Tolkien Fogadó

Több
18 éve 5 hónapja - 18 éve 5 hónapja #298882 Írta: Tünde
Tünde válaszolt a következő témában: Tolkien Fogadó

Gandalf írta: Bárkivel előfordulhat, hogy kimegy a fejéből ilyesmi, ne vedd bántásnak a felhozását!

nem fordulhat elő - írja fel mindenki, vagy mentse ki magát

Felagund írta: (persze akkor még nem voltál a közösség tagja, nem kellett tudnod...)

icke írta: Felagund, tőled meg örülné(n)k, ha nem kéne több ilyen undorító oldalvágást olvasnunk.

icke

kösz, megvédem magam - nem voltam a közösség tagja, de az régen volt és akkor is fórumoztam és az az igazság, hogy senki ne hivatkozzon a múltbéli érdemeire, akkor, amikor a jövőről van szó

"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"
Téma zárolva.
Több
18 éve 5 hónapja #298877 Írta: Felagund
Felagund válaszolt a következő témában: Tolkien Fogadó

icke írta: Felagund, tőled meg örülné(n)k, ha nem kéne több ilyen undorító oldalvágást olvasnunk.

Már elnézést... Nem tetszik, hogy az én állítólagos nagy passzivitásomat emlegetik...

Amúgy meg sajnos _DE_ előfordulhat, mert az ember bizony esendő... (ezredszerre is szánom-bánom, gáz vagyok, na... :oops: )

Our knees do not bend easily
Téma zárolva.
Több
18 éve 5 hónapja #298876 Írta: icke
icke válaszolt a következő témában: Tolkien Fogadó

Gandalf írta: Bárkivel előfordulhat, hogy kimegy a fejéből ilyesmi, ne vedd bántásnak a felhozását!

Üdvözletem!

Nem. Egy tisztességesen működő társaságban/közösségben ilyen nem fordulhat elő.
Nem személy szerint Felagundot akarom támadni ezzel, hanem a félig-meddig általánossá vált MTT-s mentalitást, amikor a hanyagságot, a lazulást, a linkséget nem csak az alsóbb szinteken lévők nem veszik komolyan (ez még a kisebb baj lenne; kevesebbet idegeskednek, csakhogy aztán később a saját maguk részéről is elfogadhatónak tartják az ilyen jellegű ügyintézést), hanem a mindenkori vezetők, szervezők is elnézően, megbocsátóan, legjobb esetben nemtörődöm módon állnak hozzá.
Felelősségről van szó, emberek. (Ez talán már inkább a "Hogyan tovább, MTT?"-be tartozna, de mindegy.) Az egymás iránti, a magunk iránti, és a Társaság iránti felelősségről. Én nem véletlenül maradtam ki az utóbbi idők szervezéseinek legnagyobb részéből; nem voltam hajlandó megígérni a segítséget, ha egyszer magam se voltam biztos abban, hogy jelen tudok lenni, és részt tudok venni a dolgokban. Nem állítom be magamat etalonnak, követendő példának, mert a legkevésbé sem tekintem magamat annak (semmilyen tekintetben), de ha ez a Társaság akar valamit, akkor legelőször mindenkinek külön-külön, és a csapatnak együtt is meg kell tanulnia komolyan venni bizonyos dolgokat. Elsősorban saját magát és az ígéreteket. Onnantól már könnyebb lesz.

Felagund írta: (persze akkor még nem voltál a közösség tagja, nem kellett tudnod...)

Felagund, tőled meg örülné(n)k, ha nem kéne több ilyen undorító oldalvágást olvasnunk.

icke

ignis sum quae contra frigus ardet
Téma zárolva.
Több
18 éve 5 hónapja #298874 Írta: Felagund

Remzymama/Tünde írta:

Felagund írta: Tünde: Valóban. Szinte mindenkinek kifejtettem, hogy nem tetszik, ami momentán az MTTben "ismeretterjesztés" címén folyik... Amint időm és energiám lesz rá, tevőlegesen is ki fogom ezen véleményemet fejezni, nem csak pofázok ;)

Az a baj, hogy először szerintem tenni kéne és akkor meglátnád, hogy mostanában ez nem olyan könnyű. És lehet hogy kevesebbet kritizálnál.

Az elmúlt két évben eléggé sokat tettem (a magam szerény képességei szerint) a Tolkien _Klub_ eredményes működéséért, és meggyőződésem, hogy az egész kezdeményezés (ami végül a TF-vá mutálódott) nem az én passzivitásomon bukott meg, sokkal inkább a közösség érdektelenségén...

(persze akkor még nem voltál a közösség tagja, nem kellett tudnod...)

Téma zárolva.
Több
18 éve 5 hónapja #298873 Írta: Tünde
Gandalf: szerintem TF kell, akkor is ha nem mi csináljuk. Jól érezték magukat az emberek és nem mindig ugyanaz a társaság. És jó volt egymás felköszöntése, az esküvők Namarieval, az előadások, a társas, a kreatív... nem hiszem, hogy ne jönnének újra el, hisz nem volt drága és főleg télen a kocsmán, teaházon kívül nincs meleg hely a talákozóra ennyi embernek. Itt tea és nasi is volt, az ára pedig 300/fő. Ne mondja senki, hogy nem érte meg. A vezetőség pedig ha újra kiírja a pályázatot én újra megpróbálom, bár nem lelkesítő az a kritika, ami nem előre visz, csak bánt. De mivel szívből csináltuk, a lelkesedés nem hiszem hogy elfogyott volna.

Téma zárolva.
Több
18 éve 5 hónapja #298872 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: Tolkien Fogadó
Kedves Felagund, ez az egész nem Rólad szólt, nem azért írtam, hogy piszkáljalak vele, vagy kínos helyzetbe hozzalak!
Csupán beszámoltam a három alkalomról, s közben az utolsó TF-fel kapcsolatos csalódásaimat nem tudtam véka alá rejteni - talán nem is akartam -, de ezek a csalódások nem pusztán abból fakadtak, hogy nem volt ismeretterjesztő előadás, ez már csak hab volt a tortán. Bárkivel előfordulhat, hogy kimegy a fejéből ilyesmi, ne vedd bántásnak a felhozását!

De fel kellett sorolnom a felmerült problémákat (érdeklődés hiánya, sokszor előadók hiánya vagy lepkefogóhálóval történő begyűjtése, stb.), hogy egy mérleget készítsünk, emellett persze a pozitívumokat és a sok lelkes visszajelzést is felidéztem.

A kérdés csupán az: hogyan tovább TF, és szeretném, ha Te is kifejtenéd ezzel kapcsolatos véleményedet.

:wink:
Téma zárolva.
Több
18 éve 5 hónapja #298871 Írta: Tünde

Felagund írta: Tünde: Valóban. Szinte mindenkinek kifejtettem, hogy nem tetszik, ami momentán az MTTben "ismeretterjesztés" címén folyik... Amint időm és energiám lesz rá, tevőlegesen is ki fogom ezen véleményemet fejezni, nem csak pofázok ;)

Az a baj, hogy először szerintem tenni kéne és akkor meglátnád, hogy mostanában ez nem olyan könnyű. És lehet hogy kevesebbet kritizálnál. Mindenki tele van ötletekkel, legalábbis sokan, de pont ezért nem mondják, mert vagy idejük vagy merszük vagy tehetségük nincs megcsinálni. Ígéretekkel már tele a padlás, aki jobbítani akar tegye.... pont erről szól mostanában ez a sok eszmecsere, hogy ki mit tenne, de a sok kritikától nem lépünk előre, csak topogunk és összeveszünk, attól meg nem lesz jobb

Téma zárolva.
Több
18 éve 5 hónapja #298870 Írta: Felagund

icke írta:

Gandalf írta: A programok elmaradtak (Felagund elfelejtett eljönni és ismeretterjesztő előadást tartani, Gondolatok-topicra nem volt igény, a "Verses performance" pedig kb. 5 perces volt, egyedül Milendoria csinálta végig a karkötőkészítést párakkal).

Üdvözletem!

