Tolkien Fogadó
- Gandalf
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
:Felagund írta: Csendben jegyezném meg, hogy a vezetőség utolsó HNE-topicbeli beírása még április 14-re datálható, azaz több, mint egy hónapos...
- Felagund
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
- Köszönetek: 2
Our knees do not bend easily
- Gandalf
- Nem elérhető
De ha esetleg valamelyikőtök mégis tartana valami előadást, azt szívesen vesszük. A TF elvileg arról szólna, hogy itt mindenki érvényesülhetne, bemutathatná magát, és nem pedig az, hogy minden alkalommal nekünk kelljen lepkefogóval öszeszedni előadókat és programlevezetőket. A csoportoknak aktivizálnia kéne magát!
Ez most szabadtéri lesz mégis (a Batyit kettőkor el kell hagynunk), úgyhogy belépő helyett mindenki hozzon kaját-piát!
- Felagund
- Nem elérhető
Sil írta:
Öhmm, jé, tényleg... 8O Pedig már kezdtem örülni, hogy hacsak nem húzódik el nagyon a kgy, végre egyszer eljutok egy Fogadóra (vagy legalább az elejére), és lesznek jó kis Tolkienes előadások meg beszélgetések...Felagund írta: Igazán nem akarok kekeckedni, vagy valami (ó, dehogynem ), de látva a mostani Fogadó programját, óhatatlanul is felötlött bennem a kérdés, hogy most akkor ez hol is szól a Professzorról???
Alae, ly hin gwanner, mellon nín...
- Sil
- Nem elérhető
- Köszönetek: 4
Öhmm, jé, tényleg... 8O Pedig már kezdtem örülni, hogy hacsak nem húzódik el nagyon a kgy, végre egyszer eljutok egy Fogadóra (vagy legalább az elejére), és lesznek jó kis Tolkienes előadások meg beszélgetések...Felagund írta: Igazán nem akarok kekeckedni, vagy valami (ó, dehogynem ), de látva a mostani Fogadó programját, óhatatlanul is felötlött bennem a kérdés, hogy most akkor ez hol is szól a Professzorról???
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Felagund
- Nem elérhető
- Esgal
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
[size=9:3evf04se]/nem szemrehányás, meg nem is kell hozzám igazodni, csak vacak, h kimaradok megint.../[/size]
Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/
- Gandalf
- Nem elérhető
Következő szombaton (május 20. délután), közgyűlés után utolsó tavaszi Tolkien Fogadó, részletes információk hamarosan!
Gyertek!
- Patiszon
- Nem elérhető
- Ismerd meg magad!
Én nagyon jól éreztem magam, a társasjáték az elején nagyon tetszett, tényleg Fogadó hangulata volt Aztán mentem üveget festeni, meg szívesen hallgattam volna Namarië előadását is, csak nem tudtam egyszerre 2 helyen lenni... A festegetést pont befejeztem a gondolatos foglalkozásig, ahol örömmel vettem a témát
Nagyon jó beszélgetés volt, de sok mindent nem is mondtunk szerintem el, majd folytatjuk
ADIM lufipukkasztó versenye rögtön tetszett, csak aztán Ille meggondolta magát, én meg gyorsan lecsaptam ADIMra, hogy ne legyek pártalan
Kissé halk volt a zene, de élveztük. A többiek meg - gondolom - nagyokat nevettek rajtunk
Szerintem egy nagyon kellemes délutánt tölthettünk együtt
Remélem, a következő is hadonlóan jó lesz
Köszönet a szervező/rendező/segítő/előadó emberkéknek
A barát dolga az is, hogy szemére vesse barátjának, ha ostobaságot akar elkövetni.
- ADIM a Des
- Nem elérhető
Addig is jók legyetek és fogadjátok meg a tanácsom:
"Kerüld a csokoládét! Összemegy tőle a ruhád!"
"Segíts magammal tisztának és keménynek lenni, mint a gyémánt s másokkal oly hasznosnak és szerénynek mint a szén!"
- Newra
- Nem elérhető
Köszönöm a szervezőknek, hogy ismét ilyen jó programokat hoztak össze.
Mindenkinek, aki ott volt (és jelenlétével emelte az amúgy sem elhanyagolható erejű nap fényét ).
Brisanak a sok képet.
Adim: Babit legközelebb se hagyjátok otthon Szerintem ő volt a sztár.
Van mi arany, bár nem fénylik...
- Kincső
- Nem elérhető
Eleniel (csillaglany) írta: Üdv Mindenkinek!
Meg kell mondjam, bánom, hogy nem értem oda előbb a Fogadóba szombaton, a jövőben ekkora hibát igyekszem nem elkövetni. ) Ugyanis fantasztikusan jó volt a társaság, a GOMUNCS, a kreatív sarok, meg úgy általában minden. ))
Mivel a LEP-en láttam utoljára a társaságot, rettenetesen hiányzott már egy ehhez hasonló összeröffenés, jó humorral, kedvességgel, közös témával, aminek – nem mellékesen – köze sincs a joghoz. Miután magamhoz tértem a sokkból, amit Leguán új frizurája okozott , megállapítottam, hogy a nevekkel továbbra is gondban vagyok, úgyhogy a jövőre nézve is elnézést kérek mindenkitől, ha más néven szólítom, vagy rákérdezek, hogy bocsi, ki is vagy…
Jó volt látni, ahogy az emberek ráharaptak egy témára, amely láthatóan mindenkit érdekelt, és mindenki hozzá tudott szólni, anélkül, hogy attól kellett tartania, hogy valami oltári nagy blődséget hoz össze.
Szóval, kíváncsian várom a következő Fogadót, és remélem, a neveket is megtanulom előbb-utóbb. (És igyekszem nem elfelejteni, hogy álomnapló készítsek ki este…)
A Fák óvjanak titeket!
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Melian
- Nem elérhető
Nagyon tetszik a sablonos üvegfestés (azt hiszem, erre még az én anti-kreatív személyiségem is alkalmas lenne), ugye lesz legközelebb is?
Adim, a Csöppet hozd el májusban is!!!
Melian
*tiuda meina tiutjandei*
- Namarie
- Nem elérhető
A kicsi nem okozott gondot, sőt!!!!
Köszönöm a társasozást, az üvegfestést, és azt, hogy meghallgattatok.
Artemisz: szívesen, bármikor
Brisa: egy felirat megragadta a figylememet: "Namarie a tündék szerelmi életéről mesél" - hogyne, persze, hiszen első kézből származó információim vannak. Azok a doriathi/lórieni éjszakák.....
"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
- ADIM a Des
- Nem elérhető
Alison, a cérnát sajnálom, spárga helyett ezt érkezett. Azért igy se volt rossz.
Minerva, semmi baj, a lelkesedésem nem töri le az ilyesmi. De azért kösz.
Egyébként örülök, hogy bátrak voltatok és jól éreztétek magatokat!
A lufifújóknak köszi a tüdőmunkát!
"Segíts magammal tisztának és keménynek lenni, mint a gyémánt s másokkal oly hasznosnak és szerénynek mint a szén!"
- Rabyn
- Nem elérhető
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Alison West
- Nem elérhető
Minerva írta: Adim, szerintem a többség pont nem abban a korban van, amikor játszani szeret, inkább a beszélgetéseket preferálják. De azért ne veszítsd el a lelkesedést!
Nekem tetszett a lufi-taposás Bár a cérna többször is elszakadt, ezzel eléggé hátráltatva minket, de azért megoldottuk.
Nem a ruha teszi az embert; az ember teszi azt, amire a ruha kötelezi.
- Minerva
- Nem elérhető
"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"
- ADIM a Des
- Nem elérhető
- Az Álom-téma jó ötlet volt, de be kellett látnom, hogy a társaság nagyrésze inkább beszélni vagy hallgatni szeret, kevés a játékos kedvű egyén. Már az nagy siker volt, hogy velem együtt össze tudtam szedni 4 párost egy kis vidám tombolásra. Azt hittem aktivabbak vagytok, de talán csak a kevés önbizalom vagy a bizalmatlanság kérdése. Ez természetesen nem gond, mivel ez nem arról szól, hogy én érvényesüljek, hanem hogy ti jól érezzétek magatokat. Mindenki csinálja azt, amihez kedve van.
- Remélem, a Babival nem zavartuk az előadást.
- Az viszont most is gond volt, hogy a társaság egyik fele lepisszegi a másikat, hiszen akik kreativkodnak, és akik nem, azok is szeretnének beszélni a másikkal. Egy részről jó, hogy mindenki egy teremben van, mert igy az alkotók is hallhatják a beszélgetést, másrészről nem előnyös, mert ha többen beszélnek, hangzavar alakulhat ki. Olyan helyen kellene tartani a találkozókat, ahol legalább két helység van a két legfontosabb program lebonyolitására. (Tudom, nemeccerű, de akkor valami megoldás kell a káosz kiküszöbölésére)
Ugyan a legközelebbit a szabad ég alá szervezzük, de nem árt ezzel tervezni, hiszen nem mindig lesz jó idő.
- A képek jók lettek, bár szerintem a bemozduló vagy másokról előnytelen (csukott szem, kajamajszolás érdekes arccal, félbevágott vagy közeli hatalmas fej) képeket érdemes lenne kivenni.
- Mindent egybevetve a II. Tolkien Fogadó is kellemes volt, még úgy is, hogy nem nyitásra érkeztünk.
- Artemisz
- Nem elérhető
Nagyon köszönöm a szervezőknek a remek hangulatú Fogadót! Minden elismerésem! :itscool:
Köszönöm az embereknek, akik eljöttek, hogy találkozhattunk ( kiemelten Namarie-nak és Elenielnek )!
Köszönöm a felköszöntést!
Köszönöm Ádámnak a GOMUNCS-kört!
Köszönöm mindenkinek, aki mesélt az álmairól! Tanulságos volt!
Legközelebb azért csapjatok le, ha már úgy érzitek, hogy túl sok a mondanivalóm...
Jó volt újra köztetek!
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Gandalf
- Nem elérhető
Ott marad két kifestett, picit alakú üvegtál, jelentkezzen az a két kreatív emberke, aki elhagyta remekművét! Brisa őrzi őket. Mármint a tálakat, nem az emberkéket.
A következő TF-et május 20.-ra, délutánra tervezzük, közvetlenül a közgyűlés utánra!
Ha az időjárás is úgy akarja, ez egy szabadtéri Fogadó lesz, ha nem, akkor kgy után maradunk a "Batyiban".
Kérünk hozzá ötleteket, jelentkezőket, stb.!
- Brisa
- Témaindító
- Nem elérhető
Vannak köztük éééééérdekesek. :up:
Várjuk a véleményeket, illetve az építő jellegű kritikákat, tanácsokat. (Mi legyen másképp, milyen programokat szeretnétek, miből legyen több/kevesebb stb.)
Brisa
- Kincső
- Nem elérhető
Aki nem jött, bánhatja!
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Laurelen
- Nem elérhető
Vegyetek és gyertek el május 6-n!
"A foolish consistency is the hobgoblin of little minds." (Emerson)
- Gandalf
- Nem elérhető
Végre itt a tavasz! Éledezik a természet, felpattannak a rügyecskék, a napsugarak átszakítják a felhőtakarót és egyre több mosolyt látni az arcokon. A viruló szívek tavasszal táncolni vágynak, az áprilisi Tolkien Fogadón virágos hangulattal várunk mindenkit!
A Heren Nolmion Endórëo, Középfölde Kutatók Rendje ezúttal a szerelem témáját járja körbe Namarie vezetésével.
A GOMUNCS beszélgetését most tényleg megejtjük, Leguanember lesz a moderátor.
A vidám vetélkedővel akár a párkeresésben is segíthet Adim, de ehhez sok résztvevőre lesz szükség.
A kreatív asztaloknál most üvegfestés lesz. Az alapanyagokat mi biztosítjuk. Akár anyáknapjára is kedves ajándékot készíthetsz.
Társasjátékokat, teát és süteményeket is találsz majd, hogy a hobbitlelkűek se unatkozzanak az ebéd és a vacsora között.
Ajánljuk figyelmedbe április 22-én, szombaton 14.00 órától 18, 30 óráig az Eötvös u. 24., 1. em. 19. alatti termeket!
Mi biztosan ott leszünk és a programok is, de Te hiányoznál, ha nem jönnél!
A Tolkien Fogadó csapata
- Brisa
- Témaindító
- Nem elérhető
Gandalf írta: Következő Tolkien Fogadó április 22-én szombaton 14:00-18:30, helyszín ugyanaz (Batthyány Alapítvány, Eötvös utca 24.)! Lesz teasarok, kreatívkodás, Középfölde-szeminárium, Gondolatok live (most már tényleg!), játékok meg mindenféle jó! Részletek hamarosan!
A részletek: www.tolkien.hu/view.php?&c=1&a=2031
Brisa
- Timona
- Nem elérhető
"Van úgy, hogy csak emlékszem arra, ami éppen történik."
Fodor Ákos
- Gandalf
- Nem elérhető
- Gandalf
- Nem elérhető
www.tolkien.hu/view.php?&c=1&a=2018 (Békejel 2006)
Köszönet a beszámolókért Timonának,
a képekért Remzy_mamának, Adimnak, Timonának és a www.bekejel.net oldalnak!
- Gandalf
- Nem elérhető
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.