Haleth - Beszélgetések
- Nimrocco mirimafea
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
- Niph
- Nem elérhető
“A gyermektársaság gyógyír a lélekre.” (Dosztojevszkij)
- Lili
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
Ok,én benne vagyok. Legalább megismerem a többi Haleth-ost is,mert az az igazság,h nem sokat ismerek közületek...NIMROCCO írta: Én előreláthatólag fekete,lovas kendőben leszek.Meg Eleirával és Phelannal.Szal,HALETHosok hozzám!!!
De tényleg,gyülekezzünk már körülöttünk
- Nimrocco mirimafea
- Nem elérhető
De tényleg,gyülekezzünk már körülöttünk
- Niph
- Nem elérhető
- Lili
- Nem elérhető
Majd akkor én megkereslek téged,ugyanis fogalmam sincs rajtam mi lesz... 140 ember nem is olyan sok...Niph/Elentári írta: Valaimről amiről megismerem pénteken például Téged????
Én speciel fekete baseball sapiba leszek könnyen ki lehet szúrni!!!
- Niph
- Nem elérhető
Én speciel fekete baseball sapiba leszek könnyen ki lehet szúrni!!!
- Lili
- Nem elérhető
Persze,sztem megoldható,nyugi...Niph/Elentári írta: Nem akarnak a Halethosok egy helyen lenni páran??? Please!!!
Én nem ismerek senkit!!!
A Halethosok csak tartsanak össze!!!
- Niph
- Nem elérhető
Én nem ismerek senkit!!!
- Lili
- Nem elérhető
Adelard,Mira,Eleniel meg én biztos kőházban leszünk.A többieket nem tudom...Niph/Elentári írta: Na tessék már megint tali és én nem tudok róla soha és nem tudok soha elmenni!! Hüppp!!!
Kérdés: ki lesz kőházban lakó Halethos ????
- Niph
- Nem elérhető
Kérdés: ki lesz kőházban lakó Halethos ????
- Jacopo Belbo
- Nem elérhető
ÉLVEZTEM.
rúlz.
"- Véges-végig csak a lebzselés vonzott az univerzum lehetőségei közül, igaz? - kérdezte Buzger John"
- szörcsög
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
"józan ész, mikor kimész én becsukom az ajtót..."
- Prérifarkas
- Nem elérhető
Csók.
Galadh
"what have I become, my sweetest friend? everyone I know, goes away in the end"
- Jacopo Belbo
- Nem elérhető
Galadh írta: timm. dadamm. tidadimdatuuu.
Nem mehetek el szó nélkül emellett a hozzászólás mellett. Mint Főpap, Poéta és Zongorista, műalkotásként kell tekintsék művésztársam ezen hozzászólására. Mint minden modern műalkotásban, ebben is erősen elkülönül az esztétikum és a funkció.
Az esztétikum individuális jellege miatt eléggé megfoghatatlan ebben a felsorolásban, de kétségkívül, a szöveg lírai dallama mindennél jobban felkavarja nyughatatlan érzékeinket.
Funkciója egyértelműen az, hogy növelje a szerző hozzászólásainak számát; bár beléláthatunk akár egy másodlagos figyelemfelkeltő funkciót is, amit a skizoid nyugalommal központozott hangutánzó szavak őrült ritmikája sugallhat. De vajon mire?! Mire akarja felhívni a figyelmünket az őrült Művész, a Zseni, a Tökély, az Abszolútum és az Abszurdum?
Látjátok feleim szümtükhel...
"- Véges-végig csak a lebzselés vonzott az univerzum lehetőségei közül, igaz? - kérdezte Buzger John"
- _Phelan_ (Caranthír)
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Fools, run for your lives
Then you'll see, tears won't wash this away, Memories of the years that started the pain
- Niph
- Nem elérhető
Van néhány gondom!!!!!
-jelmezek terén nem mozgok így azt aligha fogok vinni!
Ellenben Lord dalszövegeket ezrével viszek!
Azátn ha szeretitek viszek Lord, Vangelis CD-t, igaz nem eredetit mert azt a bátyám nem hajlandó odaadni!!!!
- gillz
- Nem elérhető
Lamorak írta:
gillz írta: IdriL kommersz az, amit a trú embereken kívül más is ismer... trú az, aki nem szereti a kommerszet, és felsorol 10 olyan zenekart, aminek még csak a nevét se hallottad...
Tyűha, ezt látná az esélyegyenlőségi ombudsman... Ne is haragudjatok, szerintem ez hülyeség (de legalábbis körkörös).
Jahogy, te komoly meghatározást vártál volna? Sajnálom, olyat nemtok, csak azokat a dolgokat tudom egymás mellé rakni, amiket hallok pozőrként a sznoboktól
Nem haragszom, annak volt szánva
need more brainz. yourz. now.
- Lamorak
- Nem elérhető
gillz írta: IdriL kommersz az, amit a trú embereken kívül más is ismer... trú az, aki nem szereti a kommerszet, és felsorol 10 olyan zenekart, aminek még csak a nevét se hallottad...
Tyűha, ezt látná az esélyegyenlőségi ombudsman... Ne is haragudjatok, szerintem ez hülyeség (de legalábbis körkörös).
Lamorak
Pantes anthrópoi tou eidenai oregontai physei.
(Aristotelés)
- Prérifarkas
- Nem elérhető
Galadh
- Jacopo Belbo
- Nem elérhető
- gillz
- Nem elérhető
- Idril Celebrindal./Fenrir
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
(Előd szerintem a külön topic elég elvadult ötlet tekintve a mai tinik fejlődési tempóját.. Nem hiszem h sokmindenki lenne itt akit megzakkantana egy közös fürdés vagy egy koleszos zuhany...)
"People cannot gain anything without sacrificing something... That is the principle of Equivalent Trade in alchemy."
- elodyke
- Nem elérhető
nem is te lennél bárLamorak írta:
Jacopo Belbo írta: Nem értek egyet azzal, hogy a kommersz dolgok és a nemkommersz dolgok között értékkülönbségeket kellene keresni. A dolgoknak úgysem magukban van értékük, hanem pontosan annyival rendelkeznek, amennyit képesek vagyunk belelátni.
Mi az, h kommersz? én csak a kommersz cseresznyét ismerem, és az is jó.
mostanság.. én inkább a sörre mondom, hogy kommersz, hisz olyan általános ismertetőjelemmé vált mint másnak mondjuk a pozőrség
... Aztán rájövök: az álarc én magam vagyok.
- Lamorak
- Nem elérhető
Jacopo Belbo írta: Nem értek egyet azzal, hogy a kommersz dolgok és a nemkommersz dolgok között értékkülönbségeket kellene keresni. A dolgoknak úgysem magukban van értékük, hanem pontosan annyival rendelkeznek, amennyit képesek vagyunk belelátni.
Mi az, h kommersz? én csak a kommersz cseresznyét ismerem, és az is jó.
Lamorak
Pantes anthrópoi tou eidenai oregontai physei.
(Aristotelés)
- gillz
- Nem elérhető
:megölel: igenigenigenigen
Phelan: te meg nem fogod fel a poseurságség lényegét... az a külsőségekről szól. meg a kommerszről. az iggazzy gótok lehet, h olyanok, amilyennek leírod őket, de az nem érdekel, mert azon télleg jól lehet vitatkozni... (vagy épp azért érdekel?) ehh, mindegy.
"szatőrdééééjjjj...." nem lesek, fejből nyomom a kommerszet lassan. de csak lassan.
Anathema jóóó, bár.... hm, szval csak akkor, ha valaki elrakja az éles szerszámokat a közeléből. (véjstííd mooomentc )
- Jacopo Belbo
- Nem elérhető
- _Phelan_ (Caranthír)
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
"In your mouth a loaded gun,
Pull the trigger have you won?
Let's see how you can do, it's the darker days you dread,
All the hurtful things I said, it seems I'm nothing,"
Nézz csak körül a darklyrics.com on... ha nagyon gondolod Nem ítélek egy szám alapján...
gót pozőr ... hmmm... nekem hangulatfüggő... van egy Eleirám... szal melette nehezen érem el ez ta szintet már... de... a Lake of Tears, Anathema, Paradise Lost trió megteszi ha nagyon beleélem magam... igazán úgylehet ebből versenyt csinálni ha hallgattatjuk a másikkal a számokat... szal..
Pszicehedelikus? Oks... csak vki hozzon Psychotic Waltzot mert rég hallottam..
én meg hozok Dead Soul Tribeot
/me is szereti a progot.... de a DT az kommersz.... és igazzy gothpozőt NEm hallgat kommerszet ugyebár... Opeth mennyire prog? :bociszemek:
Pá Előd...
Then you'll see, tears won't wash this away, Memories of the years that started the pain
- Prérifarkas
- Nem elérhető
Galadh
- gillz
- Nem elérhető
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.