A Megye követei - Beszélgetések
- Suhifarok
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
- Olosta
- Nem elérhető
Kincső (Thilanna) írta: Boldog Névnapot, Nodlee! :cheers:
Csatlakozom! :cheers:
Csapattalin elmehetnék arc-kiállítást is nézni, esetleg.
"...megfordulok, s álmodom,
egy másvilágba távozom..."
- Kincső
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Erda niire (Area)
- Nem elérhető
'Is there anybody out there?'
- Eruntale/Hanna
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Én most eltűntem a balfenéken, megyek családi nyaralásra, 20-án estefelé érkezünk
Valaki lenne olyen kedves írni majd nékem egy smst 20. du, hogy kb. merre lesztek tüzjáték alatt? hátha még elcsípném a tali végét
És Narniazenét hallgatok, és iszonyóúan hiányzik a tábor.. szipp.)
- Fimbrethil
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
na pá
F
Aki Istenhez beszél, arról azt mondjuk, imádkozik,
akihez Isten beszél, arról azt mondjuk, megőrült.
- Kincső
- Nem elérhető
Ryana írta: Ááááh, nemér, azt én is szeretném megnézni... Letölthető formában esetleg lesz vmikor?
Hát, a géprevitel elég sok idő, de talán. (Egyébként idén többen is kameráztak, lehet h. nekik előbb meglesz digitális formában.)
- Ryana
- Nem elérhető
Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!
- Olosta
- Nem elérhető
Hmmm..... ha lenne rá lehetőség, tényleg jó lenne megnézni a csapatelőadást.
- Kincső
- Nem elérhető
Olosta (Aelalin) írta:
Kincső (Thilanna) írta: És Olosta, ha nem a Margitszigeten alszunk, jöhetsz hozzánk!
Dejó! Köci!
Ha 20-án nézünk tüzijátékot, akkor is ott aludhatok (csak hogy még pofátlanabb legyek)?
Szerintem simán.
Ééééés most nem tudom, h. örülni fogtok-e jobban vagy utálni érte, de néztem videón hobbitelőadást És qrrrrvajó, már bocsánat a kifejezésért minden összeállt, ami ötletünk volt, és a legkisebb részlet is tök jól kijött (ld. kártyaparti, Erda és Andris a sarokban, stb.) Szóval grat mégegyszer mindenkinek, klasszak voltunk!
Ééés ennek örömére leírtam a Gandalf-dal szövegét (párszor visszatekertem hozzá ), be is teszem a tábortopicba
Egyébként ha valakinél belefér egy rövid videózás a lentebb emlegetett talin, akkor megnézhetjük együtt is. [size=9:1kg7783j](Hozzánk sajna nem jöhetünk, mert addigra itthon lesz tesóm és ő nem egyezne bele de messze is vagyunk.)[/size]
- Olosta
- Nem elérhető
Kincső (Thilanna) írta: És Olosta, ha nem a Margitszigeten alszunk, jöhetsz hozzánk!
Dejó! Köci!
Ha 20-án nézünk tüzijátékot, akkor is ott aludhatok (csak hogy még pofátlanabb legyek)?
- Kincső
- Nem elérhető
És Olosta, ha nem a Margitszigeten alszunk, jöhetsz hozzánk!
- Leguanember
- Nem elérhető
Esőnapra majd kitalálunk valamit, például kitálalunk...hihi.
Aki nem tud jönni mostan, csinálunk még ilyet, mmint pikniket, ha lesz vénasszonyok nyara:-9
TEGYETEK JÓT, MERT TUDTOK.
Minden más hiábavalóság.
- Olosta
- Nem elérhető
Leguanember írta: Azt javaslom, 19-én jöjjünk össze délelőtt 10 órakor a második reggeli után, találkozzunk a Moszkva téren, az óra alatt. Felmegyünk a Mesterségek Ünnepére a Várba, ahol vagy eső lesz, vagy tömeg lesz, de ezek a kellemetlenségek nem tántoríthatnak el bennünket.
Utána (délután) mehetnénk játszódni a Margitszigetre, ha eső van, akkor hozzám.
Jó lenne piknikezni aznap. Ha otthon sütünk-főzünk-előkészítünk, és nem akarjuk cipelni egész nap, letehetjük nálam, aztán a Margitszigetre menet beugorhatunk érte. És ha jó az idő, kint is aludhatunk...
Persze lehet több napra széthúzni a programokat, legalább 19-20-ára. 20-án mehetnénk a Vajdahunyad várához a Kenyérfesztiválra, de ismét a Várba is felmászhatunk, szintén kenyérszentelésre. Aztán közös tűzijátéknézés, aki még bírja/szabadnapos hétfőn/még csecsemő volt, mikor legutóbb itt járt Gandalf.
Holnap hajnalban elutazom, és nem leszek postaközelben szerdáig. Tessék öntevékenynek lenni, módosítani, hozzászólni, szülőket ostromolni!
u.i.: Ha valaki a Művészetek Völgyében jár, tegye azt nyitott szemmel, mert ott leszek szalmakalapban.
Na, ez már jól hangzik!
Jelzem, ha akkor még lesz némi kukoricaféleségünk, akkor tudok vinni piknikelni fincsi főtkukoricát.
Én még sosem láttam élőben a pesti aug. 20-ai tüzijátékot! Húzzuk szét a programot, naaaaaaa, légysziiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!
Ádám! Mész Művészetek Völgyébe???!!!! Dejóneked! Nézd már meg kérlek, hogy elkeltek-e az ördögbotjaim! Na jó, nem kell, csak mondtam...
A szigorlatra meg tanulj, osztan gyere tijisis hozzánkékhoz... már ha a többiek is gyönnek!
- Leguanember
- Nem elérhető
Olosta, brilliáns az ötleted, ha vannak érdeklődők, ki ne hagyd a dolgot! Részemről annyi gond van az időponttal, hogy két napra rá kell az utolsó szigorlatomat letennem. Ha nagyon jól állok, beleférne, de ilyen még soha nem volt (vajh miért?).
Erda, ha kell segítség, szólj bátran priviben, levélben, itt a fórumon! Szívesen beszélek a szüleiddel.
Remélem mindenki ötletét belerántottam a programjavaslatba, sikítsatok, ha kihagytam valamit!
Drága Hobbitkáim, pusszancs és ölelés Nektek!
Minden más hiábavalóság.
- Leguanember
- Nem elérhető
Utána (délután) mehetnénk játszódni a Margitszigetre, ha eső van, akkor hozzám.
Jó lenne piknikezni aznap. Ha otthon sütünk-főzünk-előkészítünk, és nem akarjuk cipelni egész nap, letehetjük nálam, aztán a Margitszigetre menet beugorhatunk érte. És ha jó az idő, kint is aludhatunk...
Persze lehet több napra széthúzni a programokat, legalább 19-20-ára. 20-án mehetnénk a Vajdahunyad várához a Kenyérfesztiválra, de ismét a Várba is felmászhatunk, szintén kenyérszentelésre. Aztán közös tűzijátéknézés, aki még bírja/szabadnapos hétfőn/még csecsemő volt, mikor legutóbb itt járt Gandalf.
Holnap hajnalban elutazom, és nem leszek postaközelben szerdáig. Tessék öntevékenynek lenni, módosítani, hozzászólni, szülőket ostromolni!
u.i.: Ha valaki a Művészetek Völgyében jár, tegye azt nyitott szemmel, mert ott leszek szalmakalapban.
Minden más hiábavalóság.
- Olosta
- Nem elérhető
Mi lesz a program 17-20 között???
Jelzem, hogy leghamarabb 19-én menek Pöstre, mert 18-án még néznivalóm lesz itthon.
Amennyiben szeretnétek valami több napos együttlevést, valaki dobjon meg egy olostányi hellyel a földön, lehetőleg valami fedett helyen. Köcc!
- Leguanember
- Nem elérhető
Minden más hiábavalóság.
- Erda niire (Area)
- Nem elérhető
Tábor tali pedig igencsak neccesen jön ki, tudniillik az már suliidő errefele (mint gondolom máshol is), és túl sok észérvet dobtak már az orromelé, hogy miért nem mehetek fel.... Majd meglássuk.
'Is there anybody out there?'
- Olosta
- Nem elérhető
Suhifarok írta:
Irunien írta: (ha esetleg van, akinek nem jó egy hosszabb 3 napos együttlevés, szervezhetünk egy napos margitszigeti tali(ka)t is...ahogy teccik )
sőt, akár tarthatnánk egy margitszigeten éjszakázást is időjárástól függően, pókrócokkal, kajával, mindennel
Jó ötlet: legalább nem kell szállásért kuncsorognom.
- Suhifarok
- Nem elérhető
Irunien írta: (ha esetleg van, akinek nem jó egy hosszabb 3 napos együttlevés, szervezhetünk egy napos margitszigeti tali(ka)t is...ahogy teccik )
sőt, akár tarthatnánk egy margitszigeten éjszakázást is időjárástól függően, pókrócokkal, kajával, mindennel
- Irunien
- Nem elérhető
(ha esetleg van, akinek nem jó egy hosszabb 3 napos együttlevés, szervezhetünk egy napos margitszigeti tali(ka)t is...ahogy teccik )
na, pácupp.
"Nincs értékesebb egyetlen napnál"- Goethe
- Suhifarok
- Nem elérhető
nekem aug. 27. pont nemjó
ellenben 17-20. között bármikor bármit.
- Irunien
- Nem elérhető
hiányoztok...folyamatosan nézegetem a képeket...
miss uuuu..
na jó, inkább örülök, h van végre netem, és kontaktban vagyok
pácupp, krumpli, csótány..stb..
"Nincs értékesebb egyetlen napnál"- Goethe
- Leguanember
- Nem elérhető
Kedves Hobbitkáim, örömmel jelenthetem, anyukám szavaival élve, hazaett a fene!
Lesz mit olvasnom, mindjárt nekikezdek, már persze ebéd után
Részemről támogatást élvez az augusztus 17-20. intervallum, aztán természetesen a hiányzókkal is összejövünk, a táboros talin, és azután is egyszer, reményeim szerint. Megpróbálom felhajtani az elszigetelt hobbitkákat is...
Szerintetek jó ötlet egy külön csapattali téma megnyitása? NEm sikkadnak el az infók, és szembetűnik rögtön.
Maradok szeretettel:
Ádám bátyó
Minden más hiábavalóság.
- Ryana
- Nem elérhető
Az aug 17-20 pont nem jó... Viszont szeptembertől akármikor mert akkortól eltés leszek. Vmi közös kajálást támogatok.
Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!
- Olosta
- Nem elérhető
Kincső (Thilanna) írta:
Olosta (Aelalin) írta: Drága hobbittársaim!!!
Arra gondoltam, hogy tehetnétek egy kis kiruccanást ide a Déli Fertályba, hozzám (csak, hogy nekem ne kelljen menni ). De persze csak ha van kedvetek...
Szóval, szeretném Nektek megmutatni Kiskunfélegyházát, azon is belül Haleszt, ahol konkrétan lakok.
Javaslom az augusztus 27-et (vasárnap).
Öööö...... nem is tudom mit írjak. Kérdezzetek. Vagy csak jelezzetek, hogy jó-e, szeretnétek-e, meg ilyesmi.
Azt kihagytad, h. mi Ratzkhával már támogatjuk az indítványt.
[size=9:3o2nfwbq](És mint ötletgazda-társak, jeleztük h. mikor érünk rá, és én az aug17-20-on kívül csak vasárnap érek rá, ámde Ratz 13-án nem, tehát maradt ez de ha a többség leszavaz... )[/size]
Ja télleg, ti támogattátok erősen az ötletet.
Egy kis kedvcsinálónak: van itt nem messze tőlünk egy kis tav, amiben akár meg is lehet majd mártózni, ha úgy tartja bárki kedve, meg az időjárás is engedi.
- Kincső
- Nem elérhető
Olosta (Aelalin) írta: Drága hobbittársaim!!!
Arra gondoltam, hogy tehetnétek egy kis kiruccanást ide a Déli Fertályba, hozzám (csak, hogy nekem ne kelljen menni ). De persze csak ha van kedvetek...
Szóval, szeretném Nektek megmutatni Kiskunfélegyházát, azon is belül Haleszt, ahol konkrétan lakok.
Öööö...... nem is tudom mit írjak. Kérdezzetek. Vagy csak jelezzetek, hogy jó-e, szeretnétek-e, meg ilyesmi.
Azt kihagytad, h. mi Ratzkhával már támogatjuk az indítványt.
[size=9:3rmquxt2](És mint ötletgazda-társak, jeleztük h. mikor érünk rá, és én az aug17-20-on kívül csak vasárnap érek rá, ámde Ratz 13-án nem, tehát maradt ez de ha a többség leszavaz... )[/size]
- Olosta
- Nem elérhető
- Suhifarok
- Nem elérhető
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.