A Megye követei - Beszélgetések

Több
18 éve 4 hónapja #299594 Írta: Olosta
Olosta válaszolt a következő témában: A Megye követei - Beszélgetések

_Newra írta: Csoda történt. :wink:

Nyah szóval kérem szépen.
Úgy néz ki, hogy fél 10-re én is ott leszek.
Kb. 3 órát tudok maradni, aztán mennem kell dolgozni.

Dejó!!!!! :hello:

"...megfordulok, s álmodom,
egy másvilágba távozom..."
Téma zárolva.
Több
18 éve 4 hónapja #299592 Írta: Newra
Newra válaszolt a következő témában: A Megye követei - Beszélgetések
Csoda történt. :wink:

Nyah szóval kérem szépen.
Úgy néz ki, hogy fél 10-re én is ott leszek.
Kb. 3 órát tudok maradni, aztán mennem kell dolgozni.

Van mi arany, bár nem fénylik...
Téma zárolva.
Több
18 éve 4 hónapja #299573 Írta: Olosta
Benyögnék még egy programjavaslatot 19-ére, mán ha érdekel valakit rajtam kívül:

Örömkoncert [size=9:39t47mjl]Lesz Lajkó Félix!!![/size]

Téma zárolva.
Több
18 éve 4 hónapja #299568 Írta: Leguanember
Leguanember válaszolt a következő témában: A Megye követei - Beszélgetések
Gyeeertek, gyeeertek, ide a lapátra!
Annyi program van, mint csillag az égen, ha pedig utóbbi nem látható, akkor nálam van menedék, ahol meghúzhatnók magunk.

Igyekszem úgy intézni, hogy ne kelljen jegyet venni a közlekedéshez, amúgy élelemszerzésre meg belépőjegyvételre számítsatok.

Várjuk egymást szombaton délelőtt 9 óra 30 perctől a Moszkva téri óratoronynál. Metró tudtommal még nincs aznap, 4-es, 6-os villamosok, valamint metrópótló buszok vannak.

Vasárnap beírjuk majd, hogy merrefele mozgunk, figyeljétek itt a topikot!

Gyertek!

Adamó

TEGYETEK JÓT, MERT TUDTOK.
Minden más hiábavalóság.
Téma zárolva.
Több
18 éve 4 hónapja #299565 Írta: Suhifarok
Suhifarok válaszolt a következő témában: A Megye követei - Beszélgetések
nos hát izé, énis ott leszek szombaton reggel, de délután fele le fogok lépni :(
viszont nemtom hogy aztán másnap is folytatódik-e a tali meg ilyesmi, mer ha igen, akkor kis megszakítással megjelengetek.
dehát majd meglátjuk.
Téma zárolva.
Több
18 éve 4 hónapja #299564 Írta: Irunien
Irunien válaszolt a következő témában: A Megye követei - Beszélgetések
szijasztok!

Előre gondolva a rossz időre, lehet, hogy jó lenne gondolkodni, hol tudnánk meghúzni magunkat éjszakára, ha esetleg kell majd.
Nagyon lelkes hobbit-barát emberkék, akik szíves örömest felajánlanak egy kis hajlékot pér csöpp kis hobbitkának? :D :D 8)

...iru..

"Nincs értékesebb egyetlen napnál"- Goethe
Téma zárolva.
Több
18 éve 4 hónapja #299502 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: A Megye követei - Beszélgetések
nemár, tök sokan nem jöttök :(
na mindjárt összeírom, ki jön, ki nem, kiről nem tudunk semmit... :roll:

---
később...
hát drágaszágaim ez nem valami vidám statisztika :roll:

Biztosre ígérte h. jön:
Maglor
Olosta
Éowyn!
Iru
Fim
Andris(sms)
Ádám
Kincső
+Eruntale, aki 20án ér haza, de a tali végére jön

Nem jön, csak ha csoda történik:
Niph
Ryana
Erda
Newra
Ratzkha
Csilla(?) (sms-ben)

Nem tudjuk:
Suhi(sms:amint tudja beírja ide)
Nodlee
Furi
(+Ákos, de ő gondolom esélytelen)

Viszont kérdés: van-e oly pesti illetőségű hobbitkánk akinél megnézhetnénk a csapatelőadást videón? Mert ha igen, átveszem és viszem. :wink: :idea:

"...asztaltalan szó-malaszttal..."
Téma zárolva.
Több
18 éve 4 hónapja #299492 Írta: Ratzkha
Ratzkha válaszolt a következő témában: A Megye követei - Beszélgetések
Egy giadós begfázásdag gözönhetőed -szipp- deb hiszeb, hogy ott dudok leddi. Szipp. Bajd igyekszem, de binded esedre ráb de szábíccsadok... szipp
higgyétek el, éd sajnálob a legjobban...

Szóval az van, hogy most lázasan fekszem itthon, ezért egy 3 hónapja szervezett összeröffenés kedd-szerda-csütörtök-péntek helyett odébbtolódni látszik, így valszeg nem fogok tudni menni hétvégén, mivel megint 200kmre leszek tőletek. Sajnálom, de ez van.
Béke, krumpli, fű, csótány... minden amit kivánhatok nektek, azt kívánom. lehgyetek rosszak, csőszöket mind zavarba ejteni!

Ratz

If you'll tell anyone who will listen but you feel ignored
If nothing's really making any sense at all
Let's talk
Téma zárolva.
Több
18 éve 4 hónapja #299480 Írta: Olosta

Maglor írta: nya... lassacskán célegyenesben leszünk (:D) a 7végére... vki mondjon mán vmit, h mit kell vinni kaján + pokrócon + jókedven kívül?????

Maglor, az alkoNYÚL hobbit

Magadat. :wink:

Téma zárolva.
Több
18 éve 4 hónapja #299477 Írta: Maglor
Maglor válaszolt a következő témában: A Megye követei - Beszélgetések
nya... lassacskán célegyenesben leszünk (:D) a 7végére... vki mondjon mán vmit, h mit kell vinni kaján + pokrócon + jókedven kívül?????

Maglor, az alkoNYÚL hobbit

"Én nem születtem varázslónak,
Csodát tenni nem tudok!"
Téma zárolva.
Több
18 éve 4 hónapja #299376 Írta: Olosta
Nya népek!

Szólok előre, hogy én elvileg 8:58-ra érek be a Nyugatiba, tehát 9:30-kor már a Moszkván leszek. Aki óhajt (előbb végez a második reggelivel :wink: ) gyűjjön előbb, hogy ne várjak egyedül.

Téma zárolva.
Több
18 éve 4 hónapja #299371 Írta: Ryana
Ryana válaszolt a következő témában: A Megye követei - Beszélgetések
:( És én sajnálom h nem tudok menni. A táboritalira se. Pedig jó volna látni titeket meg hobbitkodni kicsit. *hippihobbit*

Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!
Téma zárolva.
Több
18 éve 4 hónapja #299366 Írta: Kincső

Leguanember írta: Azt javaslom, 19-én jöjjünk össze délelőtt 10 órakor a második reggeli után, találkozzunk a Moszkva téren, az óra alatt. (...)

Aztán majd meglátjuk, mit és milyen sorrendben valósítunk meg a lentebb írt programokból. :wink:

Téma zárolva.
Több
18 éve 4 hónapja #299356 Írta: Maglor
Maglor válaszolt a következő témában: A Megye követei - Beszélgetések
Akkor mikor kezdünk majd???? mert már nagyon vakaródddzom nélkületek... hajt a tenni akarás!!!!!!! hiányoztok, az az igazság!!!!!!

"Én nem születtem varázslónak,
Csodát tenni nem tudok!"
Téma zárolva.
Több
18 éve 4 hónapja #299311 Írta: keshu
keshu válaszolt a következő témában: A Megye követei - Beszélgetések
Nekem is jó a 19-20.-i hétvége...

"A haldoklás magánügy. Ne hörögjünk!"
Téma zárolva.
Több
18 éve 4 hónapja #299307 Írta: Irunien
Hááát...én nemtom, de a hobbit-tali, az csak hobbit-tali, nem?..
a foci jó meg minden, de ha már a többi mtt-s is ott van, az nem az igazi...
De döntsön a többség, én inkább hobbitkáznék, ha lehet, de ha a többség focizni is szeretne, természetesen meghajlok :wink:

pápussz :wink:

Téma zárolva.
Több
18 éve 4 hónapja #299231 Írta: Kincső
Hobbitkáim, mivel ismételten létrejött a szokásos emtétés keresztbeszervezés, nem akarjuk a 19-i programba a focizást beleépíteni? :idea: (Nézzetek Találkozások topicot, ha nem tudjátok miről van szó : P :) ) Mert én szívesen mennék focizni is, akinek meg nincs kedve, ott is szép helyen van, ott is a csapattal van, sőt mégtöbb emtétéssel :) A piknik helyszínét is kihelyezhetnénk oda vagy valami. De persze csak ha többen akarjuk, hozzám nem kell igazodni. :wink:

Téma zárolva.
Több
18 éve 4 hónapja #299198 Írta: Niph
Niph válaszolt a következő témában: A Megye követei - Beszélgetések
Üdv!!!!

Nah krumpli szedés első foruló vége.

Előre is jó talizást nektek, mert nem tudok menni, de majd a nagy táboros talira megprobálom magam szabaddá tenni.

Különben is nincs sztem olyan időpont amely mindegyikönk számára megfelelne.

Legyetek jók, készül nektek egy kis meglepi, amit elvileg jövő hét pénteken fogok befejezni..... de addig is legyen titok!!!!!!

Üdv:Niph :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :up: :hello:

“A gyermektársaság gyógyír a lélekre.” (Dosztojevszkij)
Téma zárolva.
Több
18 éve 4 hónapja #299120 Írta: Fimbrethil
Fimbrethil válaszolt a következő témában: A Megye követei - Beszélgetések
mindkét nap jo, csak nem tom mikor jutok netközelbe ugyhogy ha van pontos idöpont, valaki léci dobjon meg egy SMSsel
elöre is köcci
F

Aki Istenhez beszél, arról azt mondjuk, imádkozik,
akihez Isten beszél, arról azt mondjuk, megőrült.
Téma zárolva.
Több
18 éve 4 hónapja #299112 Írta: Olosta
Én is ott leszek 19-én és 20-án is, sőt még a tüzijátékon is (feltéve, ha még mindig áll drága Kincső felajánlása :wink: ).

Ma menünk Pöstre nővérkémmel. Merő véletlenségből elvileg 12 körül össze lehet velünk futni a Mammutban, vagy kicsit később (2 előtt) a Westendben. (Igen kérem: plázacicákat fogunk játszani! :lol: )

Téma zárolva.
Több
18 éve 4 hónapja #299109 Írta: Irunien
Ha minden igaz, én tudok jönni 19-én és 20-án is.. :D

pusz :wink:

Téma zárolva.
Több
18 éve 4 hónapja #299108 Írta: Leguanember
Leguanember válaszolt a következő témában: A Megye követei - Beszélgetések
Sok a teendő, ahogy közeleg az ősz.. Betakarítás, miegymás. Szorgosak vagytok, látom, jómagam is most pár napig kicsi kacsákra felügyeltem a nagyszülőknél.
A 20-ikai hétvégét mindenképpen javaslom, mert nagy programválaszték van, nem is beszélve a tűzijátékról.

Ki tud jönni akkor augusztus 19-én VAGY 20-án vmilyen programra?
Kinek kell szállás egyik vagy másik estére?

További szép nyarat!

Ádám bátyó

TEGYETEK JÓT, MERT TUDTOK.
Minden más hiábavalóság.
Téma zárolva.
Több
18 éve 4 hónapja #299042 Írta: Olosta

Niph/Elentári írta: Aug 27 hát necces Savaria karnevál miatt ahova fel akarok menni, de elhalasztom ha kell. aug 19 nem jó esküvő miatt.

Aug. 27-én nem is lesz semmi. Legalább is olyan nem, amit terveztem.
Savaria jó, oda én is mennék. Lesznek Szilajdobosok is ott, nézd/hallgasd meg őket, nagyon jók!!!! :wink:

Téma zárolva.
Több
18 éve 4 hónapja #299039 Írta: Niph
Niph válaszolt a következő témában: A Megye követei - Beszélgetések
Üdv Hobbit népség!!!!!!!

Nos bocsánat hogy ilyen hosszu időre eltúntem. Nos hobbit ttendőim voltak mint:barackszedés, lekvárfőzés(legnagyobb melegben 8O ), szőlőmetszés/ szeretném azt a marhát megtalálni aki a szőlőtermesztéssel elkezdett foglalkozni, és jot beolvasni neki :evil: /

Amúgy megvagyok vár még rám szent növényünk igggggggeeeeeeennnnnnnnn a krumpli szedés.

Aug 27 hát necces Savaria karnevál miatt ahova fel akarok menni, de elhalasztom ha kell. aug 19 nem jó esküvő miatt.

Egyenlőre ennyi.

hiányoztok naon
Soxor puszi: Niph

:bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce:

“A gyermektársaság gyógyír a lélekre.” (Dosztojevszkij)
Téma zárolva.
Több
18 éve 4 hónapja #299029 Írta: Newra

Kincső (Thilanna) írta: Newra, mit dolgozol, hol és napi hány órában? Szombaton én is dolgoznék de elkérem magam 19-éről [size=9:3b6bud17](de valsz 18-ról is :P )[/size]... Te nem tudod megtenni? :roll:
Vagyhát megpróbálni előrehúzni aug.18-ig a talit...
Vagy tartani egy talit aug.27-én is, de nem Kkfélegyházán, hanem másutt. :idea: :)
Egyéb matamatikai lehetőség? :mrgreen:

Sajnos nem tudok mit tenni. A nyár vége elég zűrös nekem. Lángost sütök. Most hétvégén egész napos rendezvény Csolnokon.
19-20-a felejtős... Szt. István nap hajnaltól-hajnalig gürcölök.
Utána héten elvileg semmi dolgom. (Bár bármi közbejöhet.)
Szeptember 1-2 pedig kis városunkban, Dorogon lesz bányásznap, ami szintén hagyomány nálunk. És ellentétben a tavalyi szervezővel, az idei beenged minket. És én ezt ma tudtam meg. :? Mondhatom, hogy nem örültem.
Ezeken muszáj ott lennem, mert nincs elég emberünk és mostohaapám is rosszul van mostanában.

De csak miattam ne toljatok el semmit. Ha jó a többieknek, tartsátok csak meg.

Téma zárolva.
Több
18 éve 4 hónapja #299014 Írta: Olosta

Kincső (Thilanna) írta: Hajjaj :(
Akkor az Olosta-féle tali tolódjon őszre? (Sűrű őszünk lesz ám :P :D )
Newra, mit dolgozol, hol és napi hány órában? Szombaton én is dolgoznék de elkérem magam 19-éről [size=9:3haxgjza](de valsz 18-ról is :P )[/size]... Te nem tudod megtenni? :roll:
Vagy tartani egy talit aug.27-én is, de nem Kkfélegyházán, hanem másutt. :idea: :)

Nekem a 18 nem helló, de eztet már mondtam. :P Mindegy, 19-én tutira ott leszek!
Hozzánk meg jöhettek.... ööö.... egyszercsak. Majd kilesünk egy szabad hétvégét. :wink:

Téma zárolva.
Több
18 éve 4 hónapja #299006 Írta: Kincső
Hajjaj :(
Akkor az Olosta-féle tali tolódjon őszre? (Sűrű őszünk lesz ám :P :D )
Newra, mit dolgozol, hol és napi hány órában? Szombaton én is dolgoznék de elkérem magam 19-éről [size=9:1phnnate](de valsz 18-ról is :P )[/size]... Te nem tudod megtenni? :roll:

Téma zárolva.
Több
18 éve 4 hónapja #298966 Írta: Newra
Na itthon vagyok újra! Fárasztó volt 5 napig folyamatosan kisördögökre vigyázni. :wink:

Személy szerint nekem a 17-18 lenne jó. 12-étől minden hétvégén dolgozom, így még az is lehet, hogy a tábori talira sem tudok eljutni. :cry:
De elvileg augusztus 27-én ráérek.

Téma zárolva.
Több
18 éve 4 hónapja #298963 Írta: Olosta

Olosta (Aelalin) írta:

Kincső (Thilanna) írta:

Olosta (Aelalin) írta: Drága hobbittársaim!!!

Arra gondoltam, hogy tehetnétek egy kis kiruccanást ide a Déli Fertályba, hozzám (csak, hogy nekem ne kelljen menni :twisted: ). De persze csak ha van kedvetek...
Szóval, szeretném Nektek megmutatni Kiskunfélegyházát, azon is belül Haleszt, ahol konkrétan lakok.
Javaslom az augusztus 27-et (vasárnap).
Öööö...... nem is tudom mit írjak. Kérdezzetek. Vagy csak jelezzetek, hogy jó-e, szeretnétek-e, meg ilyesmi.

Azt kihagytad, h. mi Ratzkhával már támogatjuk az indítványt. :wink:
[size=9:1v26bj7r](És mint ötletgazda-társak, jeleztük h. mikor érünk rá, és én az aug17-20-on kívül csak vasárnap érek rá, ámde Ratz 13-án nem, tehát maradt ez :P de ha a többség leszavaz... :roll: )[/size]

Ja télleg, ti támogattátok erősen az ötletet. :D

Egy kis kedvcsinálónak: van itt nem messze tőlünk egy kis tav, amiben akár meg is lehet majd mártózni, ha úgy tartja bárki kedve, meg az időjárás is engedi. :wink:

Különböző előre nem látott dolgok közbegyövetele miatt javaslom ezt elhalasztani. Bocsi. :oops:
De egyébként is előtte és elvileg utána héten (táboros tali) is találkozunk. :wink:

Téma zárolva.
Több
18 éve 4 hónapja #298745 Írta: brokkoli
brokkoli válaszolt a következő témában: A Megye követei - Beszélgetések
Jujj, köszönöm szépen (((:

Ti vagytok a legjobb csapat! ((:

And if I go insane, will you still let me join in with the game? /Pink Floyd/
Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.529 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére