- Köszönetek: 4
Hyarrostar - Bemutatkozások
- Finduilas
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Én is bemutatkoznék. 25 éves pszichológus vagyok, egy gyermekotthonban dolgozom, 3 és 24 év közötti gyerekekkel. A tolkien.hu-ra több mint három és fél éve találtam rá. Ott voltam a kezdeti lépéseknél. Az előző két táborban csapavezető voltam, így most kicsit fura lesz felelősség és munka nélkül élvezni a táborozást. De azt hiszem tetszeni fog Az előző csapataimból hárman is vannak itt, és nagyon örülök nekik A többieket pedig remélem jobban megismerhetem. Én is csak öt napra jövök (indokaimat nem részletezném). Szólítsatok Finnek, vagy Fincnek (a Gabira is hallgatok). És mivel mindig tünde voltam a táborokban, attól tartok, most is annak fogom érezni magam
"I can love
But I need his heart.
I am strong even on my own
But from him I never want to part."
- Brisa
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
(De szólj, ha tudod annak titkát, hogyan lehet az ember lánya egyszerre két helyen... )
Brisa
- E. Eia Ayna
- Nem elérhető
Jaigen.. ember-iszonyról jut eszembe... nekem félelmetes mtts-tömegiszonyom van, el is gondolkoztam azon, hogy mi a fenét fogok én ezzel a táborban keresni... de ha annyira szar leszek, Ancyt tessék megfojtani :felelősség-másra-kenős:
Ceretek kreatívkodni, meg aludni. ^^ meg minden mást is, amihez síkhülye vagyok.
Tűznél ülök, s elgondolom,
hajdankorok embereit,
s hogy jönnek Majdanok, miket
már mások látnak itt.
- Ladislas
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Ma reggel a konyhába jövet rájöttem, hogy anyám az őrület határát súrolja... Ezért nem tudtam én aludni!!!
- Milendoria
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
Nahát, bemutatkozás, ilyet is kéne írni. Najó, rászánom magam.
Szóval. Kiss Renáta a polgári nevem, fórumon Milendoria, lustábbaknak Mil. Kb. 2004 eleje óta lettem én is aktív emberke (najó inkább "aktív", mert mostanában nem sokszor vagyok errefelé látható), tavaly voltam először táborban, remélem az idei is lesz legalább olyan jó. Kissé érzékeny vagyok, maximalista, először eléggé zárkózott és amúgy meg nagyon szeretek táncolni, főleg (mostanában) írszteppelni. Aki többet akar tudni, az majd megismer!
In three words I can sum up everything I've learned about life: it goes on.
- Brisa
- Nem elérhető
Arra gondoltam, hogy merő lustaságból átkopizom ide a tavalyi bemutatkozásomat. De aztán megsajnáltam az itteni szürketüncöket (a tavalyi táboros csapatom tagjait - Sziaaaaasztok! ), és úgy döntöttem, nem untatom őket holmi ismétlésekkel. Ezért hát:
Sándor Éva vagyok civilben (ez nem változott tavaly óta, sorry...), a 25. évem utolsó hónapjait koptatom. Immár 2 éve vagyok végzett pszichológus, és pont ennyi ideje foglalkozom 3-15 éves korú gyerekekkel, valamint szüleikkel és pedagógusaikkal. Szeretek olvasni, kreatívkodni és beszélgetni.
Ami szintén nem változott tavaly óta: továbbra is nagyothalló vagyok, ezért bizonyos körülmények között kommunikációs nehézségeim adódnak. (Csakhogy tudjátok... mármint azok, akik eddig nem tudták. )
Ja, és én csak az utolsó 5 napon leszek a táborba, azaz júl. 27-én érkezem Finnel együtt közétek.
Brisa
- Zarándok(Mist)
- Nem elérhető
zarándok vagyok, lusta emberek által lerövidítve zére, cseten pedig történelmi okokból mist:) emtété nagyjából 2004 eleje óta létezik az életemben. eléggémódon zárkózott hülye vagyok, a veszélyesen szeretni tudó fajtából. érdeklődés...háthümm, olyasmik, mint pszi-k, szóval az ilyen emberprogramozó tudományágak, aztán irodalom, biológia, kávé és zene. pszeudotermészettudományok:) jameghát úristen;) (ugyejaco...
hümm. terjengősség forevör:) ésigen: hiperkarmás vagyok. hehe.
a soul in tension thats learning to fly
condition grounded but determined to try
- Virág
- Nem elérhető
"Alattad a föld, fölötted az ég, benned a létra."
- Orsi_
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
A szeretet fény a vakoknak, hang a némáknak, dal a süketeknek.
- kriszana
- Nem elérhető
- A válasz az, hogy talán. És ez végleges.
2004-ben fejeztem be az egyetemet kommunikáció szakon. Most dolgozom, és szeptembertől újra iskolás leszek egyetlen évre. Meglehetősen extrovertált, határozott és sokszor exchibicionista vagyok.
Valójában, nem tudom, hogy milyen lényeges paraméterek lehetnek még. Többen ismertek már, aki pedig még nem, az kénytelen lesz.
Fiatalok, és főleg, akik még újak a fórumon:
A hozzászólást írtok, és szeretnétek módosítani (ezt persze csak a saját hozzászólásotoknál tehetitek meg), akkor a kocka jobb felső sarkában találtok egy szerkesztés gombot. Használjátok azt, hogy ne legyen egymás után ugyanannak az embernek sok-sok hozzászólása. Rendben?
"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)
- Orsi_
- Nem elérhető
"Az a szomorú hírem van számotokra, hogy én lettem a csapatvezetőtök. Remélem, ez túlélhető információ mindegyikőtök számára. "
Sőőőőőt!!! a legjobb
- Orsi_
- Nem elérhető
Ja plusszban: Nekem is van egy kutyám, ő is két éves, mint a tesómnak: Virágszálnak Csak az enyém arany retriever. Én is szeretek lovagolni, sőt imádok. Na jó, azt hiszem ennyi...
- Virág
- Nem elérhető
Én egyébként Bukovinszki Virág vagyok, 15 éves, és nagyon szeretem az állatokat! Van egy kutyám, egy beagle, akit Suginak hívnak, és két éves. Nem tudom mit írhatnék még... Ja van egy tesóm: Kis-titok, egyébként Orsinak hívják. Ennyi...
- kriszana
- Nem elérhető
- A válasz az, hogy talán. És ez végleges.
Az a szomorú hírem van számotokra, hogy én lettem a csapatvezetőtök. Remélem, ez túlélhető információ mindegyikőtök számára.
Én mind a 19 emberkének, aki hozzám került, személy szerint nagyon örülök. Isten hozott benneteket!
Szóval, nó para, Dalma is itt lesz hamarosan.
Szeretem a lelkes emberkéket
A csapat nagyon zsíííír
És ha csak nem lesznek újonnan jött egyedek, akik még eddig nem jelentkeztek a táborba, akkor ennyien leszünk. Ami meglehetősen ideális létszám.
Arra kérnék mindenkit, hogy legyen olyan jó, és írjon 5-10 mondatot Önmagáról. Olyasmiket meséljetek el, amit fontosnak tartotok önmagatokról elmondani.
Technikai információ: július 4-11ig nem leszek a fővárosban, de utána – lehet, hogy éppen a július 16-17-ei hétvégén – szeretném, ha összehoznánk egy találkozót, mondjuk a Margitsziget nevű csodálatos helyre. Kéretik szabaddá tenni a szombat délutánt. Illetve nyilatkozni arról, hogy kinek melyik időpont volna ideális.
én, kriszana, szóltam
"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)
- Virág
- Nem elérhető
- E. Eia Ayna
- Nem elérhető
Kérlek ne türelmetlenkedjetek, mert nem tud mindenki mindig fenn lenni (én igen, csak lusta vok, tehát nem leszek fenn...), de azért nagyon örülök, hogy aktív csapatnak nézünk elébe, legalábbis ami egy-két tagot illet Ha még nem tettétek, nézzétek meg a chatet, jobb esetbe Papsajton kívül is találtok ott valakit, de ha nem, akkor vele is el lehet szórakozni.
Na, akkor a bemutatkozás:
Eia vok, de újabban hallgatok a Puffra és a Puffcira is (a Bang, Paff, Zutty és társaira nem.. valamint a "hülye rohadt dög" meg a "barom állat" megnevezésekre sem)
Győr levegőjét rontom.. meg bontom.
a fórumra 2001be kerültem, és aktívságommal 2004 szeptemberébe álltam le, azóta szerepjátszok (thrillion)
Imádok fényképezni és baromkodni
ha lerfáradok depek, meg egyébként is ^^
amen. ^^
hajdankorok embereit,
már mások látnak itt.
- Virág
- Nem elérhető
Én még új vagyok itt, és kriszanával (ugye őt igazából Kovács Krisztinek hívják?) már találkoztam.
- Jacopo Belbo
- Nem elérhető
az emberek vsz azért nem írnak, mert a fél társaság hétvégén összevont szülinapi bulin volt. én is ott lettem volna, ha nem lenne begyulladva bölcsességfogam. rúúúlz.
"- Véges-végig csak a lebzselés vonzott az univerzum lehetőségei közül, igaz? - kérdezte Buzger John"
- Virág
- Nem elérhető
- Orsi_
- Nem elérhető
kriszana lesz a vezetőnk, ezért írtad vastaggal? Vagy aeglos(vagy ő moderátor csak? ) Nem igazán értem...E. Eia Ayna írta: Neszenektek, szőkék.. ^^
Arden Borough
Brisa
Celebrom
Dóri_13
E. Eia Ayna
Erda niire (Area)
Finduilas
Jacopo Belbo
Kis-titok
kriszana
Ladislas
Milendoria
Mzboy
Ringbearer
Virágszál
zarándok(mist)
(ők vannak regelve a fórumon.. nemtom, h "csak" ennyien vagyunk-e vagy többen)
- Virág
- Nem elérhető
Ja és van egy tesóm, ugye Kis-titok?
- Orsi_
- Nem elérhető
Sziasztok!
Én lány vagyok, kb 165 cm Szőkésbarna hajú. Imádom az állatokat, és a természetet. Tolkient nem nagyon ismerem, keveset olvastam a művei közül. A fórum nagyon jó, jófejek az emberek. Mondjuk ahhoz képest, hogy mennyien vagyunk ebben a csoportban elég kevesen írtak eddig(tisztelet a kivételeknek). :closed: :bounce:
- Virág
- Nem elérhető
- Jacopo Belbo
- Nem elérhető
szóval, én Jacopo vagyok, általában Jaco-nak rövidítve, aki Jackonak mondja, arra rendszerinte elég mérges szoktam lenni, ti. semmi közöm nincs Michael Jacksonhoz. nagyjából most két éve voltam először ilyen MTT-s találkán. Hozzávetőlegesen tizenkilenc éve rontom a levegőt ezen a világon, az érdeklődési körömet pedig leginkább a zene-irodalom-matematika-programozás szentnégyességgel lehetne megadni. na meg persze az úristen (igaz, mist drága? )... nem tudom, hogy dögunalmas fizikális részletekkel kell-e untatni a csapatot, mert igen nagy balszerencsétekre úgyis látni fogtok Táborban, meg többen már láttatok is, de tulajdonképpen egyhetvennyolc magas vagyok, mintegy hetvenkét kilóval megáldva, ergó nem vagyok kifejezetten a vékonyság istene. ja, hímnemű vagyok, és meglehetősen zárkózott. meg art, ahogy Lamorak mondaná, bár ez mindegy.
elméletileg mostanság leszek valamikor egyetemista, már ha felvesznek, meg szélsőséges módon szeretek aludni ezidőtájt. világelpusztító terveket szövögetek, de mindegyiket túl lusta vagyok megvalósítani. meg mittomén. nincs kedvem többet írni, mert már így is elég szétszórt volt ez az egész, kialvatlanság rúlz... na, üdv mindenkinek
"- Véges-végig csak a lebzselés vonzott az univerzum lehetőségei közül, igaz? - kérdezte Buzger John"
- E. Eia Ayna
- Nem elérhető
Arden Borough
Brisa
Celebrom
Dóri_13
E. Eia Ayna
Erda niire (Area)
Finduilas
Jacopo Belbo
Kis-titok
kriszana
Ladislas
Milendoria
Mzboy
Ringbearer
Virágszál
zarándok(mist)
(ők vannak regelve a fórumon.. nemtom, h "csak" ennyien vagyunk-e vagy többen)
hajdankorok embereit,
már mások látnak itt.
- Orsi_
- Nem elérhető
- Zarándok(Mist)
- Nem elérhető
E. Eia Ayna írta: Látom, idén a nép kiírása elmaradt.. lehet hogy megint két topicunk lett volna? (Curufinc is Maraché :biggrin2:)
Na, köszöntöm a csapat tagjait, s bár nem ide szerettem volna jelentkezni, elnézve a tagokat máshol csak rosszabb lehetett volna
hahó merrefelé nézted te a tagokat? pedig kb egyformán vagyunk szőkék:P
(ahh, megvan. inkább nem kommentálom magam:DD)
a soul in tension thats learning to fly
condition grounded but determined to try
- E. Eia Ayna
- Nem elérhető
Kis-titok írta: Sziasztok!
Én nemigen értem az egészet: ez csak a fórumban való cspoport, vagy a táborban?
A táborban is ez lesz a mi kis csapatunk, és most kaptunk fórumot, hogy ismerkedjünk.
Fent ahol vannak a kis ikonok... a Csoportoknál meg tudod nézni, hogy kik tartoznak ide.
hajdankorok embereit,
már mások látnak itt.
- Orsi_
- Nem elérhető
Én nemigen értem az egészet: ez csak a fórumban való cspoport, vagy a táborban?
- E. Eia Ayna
- Nem elérhető
Na, köszöntöm a csapat tagjait, s bár nem ide szerettem volna jelentkezni, elnézve a tagokat máshol csak rosszabb lehetett volna
hajdankorok embereit,
már mások látnak itt.
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.