Orrostar - Beszélgetések
- Nóli i linantea
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
És nem mindenütt szeretnék ott lenni ahol nem voltam. Szerencsére nem voltam ott egy csomó rossz eseménynél. nem lennék ott háborúk alatt, meg politikai eseményeken, meg satöbbi.
If I promise not to kill you, can I have a hug?
- Stara
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
Boldog Mikulást mindenkinek! (már ha szoktak ilyet kívánni egyáltalán ) :gandalf2:
- Nóli i linantea
- Nem elérhető
Én bárkire ráérek, aki rámér.
Belefutottam Morganába. Tök jó
- Dindae
- Nem elérhető
De még írni sem ér rá senkii...
"No one knows, what the future holds, if we just hold on, maybe life could be sweet"
- Fimbrethil
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
Aki Istenhez beszél, arról azt mondjuk, imádkozik,
akihez Isten beszél, arról azt mondjuk, megőrült.
- Nóli i linantea
- Nem elérhető
Amúgy 26-a tök jó volt. Kár h nem jöttetek. (Tisztelet a kivételnek)
- Nóli i linantea
- Nem elérhető
Szeretem a telet, de ez.... Sz'al nem a téllel van a gond, hanem a világgal, amiben a tél van.
Minden évszakot szeretek. Nyáron nyaralok, télen telelek... Talán az őszt nem szeretm, de azt is.
- Niph
- Nem elérhető
Fimbrethil írta: Én inkább mennék hogolyozni, hoembert épiteni, hobn gázolni stb.
én inkább a nyári álomra szavaznék:)
jöttök kismarosra?
nyem........... /me sok a vizsgám....... 8O
Tényleg ki megy Kismarosra?????? :
“A gyermektársaság gyógyír a lélekre.” (Dosztojevszkij)
- Fimbrethil
- Nem elérhető
én inkább a nyári álomra szavaznék:)
jöttök kismarosra?
- Niph
- Nem elérhető
Nóli írta:
Akkorishiányoztok.
Szerintem ez mindenkinek logikus. ........esik a hó, lasssan itt a tél......utálom, jön a vizsgaidőszak. Nem tudom hogy vagytok vele de én téli álmot aludnék........
- Nóli i linantea
- Nem elérhető
Én Kriszanánál láttam "Tourbake" történetét. ANNYIRA édes! Amúgy nem szeretem a South Parkot. Mondjuk a Happy tree friendset sem. Asszem a társaság inspirál ilyen dolgok élvezetére (lásd.: éjjeliőrség)
Amúgy KGyn ott volt Brandir, Malendil, icipicit Adelard, no meg én. Sz'al 4en.
Akkorishiányoztok.
- Niph
- Nem elérhető
Drizzt írta: Jaja, onnan van...és most meg is nézem az új részet asszem'. A billentyűzetem az akaratom egyik fizikai manifesztációja, ergo Thhhhiiiiimmmiiiiiiieeeeeeeee .
aham............. értem....akkor jól emlékccem......
Amúgy láttam pénteken egy részt belőle, de nem nagyon fogott meg a dolog....bennem van biztos a hiba....
- Drizzt
- Nem elérhető
- Niph
- Nem elérhető
Dindae írta:
Niph/Nermi írta:
Drizzt írta: Tttttthhhiiiiiiiiiiiiiimmmiiiiiiiiiiiiiiiiieeeeeeeeee
Sokbillentyűgombbiztosbeakadtírásközbennnn.......... :evil3: :evil3: :evil3: :evil3:
áá, szerintem pusztán a billentyűzet nem bírta tovább, és kifejezte azt, amit a gazdája is megpróbált
South Park RULZ........legalábbis onnan van a Thimi ugye???????
bocs kissé ma már le vagyok épülve ehhez.................
- Dindae
- Nem elérhető
Niph/Nermi írta:
Sokbillentyűgombbiztosbeakadtírásközbennnn.......... :evil3: :evil3: :evil3: :evil3:
áá, szerintem pusztán a billentyűzet nem bírta tovább, és kifejezte azt, amit a gazdája is megpróbált
"No one knows, what the future holds, if we just hold on, maybe life could be sweet"
- Niph
- Nem elérhető
- Drizzt
- Nem elérhető
- Niph
- Nem elérhető
Dindae írta: Ziher, h e hozzászólásom után hetetkig se nyikk... se pissz. nyah. ez béna volt
csak hogy rácáfoljak eme állításodra íme reagálok......
Hát én nem megyek sehova mert egy azon a 26 iai héten 2 Zh-t is írok , utána meg bevágtak máris egy nehéz vizsgát.
Szóval engem nem láttok eyghamar, talán LEP-en - vagy ott se/talábn nyári tábor 8O/
A tábori képek felrakásával már nwem is probálkozom a gép folyton ledob........
Legyen mindenki jóóóóóóóó
- Dindae
- Nem elérhető
KGY...ááá, suli van holnap... nem megy
de mindenkinek jó kgy-t... már ha leeht ezt így mondani... csapvez bizti ott lesz
de tényleg, miért haltunk ki? Ziher, h e hozzászólásom után hetetkig se nyikk... se pissz. nyah. ez béna volt
- Nóli i linantea
- Nem elérhető
NAAA!
Népek!
Elsüllyedek a saját hozzászólásaim rengetegében! Ki kéne tölteni a két hozzászólásom közeit!
Hjaj.
- Niph
- Nem elérhető
Nóli írta: Mi van nép?
Hjaaaaa...
jó kérdés??? Tenger fulladt a nép, vagy éppen kihalt valahonnan ez naon ismerős...........
Én is sokat gondolok lökött tengerész népségünkre, de hát messze messze vagytok.....
- Nóli i linantea
- Nem elérhető
Voltam Rómában.
Lehet h el tok menni KGyre. (ez lenne az első alkalom) Jó lenne, majd meglátom.
Sokat gondolok rátok.
Mi van nép?
- Dindae
- Nem elérhető
de egyébként... miért nincs itt semmi élet? mér nem ér rá senkii? ez így naggyon nem zsír.
És ennyi erővel csapattalit is csinhatnánk, tényleg, tényleg, tényleg... mindenki mindenhol csapattalit szervez, hyarrostarnak már ki tudja, hanyadik volt vmikor... de jól megmondtam... na de, sebaj:)
- Nóli i linantea
- Nem elérhető
Eldamyn: hogyh erre jársz, amerre a madár igen, de te nem szoksz?
Hé! Mi van azokkal, akik ide se szagolnak? Meg nem is szaglanak errefelé?
Dümdümdüm...
Találkozni akarok emberkékkel. MTTs emberkékkel.... Filózom ezen a felolvasós buli toszon...
- Dindae
- Nem elérhető
A jó hír az az, hogy... hogy találtam egy "elnézést" közlekedési táblát a gellért-téren... hát igen... elnéztük.
- Eldamyn
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Holnap töri doga. Hmmm.... Lehet, hogy ez még sem elég jó hír?
Az pl viszont nagyon jó hírnek számítana -legalábbis részemről- ha valaki elmesélné tájékozatlan személyiségemnek, hogy mikor lesz tábori DVD. Vagyis, hogy jó hír az volna, ha azt mondaná valaki: már van.
Na????
"Én akkor is betöröm ezt a lovat!" /Léod utolsó mondata/
- Nóli i linantea
- Nem elérhető
Őszintén szólva nem értek veled egyet, mert én mindÍg jobban el tudom foglalni magamat, minthogy inatkozzak. És mindíg van jobb dolgom, mint dolgozni... Ill tanulni, mert dolgozni szeretek...
Nekem tecc a vicc... Bár én is Mciben dógzom, és nem vok bölcsész, hanem biológus, meg ité hát bogyó... (bigyó akart lenni, de így is jó...)
Van valakinek bármi jó híre? JÓt akarok hallani... (csak nehogy vki mpst beírja nekem ide, h "jó"...)
cupp mindenkinek
- Niph
- Nem elérhető
Fimbrethil írta: -mit mond az a bölcsész aki még nem kapott munkát annak a bölcsésznek aki már kapott?
-egy dupla sajtburgert és egy sültkrumplit kérek
hahaha
régi vicc is meg nem is jo
na mind1 ti akartátok
No comment!!!!!!!!!!!
Emberek kezd megint kihalni a topicunk!!!!!
Na tessék éledezni.
Hüpppp, nekem most van szünet, kissé unalmas lenne, ha nem kéne annyit tanulni, meg referátumot írni...................
Megprobáltam felrakni a képeket, de ez a hülye gép nem engedi...........
A beszámoló meg még nincs kész.......
- Adelard
- Nem elérhető
Fimbrethil írta: -mit mond az a bölcsész aki még nem kapott munkát annak a bölcsésznek aki már kapott?
hahaha
na mind1 ti akartátok
Caress the one
The never-fading rain in your heart
The tears of snow-white sorrow
- Fimbrethil
- Nem elérhető
hahaha
na mind1 ti akartátok
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.