Drága barátom, Felagund, hallottál valaha a kontextusban értelmezés fogalmáról? Ha igen, úgy nyilván csak szép szemed világa merült el a távolba néhány pillanat erejéig, és tekintetedet tovarebbentvén nem jutott alkalmad elolvasni a mondat hátralévő mintegy kétharmadát. Próbáld újra, és utána, ha gondolod, segítek értelmezni.
A hét meg a nyolcát.
Update: lassú vagyok, de helytálló.

icke

Drága ickém (már elnézést... ;) )!

Van elég probléma a szavakon és rejtett értelmeiken történő lovagláson kívül is... ;)

Tünde: Valóban. Szinte mindenkinek kifejtettem, hogy nem tetszik, ami momentán az MTTben "ismeretterjesztés" címén folyik... Amint időm és energiám lesz rá, tevőlegesen is ki fogom ezen véleményemet fejezni, nem csak pofázok ;)

Téma zárolva.
Több
18 éve 5 hónapja #298869 Írta: icke
icke válaszolt a következő témában: Tolkien Fogadó

Gandalf írta: A programok elmaradtak (Felagund elfelejtett eljönni és ismeretterjesztő előadást tartani, Gondolatok-topicra nem volt igény, a "Verses performance" pedig kb. 5 perces volt, egyedül Milendoria csinálta végig a karkötőkészítést párakkal).

Üdvözletem!

Drága barátom, Felagund, hallottál valaha a kontextusban értelmezés fogalmáról? Ha igen, úgy nyilván csak szép szemed világa merült el a távolba néhány pillanat erejéig, és tekintetedet tovarebbentvén nem jutott alkalmad elolvasni a mondat hátralévő mintegy kétharmadát. Próbáld újra, és utána, ha gondolod, segítek értelmezni.
A hét meg a nyolcát.
Update: lassú vagyok, de helytálló.

icke

ignis sum quae contra frigus ardet
Téma zárolva.
Több
18 éve 5 hónapja #298868 Írta: Tünde
Felagund: csak a 3. Fogadón maradtak el programok. Ha eljöttél volna, láthattad volna.
Mostanában mintha kicsit sokat kritizálnád mindenkinek a munkáját....

Téma zárolva.
Több
18 éve 5 hónapja #298867 Írta: Felagund

Brisa írta:

Felagund írta:

Gandalf írta: (Felagund elfelejtett eljönni és ismeretterjesztő előadást tartani,

Már elnézést, de amellett, hogy ismételten bocsánatot kérek eme mulasztásomért, de az _összes_ TF-en ez volt (lett volna) az _egyetlen_ ismeretterjesztő előadás???

Most akkor hogy is van ez?

[size=9:g3cgguh5](én pl emlékszem valami Namarie-féle előadásra is...)[/size]

Hol írja az Gandalf, hogy te lettél volna az egyetlen? Mindegyik alkalmon volt ismeretterjsztés (Ankalimonnak és Namarie-nak köszönhetően).

Itt:

Gandalf írta: A programok elmaradtak

Nekem, naívnak, úgy tűnik, hogy ez egy általánosító megjegyzés...

Téma zárolva.
  • gilloth
  • Látogató
  • Látogató
18 éve 5 hónapja #298862 Írta: gilloth
gilloth válaszolt a következő témában: Tolkien Fogadó

Illetve a szinitoszosok az adott témával kapcsolatos jelenetekkel tehetnék kicsit "érthetőbbé" a hallottakat.

Egyetértek. Persze könnyen beszélek, minthogy nem nekem kell megcsinálni. Csupán arra alapozom, h pl két olyan TK is volt anno, ahol volt ilyesmi, és sokkal inkább elmélyült bennem az előadás lényege. (Arnor története -királyok levelelezése Gandalffal, ill Númenor - Aldarion /nem a színdarabra gondolok, bár lehet, h amit láttunk, abból volt egy részlet / )

:arrow: szvsz, Ez jó kérdés: újaknak csinálni, vagy a mostani csapatból az érdeklődőknek, ill megoldható-e h mindkét rétegnek? Bár eleve, mint tudjuk, a jelenleg idetartozók is különböző mélységben érdeklődnek/ nem érdeklődnek Arda iránt, node ez már igencsak a szomszéd topik...

Egyébként - ha nem baj - én is töprengtem a hirdetésben rejlő lehetőségeken; azt hiszem, az is gond, h Budapesten annyira sok program és ezekre hívogató hirdetés van, h eleve nehéz felhívni a figyelmet.
Téma zárolva.
Több
18 éve 5 hónapja #298858 Írta: gillz
gillz válaszolt a következő témában: Tolkien Fogadó
Szerintem legyen :D
bár én még nem voltam egy Toklienklubon/Fogadón sem, de mindenképpen olyanná kéne tenni, ami megkönyníti a beilleszkedését az új tagoknak. Mondjuk egy érdekes előadás, utána pedig megbeszélés/ egyéb tevékenység (kézművcucc, társasjáték ha van rá igény), utána közös ... teázás, zárásig.
Ha belefér, akkor lehetne tere is humoros/komoly jeleneteknek is, nem Synithosos, hanem akárki számára ;) vagy zenei előadásnak (mintha lennének fórumon zenét író zenészek is :D )
Szvsz ennél "nyitottabbra" nem lehet szervezni. a jelenlévőktől függ úgyis.

need more brainz. yourz. now.
Téma zárolva.
Több
18 éve 5 hónapja #298854 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: Tolkien Fogadó

Felagund írta:

Gandalf írta: (Felagund elfelejtett eljönni és ismeretterjesztő előadást tartani,

Már elnézést, de amellett, hogy ismételten bocsánatot kérek eme mulasztásomért, de az _összes_ TF-en ez volt (lett volna) az _egyetlen_ ismeretterjesztő előadás???

[size=9:31hsjoxh](én pl emlékszem valami Namarie-féle előadásra is...)[/size]

Hol írja az Gandalf, hogy te lettél volna az egyetlen? Mindegyik alkalmon volt ismeretterjsztés (Ankalimonnak és Namarie-nak köszönhetően).

Az első két alkalom nagyjából úgy sikerült, ahogyan terveztük: minden tevékenységre, porgramra sor került, és aminek nagyon örültünk: mindegyikre volt is igény. És a kajára-piára is. Igen, sokakat érdekelt a kreatívkodás, az ismeretterjesztés és a gondolatok live is.

Brisa
Téma zárolva.
Több
18 éve 5 hónapja #298850 Írta: Felagund

[size=9:ie02pttt](én pl emlékszem valami Namarie-féle előadásra is...)[/size]

Téma zárolva.
Több
18 éve 5 hónapja #298847 Írta: Tünde
A Fogadón találkozhattunk újakkal is, többen jöttek, akik olvasták fórumon, de még ott sem volt egy hsz-ük sem... igaz volt akit elhagytunk szigeten :oops:
A könyvtáras, stb meghirdetéssel az a baj, hogy BP hatalmas, nincs aki elszórja. (Emlékezzünk csak a LEP és 50. évfordulós plakátszórásra, embereket összeszedni sem egyszerű.)
A hely sem könnyű, hisz nem adnak olyan könnyen ingyen helyiséget, mindenért fizetni kell, a Batyi pedig bérletidíj mentes... ez fér bele a keretbe....
ha több embert sikerülne becsalni, nagyobb helység kéne, ez a hely, nem bír el több embert...
Olosta: minden Tolkien Fogadó előtt kellett kapjál egy privit. Nem kaptál? Fenn volt a főoldalon és a topikban is.
Szerintem annyi bevétel volt, ami már tisztes haszonnak számít egy ilyen kicsi rendezvénytől, ha nem lett volna a 3. alkalom....
Hibáinkból tanultunk, mi is jobbat szervezünk majd, de várjuk a segítséget az előadások, kézművesfoglalkozások megtartásához
és várjuk az ötleteket.....
:lol:

Téma zárolva.
Több
18 éve 5 hónapja #298841 Írta: Olosta
Olosta válaszolt a következő témában: Tolkien Fogadó

Brisa írta: Olosta, a Tolkien Fogadó pont arra lett eredetileg kitalálva, hogy teret adjon az MTT-s közösségnek arra, hogy havonta egyszer összejöjjön, élje a közösségi életét és megkapja az igényelt "Tolkien-beöntését". :D

A Tolkien Klub is erre született anno. Ez egyszerre kifelé- és befelé orientált rendszeres rendezvény lenne.

Nomármost az egy-két százas MTT-s közösséghez képest az a 20 ember nagyon kevés. Azaz a rendeltetett célját nem tölti be a Fogadó sem. Gandalf kérdése ezért fogalmazódott meg.

Szerintem a "kifelé- és befelé" orientáltság nem célravezető, mert átalakul "befelé"-be. Ugyanis az újak nem tudnak beilleszkedni egy már kialakult szokásokkal rendelkező közösségbe. [size=9:2idzsp1y]Akármennyire is mondjátok nyitottnak magatokat, nekem sem sikerült még a mai napig sem 100 %-osan beilleszkednem![/size]
Az MTT-s közösségnek meg szerintem van elég lehetősége, hogy máskor és máshol éljen közösségi életet.

Mi lenne, ha megpróbálnátok most csak "kifelé" szervezni. Teljesen újakat elcsábítani. Egy próbát megér ennyi halott ötlet után. Szerintem.

"...megfordulok, s álmodom,
egy másvilágba távozom..."
Téma zárolva.
Több
18 éve 5 hónapja #298838 Írta: Brisa
Olosta, a Tolkien Fogadó pont arra lett eredetileg kitalálva, hogy teret adjon az MTT-s közösségnek arra, hogy havonta egyszer összejöjjön, élje a közösségi életét és megkapja az igényelt "Tolkien-beöntését". :D

A Tolkien Klub is erre született anno. Ez egyszerre kifelé- és befelé orientált rendszeres rendezvény lenne.

Nomármost az egy-két százas MTT-s közösséghez képest az a 20 ember nagyon kevés. Azaz a rendeltetett célját nem tölti be a Fogadó sem. Gandalf kérdése ezért fogalmazódott meg.

Brisa
Téma zárolva.
Több
18 éve 5 hónapja #298832 Írta: Olosta

Kincső (Thilanna) írta: Szvsz mindenképp legyen! Nekem főleg a Gondolatok live! volt nagy élmény 8) , meg egyáltalán, h. van egy alkalom, amikor lehet találkozni az emberekkel, akár kreatívkodás közben dumálni, meg minden. :) (A háromból csak egyszer tudtam elmenni emlékeim szerint (de a memóriámban nem kell bízni :D ), és akkor az ismterj előadást nem hallgattam meg, de úgy általánosságban az is érdekelne - persze az is számít épp miről van szó.)

Ez mind szép és jó. De szerintem egy ilyen jellegű dolgonak nem az kéne, hogy legyen a lényege, hogy összejöjjenek a barátok, és együtt alkossanak. Erre rengeteg más alkalom van. Pl. az élő Gondolatokba sem tud beszállni egy teljesen új emberke. A közös kreatívkodás meg elvonja a figyelmet arról, aminek szerintem a fő dolognak kéne lennie: az ismeretterjesztésről.

A Fogadó persze teret adhat az MTT kreatív csoportjainak is. De a kézműves foglalkozás helyett inkább a Kreatív Művészeti Csoport munkáiból kéne kiállítást rögtönözni, illetve a szinitoszosok az adott témával kapcsolatos jelenetekkel tehetnék kicsit "érthetőbbé" a hallottakat.
Ez lehetne az a rendezvény, amit leginkább a Tolkien-terjesztésre lehet használni, mert folyamatosan van (nem csak egy évben egyszer, mint a LEP), meg a hallgatóság igényeihez lehet alakítani.
Akár a már előzőleg hallott előadásokat is újra el lehet mondani itt, mert ha jól meg van hírdetve az esemény, akkor biztosan jönnek új érdeklődők. És nem kell egy alkalomba belesűríteni mindent: elég 1-2 óra az egészre (persze az aktuális előadás hosszától, és a hallottakból kiinduló beszélgetések időtartamától függően).

Téma zárolva.
Több
18 éve 5 hónapja #298811 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Tolkien Fogadó
Szvsz mindenképp legyen! Nekem főleg a Gondolatok live! volt nagy élmény 8) , meg egyáltalán, h. van egy alkalom, amikor lehet találkozni az emberekkel, akár kreatívkodás közben dumálni, meg minden. :) (A háromból csak egyszer tudtam elmenni emlékeim szerint (de a memóriámban nem kell bízni :D ), és akkor az ismterj előadást nem hallgattam meg, de úgy általánosságban az is érdekelne - persze az is számít épp miről van szó.)

"...asztaltalan szó-malaszttal..."
Téma zárolva.
Több
18 éve 5 hónapja #298810 Írta: Olosta
Hmmm..... nem tudom, hogy mennyire és hol hirdettétek meg a Fogadót, ezért bocsi, ha olyasmi írok, amit meg is tettetek.

Szóval, amikor én annak idején itthon csináltam valami kis Tolkien Klubnak csúfolt izét, elsősorban az iskolákba igyekeztem plakátokat eljuttatni, mert úgy gondolom, hogy a tizenéves korosztálytól kezdve már célközönségnek számít a nép. Tehát kell minden egyes alkalomra egy jó plakát, meg egy jó fénymásológép a sokszorosításhoz. Innentől kezdve pedig el kell juttatni az iskolákba, könyvtárakba esetleg könyvesboltokba, meg ilyen helyekre a papírkákat.
Úgy gondolom, hogy nem az MTT tagjaira kell elsősorban alapozni a Fogadót, hanem (a társaság eredeti célkitűzéseit figyelembe véve) új tagok "toborzására", az érdeklődés felkeltésére, Tolkien terjesztésére.
Szükséges a folyamatos kommunikáció is a látogatókkal. Én mindig megkérdeztem, hogy mit szeretnének következő alkalommal, és aszerint készültem, egy adott téma köré csoportosítva a foglalkozást.
Helynek valami jól megközelíthető, ismert hely kell. Esetleg egy könyvtár. (Ez is saját tapasztalat: én a helyi Gyermekkönyvát olvasótermében tartottam a fejtágítást, és bérletidíjat sem kellett fizetnem. Persze, nem tudom, hogy könyvtáros ismerős nélkül ezt meg lehet-e oldani, nekem szerencsém volt.)
Huh... most hirtelen ennyi. De lehet, hogy még írok valamit, ha kicsit nyugodtabban össze tudom szedni a gondolataimat.

Még valami: ha ti a 20 főt már elégnek gondoljátok, akkor én örülhetek az állandóan jelen lévő 8-9 gyerkőcömnek, figyelembe véve azt is, hogy Kiskunfélegyháza gyakorlatilag egy porfészek Budapesthez képest.
Jó reklámmal, érdekes programokkal oda lehet csalogatni a közönséget, és meg is lehet tartani. :wink:

Téma zárolva.
Több
18 éve 5 hónapja #298808 Írta: Gandalf
Összefoglaló a Tolkien Fogadóról

Számos téves elképzelés látott már napvilágot a rendezvénysorozatunk kapcsán, ezért úgy gondoltam, tisztázok néhány félreértést.

A TF célja az volt, hogy egy olyan közösségi, havi rendszerességű alkalmunk legyen, mely kreatív/kézműves és ismeretterjesztő célokat is szolgál efgyszerre, azaz az MTT minden célkitűzésének egyszerre akart megfelelni.
Három alkalom volt, kettő a Batyiban, egy pedig a Margitszigeten.

