A Megye követei - Beszélgetések
- Olosta
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Leguanember írta: Sziasztok Kedves Hobbitjaim!
A táborban nem voltam ennyire fáradt, mint most a rendezvényszervezéstől. Ott voltatok Ti és a csapvez sorstársaim, akik energiát adtak, most ez korlátozottan lehetséges.
Kint van a főoldalon a sok-sok tudnivaló a nagy eseményről.
Hulla1: Ádám
Virtuális energiaátadás folyamatban......
KITARTÁS!!!
Csak az egészséged rovására ne menjen ez az egész!
"...megfordulok, s álmodom,
egy másvilágba távozom..."
- Leguanember
- Nem elérhető
A táborban nem voltam ennyire fáradt, mint most a rendezvényszervezéstől. Ott voltatok Ti és a csapvez sorstársaim, akik energiát adtak, most ez korlátozottan lehetséges.
Kint van a főoldalon a sok-sok tudnivaló a nagy eseményről.
Hulla1: Ádám
TEGYETEK JÓT, MERT TUDTOK.
Minden más hiábavalóság.
- Olosta
- Nem elérhető
Kincső (Thilanna) írta: Olosta, ügyesek vagyunk, h. egy perc különbséggel kvázi ugyanazt beraktuk...
Jujj, egyre jár az agyunk?
Tök jó, most könyvtári éjszaka van itten Szögedében a TIK-ben (Tanulmányi és Információs Központ - magyarul az egyetemi könyvtár). Éppen most jövök a tömörraktárból. Zsiribiri, mindenhova be lehet menni, mindent meg lehet nézni, és még számítógépre sem kell fél órán át várni.
- Kincső
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Olosta
- Nem elérhető
Ilmadrin írta: Mi is van ezzel a tatai kiruccanással, mikor és pontosan hol lesz??? : :
Okt. 27-29. az időpont, a hely: Tata, Vaszary János Általános Iskolában (cím: 2890 Tata, Országgyűlés tér 4.) ez meg itten a fórumtopicja
És gyere el, mert nagyon jó lesz!!!!
Meg nálunkéknál sem voltál, szóval ez alól már nem húzhatod ki magad!
- Kincső
- Nem elérhető
Ilmadrin írta: Mi is van ezzel a tatai kiruccanással, mikor és pontosan hol lesz??? : :
Október 27-29., Tata, Vaszary János Általános Iskola
klikk
- Fimbrethil
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
Aki Istenhez beszél, arról azt mondjuk, imádkozik,
akihez Isten beszél, arról azt mondjuk, megőrült.
- Ilmadrin
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
Mostanában nem igazán jutottam géphez. Rengeteget kell tanulnom, mert ebben az évben érettségizek.
Persze ez nem lehet kifogás a mulásztásra!!!
Boldog Szülinapot Kincső!!!
A legcukibb szülinapos hobbitkánk. :cheers: :bounce: :dance: :bounce: :cheers:
Mi is van ezzel a tatai kiruccanással, mikor és pontosan hol lesz??? : :
"Csak egyszer kiteszed a lábad az útra,
és már el is jutottál, ki tudja hová?"
- Olosta
- Nem elérhető
Fimbrethil írta: Olosta:nem tudod mikor lesz ösziszünet? gondolom egységes minden karon és lusta vagyok utánanézni...
Okt. 30-tól nov. 3-ig, meg értelemszerűen az előtte és utána lévő hétvége, szal asszem olyan 10 nap körül.
Jó világbékézést a hétvégére!!!
- Fimbrethil
- Nem elérhető
Olosta:nem tudod mikor lesz ösziszünet? gondolom egységes minden karon és lusta vagyok utánanézni...
Amugy 7végén megyek Ljubljanába világbékeheppeningre...kiváncsi vagyok milyen lesz
Ha vége az orának megyek haza cseresznyebeföttet enni:)
- Olosta
- Nem elérhető
Okt. 26-án úgy néz ki, hogy megyek Pestre, és akkor ott is fogok aludni (mert ugye másnap Tata ). Szal, ha valaki vágyik rám, akkor 26-án délután-este elérhető vagyok személyesen.
- Kincső
- Nem elérhető
_Newra írta: Kedves Hobbitkák!
Mi van mostanában veletek? Nagy a hallgatás...
Ki jön a Középfölde Fesztiválra Tatára? Olosta és én biztosan ott leszünk! Ha jól emlékszem Kincső is.
Amúgy meg írjatok mi van veletek!
Pusszantás!
Igen. És feltehetőleg kedvenc csapvezünk is, lévén főszervező
/me el van havazva. Suli, családi ügyek, egyéb vállalások... megyek is GOMUNCS-összefoglalót írni. Bár lehet h. gyorsabban menne, ha nem minden nap este 10 után jutnék hozzá. [size=9:22p0oapc](fenébe a társadalomismeret-házidogával)[/size]
Nembaj
Newra, nem jártál elöl a jópéldával, nem mondtad: Veled mi van?
És többiek?
- Newra
- Nem elérhető
Mi van mostanában veletek? Nagy a hallgatás...
Ki jön a Középfölde Fesztiválra Tatára? Olosta és én biztosan ott leszünk! Ha jól emlékszem Kincső is.
Amúgy meg írjatok mi van veletek!
Pusszantás!
Van mi arany, bár nem fénylik...
- Olosta
- Nem elérhető
Leguanember írta: .... Jó lenne egy hobbitfürdőt csinálni. Kinek van ismeretsége, kapcsolata kölcsönvehető szőlőpréses hatalmas (de még szállítható) dézsákhoz?
Nagymamámnak vannak nagy, 300 literes hordói, de 1) akkorra már valszeg must lesz bennük; 2) nem hiszem, hogy innen Haleszból bárki is elvinné őket Tatára.
Meg egyébként is, akinek közelebb lenne ilyenje, azoknak is gondolom már inkább must lesz benne, mint hobbit.
Vigyünk lavórokat!
- keshu
- Nem elérhető
"A haldoklás magánügy. Ne hörögjünk!"
- Kincső
- Nem elérhető
Olosta (Aelalin) írta:
Kincső (Thilanna) írta: Hmmm mennyi hobbitka futkos perpill a fórumon... (számszerint 4 )
Ezzel célozni akartál valamire?
Csak megállapítottam.
Jó látni legalább a neveteket
- Olosta
- Nem elérhető
Kincső (Thilanna) írta: Hmmm mennyi hobbitka futkos perpill a fórumon... (számszerint 4 )
Ezzel célozni akartál valamire?
- Kincső
- Nem elérhető
- Kincső
- Nem elérhető
Jáááájjjj...
Hobbitkáim, mondjatok dolgokat, amik számunkra "igazából nem használhatók semmire", tehát mathomok! Kifogytam az ötletekből... Még van pár ember a szombati vendégek közül, aki nemtom mit kap... Hátha ki tudok okoskodni mindenkinek vmi személyre szólót, ha adtok pár tippet h. mi lehet még mathom!
Ja, és ha van még olyan, aki jön szombaton csak nem szólt, sürgönyösen tegye meg, kérem!
- Newra
- Nem elérhető
Van mi arany, bár nem fénylik...
- Kincső
- Nem elérhető
Igyekszem SZÓtfogadni és nyújtani a fülemet, meg mások is igyekeznek ezt rángatással elérni
- Fimbrethil
- Nem elérhető
- Maglor
- Nem elérhető
szép napot!!!!!!
Maglorca, az alkoNEWL hobbitka
- Rozsomák
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
füled érjen ameddig csak szeretnéd:D
Paraszt vagyok Tanyán lakok
- Olosta
- Nem elérhető
- Fimbrethil
- Nem elérhető
- Rozsomák
- Nem elérhető
Inkább sütit eszem, az finom
- Rozsomák
- Nem elérhető
Ti tényleg megtudjátok nézni a többi csapat csapatfórumát? Hogyan is? Nekem miért nincs olyanom? Azért mert néger vagyok??? Ez diszkrmináció
- Olosta
- Nem elérhető
Kincső (Thilanna) írta: Amúgy sorry, de úgylátszik engem utál a kep.tar.hu Nem elég, h. júliusban letörölt - nem enged újreregizni, pontosabban azt engedett, de aszonta majd küld mailt, h. kész az új tárhely - na azóta is küldi. Ha valakinek van ötlete alternatív képtárra, szóljon...
Esetleg www.photobucket.com , vagy átküldöd nekem és kiteszem az enyimre.
- Kincső
- Nem elérhető
És nem akarod megkérdezni tőle h. akkor most mi van a gyíkokkal? Hátha okosabbak leszünk... Ha már másfél hete ez a téma, mmint a mikrobiológia (és ahogy elnézem még egy ideig ez lesz )
Amúgy sorry, de úgylátszik engem utál a kep.tar.hu Nem elég, h. júliusban letörölt - nem enged újreregizni, pontosabban azt engedett, de aszonta majd küld mailt, h. kész az új tárhely - na azóta is küldi. Ha valakinek van ötlete alternatív képtárra, szóljon...
[size=9:3qwuxk30]Aki pedig jönne okt7-én, az legyen szíves szóljon mielőbb! Tudjátok, mathomok... [/size]
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.