A Megye követei - Beszélgetések

Több
18 éve 1 hónapja #301855 Írta: Leguanember
Leguanember válaszolt a következő témában: A Megye követei - Beszélgetések
Nem én mondtam, hanem a mikrobi gyakvez. Azt mondta, kizárt dolog, hogy a gyártás során hermetikusan elzárva legyen végig a joghurt, ezért tuira kapcsolatba kerül oxigénnel attól meg tutira meghalnak a bélbaktériumok, mert azok anaerobok. Passz...

A hüllők közül a pici, újszülött gyíkok pedig megeszik a nagyok ürülékét, hogy a székletükben található baktériumflórával "beoltsák" magukat, mivel nekik még nincsen. Ezért földet is esznek. A fenti logikával ennek semmi értelme nem lenne, úh vmi gebasz van.

TEGYETEK JÓT, MERT TUDTOK.
Minden más hiábavalóság.
Téma zárolva.
Több
18 éve 1 hónapja #301845 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: A Megye követei - Beszélgetések

Maglor írta: A Bifidusz esszenzisz a belekben található baciflóra 80%át alkotja. vagyis, amit a reklám mond, h javítja az emésztést, és növelui az immunitást, az totálisan igaz... hisz "tiszta" tenyészetet visznek be, ami segíti az emésztést & mivel a test védettsége az emésztésnél kezdődik, szinte ez adja az első hadi vonalat! vicces, h mit adnak el manapság :D (jóétványat mindenkinek :oops: :wink: )

Igen, de Ádám azt mondta, h. nem lehet valami "élőflórás", mert azok a bacik az oxigén hatására meghalnak! :P :wink: Szal max "halottflórát" ehetünk :mrgreen:

"...asztaltalan szó-malaszttal..."
Téma zárolva.
Több
18 éve 1 hónapja #301833 Írta: Maglor
Maglor válaszolt a következő témában: A Megye követei - Beszélgetések
A Bifidusz esszenzisz a belekben található baciflóra 80%át alkotja. vagyis, amit a reklám mond, h javítja az emésztést, és növelui az immunitást, az totálisan igaz... hisz "tiszta" tenyészetet visznek be, ami segíti az emésztést & mivel a test védettsége az emésztésnél kezdődik, szinte ez adja az első hadi vonalat! vicces, h mit adnak el manapság :D (jóétványat mindenkinek :oops: :wink: )

amúgy Tata rúlz!!!! és ráadásul n csak azért, mert 1ütt lehetünk, hanem mert maga a város is csodálatos!!!! tóval, erdővel, és sok-sok aranyos emberkével!!!!!!!

legyetek jók!

Maglor, az alkoNEWL hobbitka :twisted:

"Én nem születtem varázslónak,
Csodát tenni nem tudok!"
Téma zárolva.
Több
18 éve 1 hónapja #301805 Írta: Leguanember
Gyertek hippulni a tatai iskolába október végén!
Földönalvás, padüregben, ilyesmi. Jó lenne egy hobbitfürdőt csinálni. Kinek van ismeretsége, kapcsolata kölcsönvehető szőlőpréses hatalmas (de még szállítható) dézsákhoz?

Minden más hiábavalóság.
Téma zárolva.
Több
18 éve 1 hónapja #301800 Írta: Newra
Newra válaszolt a következő témában: A Megye követei - Beszélgetések

Olosta (Aelalin) írta: Hümmm..... úgy rémlett, mintha Newra érdeklődött volna Nellas Ibolykájának hogyléte felől, csak éppenséggel nem találom már azt a hsz-t. Na, sebaj.
Nellas minden esetre üzeni, hogy Ibolyka jól van. Sőt, a hétvégén megszült! 8O De télleg! Mikor tegnap este visszaértünk az albérletbe, láttuk, hogy teljesen kinyílt és van mellette egy friss és üde, zöld színű hasonló tosz.
[size=9:3qc9zec9]Aztán persze kiderült, hogy Edit barátnénk csempészte be Iboly mellé a hétvégén azt a micsodát.[/size]

Igen, tényleg kérdeztem.
Örülök, hogy jól van és szaporodott a család! :wink: :D

Van mi arany, bár nem fénylik...
Téma zárolva.
Több
18 éve 1 hónapja #301786 Írta: Fimbrethil
Fimbrethil válaszolt a következő témában: A Megye követei - Beszélgetések
A bifidusz eszenziszt nem csak a joghurtgyár találta ki h okosnak tünjön és valamivel eladja a cuccot? :roll:

Aki Istenhez beszél, arról azt mondjuk, imádkozik,
akihez Isten beszél, arról azt mondjuk, megőrült.
Téma zárolva.
Több
18 éve 1 hónapja #301784 Írta: Olosta
Olosta válaszolt a következő témában: A Megye követei - Beszélgetések
Hümmm..... úgy rémlett, mintha Newra érdeklődött volna Nellas Ibolykájának hogyléte felől, csak éppenséggel nem találom már azt a hsz-t. Na, sebaj.
Nellas minden esetre üzeni, hogy Ibolyka jól van. Sőt, a hétvégén megszült! 8O De télleg! Mikor tegnap este visszaértünk az albérletbe, láttuk, hogy teljesen kinyílt és van mellette egy friss és üde, zöld színű hasonló tosz.
[size=9:rhdv4ke9]Aztán persze kiderült, hogy Edit barátnénk csempészte be Iboly mellé a hétvégén azt a micsodát.[/size]

"...megfordulok, s álmodom,
egy másvilágba távozom..."
Téma zárolva.
Több
18 éve 1 hónapja #301707 Írta: Ilmadrin
Ilmadrin válaszolt a következő témában: A Megye követei - Beszélgetések
Sziasztok!!

A táborban készültek képek a talpas poharas táncról?
Mert, ha igen lenne valaki olyan kedves, hogy felteszi a netre!!

Előre is köszike, Hobbitkák. :wink: :wink: :wink: :wink:

"Csak egyszer kiteszed a lábad az útra,
és már el is jutottál, ki tudja hová?"
Téma zárolva.
Több
18 éve 1 hónapja #301651 Írta: Leguanember
Azt nem mondta, hogy éltek-e. Hú, most büszke vagyok, hogy volt foganatja a mesélésnek:-)

Minden más hiábavalóság.
Téma zárolva.
Több
18 éve 1 hónapja #301638 Írta: Olosta

Leguanember írta: No, akkor közkívánatra egy kis mikrobiológia: Mesélte a gyakvez, hogy az intézet egyszer bevizsgált egy a tévében dicsőített fertőtlenítő szappant, és dugig volt Escherichia colival, amely egy gyakori, természetes bélbaktérium:-)

Nem azt modtad, hogy a bélbacik megpusztulnak a zoxigéntől? Vagy a szappangyártás oxigénmentes?

[size=9:2zm3xigv]Ma kezdtem el az e félévre előírt könyvtári gyakorlatomat a volt középsulimban. Tök jó volt! :D Na, csak gondoltam, megosztom veletek.[/size]

Téma zárolva.
Több
18 éve 1 hónapja #301637 Írta: Leguanember
No, akkor közkívánatra egy kis mikrobiológia: Mesélte a gyakvez, hogy az intézet egyszer bevizsgált egy a tévében dicsőített fertőtlenítő szappant, és dugig volt Escherichia colival, amely egy gyakori, természetes bélbaktérium:-)

Minden más hiábavalóság.
Téma zárolva.
Több
18 éve 1 hónapja #301635 Írta: Ryana
Ryana válaszolt a következő témában: A Megye követei - Beszélgetések
Nem akarok tolakodó lenni de akkor lesz tali köv hétvégén? :D

Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!
Téma zárolva.
Több
18 éve 1 hónapja #301589 Írta: Maglor
Maglor válaszolt a következő témában: A Megye követei - Beszélgetések
ha mikrobi, akkor bifidusz esszenzisz + L kazei... :D ne akarjátok megtudni, mit esztek... :wink:

"Mondottam Mber, mikrobából lettél, s mikrobává leszel!"

"Én nem születtem varázslónak,
Csodát tenni nem tudok!"
Téma zárolva.
Több
18 éve 1 hónapja #301585 Írta: Newra

Olosta (Aelalin) írta: Csótány videó Nellas fényképezőgépéből

8O :oops: :P :D :lol: :dance:

Izé... szóval... végig az én röhögésem hallatszik. :mrgreen: Mondta Nellas, hogy felveszi de el is felejtettem. Köszönjük Nellas! :twisted:

Téma zárolva.
Több
18 éve 1 hónapja #301584 Írta: Olosta

Téma zárolva.
Több
18 éve 1 hónapja #301582 Írta: Newra

Eruntale/Hanna írta:

Leguanember írta:
Hmmmmm. Öööö.. Nos, szóval, ...phű..., ... Cukifalatka.

Ádám, menj el aludni. MOST. :D

Nincs semmi baj Ádámmal. :D
Csak megkérdeztem tőle mi volt a társasjátékban a becenév, amit választott és gondolom nehezére esett a nagyvilág elé tárni... :P :D :lol:

Téma zárolva.
Több
18 éve 1 hónapja #301580 Írta: Eruntale/Hanna
Eruntale/Hanna válaszolt a következő témában: A Megye követei - Beszélgetések

Leguanember írta:

Ádám, menj el aludni. MOST. :D
Téma zárolva.
Több
18 éve 1 hónapja #301562 Írta: Olosta

Kincső (Thilanna) írta: Olosta, sztem még van egy pár téma, ami Neked nem tetszene, ha ez sem tetszett :D

Boccs, gyérgyerek vagyok.

Téma zárolva.
Több
18 éve 1 hónapja #301559 Írta: Kincső
Neem, én CSVH-nak szoktam hívni a "tisztemet" 8) :wink:

Egyébként szerintem nem volt semmi baj azzal a mikrobiológiával. Érdekes is volt meg nem is "undorító" vagy ilyesmi. :wink:
Dehát ízlések és pofonok :twisted: :)
Olosta, sztem még van egy pár téma, ami Neked nem tetszene, ha ez sem tetszett :D
[size=9:2e3qmma1]És lehet kövezni, de még akár a boncolás is érdekes lehet... legalábbis egyszer az életben megnézném. :) Állítólag a fertőtlenítő szaga a legrosszabb benne. :D [/size]

Téma zárolva.
Több
18 éve 1 hónapja #301544 Írta: Fimbrethil
Fimbrethil válaszolt a következő témában: A Megye követei - Beszélgetések
Volt egy ismerösöm még általánosban, aki kezdettöl (3.-4. osztálytol) fogva korboncnok akart lenni, [size=9:3vpvrroq]pedig nem is olyan a lelki világa mint Nimdorcié)[/size], és tavaly ota szegedre jár az orvosira, de még nem futottam össze vele...Ö biztos nem tartaná undorkeltésnek a témát...

Aki Istenhez beszél, arról azt mondjuk, imádkozik,
akihez Isten beszél, arról azt mondjuk, megőrült.
Téma zárolva.
Több
18 éve 1 hónapja #301542 Írta: Olosta

Leguanember írta: Mesélhetem volna kórbonctant is, de azt nem szabad, nem ajánlott, meg felesleges félelem- és undorkeltés.
A mikrobiológia tiszta tárgy, lombikba van meg laborban. (Meg a levegőben, meg a tejben, az élelmiszerekben, a metrón, stb. :twisted: )

Jó, akkor most már tudom, mik azok a témák, amikről nem akarok veled beszélgetni.

Téma zárolva.
Több
18 éve 1 hónapja - 18 éve 1 hónapja #301539 Írta: Leguanember
Mesélhettem volna kórbonctant is, de azt nem szabad, nem ajánlott, meg felesleges félelem- és undorkeltés.
A mikrobiológia tiszta tárgy, lombikba van meg laborban. (Meg a levegőben, meg a tejben, az élelmiszerekben, a metrón, stb. :twisted: )

Minden más hiábavalóság.
Téma zárolva.
Több
18 éve 1 hónapja #301538 Írta: Olosta

Leguanember írta: Höhö.
Mikrobiológiám péntekenként van, friss élményeimből táplálkozhattatok. :D

Vagy inkább friss élményeid miatt kevésbé táplálkozhattunk. :twisted: Vagy csak nekem ennyire gyenge a gyomrom ilyesmihez? :roll:

Téma zárolva.
Több
18 éve 1 hónapja #301524 Írta: Leguanember
Höhö.
Mikrobiológiám péntekenként van, friss élményeimből táplálkozhattatok. :D

Ööö, úgy emlékeztem, te magad hívtad így a tisztedet, Kincső, ezért bátorkodtam használni. Ezek szerint téves? Pardon. De azért jó, nem? Höhö.

Minden más hiábavalóság.
Téma zárolva.
Több
18 éve 1 hónapja #301520 Írta: Newra
Éljen a mikrobiológia!
(Bocs, csak Olosta hozzászólását olvasva elfogott a nosztalgia...) :D

Kincső (Thilanna) írta: Milyen szó ez, h. "csapseg" :D

Még egy "g" és még érdekesebb :twisted: :P :D

Ádám, hogy is volt az a becenév? :D :P 8)

Téma zárolva.
Több
18 éve 1 hónapja #301502 Írta: Ryana
Ryana válaszolt a következő témában: A Megye követei - Beszélgetések

_Newra írta: Igazából azt csak viccből írtam, mert megnéztük a statisztikát és eddig két hetente találkoztunk. :) De ha már így belelkesültetek, akkor tarthatunk valamit tényleg, én ráérek! Pécs jól hangzik, egyik vágyam eljutni oda! Szerintem a magunkra főzés nem gond! Na jó, azért tényleg messze van. Oda legalább 4 óra a vonatút, igaz?

Na azért még nem a világvége! :D 4 óra parasztdöcivel, ic-vel potom 1300ért 3 óra alatt ott vagy. ;)

Ádám: köszönöm az érdeklődést. :) Öhhm egy szóval jellemezve ZŰRÖS. Tudod, bologna, kutyafüle, de legalább a hallgatók is pont annyit tudnak mint az oktatók: kb semmit. :D Az órim 80%át pedig nagyon élvezem ami meglep. :D

Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!
Téma zárolva.
Több
18 éve 1 hónapja #301498 Írta: Kincső

Leguanember írta: Mondom ezt én, akinek sajnos tanítási napja lesz október 7-én, a csapseg szülinapján.

[size=9:15pi9y8h]Milyen szó ez, h. "csapseg" :D [/size]
Amúgy akartam már kérdezni, hogy az hányig tart? :roll: Ha késve jönnél én akkor is nagyon örülnék Neked :wink:

[size=9:15pi9y8h]Amúgy egy elég részletes (bár az élményt korántsem megragadó :roll: :) ) hobbittalis élménybeszi felkerült a blogomra, ha vkit esetleg érdekel (szept.19-i dátum).[/size]

Téma zárolva.
Több
18 éve 1 hónapja #301495 Írta: Olosta

Leguanember írta: Tudom, de azt egybe kell írni (azt hiszem, de nem találtam meg szótárban): ágyaspálinka. Ez meg ágyas pálinka volt :-)
Mondjuk ismeretterjesztésnek kitűnő a bejegyzésed.

Na, látod, mennyi újat tanultál a hétvégén! :D
Volt már a héten mikrobiológiád? :mrgreen:

Téma zárolva.
Több
18 éve 1 hónapja #301493 Írta: Leguanember
Tudom, de azt egybe kell írni (azt hiszem, de nem találtam meg szótárban): ágyaspálinka. Ez meg ágyas pálinka volt :-)
Mondjuk ismeretterjesztésnek kitűnő a bejegyzésed.

Minden más hiábavalóság.
Téma zárolva.
Több
18 éve 1 hónapja #301489 Írta: Olosta

Leguanember írta: ...a reggeli ágyas pálinka...

Jelzem: legjobb tudomásom szerint az nem ágyas pálinka volt, max. ágyba pálinka. :) (Az ágyas pálinkában vannak aszalt gyümölcsök is, de ha láttál az üveg alján ilyen bogyókat és bigyókat, akkor minden visszaszívva.)

Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.530 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére