- Köszönetek: 1
Haleth - Önbizalommentesek Klubja
- Stara
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Én általában meg sem merem szólítani,talán,mert volt már néhány rossz élményem. Pl.egyszer elkezdtem nézegetni egy könyvet egy könyvesboltban,és az eladónő szó szerint leordította a fejemet,hogy nem itt kell nézegetni,vegyem meg,ha érdekel.Na azóta nem mentem be oda.Valahol biztos igaza volt,csak,olyan rosszul esett,és kicsit mindig félek,hogy ilyennel találkozom máskor is. Na mindegy,majd kinövöm egyszer,de mikor már? Azt mondják,hogy az ilyen dolgokon akkor tudja magát túltenni az ember,ha megszokja a helyzetet,mert akkor már nem fél,legalábbis nem annyira.Idril Celebrindal. írta: Pl.vásárláskor fél órán kerestül bátorítom magam mielőtt bármit meg merek kérdezni az eladótól...
- Idril Celebrindal./Fenrir
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
"People cannot gain anything without sacrificing something... That is the principle of Equivalent Trade in alchemy."
- Nimrocco mirimafea
- Nem elérhető
Pl ott van a közlekedés 8O H én vonatozzak??Na neeee...
Tömegközlekedés?Meg vagyok halva!Egyszerűen csak félek tőle.Mindig az jár a fejemben,h Szent Eru most mit is kell?Mi következik?Hogyan?Mikor?Hányra?
Nem az én életem.
Adnak alám egy lovat vagy egy biciklit és megmondják,h menj el ebbe vagy ebbe a városba,akkor simán.De ha azt mondják,h szállj fel erre meg erre a vonatra ekkor meg akkor itt és ott szállj át,hát az nekem nem.Az egy görcsölés!H mikor hova,hányra kell menni 8O Húhhhh...
Jó sok hülyeséget írtam.
Ez olyan 'kiadtamalegbelsőfélelmeimet' volt.
De tudom mi a megoldás.Egyszerűen felraknak,oszt hadd menjek
Majd akkor nem parázok többet
Szerintetek ez a sok hülyeségek a 26 órás ébrenlétemnek vagy az athéni 42 foknak és a napszúrásnak köszönhető?
- Nem elérhető
"People cannot gain anything without sacrificing something... That is the principle of Equivalent Trade in alchemy."
- Prérifarkas
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
Galadh
"what have I become, my sweetest friend? everyone I know, goes away in the end"
- Jacopo Belbo
- Nem elérhető
Idril: üdv a klubban![/b]
"- Véges-végig csak a lebzselés vonzott az univerzum lehetőségei közül, igaz? - kérdezte Buzger John"
- Nem elérhető
- szörcsög
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
"józan ész, mikor kimész én becsukom az ajtót..."
- Niph
- Nem elérhető
“A gyermektársaság gyógyír a lélekre.” (Dosztojevszkij)
- elodyke
- Nem elérhető
nálam nagyobb lúzert..
anyu ideadta...
átmentem a szomszéd boltba..
és már a kasszánál nem volt nálam...
wazz azóta 20szor átjártam a terepet.. sehol.. wazz naennyit rólam
... Aztán rájövök: az álarc én magam vagyok.
- gillz
- Nem elérhető
need more brainz. yourz. now.
- Jacopo Belbo
- Nem elérhető
hát, ez van.
:szétchatel:
ja, egyébként feltaláltam egy új emotikont: :villanykörtehold:... alkalomadtán majd megrajzolom
"- Véges-végig csak a lebzselés vonzott az univerzum lehetőségei közül, igaz? - kérdezte Buzger John"
- Stara
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
- Prérifarkas
- Nem elérhető
Galadh
- Lamorak
- Nem elérhető
:szétchatel:
Lamorak
Pantes anthrópoi tou eidenai oregontai physei.
(Aristotelés)
- Jacopo Belbo
- Nem elérhető
Mindenki öngyilkos lett?
- Jacopo Belbo
- Nem elérhető
- Prérifarkas
- Nem elérhető
Galadh
- Jacopo Belbo
- Nem elérhető
szerintetek hogy fogok életben maradni táborig? semmi esélyem
- szörcsög
- Nem elérhető
- Jacopo Belbo
- Nem elérhető
LE AZ ÖNBIZALOMMAL
- szörcsög
- Nem elérhető
És gal még a lúzer gatyámat is leöntötte kékxőlőlével.
ez se rossz ugye délkelet cica?Örülök h nem tudsz meghalni:)
a por nekem is belement a szemembe...
- gillz
- Nem elérhető
Jacopo Belbo írta: valakivel hasonlóan LÚZER esemény mostanság?
(Ja, táborban én leszek a WC-papír felelős. Hülyére röhögtem magam, amikor kriszana megkért rá. Kösz, ana, még1x a vidám perceket )
tegnap kaptam egy kellemetlen levelet egy kedves személytől, magamra csukom az ajtót, h most be ne jöjjön senki, mert lövök, erre anyám vacsorát akar készítettni, mondom nem (épp szakítok, haggyanak má') válasz: akkor majd hajnalban felkelsz, és veszel reggelit (jó van, úgyse alszom), behozza a ruhákat, hát nem narancssárga foltos lett a kedvenc fekete ingem? Alvinon végig fájó fejjel, agonizálva az élet nagy kérdésein és a szemembe megy nekem is a homok. Még ijet!
:lúzer:
need more brainz. yourz. now.
- Jacopo Belbo
- Nem elérhető
azt hiszem EZT hívják alapvető lúzerségnek... ugye délnyugat kedves? na mindegy... szóval nem hiszem el, hogy annyira nagy lúzer vagyok, hogy még meghalni sem tudok, tisztára rossz
valakivel hasonlóan LÚZER esemény mostanság?
(Ja, táborban én leszek a WC-papír felelős. Hülyére röhögtem magam, amikor kriszana megkért rá. Kösz, ana, még1x a vidám perceket )
- Eleira
- Nem elérhető
Majd , ha más nem, Phelan édesem elmeséli mennyire pozitívan viszonyulok....másokhoz!!! Hogy magamhoz miért homlokegyenesen másként, azt majd talán meg lehet tapasztalni...Nem tartom magam sokra, mer nem is lehet. De még ha érnék is valamit... De nem, és az önbizalomhiány arra is jó, hogy az ember ne várjon sokat magától, hogy azután q*rvára feldobódjon, mikor végre csak sikerül neki valami!!
Maybe I can find a place
I can call my home
Maybe I can find a home
I can call my own
- elodyke
- Nem elérhető
én kifejezetten önbizalomteljes vagyok.. bár mostanában elég sokat vesztettem belőle
lehet asztmondani hogy már énis alulrol szagolom a nullát
szóval megvan minden ba**va
vagy éppezaz hogy nincs?
... Aztán rájövök: az álarc én magam vagyok.
- Niph
- Nem elérhető
Az önbizalmam egyenlő a nullával valahol a béka segge altt van!!
Már általánosban sikerült tökéletesen elveszteni.És most majdnem 19 évesen is alig van!!!HELP!!!!
“A gyermektársaság gyógyír a lélekre.” (Dosztojevszkij)
- Gumipók
- Nem elérhető
- Adelard
- Nem elérhető
ja pszichiátrián még nem jártam de apám csaknem minden nap beajánl
ugyhogy csak idő kérdése )
Caress the one
The never-fading rain in your heart
The tears of snow-white sorrow
- szörcsög
- Nem elérhető
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.