Gondor követei - Beszélgetések

Több
17 éve 4 hónapja #329830 Írta: Adelard
Adelard válaszolt a következő témában: Gondor követei - Beszélgetések
Sziasztok!

Én is búcsúzom, nagyon jó volt veletek táborozni tavaly, meg az a 3 teaházas tali is, ami tavaly volt, azokon is tök jól éreztem magam :) Ranához hasonlóan én is direkt örültem h gondori lehettem, mert én is Aragorn fan vagyok :D és a társaság is nagyon jó volt, tényleg:) legyetek jók és remélem találkozunk mindenkivel idén táborban ;)

Caress the one
The never-fading rain in your heart
The tears of snow-white sorrow
Téma zárolva.
Több
17 éve 4 hónapja #329768 Írta: Angwen
Angwen válaszolt a következő témában: Gondor követei - Beszélgetések
Na, még valami utolsó gondori nemzeti játék bajnokság kiírása? Rohin, HV?

"Bízz Istenben, és tartsd szárazon a puskaport!" (Oliver Cromwell)
Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #329749 Írta: Celebrom
Celebrom válaszolt a következő témában: Gondor követei - Beszélgetések
Angwennek még sikerült felidézni a "jó" poénokkal teletűzdelt együttlétek hangulatát!! :D

"Férfi-e az ki nem teszi jobbá a világot?!"
Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #329643 Írta: Angwen
Angmar hadát legyőzte seregünk,
Topic tovább mégsem jár nekünk...

Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #329621 Írta: Anglachel/Gurthang
Anglachel/Gurthang válaszolt a következő témában: Gondor követei - Beszélgetések
még annyit, hogy WAZZZEEEEEEE!!!!!!!! 8) 8) 8)

AURE ENZULUVA!
Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #329600 Írta: Virág
Virág válaszolt a következő témában: Gondor követei - Beszélgetések
Sztem mi voltunk a legjobb csapat! ha jól láttam holnap bezárnak minket...
Akkor én is búcsúzom, jó volt veletek egy csapatban lenni!!és úgy látom, Starával pl. megint egy csapatban leszünk(: lehet, hogy még mással is!
alig várom már a tábort, és hogy találkozhassunk!
puszi mindenkinek!
Sziasztok!

"Alattad a föld, fölötted az ég, benned a létra."
Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #329415 Írta: Anglachel/Gurthang
Anglachel/Gurthang válaszolt a következő témában: Gondor követei - Beszélgetések
:(

AURE ENZULUVA!
Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #329375 Írta: Stara
Stara válaszolt a következő témában: Gondor követei - Beszélgetések

Celebrom írta: Nem igaz!Azt mondja: "Nem tudom mennyi erő lakozik bennem, de nem hagyom a topicot, sem a csapatunkat pusztulni!"

:mrgreen:
Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #329355 Írta: Angwen

Ery írta:

Angwen írta: Gondor állni fog!!!

Úgy ám! Remélem nem csak a BKV, Volán és MÁV járatain... :P

Ó, nem, az állóképességünk egyéb körülmények között is kiváló!

Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #329300 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: Gondor követei - Beszélgetések

Angwen írta: Gondor állni fog!!!

Úgy ám! Remélem nem csak a BKV, Volán és MÁV járatain... :P

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!
Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #329291 Írta: Ranamarth (Endóriel)
Ranamarth (Endóriel) válaszolt a következő témában: Gondor követei - Beszélgetések

Celebrom írta: Nem igaz!Azt mondja: "Nem tudom mennyi erő lakozik bennem, de nem hagyom a topicot, sem a csapatunkat pusztulni!"

Ez nagyon tetszik,jó a hozzáállás :D :fight:

"Ember,ki szívén gyalogol
S kíméli kérges lábait,
Jajgat,ha majd tüskébe hág
S elveszti csendes álmait."
Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #329284 Írta: Celebrom
Nem igaz!Azt mondja: "Nem tudom mennyi erő lakozik bennem, de nem hagyom a topicot, sem a csapatunkat pusztulni!"

Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #329279 Írta: Angwen
Csak azt tudom mondani, amit Aragorn mond Boromirnak búcsúzóul: Gondor állni fog!!! Topic ide vagy oda.

Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #329255 Írta: Stara
Stara válaszolt a következő témában: Gondor követei - Beszélgetések
Hát akkor, én is elbúcsúzom kedves gondori népem. Nagyon jó csapat voltunk! :D De azért remélem találkozunk, még ha más csapatokban is, az idei táborban! :wink:
Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #329151 Írta: Celebrom
Nagyon jó volt veletek!Sokat gondorok rátok!

Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #329149 Írta: Holtak vezére
Holtak vezére válaszolt a következő témában: Gondor követei - Beszélgetések
szintúgy. köszönök mindent! :)

"A kevesek mi vagyunk ugyan, ám mi tiszta szívvel indulunk csatába, míg amazok sokan, rohadt disznók egytől egyig"
Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #329117 Írta: Ranamarth (Endóriel)
Ranamarth (Endóriel) válaszolt a következő témában: Gondor követei - Beszélgetések
Ó.....kedves gondori csapat,akkor én ezúton elbúcsúzom ettől a topictól...jó volt gondorinak lenni...bevallom mindig is ez volt az álom karakterem (tekintve Aragorn-pártságom 8) ),úgyhogy most egy kis szomorúsággal búcsúzom,de azért őrizzük meg emlékezetünkben az ostorcsattogást,meg hasonlóakat:)
"Gondorból hívó szóra,
Ím eljöttünk önként..." :)

S kíméli kérges lábait,
Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #329070 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: Gondor követei - Beszélgetések
Szolgálati közlemény

Kedves csapattagok!
Hamarosan megnyílnak a 2007-es táborhoz tartozó csapattopicok. Ezzel együtt a 2006-os tábor topicjai lezárásra kerülnek, és áthelyezem őket az Archívumba. A csapattopicok június 10-én estig élnek.

Szolgálati közlemény vége
Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #328846 Írta: Anglachel/Gurthang
Természetesen ráérek, MOST IS (:

AURE ENZULUVA!
Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #328657 Írta: Celebrom
Még megnézem a naptárkámat:), amúgy én is naghyon szeretném.

Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #328566 Írta: Virág
na emberek, ez a júni 2. holnap van...kicsit passzívak voltunk, nekem is annyi minden volt van és lesz még pár napig (szerda:osztályozóért.) hogy alig van időm...hát holnapra már nemigen lehet megszervezni sztem...szal majd ha eljön a nyáriszünet, mert gondolom addig a többieknek se üres a naptárja...
mit szólnátok mondjuk 16-ához?15-én nekünk vége a sulinak, nemtom nálatok hogy van ez...de a legtöbb helyen akkor fejeződik be...és akkor talán még senki nem megy nyaralni, és összehozhatnánk egy csapattalit a MSZen ha gondoljátok...
de akkor ahhoz az kéne, hogy mások is írjanak a fórumra, ne csak mi páran...meg a cardolaniakkal is összelehetne szervezkedni...hogy többen legyünk...

lécci írjatok, kinek melyik nap lenne jó...és hogy ki hogy van? (:

Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #326422 Írta: Virág

Idril Celebrindal./Fenrir írta: Virág: ez a jún. 2. jól hangzik, szerintem nekem is menni fog és remélem, hogy még sokaknak:) viszont felettébb jó ötlet, hogy nem egy héttel előre kezdünk/kezdetek szervezkedni, mert a magamfajta ritka topiklátogató mindig későn értesül...

pont ezért gondoltam arra, hogy jó előre tűzzük ki az időponot...és több lelkesedést kérek!...(igaz, h én se vagyok az, de azért ti lehettek:P ...bocsi, csak mostanában sok dolgom van ezzel a francia cserekapcsolattal, pl. jövőhéten megyek ki) drukkoljatok, h jó legyen!!...ja, és hogy ne essék bajom, mondjuk van utasbiztosításom:P

Rana, és a többi érettségiző: DRUKK DRUKK :dance: szorítunk!(:

Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #326054 Írta: Holtak vezére
Holtak vezére válaszolt a következő témában: Gondor követei - Beszélgetések
mázlista. nekem még van egy. :)

"A kevesek mi vagyunk ugyan, ám mi tiszta szívvel indulunk csatába, míg amazok sokan, rohadt disznók egytől egyig"
Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #326047 Írta: Ranamarth (Endóriel)
Bocsi,h belerondítok a szervezkedésetekbe,csak közlöm a jó hírt,hogy túl vagyok az írásbeli érettségin és most nagy hévvel vetem bé magam a szóbelire való készülésbe... :roll:
bye,bye nép...

S kíméli kérges lábait,
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #325220 Írta: Anglachel/Gurthang
Nekem minden létező időpont megfelelő XD Csak találkozzunk :P

AURE ENZULUVA!
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #324677 Írta: Celebrom
Nemtom, h mennyire jön ez össze.Pedig jó kis csapat voltunk. Én vizsgaidőszakra ki vagyok kapcsolva, főleg a 2-ai héten, uhogy semmiképp nem érek rá. Azért ti gyertek össze.

Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #324447 Írta: Idril Celebrindal./Fenrir
Idril Celebrindal./Fenrir válaszolt a következő témában: Gondor követei - Beszélgetések
Virág: ez a jún. 2. jól hangzik, szerintem nekem is menni fog és remélem, hogy még sokaknak:) viszont felettébb jó ötlet, hogy nem egy héttel előre kezdünk/kezdetek szervezkedni, mert a magamfajta ritka topiklátogató mindig későn értesül...

"People cannot gain anything without sacrificing something... That is the principle of Equivalent Trade in alchemy."
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #324080 Írta: Ranamarth (Endóriel)
Na jó...nekem ez általában nem szokott segíteni,de had ne én bomlasszam a szokásokat...szóval holnap megyek nyelvvizsgázni...szal,kérek szépen sok + gondolatot,ungabungát,meg hasonlókat és a jó angolosok lehetőleg sugározzák felém az IQ-t úgy reggel 8-tól olyan 12-ig kb...majd jön folyt.köv.,mert ez még csak az első vizsga :?

S kíméli kérges lábait,
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #323504 Írta: Celebrom
És bólogat!!!!! :) Most aztán lehet szervezkedni....

Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #323490 Írta: Virág
na, beszéltük Celebrommal, h nem akar összejönni ez a tali, és arra jutottunk, h ha jól előre kiírnánk az időpontot, akkor talán többen el tudnának jönni, mert ennyire előre nem tervez senki...szal mit szólnátok egy júni 2. szombati naphoz?...sztem a helyszín az maradjon Margit sziget(: ...én igazából előbb sajnos nem érek rá...
véleményeket kérek(:

Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.444 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére