Törpök követei - Beszélgetések
- Laurelen
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
egyébként itt egy kép, amit külön nekünk fotóztak
img.tar.hu/olosta/img/25177539.jpg#3
pusz!
"A foolish consistency is the hobgoblin of little minds." (Emerson)
- Nóli i linantea
- Nem elérhető
Nép: jelentem, konvertálódtak azt én csodálatos és észveszejtő képeim. Lehet őket kutakodni és dícsérni az egyes műveket: www.kep.tar.hu/noli3018/50341023?o=0#2
Apropó: a rövid kiréánduláson készült valamicske csoportkép.... Az hol/kinél van? Megdobna vele valaki emilben?
If I promise not to kill you, can I have a hug?
- Laurelen
- Nem elérhető
hogyhogy?
welcome Gawren:) remélem nemsokára írásban is láthatunk:)
- Rion Pendragon
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
- Nóli i linantea
- Nem elérhető
Szóval lesz akkor törptali, vagy mindenki kitalálkozta magát?
- Ringbearer
- Nem elérhető
Nóli i linantea írta: Mostmár tuti hogy nem tudok tábori talni... Bátyám bulija egyre nagyobb kiterjedésű lesz, egyre kevesebb pofám van ahhoz hogy hiányozzak róla...
Nyiú...
"Be the change you want to see." Gandhi
- Rabyn
- Nem elérhető
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Nóli i linantea
- Nem elérhető
Nagyon hiányoztok ám! Leeeegyen taliiii! Törptaliiiii! :gimliaxe:
- Léli
- Nem elérhető
Itt szólok, h talira én sem megyek. Fő indokom, h Szegeden vagyok és dolgozok ma éjfélig, és vasárnap is. Ja, meg holnap "vendégeink" lesznek... Szóval ebbe már végképp nem fér bele még egy MTT is, mivel az MTT teljes embert igényel
DE! Ha megfelelő időpontra szerveztek csapattalit, akkor talán fel tudok menni Csak ne az őszi szünetre, mert arra már mások beszerveztek nekem...
"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."
- Nóli i linantea
- Nem elérhető
emmellett pedig nagynagy bánatomra valószínűleg nemmegyek tábori talira. Rajtam kívül és belül álló okokból. Kívül álló ok a bátyám szülnapja, a belülállót eltakarja a bőr, de ha belenézel, talán a szememben meglátszik. Persze ez még holnapig módosulhat.
- Laurelen
- Nem elérhető
hát akkor nagyon ajálom hogy tényleg jól elverjétek őket...különben nem jó kifogás:)telcontar írta: Sajnos kupameccset játszunk szombaton délután, nagyon elverjük az ellenfelet de nem tudok ott is lenni meg tábori talin is.
Azért gondolok rátok.
Legalább nem üvöltök Nóli fülébe...
új név...úgy érzem jobban illik az új személyiségemhez
rhion...
- Rion Pendragon
- Nem elérhető
- Telcontar
- Nem elérhető
Azért gondolok rátok.
Legalább nem üvöltök Nóli fülébe...
- Ringbearer
- Nem elérhető
Sasha Vykos írta:
?Ringbearer írta: a kortárs darabot hagyjuk ki a felsorolásból...
nem lesz?
nem csak, ez ne legyen ok amiért eljönnek
- Laurelen
- Nem elérhető
?Ringbearer írta: a kortárs darabot hagyjuk ki a felsorolásból...
nem lesz?
- Ringbearer
- Nem elérhető
- Laurelen
- Nem elérhető
GYertek tábortalira!!! mert
ad 1. nem fog esni az eső (remélem...) és szépidőlesz...(ugye?!) és kinn leszünk a szabadban, ami nagyon egészséges
ad 2. mert lesz mindenféle csapatprodukció-még nem derült ki miben kell produkálnunk magunkat-...és mit kezdenék nélkületek...
ad 3. lesz kortárs színielőadás fornost címmel...amit kár lenne kihagyni...de no spoiler
ad 4. hadd lássam már a fejetek! az ilyen messzelakókét is ám!
puszi,
Lau
- Eglarcarien
- Nem elérhető
Your blood is not shared with your husband unless something goes wrong.
- Feanor Faelivrin
- Nem elérhető
"A mosoly a leger
- Nóli i linantea
- Nem elérhető
Endelír: melyik részét kell megismételni? Számomra az ideális ismétlés lenne: tüzijáték, eső, a szél fele, és az emberekből az a 16 akikkel voltam, meg még nagyonnagyon kevés. Ergo a vasárnapi mínusz a fele szél és a tömeg. ja a jég se teccett. Minden egyéb zsííííír volt ja meg a közlekedésmegbénulás se volt jó.
Amúgy, igen, tőlünk mindenki épségben kimenekült a rakpartról. Ázás és fázásm illetve tömegnyomor volt a legnagyobb bajunk. meg a telefonok/fényképezőgépek/discmanek/mp3 lejáccók úszni nem tudása...
- Laurelen
- Nem elérhető
még nem, de penteken lesz itthon:) es megy tancolni, kar hogy nem tudtuk elobb hogy tancolni akarsz rion, benned tuti hogy egy muvesz veszett el:)Nóli i linantea írta: Lau hazajött már? (Nem is montam, hogy találkoztam vele a reptéren )
epp itt zenel a fagyiskocsi brusszel utcain...
pusz!
ugye senkinek semmi baja nem lett aug20-n???? remelem...a torp kicsi es szivos
noli, milyen volt berlin? ti is ocsmány rozsaszin géppel mentetek???
- Endelír
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
Mit szóltatok a tűzijátékhoz? Mert én nem láttam belőle semmit, olyannyira esett az eső. Meg kéne kérni Gandalfot, hogy a kedvünkért ismételje meg...
- Momo/Fanni
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
"Ha egy varázsló belefáradt abba, hogy üvegcserepek után kotorásszon a vacsorájában, az életét unta meg."
- Nóli i linantea
- Nem elérhető
Momo: Nem is tudsz te megbántani senkit
Amúúúúgy jól hallottam hogy valaki talit említett?
Lau hazajött már? (Nem is montam, hogy találkoztam vele a reptéren )
- Rion Pendragon
- Nem elérhető
- Momo/Fanni
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
Most tudok először normálisan internetezni hetek óta, úgyhogy, most kirajongom és ömlengem magam. Tudom, hogy gáz dolog nagy szavakkal dobálózni, de hosszú ideje először ebben a táborban tudtam önmagam lenni, feloldódni, ismerkedni, stb. A szomorú igazság az, hogy ebben a csapatnak is nagy része volt , és bocsánatot kérek mindenkitől, akit esetleg megbántottam, vagy ilyesmi. Szóval minden tökjó, és csak azt sajnálom, hogy lecsúsztam a tánctáborról.
További maradék jó nyarat!
Momo
"Ha egy varázsló belefáradt abba, hogy üvegcserepek után kotorásszon a vacsorájában, az életét unta meg."
- Nóli i linantea
- Nem elérhető
- Rion Pendragon
- Nem elérhető
ez egy kicsit.......hogyismondjam érdekes. haverokkal csináltam. Jól látható kitűnő gitározási tehetségem. Hát igen.... csak dicséretet kérek
- Rion Pendragon
- Nem elérhető
- Feanor Faelivrin
- Nem elérhető
"A mosoly a leger
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.