- Köszönetek: 0
Hyarrostar - Bemutatkozások
- Zarándok(Mist)
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Suhifarok írta:
Zarándok(Mist) írta: hehe, na itt a holdudvar...
gondolatbűnöző vagyok, ééérzeeeeem D
ja, meg deréktól lefelé lázadó... [size=9:sftoct1i]hamár 1984[/size]
a soul in tension thats learning to fly
condition grounded but determined to try
- Suhifarok
- Nem elérhető
Zarándok(Mist) írta: hehe, na itt a holdudvar...
gondolatbűnöző vagyok, ééérzeeeeem D
- Drowse
- Nem elérhető
én egy veréb vagyok, aki vimpár is, meg vérfarkas is, meg Bolond, meg ilyenek
a fórumon, meg általában az mtt-seknek csak dróz...
én is köszönöm a csapattagságot, kár, hogy nem szereztem be semmiféle csapatjelvényt, vagymi
élménybeszámolni meg a tábor topicjába tervezem, szóval azt majd ott lehet megtalálni
"All right, all right. I can take a hint. I know when I'm not wanted. I usually don't pay any attention... but I know."
- Orsie
- Nem elérhető
Orsie vagyok, mellesleg Törtdimenziós Objektum (azaz Fraktál), és nem, nem Efkútól a kedvesemtől kaptam a nevem, hanem Jacopótól. (Bár mindenki ezt hiszi)
Igazából gőzöm sincs mit kéne ideírnom, mert bemutatkozni pár sorban szerintem nem lehet. Sokan már ismerhetnek közületek.
A lényeg, hogy köszönöm, hogy lemehettem a hétvégére és megtapasztalhattam milyen is egy MTT Tábor. Tavaly nem voltam, most is csak keveset, de azért valami átjött a hangulatból Kár, hogy nem tudtam hosszabb időt Veletek tölteni.
"in the real dark night of the soul it is always three o'clock in the morning."
- fqqdk
- Nem elérhető
fqqdk vagyok, a Tarjozoid egyház prófétája, meg mittomén. Jó volt titeket személyesen is megismerni. Mármint akiket eddig nem ismertem.
code a rat the monster on doom in it
- Rion Pendragon
- Nem elérhető
- Virág
- Nem elérhető
kriszana írta:
igen : )Virágszál írta: Tényleg, végül a kendőnél döntöttünk?
Az tök jó!
Arden: Egyetértek!
"Alattad a föld, fölötted az ég, benned a létra."
- Arden Borough
- Nem elérhető
Örökké nem eshet...
- Virág
- Nem elérhető
- Brisa
- Nem elérhető
Kel-Thuzad írta: Mért pont narancs? AAAAAAAAAA Nem vagyok én kukás!
Honnan szerezzek én narancssárga ruhákat? Nem lehetne inkább fekete?
Nem kell az egész tábor ideje alatt narancssárga rucikban mászkálnod, de még kukáscuccban sem. Ha te feketében érzed jól magad, akkor fekete ruhákat hordasz. Az úgy is jól fog menni a narancssárga kendőhöz [size=9:3h88p6ua](amit ott hordasz, ahol szeretnél: karodra, derekadra, nykadaba fejedre stb. kötve)[/size].
Brisa
- Virág
- Nem elérhető
Kel-Thuzad írta: Mért pont narancs? AAAAAAAAAA Nem vagyok én kukás!
Sztem jó szín a narancssárga! És csak Mo-n a kukások színe [size=9:7nyl5zjx]tudtommal[/size]! Egyébként sztem szebb, mint a fekete! Én pl azt nem venném fel
- Rion Pendragon
- Nem elérhető
- Rion Pendragon
- Nem elérhető
- Dóri/Lucy
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
Én Varga Dóri vagyok. 13 éves vagyok 92-ben születtem Pesten. Születésemtől kezdve Gödöllőn élek és eddig mindig csak emeletes házba laktam de minden vágyam hogy végre kertes házba lakjak hogy legyen egy kutyám vagy akár több is. Nagyon szeretem az állatokat de most jelenleg nincsen. Kedvencem a kutya. Szeretek a barátnőimmel csavarogni,bulizni. Felnőtt koromba orvos vagy gyógyszerész akarok lenni ez 3 éves korom óta az álmom. Ja egy másik álmom az hogy egyszer legalább eljussak Ausztráliába ugyanis ott él pár rokonom. A kinézetemről nem nagyon akarok írni. Na jó annyit elárulok hogy szőke hajú és kék szemű vagyok. :itscool:
- Arden Borough
- Nem elérhető
húú,Eia,ezek a szemekE. Eia Ayna írta: Ring csak nekem maci
bocs,hogy a privilégiumodra törtem
Örökké nem eshet...
- Ringbearer
- Nem elérhető
bezony!E. Eia Ayna írta: Ring csak nekem maci
"Be the change you want to see." Gandhi
- E. Eia Ayna
- Nem elérhető
Tűznél ülök, s elgondolom,
hajdankorok embereit,
s hogy jönnek Majdanok, miket
már mások látnak itt.
- Arden Borough
- Nem elérhető
Örökké nem eshet...
- Ringbearer
- Nem elérhető
- Arden Borough
- Nem elérhető
ja,nem,bocs
Örökké nem eshet...
- Ringbearer
- Nem elérhető
szal.
Ring néven szóknak szólítani, becses civil nevem pedig Várszegi Éva Aliz, 16 vagyok, asszem 3 éve vagyok itt a társaságban de aktívabban csak 1 éve...néha jó lenne ha osztódni tudnék, hogy tényleg végig tudjam csinálni azokat a dolgokat amiket szeretek, de mivel erre nincs lehetőség, ezért egymagam próbálom az összeset végig csinálni.
- Erda niire (Area)
- Nem elérhető
'Is there anybody out there?'
- Celebrom
- Nem elérhető
"Férfi-e az ki nem teszi jobbá a világot?!"
- E. Eia Ayna
- Nem elérhető
Az Erdareához mit szólsz? ^^Erda niire (Area) írta: Erda niire vagyok, régebbi nevem Area, akik úgy szokták meg, arra is hallgatok. Szólíthattok Erdának, Are-nak, és a hé te ott-ra is hallgatok.
zari: Neked csak Eia
Tűznél ülök, s elgondolom,
hajdankorok embereit,
s hogy jönnek Majdanok, miket
már mások látnak itt.
- Zarándok(Mist)
- Nem elérhető
Jacopo Belbo írta:
zarándok(mist) írta:
Arden Borough írta: nem tom mit írhatnék magamról,úgyhogy a lehetőség feladva minden csapattagnak,hogy hozzátegyen bármit a bemutatkozásomhoz.
Szofitesó vagy:) fontos és veszélyes infó
Elvileg én is az vagyok. Durva, mi?
8O
izé... úristen
- Erda niire (Area)
- Nem elérhető
Erda niire vagyok, régebbi nevem Area, akik úgy szokták meg, arra is hallgatok. Szólíthattok Erdának, Area-nak, és a hé te ott-ra is hallgatok. A polgári nevem nem közlöm, mert nekem a tábor pont arról szól, hogy nem vagyok önmagam. Egyenlőre nőnemű vagyok, korilag 15 agyilag/lelkileg kb. 7 éves. Új környezetben nem sokat beszélek, gyakorlatilag néma vagyok, és szolidan morzsolgatom a ruhám szélét. Valszeg egy idő után majd megtanulok beszélni is, de ne fűzzetek hozzám sok reményt. Ja, és minden kreatívkodásban benne vagyok, mert elég sokmindenben otthon vagyok. (volt szürketüncök bizonyíthatják)
'Is there anybody out there?'
- Jacopo Belbo
- Nem elérhető
zarándok(mist) írta:
Arden Borough írta: nem tom mit írhatnék magamról,úgyhogy a lehetőség feladva minden csapattagnak,hogy hozzátegyen bármit a bemutatkozásomhoz.
Elvileg én is az vagyok. Durva, mi?
"- Véges-végig csak a lebzselés vonzott az univerzum lehetőségei közül, igaz? - kérdezte Buzger John"
- Zarándok(Mist)
- Nem elérhető
- Dalma/Mira Marinda
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Én Szentesi Dalma Edina vagyok. Mindenki Dalmának szólít, de ezt a nevemet utálom, az Edinát jobban szeretem. Szeretek lovagolni, állatokon segíteni, és szeretek ismerkedni.
Van 1 egy kiscicám, 2 kutyám, 1 kicsi teknősöm és egy hörcsögöm, akiket nagyon szeretek.
Egyelőre ennyi.
"Egy csepp is növeli a tengert!"
- Arden Borough
- Nem elérhető
lol,kb fél éve nem írtam a fórumra
a legtöbb ember ismerhet már a csapatból,úgyhogy em tudom mit lehetne rólam írni most...
18 éves multam,ez tuti,bölcsész leszek,mindenféle zenét hallgatok,főleg black metalt és néha d&b-t is.hosszúféle a hajam és zöldeskékes a szemem.nem tom mit írhatnék magamról,úgyhogy a lehetőség feladva minden csapattagnak,hogy hozzátegyen bármit a bemutatkozásomhoz.
szóval nézzük,mit is írtak még a többiek...
pontosan nem tudom,de vmivel több mint 2 éve vagyok errefelé elérhető...
kb ennyi,asszem
Örökké nem eshet...
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.