Haleth - Önbizalommentesek Klubja

Több
20 éve 6 hónapja #204296 Írta: gillz
gillz válaszolt a következő témában: Haleth - Önbizalommentesek Klubja
vááááá!!!! csatlakozom én is a tömeghez. mert ugye nem egyéniség, vagyis mi mind vagy mi van.

:arrow: nem voltam még pszichológusnál, bár szüleim már fél éve mondogatják nekem.

:arrow: viszont beszélgettem már több mint fél órát olyan emberrel, aki után kéne orvoshoz fordulni :twisted:

:arrow: önbizalmam csak akkor, ha úgy teszek. vannak, akik elhiszik. én nem.

:arrow: gothposeaur vagyok, hova is sorolhatnám be magam :lol:

gillz vagyok, 21 éves. köszönöm, h meghallgattatok.

(wazeee, igggazzy csoporterápia feeling! :rotfl:)

need more brainz. yourz. now.
Téma zárolva.
Több
20 éve 6 hónapja #204293 Írta: Lamorak
Lamorak válaszolt a következő témában: Haleth - Önbizalommentesek Klubja
Na most bevállalod v nem? Döntsd el!!!!! Döntsd már el!!!
:)
Dr Csernus sk

Lamorak
Pantes anthrópoi tou eidenai oregontai physei.
(Aristotelés)
Téma zárolva.
Több
20 éve 6 hónapja #204271 Írta: Angwen
Angwen válaszolt a következő témában: Haleth - Önbizalommentesek Klubja
Hát, az én önbizalmam alulról konvergál a nullához... Nemtom... Mostanában olyan bizonytalan vagyok--vagy mégsem? Hát, nem tudom, tudtok-e velem kezdeni valamit egy ilyen klubban... Ma megpróbáltam lúzer lenni, de nem sikerült--nem is csoda, nekem soha semmi nem szokott... Pedig szívesen beszállnék, de... Áh, inkább hagyjuk... Nem égetem itt magam tovább...

"Bízz Istenben, és tartsd szárazon a puskaport!" (Oliver Cromwell)
Téma zárolva.
Több
20 éve 6 hónapja #204240 Írta: Stara
Stara válaszolt a következő témában: Haleth - Önbizalommentesek Klubja
Alulírott Stara,született Váczi Csilla, ezennel kifejezem abbéli szándékomat,hogy csatlakozni szeretnék az MTT 2004. évi Nyári Táborának 'Haleth népe' csapatában működő Önbizalommentesek Klubjához (továbbiakban ÖmK).
Úgy érzem,-bár nem biztos-hogy a bekerülés szabályainak eleget teszek,az alábbiak alapján:
:arrow: mi az az önbizalom?kéne hogy legyen nekem?
:arrow: a lúzer érzésemmel a pszichológus sem tudott mit kezdeni
:arrow: miért, valaki szereti önmagát?mégis mit kéne szeretnem magamon??
:arrow: nos,pszichiátrián még nem voltam,csak egyszer az IMEI-ben,féltem is,hogy ott tartanak.
Utálom befejezni a hozzászólásokat,mert nem tudom mit kéne írnom,mint most is.
Stara
csatlakozó tag
Téma zárolva.
Több
20 éve 6 hónapja #204239 Írta: Prérifarkas
Prérifarkas válaszolt a következő témában: Haleth - Önbizalommentesek Klubja
Hm. Elismerten lúzer vagyok, voltam már pszichomókusnál, máig sem tudom, mi a fenéért, és épp ma basztam el az életemet végképp. Egóm alulról verdesi a nullát, és máig nem értem azokat a szerencsétleneket, akik önszántukból kapcsolatba kerültek velem.

Galadh
"what have I become, my sweetest friend? everyone I know, goes away in the end"
Téma zárolva.
Több
20 éve 6 hónapja #204230 Írta: Jacopo Belbo
Jacopo Belbo válaszolt a következő témában: Haleth - Önbizalommentesek Klubja
Alapító Okirat
Alulírott Jacopo Belbo, született ifj. Futó Péter, ezennel hivatalosan is megalapítom az MTT 2004. évi Nyári Táborának 'Haleth népe' csapatában működő Önbizalommentesek Klubját. Szükség esetén 3/4-es többségi szavazással a Tagság részéről ez kiterjeszthető a többi csapatra is.
Az Önbizalommentesek Klubjába való bekerülés szabályai:
:arrow: önbizalmad a nullához konvergáljon, esetleg legyen annyi
:arrow: legyél lúzer, vagy legalábbis érezd magad annak
:arrow: nem árt az sem, hogyha utálod magad, vagy legalábbis azt mondod
:arrow: ha jártál már pszichiátrián, az előnynek számít.

Asszem ezt a cuccot is szarul írtam meg.
Mindenkit sok szeretettel várunk,

Jacopo Belbo
alapító tag

ui. kriszana, szeretlek :D

"- Véges-végig csak a lebzselés vonzott az univerzum lehetőségei közül, igaz? - kérdezte Buzger John"
Téma zárolva.
Több
20 éve 6 hónapja #204224 Írta: kriszana
Haleth - Önbizalommentesek Klubja téma létrehozva kriszana által
Jacopo ötlete alapján... 8)

"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)
Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.141 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére