- Köszönetek: 1
Samhain 2005
- Tünde
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Benczur kiesett, semmi nincs nyitva az ünnepek miatt, vagy foglaltak.
Pénz az 25 ezer lesz, ennyiért sehol nincs terem.
Érthető vagy.
Én már vagy 25 hellyel beszéltem, eléggé megoldhatatlan.
Próbálkozz, de kevés már az idő.
Nincs valakinek gyáros felmenője? Egy jó üres ipari csarnok is megteszi.
Tényleg: valami sportcsarnok? No nem az Aréna, hanem valami kerületi fedett focipálya?
"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"
- mogy
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
permí nem volt elérhető évek óta, de sebaj
ötletek:
ha kiárásos alapon ipartestületi marad, mit szóltok fehér karácsonyfaégőkhöz?
majdnem olyan, mint NAGYON SOK MÉCSES....
és nem lehet érte szólni, elvégre csak világítás
szóval sztem minden megoldható...hiszen sokan mondják, hogy kreatívak...tökös hangulat: narancssárga kendők az égőkön...
persze csak ötlet
csak valaki szerezzen termet
ha eltt volna időm meghalni, akkor néztam volna a fórumot, és esetleg megoldható lett volna egy terem, de már így kétlem...
bár még megérdeklődhetem, hátha összejön....
csak akkor döntsétek el, hogy tényleg kell e:)
elvielg mi szilveszterre vettük volna ki 320 m2, erről egyelőre nem tudok konkrétat, igazából nem is szeretném azt, ez egy gyártelep raktára, minimáloisan fűthető, bár díszíthető, de nem olcsó, vmi olyasmit mondtak, hog 140 egy ilyen (vagy akár szilveszteri) jellegű bulira esetleg, és van egy őr, de akivel beszéltünk, azt mondta, hogy ez lejjebb vihető (""diákkedvezményszerű indokkal""). Azt mondták, majd visszahívnak, de nem hívtak, szóval sztem konyec.
DE
van egy másik hely, kökitől kb 5 perc gyalog
ez egy nemtom milyen terem, haver volt ott bulizni, de azt mondta, 50 ember bőőőőőven elfér. ő holnapra mond nekem biztosat, megpróbálja nekünk elintézni31-re, vagy 30-ra meglegyen, és tud esetelg árajánlatot mondani. (ennek talán elég reális esélyei vannak, mert a haverhaverja intézi, ilyesmi...)
sztem ez is valami
erről további részletek holnap
azután meg szólok
ami még eszembe jutott:
www.benczurhaz.hu/teremberletkeret.htm
itt van egy olyan, hogy táncterem, mire ki van írva, hogy 60 fő...
10k/óra, minden további 3k. sztem ez a legolcsóbb, és érdemes végiggondolni, hogy ha szabad
mert
60fő tud ott egyszerre táncolni, báli jelleggel (gondolom ezt ebben az esetben így kell érteni)
a nem báli jelleggel kb 2x ennyi
és gondolom a mienk nem egészen bál
abban (asszem Telco mondta) van igazság, hogy az ipartestületivel nem kéne azt csinálni, mint ami VGvel megesett, hogy más körítést kap. az ipartestületi tippikuss bálterem, nem egészen elképzelhető halloween partynak....sztem így maradhatna farsangnak...persze magának a teremnek megvannak a maga előnyei...
nos, ennyit tudtam tenni az ügy érdekében, holnap jelentkezem
pusszancs mindekinek
ui.: érthetetlenségért, bocs, kicsit ki vagyok fáradva....
"Nyitott szemmel álmodom, de nem vagyok magam!"
- Kincső
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Ha 800Ft, hát annyi.
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Tünde
- Nem elérhető
DaroNight írta:
Remzy_mama/Eldawen írta:
DaroNight írta: bocsi, hogy csak így beleszólok, de jelentkezni kell vagy csak simán odamegyek és fizetek?
Fizetsz, mint a köles, ha lesz hova...
Megy mindenki hozzátok..hol itt a probléma?
Fateréknak 2 napos hétvége és jöhettek.
- Rabyn
- Nem elérhető
akkor kizárásos alapon maradt a szokásos hely?
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- DaroNight
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Remzy_mama/Eldawen írta:
DaroNight írta: bocsi, hogy csak így beleszólok, de jelentkezni kell vagy csak simán odamegyek és fizetek?
Megy mindenki hozzátok..hol itt a probléma?
" A sirodat hiába ássák
A vérrel vegyitett sárba
Hisz gyilkosod se látta
A mosolyodnak apadását "
- Tünde
- Nem elérhető
- DaroNight
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
" A sirodat hiába ássák
A vérrel vegyitett sárba
Hisz gyilkosod se látta
A mosolyodnak apadását "
- Alison West
- Nem elérhető
gillz írta:
Alison West írta:
Rabyn írta: Akko menjünk az Ipartestületibe. Elvége ahogy elnézem az az utolsó szabad hely...
Hát akkor valaki hívja fel, mert Én nem tudok most telefonálni, mert nincs pénzem... Amíg le nem foglalják...
Ipartestületi drágább, mint a marcibányi... :mittomen: olyan 15-20e HUFfal. Én a 800 /főt azért sokkallom egy kicsit... ha ez csak terembérleti díj.
Vagy 800 Ft / fő, vagy semmi. Asszem az Ip. 4400/óra, legalábbis Telco azt mondta nekem, ha jól emlékszem.
Nem a ruha teszi az embert; az ember teszi azt, amire a ruha kötelezi.
- Tünde
- Nem elérhető
- gillz
- Nem elérhető
need more brainz. yourz. now.
- Rabyn
- Nem elérhető
Gillz: döncséé
- gillz
- Nem elérhető
Alison West írta:
Rabyn írta: Akko menjünk az Ipartestületibe. Elvége ahogy elnézem az az utolsó szabad hely...
Hát akkor valaki hívja fel, mert Én nem tudok most telefonálni, mert nincs pénzem... Amíg le nem foglalják...
Ipartestületi drágább, mint a marcibányi... :mittomen: olyan 15-20e HUFfal. Én a 800 /főt azért sokkallom egy kicsit... ha ez csak terembérleti díj.
- Alison West
- Nem elérhető
- Rabyn
- Nem elérhető
- Alison West
- Nem elérhető
Most kaptam ajánlatot a Csillebérci Szabadidő Központtól, átböngészem, aztán beteszem. Kis problémák vannak a végösszeggel.
A Csillebérci SzK Tükörtermének bérleti díjja 5000 / óra; plusz mindenfélét hozzászámolnak... Ennél már olcsóbb az Ipartestületi. Valaki hívja fel azt, mielőtt azt is elviszi más...
- gillz
- Nem elérhető
Dodiee írta: Ipartestületibe akkor most lehet derokálni vagy sem? Mécsesz sztem tuti nem mehet.
Hm. Nem tudom, az Ipartestületiről nincsenek infpormációim...
a másikról sem...
Mécses befőttesüvegben sem?
- Dodiee
- Nem elérhető
- We're under the same sky
- Köszönetek: 7
De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.
- gillz
- Nem elérhető
telcontar írta: Az ipartestuleti diszterem szabad, most beszeltem veluk ot perce, a telefonszam 30/6331649.
Lathatjatok, ennel csak dragabb van. Ha akarjatok, hvjatok.
Lehetőség: II. kerületi Marczibányi téri művház: 30,000.- + ÁFA (talán elengedik) Ott kell venni az üdítőt, kaja beengedve. Ezeket még csak a közvetítő mondta, fel kell hívni az ügyintézőt. Polhai István: 20/387-6883.
És csak 30-ra van hely.
Mennyi volt az ipartestületi?
Illetve melyik terem a Marczibányi?
már csak évek kérdésre, és képes leszek dönteni.
De azt hiszem, Ha ugyanennyi az ipartestületi, akkor arra szavazok, mert oda vihetünk italt is.
- Gandalf
- Nem elérhető
Mármint csak harmincadikára van hely vagy csak 30 fő számára? :permí_hülye:És csak 30-ra van hely.
- Tünde
- Nem elérhető
Lehetőség: II. kerületi Marczibányi téri művház: 30,000.- + ÁFA (talán elengedik) Ott kell venni az üdítőt, kaja beengedve. Ezeket még csak a közvetítő mondta, fel kell hívni az ügyintézőt. Polhai István: 20/387-6883.
És csak 30-ra van hely.
Hívjam vagy hívja valaki illetékes?
Én úgysem tudom lekonkretizálni (gondolom)
- Telcontar
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
Lathatjatok, ennel csak dragabb van. Ha akarjatok, hvjatok.
- Tünde
- Nem elérhető
- Dodiee
- Nem elérhető
- We're under the same sky
- Köszönetek: 7
Remzy_mama/Eldawen írta: Keríts helységet, én ma már vagy 10-15-el beszéltem. Nincs valami régi bevált raktár.
Ja! - nem tudja valaki, hogy a romkocsmák hol vannak. Ilyen belvárosi régi lakatlan bérházak udvarán alakították ki őket. Hátha az működne.
A Romkocsmákkal az a gond, hogy mint a Zöldpardon, őszre többnyire bezárnak:P kb 2-3-at ismerek, de mind elég drága volt, és sztem egyiket se adják bérbe:P
De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.
- Tünde
- Nem elérhető
www.juzsoparty.hu/
Egy kikötés van, a hidegtálat tőlük kell rendelni. Termet keres olcsót. Díszíthetőt, vasárnapra vagy szombatra. Szerintem, ha "olcsó" a kaja, lehet, hogy érdemes megpróbálni. Mindegy, hogy veszünk, vagy olcsón rendelünk.
Én már céges bulin kipróbáltam, nagyon finomakat készítenek.
Csak délután leszek netközelben, először beszélek velük, aztán jelentkezem.
Gillz! Írj be egy telefonszámot, ahol elérlek, ha nem vagy este netközelben. (akár priviben is).
- Tünde
- Nem elérhető
Több tippem nincs. Minden zárva és lefoglalva az ünnepek (főképp a halottak napja) miatt.
Romkocsmát senki nem ismer???
- Rabyn
- Nem elérhető
Ady zárva van.
Az a suli amit írtál Tünde azzal mi a helyzet?
- Tünde
- Nem elérhető
Ja! - nem tudja valaki, hogy a romkocsmák hol vannak. Ilyen belvárosi régi lakatlan bérházak udvarán alakították ki őket. Hátha az működne.
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Remzy_mama/Eldawen írta: Melengetni csak szabad, majd beöltözünk dupla szellemnek
Igen lehet, meg amúgy is gillz mondja meg a frankót, én csak beleszólok, mer az jó.
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Tünde
- Nem elérhető
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.