Nagy Könyv és 50. évforduló

Több
19 éve 1 hete #275634 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: Nagy Könyv és 50. évforduló
Hát az, hogy nem leeht ezt az apropót felhasználni kampányszövegként tovább az 50. évfordulóhoz és a LEP-hez. Kár.
Téma zárolva.
Több
19 éve 1 hete #275622 Írta: Ben
Ben válaszolt a következő témában: Nagy Könyv és 50. évforduló

Alyr Arkhon írta: Hát akkor meg mi bajunk lehet?

Semmi. :P Mondjuk szerintem az emberek nagy része akkor is a kampányfilm alapján szavazott, szóval tényleg várható volt. Szerintem ennek az egész Nagy Könyves cuccnak tulajdonképpen abszolút győztese nincsen, úgy értem a győztes könyv mellett a többi könyv is elég ismert lesz, meg a fő, hogy támogatják a könyvtárakat, nekem, hogy ki nyer, az mellékes. :P :) Ákos jól megcsinálta az 1984-et, gratula neki. :P :oops:

basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.
Téma zárolva.
Több
19 éve 1 hete #275618 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: Nagy Könyv és 50. évforduló
A reklámfilm után nem csodálom az eredményt.
De...

Változik ettől bármi is?
Megsemmisítik a Gyűrűk Urát, mert nem nyert?

Egy fenét.
Hát akkor meg mi bajunk lehet?

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
Téma zárolva.
Több
19 éve 1 hete #275616 Írta: Tünde
Tünde válaszolt a következő témában: Nagy Könyv és 50. évforduló
Tulképp mi lesz azzal aki győz?

Nekünk úgyis a GYU a győztes :crying:
Legyetek pozitívak :crap:

"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"
Téma zárolva.
Több
19 éve 1 hete #275603 Írta: Olorin.papa
Olorin.papa válaszolt a következő témában: Nagy Könyv és 50. évforduló

Ben Kenobi írta:

olorin.papa írta: Sajnos nem jutott tovább! :crying: :bawling: :bawling: :bawling: :bawling: :bawling: :bawling: :bawling: :bawling: :bawling: :bawling: :bawling: :bawling: :bawling: :bawling: :bawling: :bawling: :bawling: :bawling: :bawling: :bawling: :bawling: :bawling: :bawling: :bawling: :bawling:

Az üzenőfalon megy, by Szerkesztőség:

A negyedik elődöntőt 1741 szavazat többséggel az 1984 nyerte.
Eredményoldal: www.anagykonyv.hu/?action=staticSite&id=28

Talán még van remény...
"Fontos, hogy a december 8-i adásban még mindegyik regény kap egy utolsó esélyt, vigaszágon bekerülhet a döntőbe. "

"Már születésem óta haldoklom,kissé hosszúra nyúlik. Unom."
Téma zárolva.
Több
19 éve 1 hete #275602 Írta: Ben

olorin.papa írta: Sajnos nem jutott tovább! :crying: :bawling: :bawling: :bawling: :bawling: :bawling: :bawling: :bawling: :bawling: :bawling: :bawling: :bawling: :bawling: :bawling: :bawling: :bawling: :bawling: :bawling: :bawling: :bawling: :bawling: :bawling: :bawling: :bawling: :bawling: :bawling:

Az üzenőfalon megy, by Szerkesztőség:

A negyedik elődöntőt 1741 szavazat többséggel az 1984 nyerte.
Eredményoldal: www.anagykonyv.hu/?action=staticSite&id=28

Téma zárolva.
Több
19 éve 1 hete #275601 Írta: Olorin.papa
Olorin.papa válaszolt a következő témában: Nagy Könyv és 50. évforduló
Sajnos nem jutott tovább! :crying: :bawling: :bawling: :bawling: :bawling: :bawling: :bawling: :bawling: :bawling: :bawling: :bawling: :bawling: :bawling: :bawling: :bawling: :bawling: :bawling: :bawling: :bawling: :bawling: :bawling: :bawling: :bawling: :bawling: :bawling: :bawling:

"Már születésem óta haldoklom,kissé hosszúra nyúlik. Unom."
Téma zárolva.
Több
19 éve 1 hete #275592 Írta: Ille Lórien
Ille Lórien válaszolt a következő témában: Nagy Könyv és 50. évforduló

+Earendil+ írta: Sms-ben még lehet szavazni holnap 16.00-ig... a 02-es kódot kell elküldeni a 0681601301-re!
HAJRÁ!!!

:twisted:

Nem holnap, MA (okt. 29.) 16.00-ig lehet szavazni. Hajrá, népek!

"Elen síla lúmenn' omentielvo."
Téma zárolva.
Több
19 éve 1 hete #275586 Írta: Alyr Arkhon
Senki nem küldött humoros kérdéseket a humoros vetélkedőre a NagyKönyves cuccra.
Hogy lesz így ebből humoros vetélkedő??

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
Téma zárolva.
Több
19 éve 1 hete #275572 Írta: +Earendil+
+Earendil+ válaszolt a következő témában: Nagy Könyv és 50. évforduló
Ilweran írta:Én még bizakodom... icon_biggrin.gif Azért eléggé marha nagy rajongótábora van itthon is a könyvnek...nektek magyarázzam???
Szerintem továbbjutunk. Gyorsan lekopogtam.....
Sms-ben még lehet szavazni holnap 16.00-ig... a 02-es kódot kell elküldeni a 0681601301-re!
HAJRÁ!!!

Én elképzelhetetlennek tartom,hogy az 1984 kiüsse A Gyűrűk Urát,és csodálkozom is azon miért vagytok ilyen kishitűek.Úgy el lessz agyabugyálva
az 1984 mint a pinty.
Tartsatok ki,Nyugat Hős Népe!!! :twisted:

Az Útnak vége nincs soha,
Ha egyszer az ajtón kifut;
Téma zárolva.
Több
19 éve 1 hete #275538 Írta: Ben

Remzy_mama/Eldawen írta: Minden kisfilmet meg lehet nézni a nagykönyv oldalon, balra van a tévé link, ott az összes :wink:

Tudom, csak ezidáig lusta voltam. :oops: :P :D

Téma zárolva.
Több
19 éve 1 hete #275521 Írta: Tünde
Minden kisfilmet meg lehet nézni a nagykönyv oldalon, balra van a tévé link, ott az összes :wink:

Téma zárolva.
Több
19 éve 1 hete #275520 Írta: Ben

Alyr Arkhon írta: Megnéztem az Egri csillagok kampányfilmjét.
Ezek után nem is találom annyira nagyon szörnyűnek a Gyűrűk Uráét...

A pál utcai fiúk... hát...

A Gyűrűk Uráé mégis minőségi alkotás...

:D Ezt mondom, az Egri csillagok sztem rosszabb lett (beharangozó alapján pedig jónak tűnt), az SW-os kezdés, meg a híradó a pedofil törökkel. :? Igaz, nem láttam végig, épp emiatt. :P A Pál utcai fiúkat nem láttam, az állítóla jó volt, az 1984-ből kb. első 10 perc kimaradt, de a vége nagyon tetszett. :)

Téma zárolva.
Több
19 éve 1 hete #275519 Írta: Ilweran
Ilweran válaszolt a következő témában: Nagy Könyv és 50. évforduló
Én még bizakodom... :D Azért eléggé marha nagy rajongótábora van itthon is a könyvnek...nektek magyarázzam???
Szerintem továbbjutunk. Gyorsan lekopogtam.....
Sms-ben még lehet szavazni holnap 16.00-ig... a 02-es kódot kell elküldeni a 0681601301-re!
HAJRÁ!!!

"Két mágus jelenik meg Angliában,
Az első féli hatalmam; a második látni vágy engem."
Téma zárolva.
Több
19 éve 1 hete #275504 Írta: Noredhel
Noredhel válaszolt a következő témában: Nagy Könyv és 50. évforduló

Remzy_mama/Eldawen írta:

Felagund írta:

Remzy_mama/Eldawen írta: Nekem eddig csak a Pál utcai fiúk tetszett, de az nagyon. Geszti szakmája nem véletlenül a kreatívkodás. :lol: A többi szerintem pocsék. Tán még az Ákos féle 1984, ami jó volt :oops:

Áh, Geszti? :? Nekem nem kifejezetten jött be... A csúcs volt a Pál utcai fiúk és a polgári liberalizmus.. egy pöttyet kilógott az ideológiai/politikai lóláb... :roll:

Lassan már a mellékhelységben is ott a politika...
Egri Csillagok jobb SW módban :?: Egy kicsit erőltetett volt.
Ráadásul, ha valami sodró az valahogy jobban megfog. És utálom, ha elcsépelt ötletekkel adnak el nekem valamit. :roll:
Az az igazság, ha én elolvasok egy könyvet és utána látom, akkor nem tetszik, mert én már elképzeltem valahogy és a rendező nyilván nem az én látásmódomban fogja megcsinálni. Gondolom a GYU-t is ahányan olvasták, annyifélének képzelték. Ez normális..

Persze. De senki nem képzelt egy ilyen alternatív-beszívósfilmeshangulatú-külvárosi izét... legalábbis remélem. :twisted:

Toujours pur

kiejtés: "liedesz"
Téma zárolva.
Több
19 éve 1 hete #275497 Írta: Tünde
Én szerettem mindkét zenekarát. Szerintem minden új és nagyon ötletes amibe belefog.
:P Arckiállítás pl.

Szerintetek miért írják mindenhol, hogy gyerekmese :?: :twisted:
anagykonyv.hu/?action=NewsDetail ... wsTypeId=1

Téma zárolva.
Több
19 éve 1 hete #275495 Írta: Alyr Arkhon

Felagund írta:

Alyr Arkhon írta:

Felagund írta:

Remzy_mama/Eldawen írta: Nekem eddig csak a Pál utcai fiúk tetszett, de az nagyon. Geszti szakmája nem véletlenül a kreatívkodás. :lol: A többi szerintem pocsék. Tán még az Ákos féle 1984, ami jó volt :oops:

Áh, Geszti? :? Nekem nem kifejezetten jött be... A csúcs volt a Pál utcai fiúk és a polgári liberalizmus.. egy pöttyet kilógott az ideológiai/politikai lóláb... :roll:

Az se rossz, de a rapbetétek nagyrésze olyannyira kiszámítható és ötlettelen, hogy erősen csodálkozom, hogy Geszti a nevét adta mellé...

ARapülők után? Azon se csodálkoznék, hogyha azokat ő írta volna... :roll:

Igen, a rapülők meg a jazzmegaz után. Geszti nagyon jól tud(ott) játszani a szavakkal...
Hát itt nem...

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
Téma zárolva.
Több
19 éve 1 hete #275489 Írta: Felagund
Felagund válaszolt a következő témában: Nagy Könyv és 50. évforduló

Alyr Arkhon írta:

Felagund írta:

Az se rossz, de a rapbetétek nagyrésze olyannyira kiszámítható és ötlettelen, hogy erősen csodálkozom, hogy Geszti a nevét adta mellé...

ARapülők után? Azon se csodálkoznék, hogyha azokat ő írta volna... :roll:

Our knees do not bend easily
Téma zárolva.
Több
19 éve 1 hete #275488 Írta: Alyr Arkhon

Felagund írta:

Ennek ellenére sokkal jobb, mint az egri csillagoké.

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
Téma zárolva.
Több
19 éve 1 hete - 19 éve 1 hete #275487 Írta: Tünde

Felagund írta:

Lassan már a mellékhelységben is ott a politika...
Egri Csillagok jobb SW módban :?: Egy kicsit erőltetett volt.
Ráadásul, ha valami sodró az valahogy jobban megfog. És utálom, ha elcsépelt ötletekkel adnak el nekem valamit. :roll:
Az az igazság, ha én elolvasok egy könyvet és utána látom, akkor nem tetszik, mert én már elképzeltem valahogy és a rendező nyilván nem az én látásmódomban fogja megcsinálni. Gondolom a GYU-t is ahányan olvasták, annyifélének képzelték. Ez normális..

Téma zárolva.
Több
19 éve 1 hete #275485 Írta: Felagund

Ery írta:

Felagund írta:

Ery írta: Ráadásul itt a suliban az elejtett megjegyzésekből arra következtetek, hogy az Ákos rajongóknak nagy a propagandája.

Hát fejts ki ellenpropagandát! ;)

Megtörtént. :D

Eredmény?

Téma zárolva.
Több
19 éve 1 hete #275484 Írta: Felagund

Téma zárolva.
Több
19 éve 1 hete #275482 Írta: Tünde
Nekem eddig csak a Pál utcai fiúk tetszett, de az nagyon. Geszti szakmája nem véletlenül a kreatívkodás. :lol: A többi szerintem pocsék. Tán még az Ákos féle 1984, ami jó volt :oops:

Téma zárolva.
Több
19 éve 1 hete #275481 Írta: Alyr Arkhon
Megnéztem az Egri csillagok kampányfilmjét.
Ezek után nem is találom annyira nagyon szörnyűnek a Gyűrűk Uráét...

A pál utcai fiúk... hát...

A Gyűrűk Uráé mégis minőségi alkotás...

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
Téma zárolva.
Több
19 éve 1 hete #275451 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: Nagy Könyv és 50. évforduló

Felagund írta:

Ery írta: Ráadásul itt a suliban az elejtett megjegyzésekből arra következtetek, hogy az Ákos rajongóknak nagy a propagandája.

Hát fejts ki ellenpropagandát! ;)

Megtörtént. :D

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!
Téma zárolva.
Több
19 éve 1 hete #275443 Írta: Timona
Timona válaszolt a következő témában: Nagy Könyv és 50. évforduló

Noredhel (Voronwë) írta: De még vissza lehet szavazni... ugye? :?:

Nagyon remélem hogy nem kerül rá sor, de igen, mert a kiesett könyvek közül még vissza lehet majd szavazni az egyiket.

"Van úgy, hogy csak emlékszem arra, ami éppen történik."
Fodor Ákos
Téma zárolva.
Több
19 éve 1 hete #275442 Írta: Laurelen
Laurelen válaszolt a következő témában: Nagy Könyv és 50. évforduló

Sirgon Esgalnor írta: Szavazzatok telefonról is. Hátha jó könyveket vesznek azokba a könyvtárakba.

nem találtam meg az oldalon a telszámot, amire szavazot lehet küldeni...kérlek áruld el!:)

"A foolish consistency is the hobgoblin of little minds." (Emerson)
Téma zárolva.
Több
19 éve 1 hete #275416 Írta: Lin
Lin válaszolt a következő témában: Nagy Könyv és 50. évforduló
Nem tudom, olvastátok e már ezt , vannak érdekes gondolatai Csányinak. :roll:

"az igazi meséknek sosincs végük, de a szereplőik jönnek-mennek, ahogy a szerepük véget ért"
Téma zárolva.
Több
19 éve 1 hete #275393 Írta: Sirgon Esgalnor
Sirgon Esgalnor válaszolt a következő témában: Nagy Könyv és 50. évforduló
Szavazzatok telefonról is. Hátha jó könyveket vesznek azokba a könyvtárakba.
Téma zárolva.
Több
19 éve 1 hete #275392 Írta: Noredhel
Noredhel válaszolt a következő témában: Nagy Könyv és 50. évforduló

Ancalima Anarórë írta: Sajnos szerintem sem a GyU fog továbbjutni. Viszont ha beigazolódik a gyanúm, akkor Csányi Vilmos kivívta magának az Ország Legjobban Utált embere címet.
Lécciléccinelegyenigazam.

De még vissza lehet szavazni... ugye? :?:

A 84-et nem tom milyen, mert nem szeretem az utópiákat, de azért a Művel nem sűrűn versenyezhet...

A MésM. is kiesett, pedig a GyU mellett az ért talán legtöbbet... :cry:

(Amúgy meg: hol van Rejtő? Hol van a Quo Vadis? Hol a Nyomorultak? Nehogy már holmi Egri csillagok jobb legyen azoknál...)

Toujours pur

kiejtés: "liedesz"
Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.584 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére