A Megye követei - Beszélgetések

Több
18 éve 2 hónapja #300350 Írta: Olosta
Olosta válaszolt a következő témában: A Megye követei - Beszélgetések
Bots, mikor a hobbit etikai kódexet vettük az iskolában, éppen aludtam (meg lassú a felfogásom). :P Akkor plázahobbitulok, és ígérem, hogy csak a kajáldák környékén fogok feltűnni. :D

Papa pici fiát (kistesó :mrgreen: ) én is láttam már webkamerán, akkor éppen dajkálta. Meg nekem küldött képet róla nem sokkal a születése után, bi-bi-bíííííííííííí. :P

"...megfordulok, s álmodom,
egy másvilágba távozom..."
Téma zárolva.
Több
18 éve 2 hónapja #300347 Írta: Newra
Newra válaszolt a következő témában: A Megye követei - Beszélgetések
Sziasztok Hobbitkák!

Először is jó mulatást a tábori találkozóra!
Nem megy véletlen valaki a Melian által szervezett Tolkien évfordulóra? Lehetséges, hogy feljutok rá.
Tényleg Leguán áruld el mik voltak a kényes részek :szépennéz: :D

Newra-módszer? hihi (Anyuuu, ha már módszert neveznek el rólam, híres vagyok?)
Te is hiányzol nekünk Niph! (Ugye mindenki nevében mondhatom? :) )

Igen, Kincső sajnos áll, hogy nem tudok menni. :( :cry:

Csak csatlakozni tudok az előttem szólokhoz, én is alig ismertem valakit a csoportból.

13:30-kor közös CSÓTÁÁÁNY? Benne vagyok!! Maximálisan támogatva az 5let!
Kincső légyszi tartsd magadnál a telefonodat és akkor fölhívlak csótány előtt és akkor interaktíve fogunk együtt csótányolni. :lol: /Ha nem félted telefonodat, feldobhatsza levegőbe és akkor az lesz a repülő CSÓTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁNY/
(Remélem nem éppen az utcán leszek :P :D )
További jó nyaralást Fim, még erre a jópár órára.

Olosta! A plázaciculást a hobbit etikai kódex 18. bekezdés 22 §-a tíltja! Nem fér össze a hobbitka identitással! 8O :P :twisted:
Na jó azt hiszem le kéne inkább feküdnöm végre...

Pusszantás: Newra

U.i.: Képzeljétek el láttam webcamerán a kis Sándor Frodót. Olyan édesen aludt.

Van mi arany, bár nem fénylik...
Téma zárolva.
Több
18 éve 2 hónapja #300342 Írta: Fimbrethil
Fimbrethil válaszolt a következő témában: A Megye követei - Beszélgetések
én salnos nemigazán megyek szombaton, mert kinn vagyok a Bakonyban és nyaralok és tök jol érzem magam itt is ahol vagyok:)))
de lehet h a végérebeugrom, nem tudom mikor érek haza...
legyetek rosszak
Üdv
Fim

Aki Istenhez beszél, arról azt mondjuk, imádkozik,
akihez Isten beszél, arról azt mondjuk, megőrült.
Téma zárolva.
Több
18 éve 2 hónapja #300336 Írta: Leguanember
Leguanember válaszolt a következő témában: A Megye követei - Beszélgetések
A szigorlatom ma volt, és nektek kettőtöknek beszámoltam róla így vagy úgy. Tény, hogy még egyszer megyek majd, de akkor ahogy illendő.

Szombaton GYERTEK! Ki marad otthon? Lélekben velünk lesztek!

És ha az anyaföldi, testi világban is velünk szeretnétek lenni, akkor pontban 13 óra 30 perckor, feküdjetek le a földre a hátatokra és CSÓÓÓÓÓÓÓÓÓTÁÁÁNY!!!
Halljátok, hobbitkák? De komolyan ám!

TEGYETEK JÓT, MERT TUDTOK.
Minden más hiábavalóság.
Téma zárolva.
Több
18 éve 2 hónapja #300334 Írta: Olosta

Kincső (Thilanna) írta: Ehm... Olosta, bocsi, de közben kitalálták, h. mi(=táborvezetés) délelőtt táborértékelünk, úgyhogy nem tudok kimenni eléd :( Tényleg bocsi. :oops: :?

Semmi gond. Akkor majd plázaciculok egyet a Westendben. :)

Téma zárolva.
Több
18 éve 2 hónapja #300333 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: A Megye követei - Beszélgetések
Ehm... Olosta, bocsi, de közben kitalálták, h. mi(=táborvezetés) délelőtt táborértékelünk, úgyhogy nem tudok kimenni eléd :( Tényleg bocsi. :oops: :?

"...asztaltalan szó-malaszttal..."
Téma zárolva.
Több
18 éve 2 hónapja #300277 Írta: Olosta

Kincső (Thilanna) írta:

Olosta (Aelalin) írta: Ádám, hogy iskerült a szigorlatod???

Olvasd el mégegyszer azt a Bilbós megfogalmazást, h. mikor lesz :mrgreen: :wink:

Eh.... nem értek én az ilyenekhez. :oops: Bilbós megfogalmazások, meg hasonlók... /me egy nagyon lassú hobbitka. Ez még nem tűn fel senkinek sem?! :lol:

Téma zárolva.
Több
18 éve 2 hónapja - 18 éve 2 hónapja #300276 Írta: Kincső

Olosta (Aelalin) írta: Ádám, hogy iskerült a szigorlatod???

Olvasd el mégegyszer azt a Bilbós megfogalmazást, h. mikor lesz :mrgreen: :wink:

Téma zárolva.
Több
18 éve 2 hónapja #300238 Írta: Olosta

Kincső (Thilanna) írta: Szürkerévi Minervának tisztelettel üzenem, h. nem tudok róla, h. nálunk alapból egy csapatban lett volna bárki is a "legjobb barátaival"... de hobbit-társak, javítsatok ki, ha tévedek. :wink:

Részemről nem tévedsz. Én akit legjobban ismeretem a tábor előtt a csapatból, azt is csak alig. Az meg, hogy a végére ilyen jól egymásra találtunk egy nagyon szerencsés dolog. Sajnálom, hogy más csapatoknál ez nem, vagy nem annyira jött össze.

Ádám, hogy iskerült a szigorlatod???

Téma zárolva.
Több
18 éve 2 hónapja #300231 Írta: Kincső
Newra: akkor áll, h. nem tudsz jönni tehát hozzam el a dévédédet? :wink:

Szürkerévi Minervának tisztelettel üzenem, h. nem tudok róla, h. nálunk alapból egy csapatban lett volna bárki is a "legjobb barátaival"... de hobbit-társak, javítsatok ki, ha tévedek. :wink:

Téma zárolva.
Több
18 éve 2 hónapja #300178 Írta: Niph
Niph válaszolt a következő témában: A Megye követei - Beszélgetések
Sziazsztok kedves hobbittársak!!!!

Bocsi hogy eltűntem , de én már csak ilyen vagyok.......

Remélem jó volt a csapattali, és hogy nem lett senkinek semmi baja aug 20.ra gondolok
Nagy talira sem tudok menni, mivel 4től gyaksza és már nagyban kell szerveznem az egészet magamnak.

Remélem mki jól van!

Majd probálok sűrűbben felnézni ide:

Sok puszi mkinek és hiányoztok!

Niphhhhhh

“A gyermektársaság gyógyír a lélekre.” (Dosztojevszkij)
Téma zárolva.
Több
18 éve 2 hónapja #300172 Írta: Maglor
Maglor válaszolt a következő témában: A Megye követei - Beszélgetések
vezetjük a hsz "versenyt" :D zsír (igaz, h csak kicsivel, de a lovagitornát is kicsivel nyertük meg... :)

jahaaaaaj, már aaaanyira várom a talit!!!!!!!!!!
:oops:

"Én nem születtem varázslónak,
Csodát tenni nem tudok!"
Téma zárolva.
Több
18 éve 2 hónapja #300155 Írta: Kincső

Leguanember írta: Még egy kicsi (2 óra), és akkor holnap lesz a szigorlatom.
Köszi előre is!

Rendben, akkor ungabungák akkorra időzítve :mrgreen: :wink:

Leguanember írta: Nyilvánosak lettek a csapattémák, vigyázzatok, mit írtok! A kényes részeket már elvarázsoltam :twisted: :P

8O
Voltak olyanok?! :)

[size=9:3d9cyqoe]Amúgy khirályság, hozzászólások számát tekintve holtversenyben vezetünk a gondoriakkal 8) :wink: [/size] [size=9:3d9cyqoe](Bocsánat ez még szürketüncös és hyarnustaros berögződés, mert mindkétszer mi voltunk a legtöbbet pofázó csapat :oops: :P :D )[/size]

Szerk.: Törpöknek üzenem, h. ha még mindig lassan konvertálódnak a képek, próbálják ki a Newra-módszert, az "egyesével rákattintva bejön"-címűt :wink:
(Már ha van törp aki olvas minket :P :D )

Téma zárolva.
Több
18 éve 2 hónapja #300154 Írta: Leguanember
Még egy kicsi (2 óra), és akkor holnap lesz a szigorlatom.
Köszi előre is!

Nyilvánosak lettek a csapattémák, vigyázzatok, mit írtok! A kényes részeket már elvarázsoltam :twisted: :P

Minden más hiábavalóság.
Téma zárolva.
Több
18 éve 2 hónapja #300066 Írta: Olosta

Kincső (Thilanna) írta: Én azt hittem nem csak délután lesz a tábortali :( No sebaj. Szerintem én megyek eléd, Olosta :wink: Nem akarjuk csapatszinten előbb kezdeni a talit? :)

Köci!!!
Én is gondoltam valami ilyesmire, jó lenne. :D

Kincső (Thilanna) írta: Ádám, nem tudom, pontosan melyik nap lesz a szigorlatod, de sok sikert! :wink: :bounce:

Csatlakozom!!! :bounce:

Téma zárolva.
Több
18 éve 2 hónapja #300065 Írta: Kincső
Képek: zsiribiri :D

Én azt hittem nem csak délután lesz a tábortali :( No sebaj. Szerintem én megyek eléd, Olosta :wink: Nem akarjuk csapatszinten előbb kezdeni a talit? :)

Cspatprodukcióról nem tudok semmit én se... :P

Ádám, nem tudom, pontosan melyik nap lesz a szigorlatod, de sok sikert! :wink: :bounce:
És betehetnéd azt a kimaradt-dal-listát szerintem :wink:

És egyetértek Ryanával, nem kell sok (össz)próba, a táborban sem kellett, elég az előtte való nap. Akik meg tudnak előbb is összejárni, összerakjuk előre, meg amit tudunk próbálunk, h. télleg csak összpróbázni kelljen. Ötletelni meg neten át is lehet, abból nem marad ki senki, aki szeretne :wink:
Már csak az kell, h. mindneki jöjjön Farsangra. :)

Téma zárolva.
Több
18 éve 2 hónapja - 18 éve 2 hónapja #300060 Írta: Olosta
Drágáim!

Ha valaki már nem bírna otthon ülni szombaton délelőtt a fenekén, az akár kis is jöhetne elém mondjuk 10:56-ra a Nyugatiba. Persze nem erőszak a disznótor, de engem nagyon boldoggá tennétek vele. :wink:

Milyen csapatprodukciót kell bemutatni???

Ui.: Jelentem: konvertálódtak a képeim!!!! :D Itten megtekinthetők.

Téma zárolva.
Több
18 éve 2 hónapja #300045 Írta: Leguanember
Ankalimon írta:

A Nagy Tábori Találkozó 2006. szeptember 2-án 13-18 óra között kerül megrendezésre a Hajógyári szigeten.
Rossz idő esetén a helyszín a Batthyányi Alapítvány (1067 Budapest, Eötvös u. 24. I. 16.) lesz.

A tervezett program:
-Közös örömködés
-Elvonulás csapatonként
-Csapatprodukciók bemutatása
-Fornost előadás (Synithos ősbemutató!!!)

A találkozó 13 órakor a Nagyréten lesz, utána döntjük el, hogy a Szigeten pontosan hol helyezkedünk el.

A tömegközlekedők számára 12.15 és 12.30 között a Batthyányi téri HÉV megálló bejáratánál előzetes találkozási pontot szervezünk. A közös indulás a 12.30 utáni első HÉV szerelvénnyel történik (a jegyeket vegyétek meg addig.)

A csapatprodukciótól ne rettegjetek oly nagyon. Eccerű lesz...

A Találkozó 18 órás zárása nem jelenti azt, hogy fel kell kelnünk és mindenképpen haza kell mennünk, azt a célt szolgálja, hogy a vidéki, és ezért indulási időpontjukban kötött résztvevők is be tudják lőni a fő időkeretet. Várhatón tovább maradunk, és még valami közös esti program sem kizárt...

Minden más hiábavalóság.
Téma zárolva.
Több
18 éve 2 hónapja #300044 Írta: Leguanember
Höhhöhhöhhöhö! Jó látni, hogy ennyire beindultatok!
Személy szerint én fejben összekevertem a Halloweent a farsanggal. Utóbbi csak február végén van, szóval idestova fél év múlva (6 hónap, számoljatok utána!). Addig csak el lehet csábítani mindenkit...
De a tervezgetés tartson ám ki!

Nálam van egy-két lista az ötleteléssel, ami a tettet előzte meg. Sok-sok dal maradt ki, bizony :-) )

Minden más hiábavalóság.
Téma zárolva.
Több
18 éve 2 hónapja #300015 Írta: Ryana
Ryana válaszolt a következő témában: A Megye követei - Beszélgetések
Arra gondoltam h mivel a táborban is egy nap alatt raktuk össze, akkor farsang előtt is megoldható így - esetleg. Reggeltől próbálunk estig. Addig meg a fórumon ötletelünk. Persze aki el tud jönni azzal lehet próbálni máskor is (az új ötletek kipróbálására - ha lesznek), aki nem az otthon gyakorolja a szerepét. És előtte összepróbáljuk. Hobbitok ügyesek és okosak, megoldják. :D
Na mondjátok a kifogásokat! :)

Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!
Téma zárolva.
Több
18 éve 2 hónapja #300010 Írta: Newra
Próbák? Hm gyakorolnom kéne azt az egy mondatot... :twisted: :wink:
Na jó, de azért tényleg kellene próbálnunk.

Elég bajos lesz összehozni, hogy mindenki az eredeti szerepét játssza. Nem tudom, ki hogyan fog ráérni. Ki jár a farsangi mulatságra. Meg kéne tudakolni egyáltalán hányan leszünk ott hobbitkák.

Olosta: Nekem mind a két hétvége megfelelŐ!

Téma zárolva.
Több
18 éve 2 hónapja #300007 Írta: Olosta

Erda niire (Area) írta:

Kincső (Thilanna) írta: De télleg, sztem csak úgy csináljuk meg, h. az eredeti szerepek egyikét se osszuk másra. :roll: :idea: :wink:

Mivel az egész cspaat szerepelt benne, elég bajos lesz ezt így megoldani... Főleg Ákoska, meg Furi miatt.

És a próbák???
Vagy előadás előtt 10 perccel összecsapunk valamit? (Mondjuk nekem asszem elég, ha csak a végszavakat tudom, ami után gyöszök.)

Ui.:
Anyám, de rászoktam mostanság az üzeneteim szerkesztgetésére! 8O

No, Drágaszágaim!!!
Szeptember 14-24-ig Gasztronómiai Fesztivál lészen kicsiny városkánkban (Kiskun szüret, szüreti felvonulás és bál, borverseny, libafesztivál, halászléfőző verseny, gasztronómiai kiállítás, előadások, bemutatók, koncertek). Ez azt jelenti, hogy 23-án szüreti bál vagyon itten Haleszban, szal az a hétvége valszeg kilőve (mivel édesanya is szervező, feje tetején áll ilyenkor a környék, meg minden). DE 16-17-én azért még eljöhettek!!!
Vagyis, nemtom, a szüreti bálat is biztosan nagyon élveznétek (a hobbitkák élvezik az ilyen mulatságokat)..... de jó is lenne, ha akkor itt lehetnétek..... eh..... megkérdem azért anyucit.
Na, de ezek is javasolt időpontok, szóljatok hozzá, hogy kinek nem jó, és mért!!!

Téma zárolva.
Több
18 éve 2 hónapja #300006 Írta: Erda niire (Area)
Erda niire (Area) válaszolt a következő témában: A Megye követei - Beszélgetések

Kincső (Thilanna) írta: De télleg, sztem csak úgy csináljuk meg, h. az eredeti szerepek egyikét se osszuk másra. :roll: :idea: :wink:

Mivel az egész cspaat szerepelt benne, elég bajos lesz ezt így megoldani... Főleg Ákoska, meg Furi miatt.

'Is there anybody out there?'
Téma zárolva.
Több
18 éve 2 hónapja #300005 Írta: Kincső
Szerintem Ákosnak megmondjuk, h. beöltözhet Szauronnak, és utána bundázunk neki a jelmezversenyen egy fődíjat (najó, az első három hely vmelyikét :P ), h. ne is csalódjon, és oké :mrgreen: :D

De télleg, sztem csak úgy csináljuk meg, h. az eredeti szerepek egyikét se osszuk másra. :roll: :idea: :wink:

[size=9:2ib1asae](Newra, érdekes lenne harapni a svédcseppet vagy bármilyen folyékony dolgot... :P :D De kiírhatunk erre is versenyt, és hátha megint kiderül, h. "Brandirnak nagy az orra"... ööö vagy valami ilyesmi :mrgreen: )[/size]

Téma zárolva.
Több
18 éve 2 hónapja #300000 Írta: Newra
Siastok! :D

Itten vannak az én képeim is:

Képek

Szintén limitált széria, mint Olostának.

Ja, ha nem "harapnak rá" a fiúk a svédcseppre, akkor majd Andrist és Maglort küldjük fel az asztal tetejére! :P :D

Téma zárolva.
Több
18 éve 2 hónapja #299972 Írta: Olosta
Hé! Ki nyúlt bele a hozzászólásocskámba, Ádám???!!! :D

Idő közben: Nya, ha valakit érdekelnek a képek letölthető formátumban, az kattanjon rá gyorsan erre a linkre . Elvileg szept. 1-ig lehet letölteni, max. 10-szer, szóval aki gyors, annak lesznek képei, aki nem, az meg várjon a tár.hu-ra. :wink:

Téma zárolva.
Több
18 éve 2 hónapja #299971 Írta: Olosta

Leguanember írta: Hihhetetlen!

Alig várom a teljes konvertálódást!
Köszönjük a szorgalmas fényképezést!!

Newra módszerével (egyenként megnyitod mindet) meg lehet már most is nézni őket. :wink:
nézegettem már, arra vonatkozott a hihhetetlen...

Leguanember írta: A szeptember 9-10. nekem sem áll jól délre utazás szempontjából. Délelőtt gulyásfőzőverseny:-)), este színházba megyek.

Nocsak, milyen jó egyeseknek!

Leguanember írta: Farsangra hogyan fogjuk elcsábítani a két kicsi hobbitunkat?
Ötletek?

Sok svédcseppel? :lol:

Téma zárolva.
Több
18 éve 2 hónapja #299970 Írta: Leguanember
Hihhetetlen!

Alig várom a teljes konvertálódást!
Köszönjük a szorgalmas fényképezést!!

A szeptember 9-10. nekem sem áll jól délre utazás szempontjából. Délelőtt gulyásfőzőverseny:-)), este színházba megyek.

Farsangra hogyan fogjuk elcsábítani a két kicsi hobbitunkat?
Ötletek?

Minden más hiábavalóság.
Téma zárolva.
Több
18 éve 2 hónapja #299938 Írta: Olosta

_Newra írta: Jééé, felfedeztem valamit. Elvileg, ha rákatt egyesével a képekre és kinagyítjátok őket, akkor látszanak. Mondjuk így elég hosszadalmas.

img.tar.hu/newra22/img/25185869.jpg#3

Ezt így látjátok? :twisted:

Jahajj, de jó!!!! :D

Pedig én pont 9-10-re gondoltam volna. No mindegy, akkor később.
Ja igen, ha ti is úgy akarjátok, akkor meg lehet csinálni 2 naposra (szombat-vasárnap), hely van nálunk, szal még aludni is tudtok hol. :wink:

Irunak, de leginkább a testvérének hatalmas gratula!!!!!! :hello:

Téma zárolva.
Több
18 éve 2 hónapja #299936 Írta: Newra
Jééé, felfedeztem valamit. Elvileg, ha rákatt egyesével a képekre és kinagyítjátok őket, akkor látszanak. Mondjuk így elég hosszadalmas.

img.tar.hu/newra22/img/25185869.jpg#3

Ezt így látjátok? :twisted:

Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.477 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére