, valamit a barna kendőket. Szinte az egész napunk ezzel ment el, és csak addig álltunk meg amíg ebédeltüntk. Aztán nagy nehezen készen lettünk a pólókkal meg a kendőkkel, a zászló még nem volt kész. Este vacsora következett. Azután nagy vízipisztoly csata kelezkezett, ahol egyes emberek igen csak áztatták a népet, mint: Elodyke, Gumipók, Beleg és még sokan mások. A végén mindenki úgy nézett ki mint egy ázott ürge.
Ismét tábortűz. Ma este is lesz mesélés. Előzőleg jelképesen elégették a Chat-es moderátort Papsajtot!!! ) Ma Neo mondott történetet a tündék ébredéséről, illetve csak mondta volna mert ahova ült arra szállt a füst! Papsajt bosszúja! )
Megint csak későre jár mindenki aludni tér...
Már kezdi megszokni a társaság hogy nincs melegvíz... (
4. nap 2004-07-19/ hétfő
Azt hiszem ez a nap aztán fáarasztó volt. Az ember épp csak lefekszik hajnali mittudém én mikor aludni , erre hajnali fél 4 kor nagy kiabálás, ajtócsapkodás, villanyfelkapcsolások, baj van ellopták a ""szent tüzet""". Induljunk el a megkeresésére. Khm........... Sötétben és csak zseblámpát vittünk. Mondanom se kell még a zseblámpát se használhattuk mert ugye hátha észre vesznek Morgoth gonosz orkjai. Nagy nehezen tehát megint felértünk a Szent-Vid hegyre. Ott aztán megtaláltuk az ellopott tüzet mellette egy üzenettel. Nem emlékszem pontosan, de valami ilyen volt:" vigyázzunk jobban ja és a király itt van közöttünk.
Aztán mehettünk vissza táborba, és mindenki ismét aludni ment. Aztán reggeli. Utána volt csoportterápia amit már nagyon hiányoltunk mert a tagnapi nap folyamán elmaradt.Megbeszéltük hogy ebédkor a pohárnokság során mit is csinálunk. Utána rendi program volt.
Ezután nagyba készülödtünk a pohárnokságra. Japán stílust vettünk fel, illetve csak Elődyke és Mandos öltöztek be. Előlészítettük a terepet, az emberek matracokra telepedhettek le és így tudtak ebédelni. Kajálás alatt persze a mi fülsüketítő énekünket és zenebonánkat kellett hallgatniuk:LELKEM MÉLYÉN LEPKE VAGYOK...................................... )))))
Ebéd végeztével páran kimentünk tollasozni: Adelard, Pici Hobbit, Mira ,Eleniel, Nimrocco, Stara és jómagam(Niph). Végül a tollasozásból röplabda lett, miután beállt hozzánk :Gumipók, Brandír, Elodyke. De nem igen hasonlított röplabda játékra mert a labda folyton legurult a lejtőn. Aztán nekiállt szemerkélni az eső de mi csak játszottunk míg be nem zavart minket az eső.
Épp Quiz-játék kezdődőtt és invitáltak minket is. Jelentkeztem Adelardal, ami nagy hiba volt mert egy rossz válasz révén szereztünk -1 pontot. ((
Este vacsi, utána a tábottűz elmaradt az eső miatt. Este volt egy spontán buli a belső szobában, aztán lassan elcsendesedett minden.
Ma Fingolfin népe tartott előadást emlékeim szerint.- Nagyon jó volt.
5. nap 2004-07-20/kedd
Ez nap valahogy nagyon kitörlödött........ )))
Szóval a mai napon Kőszegre mentünk kirándulni. Reggeli után nagy készülődés, kaptunk útra valót ami az ebédnek felelt meg. Úgy votl hogy orzságuton megyünk, persze kerseztül kassul minden bozotoson.
Nagy nehézségek és néhányszori megállás árán végül is odaértünk Kőszegre. ott volt egy kis szabadidőnk, így aztán minden táborlakó megrohamozta a környékbeli fagyisokat. ))
Aztán persze kezdődőtt a várudvarban előadás: Lamorak tart a versekről meg egyebekről. Mondani se kell a Haleth csapat egy része késett........ ))) Nagyon punnyadt a nép a hosszú út után. )
Előadás után eldönthette ki ki maga mivel akar hazamenni: busszal vagy vissza is gyalog. Indulás előtt még volt a várárokban egy kis cucuje , meg a király küldött ismét levelet hogy köztünk van és stb.... ) Aztán elindultunk vissza Velembe. Visszaértünk vacsira. Utána mindenki pihizni tért.
6.nap 2004-07-21/ szerda
Megint reggel....... Egyre nehezebben megy a táborlakóknak a felkelés. Reggeli.
Utána a csapat összeült, hogy a zászlóátadáshoz valami kis tréfás dolgot kitaláljon. Végül is kisebb fejtörések árán át lett költve a : Szeptember végén és a Gumimacik zenéje. )))) Kisebbfajta sikert arattunk ezzel zászlóátadás során. Ezután mindenki sajta maga dolgára indult.
Délben ebéd(minő meglepi?). Ma a Beoros csapat tartott pohárnokságot, ők Hawaii stílust vettek fel. Ebéd után szieszta, de előtte még volt egy kis csapatterápia a délutánról. Szieszta??? Gumipók és Elodyke kidőlt miután Adelardtól és Pici hobbittól egy kis masszírt kaptak... ))))))))
Délután 4 óra: Haleth csapata elindul hogy a másnapi zászlóátadáshoz helyet keressen, hogy a zászlóátvevő csapatot egy kissé ""megszívassa"" . Mondani se kell csak bolyongunk eltévedünk, a szúnyogok zabálnak minket. Végül is eldöntjük hogy a Szent-kút épp megfelelő lesz zászlóátadási helynek. Ezután visszaút. késünk 10 percet a Marach-sosok előadásáról (aminek szerintem későbbi bosszúja meg is lesz.) Előadás után vacsora. Vacsi után ismét le a színpadhoz és megnézzük a Beor-osok előadását. Jó volt!
Vissza a táborba.Ekkor ér minket a meglepi: a zászlónkat bevonták, a tüzet elvették tőlünk-mondván őrizetlenül hagytunk egyet. Emlékeim szerint ilyesmi nem rémlik. Hát igen az ember tudja hogy kell elvenni a másik jókedvét. Nagyon elcseszték a kedvünket. Végül is nagy nehézségek árán Brandír kiharcolja hogy visszakapjuk a tüzet, és a zászlónkat is vissza kitüzték.
Este tűzőrzés, és eldöntjük csak azért is ""megbosszuljuk """e dolgot. Másnap kivonulunk Esgalmarból Még volt csoportterápia, közös tűzőrzés. Aztán miután végül mindenki befogta a száját 3 óra fele probál mindenki aludni. ) Megkapjuk a jelszót ami alapján a pénteki előadást kell összeállítani.
7.nap 2004-07-22/ csütörtök
Reggel 6 óra. Kemény 3 óra alvás után valahogy mindenki alig akar felkelni......... )))
Végül is felkeltünk, gyorsan összeszedtük a holminkat és kivonultunk Esgalmarból. angwent hátrahagytuk egy térképpel hogy hol találnak meg minket a többiek és , hogy hol szándékozzuk átadni a tüzet.
Aztán mi odaértünk a "Szent-kúthoz" Felállítottuk kis menedékünket meg a "ceremoniához" szükséges dolgokat és vártunk. Közbe Gumipók elhozta a reggelinket -így még reggelizni is tudtunk. Aztán csak vártunk. Végre megérkezik a Beor-os csapat. Átadjuk a tüzet. Aztán indulunk vissza. Kíváncsian vártuk Esgalmar lakóinak reakcióját.!!!!!!!!!!!!!!!
Beérünk a táborba. Marach népe köszönt minket és bocsánatot kért az előző esti affér miatt, meg hogy ez milyen egy jó huzás volt!!!!!! Azután a három ember nép: Beor, Marach, Haleth(Mi) szövetséget kötöttünk.
Ebéd. na innentől fogalmam sincs mi volt mert mentem a konyhába segíteni. Ebéd után votl az már 3 óra környéke, mikor kiszabadultam onnan belecsöppentem egy nagyon nagy vízipisztoly csata közepébe. Naná ilyenből nem szabad kimaradni!!!!!!!!!!! Szórta mindenki a vizet. A végére mindenki csuromvizesen fejezte be a játékot. ))))
A csata után elkezdtük nézni a Gyűrűk Ura 3-ik részét: A Király Visszatér!!!!!Nagy éljenzések!!! Aztán sajna vége lett a filmnek.
Vacsora. Uátna emlékeim szerint Thingolos előadás volt(nem bizti)!!!!!
Többre nem emlékszem.......... ((( Ja igen. Vacsi után csoportterápia és megbeszéljük a másnapi előadáshoz a dolgokat, meg ki akar szerepelni, szöveget mondani. Este még a szöveg is elkészül!!!
8. nap 2004-07-23/péntek
Megint újabb reggel, és sajna ez már a nyolcadik.......... ((((((((((((
Reggeli után jelmeztervezéssel folytatjuk a délelőtött, az esti előadásra készülve. Ebéd.
Utána levonulnuk a színpadhoz hogy előadásra gyakoroljunk. Nagyon jó hangulatban telik az idő.
Aztán elszáll a délután és átadjuk a terepet Curufín népének akik szintén előadást tartanak. Megnézzük.
Ezután gőzerővel még probálunk, még vacsizni se megyünk vissza. Aztán főpróba, és következhet az előadás. Hoztuk a formánkat. Szerintem nagyon jó volt az előadás. És a végére kedvenc himnuszunkat is elénekeljük:Lelkem mélyén lepke vagyok!!!! Aztán kutyafuttában megeszük a vacsinkat majd visszamagyünk a táborba. De még koránt sincs vége az estének!!!!
Ester visszamegyünk a színpadhoz hogy ott külön kis bejáratú Halethes tábortűz legyen, no meg persze szalonna és virsli sütés. Később gitározzunk és dalokat éneklünk. Lassan a csapat úgy érzi eléggé fáradt mindenki, és ideje visszatérni a táborba. Visszamegyünk. Még folynak a beszélgetések aztán csendesedik lassan a tábor.
9. nap 2004-07-24/szombat.
Utolsó előtti nap. Reggel van. az emberek kezdik megérezni az elválás szelét. Ezt a napot eléggé hosszúra kell csinálni!!! Reggeli. Utána kezdődik a nap. A tábor lakói bizonyos feladatok előtt állnak mielőtt eljutnánakl egy pihenő helyre a városon kivül. Mi utolsóelőttiként vágunk neki. Bizonyos állomásokon kell feladatokat teljesíteni, ahol egy - egy bölcs vár minket.
Első állomás:Neo vár minket. Egy üzenetet kell megfejteni(megint a király írta), tündéül van írva. Lassan meglesz..Megyünk tovább!!
Második állomás: Angwen bölcs vár minket. Madzagok között és alatt kell bujkálni, meg ugrálni a túlélés reményében!! ))))) Ezzel is kész vagyunk! Tovább!!
Harmadik állomás: Felagund vár minket. Mécseseket kell eloltani vízipisztollyal- nem olyan könnyű dolog! 3 mécsest kell összesen eloltani. Mindenkinek egy lövése van van egy mécsesnél. Lassan ezzel is elkészülünk.
Negyedik állomás: Ery vár bennünket. Az út egyik oldaláról kell átmenni úgy a második oldalra hogy nem érhetünk a talajhoz, különben a balrog megfertőz vagy elkap minket )))))
Hidat kell csinálni. Bátor szellemű és vastag cipővel bíró csapattársaink révén , akik átkelőt alkotnak-szegényeknek kissé megtaposva a lábfejüket végül is teljesítjük a feladatot. )))
Ötödik állomás: Ankalimon vár bennünket. Melian öve című feladat. ÁÁÁÁÁÁ..... Kb háromnegyedóra után és 3 kézcsere révén kioldodik a gordiuszi csomó!!!!!!!Hurrá!!! Fingolfinosok dühösek ránk a hosszú várakozás miatt.
Hatodik állomás: Leguánember vár ránk. Az előző napi ebédkor kiadott étlapról kell felsorolni......fejtörések már csak leves kéne.Gondolkozzunk kis idő után persze kiderül nem is volt olyan! Verset kell írni megadott szavakkal! Hozzuk a formánkat- minden szót átírunk a lelkem mélyén lepke vagyok című versre.....- lelkem mélyén darázsfészek vagyok- )))). Végül a Marachosok indulojából hiányzó szavakat kell kitalálni. Végzünk!
Utolsó állomás!!: Ma a Marachosok csinálják a pohárnokságot. Mielőtt azonban beléphetnénk a pihenő helyre, van egy feladat. Küzdelem. Ki áll ki Telconta-ral???? Elodyke serc perc alatt ártalmanítja őt, így aztán végre megpihenhetünk és ebédelhetünk!!!!!
Ezután szieszta, majd számháború!!! A 6 csapatból lesz 3 csapat. Mi a Thingolosokkal vagyunk! Aztán indul a számháború, 5 zászlót kell megtalálni és védeni a játék végéig. Könnyen találunk zászlót , ám megtartani annál nehezebb. Végül is vesztünk. Ám ennél fontosabb hogy egy jót játszottunk!!!! Lassan indulunk vissza a táborba.
Vacsora. Ezután indulunk le a színpadhoz! Népek szerint felsorakozunk. Aztán várunk előadások lesznek. Előtte végre felfedi magát a király, meg szövetségkötések és egyebek. És megjelenik végre a Király!!
Nem, nem Elvis jött el hanem a király! Odasüssenek közülünk került ki a király Lamorak személyében. )
Ezután szövetségkötés,és végre előadások: Énekkar, tánc, és KHE- kis humoros előadás. Aztán vége lesz. Ezután pakolászás, majd egy nagy közös cuccuje!!!!!!!!!!!!!!Aztán vissza a táborba.
A lakók csak nem csendesednek, folynak a nagy beszélgetések, aláírásgyűjtések, címgyűjtések- Eleniel igen csak serényen gyűjtötte őket-. Aztán elcsendesül minden elég későn!!
10.nap 2004-07-25/vasárnap
Hát sajnos ez a nap is eljött. Az elválásé! Reggeli igen csak komor hangulatban telt. Aztán nagy pakolások, szobák rendberakása, takarítás,sátrak elbontása, udvarra lecipelni a holmikat. Egyesek még a kreatív szobában tevékenykednek, miközbe pakolnak. Megkapjuk az utolsó ebédet-útravalóul!! Utolsó fényképek kattannak, minden csoport fényképeszkedik, mi is!!! (((((((( :crying: :bawling: Aztán összegyűlik a tábor népe. Elköszönés- búcsúbeszédek- jővöre ugyanitt -ugyanekkor, lesz DVD, meg szeptemberbe tali. Még egy utolsó nagy nagy cuccujje!!! Aztán nagy bucsuzkodások!!!!!(((((((((((((((((( :bawling: :bawling: :crying: :bawling:
S végül indulunk a busz elé. Nehezen mennek a lépések. Itthagyni valamit, ami olyan jó volt, nehéz. Aztán megérkezik a busz, és elvisz minket Szombathelyre- a vasútállomásra. Várakozás a vonatra amellyel a társaság indul haza. Sajna én nem veletek mentem ,így kénytelen votlam Szombathelyen elbucsuzni tőletek-már akitől tudtam!!!!! Nehéz volt! Még bőgtem ís egy sort.
Hát így telt el ez, az élménydús 10 nap.
Ui::Nekem nagyon nagy élmény volt ez a 10 nap, mondjon bárki bármit. Jó volt veletek lenni, jó fej csaopartársaim voltatok. Rengeteg embert megismertem- annak ellenére hogy mikor elkezdődött a tábor csak egy embert ismertem. Valahogy most más nem jut eszembe- azonkivül hogy hiányzik mindenki- és hogy idén nyáron remélem ismét mehetek táborba ,és remélhetőleg talizunk.
Egy kis szöszenet csak úgy:
Haleth- Galadh :goldberry1:
Haldad- Jacopo Belbo :bilbo1:
Haldar- Elodyke :cheers:
Finrod- Brandír :sarumane1:
Ember Bárd- Lamorak :aragorn1:
Tünde Bárd - Gillz :eowyn1:
Melian- Eleira :celebrian1:
Thingol- Lebannen :merry4:
Charantír- _Phelan_ :merry6: :cheers:
Hadvezér- Angwen :eowyn2:
Harcos1- Idril :eowyn1:
Harcos3- Pici Hobbit :frodo1:
Harcos2- Niph :eowyn2:
Tündék- Stara :bounce:
- Adelard :celebrian1:
- Nimrocco :bill1:
- Szörcsög :celebrian1:
Emberek- Mira :arwen2:
-Eleniel :estella1:
-Soma :pippin5:
-Balázs :disappear:
GumiPók :bandit:
Lili :goldberry1:
Mandos :faramir1:
Na ezek után végeztem ,LEHET AGYON......(verni) :bounce:
- Niph
- Nem elérhető
Nimrocco mirimafea írta: Halethes tali lesz vmikor?
Esteleg? ...
jajj de jó lenne már tényleg , de szerintem még várni kellene vele mert tuti hogy van aki még vizsgázik.(sajnos én is)
Ne harrrrrrrrrrrrrriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! A beszámoló kész van csak a lemezt felejtettem otthol!!!Igérem 24-re hozzom!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Nimrocco mirimafea
- Nem elérhető
Esteleg? ...
- Niph
- Nem elérhető
Jajj istenem már annyira elvonási tüneteim voltak hogy egy hónapja nem jártam erre..................
Először is BOLDO ÚJ ÉVET KÍVÁNOK!!!!!!!!!!!!!!!!! 4
Aztán itt vagyok megvagyok már 3 vizsgán 2 sikeresen túlvagyok....
Ja a beszámoló nem sokára érkezik 18-án ha még neml lesz késő!!!!
Sok puszi és kitartás a vizsgázoknak!!!!!!!!!!!!!!!4
Pussszzzanncccsss:Niph :celebrian1:
- Idril Celebrindal./Fenrir
- Nem elérhető
Kicsit megkésve bár de BOLDOG ÚJÉVET MINDENKINEK!!!! És sikeres vizsgákat minden vizsgázónak!
"People cannot gain anything without sacrificing something... That is the principle of Equivalent Trade in alchemy."
- gillz
- Nem elérhető
need more brainz. yourz. now.
- szörcsög
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
neked is délkelet;)
"józan ész, mikor kimész én becsukom az ajtót..."
- Eleniel
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
Minden vizsgázónak szurkolok!!!!! Egy millió kalappal!!!!
Pusz mondenkinek!!!!!!!
Ónen i- Estel Edain, Ú- chebin estei anim
- Jacopo Belbo
- Nem elérhető
Tudom, hogy egy hülye vagyok, de most baromira hiányzik a Tábor, meg Haleth Hibbant Népe...
"- Véges-végig csak a lebzselés vonzott az univerzum lehetőségei közül, igaz? - kérdezte Buzger John"
- Stara
- Nem elérhető
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.