Az első két alkalom nagyjából úgy sikerült, ahogyan terveztük: minden tevékenységre, porgramra sor került, és aminek nagyon örültünk: mindegyikre volt is igény. És a kajára-piára is. Igen, sokakat érdekelt a kreatívkodás, az ismeretterjesztés és a gondolatok live is. Az ötletdobozba ugyan csak egyetlen cédula érkezett, de a szóbeli visszajelzések alapján a résztvevők elégedettek voltak a programmal és a hangulattal egyaránt.
Nagy volt az érdeklődés: az első és a második alkalommal is több, mint 20 fő volt jelen a belépők fizetése alapján (a nem fizetőknek ejnye-ejnye, a programok levezetőinek pedig ingyenes volt a dolog), azaz a régi Tolkien Kluboknál jóval sikeresebbek lettünk. És többezer forintos bevételünk volt belőle, tehát még meg is térült.
Aztán a harmadik, szabadtéri alkalomra nem jött el szinte senki, amit nem egészen értettünk. A programok elmaradtak (Felagund elfelejtett eljönni és ismeretterjesztő előadást tartani, Gondolatok-topicra nem volt igény, a "Verses performance" pedig kb. 5 perces volt, egyedül Milendoria csinálta végig a karkötőkészítést párakkal). A nagy bevételt, amit az előző két alkalommal szedtünk össze, majdnem mind el is költöttük erre a harmadik, sikertelen alkalomra.

Most válaszút előtt álunk:
kérdés, van-e igény egy újabb TF-sorozatra ősszel, ha igen, miben legyen más, mit kéne folytatni, elmennétek-e egyáltalán, ha lenne, milyen helyszínre gondoltatok, stb.
Téma zárolva.
Több
18 éve 5 hónapja #297863 Írta: **Shaman**
**Shaman** válaszolt a következő témában: Tolkien Fogadó
ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA:((((

ZÚGÓVÖLGY-ARANY OLDALAK
Téma zárolva.
Több
18 éve 6 hónapja #294916 Írta: Gandalf
Kedves érdeklődők!

Nyáron már nem lesz Tolkien Fogadó, legközelebb szeptemberben találkozunk, addig bírjátok ki valahogy! :wink:
Köszönjük mindazoknak, akik részt vettek a tavaszi alkalmakon, reméljük, jól éreztétek magatokat és ősszel újult lelkesedéssel jöttök el megint!

baráti üdvözlettel:
A Fogadó szervezői csapata
Téma zárolva.
Több
18 éve 7 hónapja #294133 Írta: Brisa
kérdés, hogy találunk-e olyan hétvégét, amikor nincs MTT szülinap, Líthas és egyéb cucc. Esetleg egy hétköznap délután jöhetne még szóba.

Brisa
Téma zárolva.
Több
18 éve 7 hónapja #294103 Írta: Feanor Faelivrin
Feanor Faelivrin válaszolt a következő témában: Tolkien Fogadó
Gandalf tervezett, de nem tudom mi lesz belőle.

"A mosoly a leger
Téma zárolva.
Több
18 éve 7 hónapja #294094 Írta: Tünde
Ana: ez még megbeszélés alatt :D

Téma zárolva.
Több
18 éve 7 hónapja #294092 Írta: kriszana
kriszana válaszolt a következő témában: Tolkien Fogadó
lesz még júniusban Tolkien Fogadó?

"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)
Téma zárolva.
Több
18 éve 7 hónapja #294067 Írta: Ronja
Ronja válaszolt a következő témában: Tolkien Fogadó
Sziasztok!
Hát most eléggé megbántam, hogy nem néztem sokáig az oldalt... :( A második Fogadón megint ott voltunk a húgommal (Ági/Clovya) és ismét nagyon jól éreztük magunkat. Köszönet érte utólag is! :D De aztán abban a hitben maradtunk, hogy 20-án lesz a következő, és szomorúan belenyugodtunk, hogy akkor nem érünk rá :( viszont ha felnézek, láthattam volna hogy 27-ére csúszott és akkor el tudtunk volna menni :cry: ez most tanulság volt számomra!

Ronja (Enikő)

"I believe in miracles... They happen every day"
Téma zárolva.
Több
18 éve 7 hónapja #293150 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: Tolkien Fogadó
Megj.: én hiába voltam este tízkor ágyban:DD másnap délután háromig aludtam mertugye dolgozni voltam előtte.
Egyébként köszönöm a kellemes délutánt:)

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.227 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére