- Köszönetek: 0
Középfölde Fesztivál - Mereth Ennorath 2006
Szavazás: Milyen minőségben jössz el a Tatán rendezendő Középfölde Fesztiválra? (was ended 0000-00-00 00:00:00)
Nem vagyok MTT-tag, és ott leszek. |
|
8 | 20% |
MTT-tag vagyok, és ott leszek. |
|
10 | 25% |
Ott leszek és közre is működnék a rendezvény programjaiban. |
|
22 | 55% |
Szavazók száma: 0 | |||
Csak regisztrált felhasználók szavazhatnak |
- Ilmadrin
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
Majd esetleg mikor tudom visszazsákmányolni???
"Csak egyszer kiteszed a lábad az útra,
és már el is jutottál, ki tudja hová?"
- Aeglos
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
dorwinion írta:
Feanor Faelivrin írta: Mindenki mondta hogy száz meg száz lembas receptje van otthon... akkor kérlek titeket osszatok meg velem egyet kettőt
Komolyan kérdezted?! Mondjuk nekem csak 5 van...
nem tiltakoznék azellen, hogy megoszd velünk mind az 5-öt...
And in the sea there is a fish
A fish that has a secret wish.
- dorwinion
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Feanor Faelivrin írta: Mindenki mondta hogy száz meg száz lembas receptje van otthon... akkor kérlek titeket osszatok meg velem egyet kettőt
Komolyan kérdezted?! Mondjuk nekem csak 5 van...
Ha nevetek, boldog leszek. Ezért tovább nevetek...
- Feanor Faelivrin
- Nem elérhető
"A mosoly a leger
- Cunnir
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Remzymama/Tünde írta:
Cunnir írta:
Nóli i linantea írta:
Miért kéne boonyolítani?Cunnir írta:
Ne már ilyen egyszerű
Csak én valami sokkal bonyolultabbra gondoltam:D és másra
és mivel középföldén voltunk Tündék voltak a vendégek is
Tudod én arra gondoltam tünde tünde , fa bokor:D növények, állatok én kb: így képzeltem el
tüncinek lenni jó : )
Éljenek sokáig a tündék. Kis és Nagybetűsök is:D
A gyenge soha nem képes megbocsátani.A megbocsátás az erősek tulajdonsága.
- Tünde
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
Cunnir írta:
Nóli i linantea írta:
Ne már ilyen egyszerű
és mivel középföldén voltunk Tündék voltak a vendégek is
"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"
- Celebrom
- Nem elérhető
"Férfi-e az ki nem teszi jobbá a világot?!"
- Stara
- Nem elérhető
És akkor a kért linkek:
A GYU filmes minták itt érhetők el összecsomagolva: sil.uw.hu/color.zip (Még mindig Silnek hála érte. ) Egyenként megtalálhatók itt a print & color cím alatt.
Mindenféle filmes alakok: itt .
A leveles gyöngy nyaklánc mintája innen volt.
Gyöngy virágok pedig itt .
- Cunnir
- Nem elérhető
Nóli i linantea írta:
Ne már ilyen egyszerű
- Nóli i linantea
- Nem elérhető
Ne már ilyen egyszerű
If I promise not to kill you, can I have a hug?
- Nóli i linantea
- Nem elérhető
Cunnir írta: Egy teaház, amit Tünde vezetett
Ne már ilyen egyszerű[/quote]
Miért kéne bonyolítani?
- Cunnir
- Nem elérhető
Nóli i linantea írta:
Cunnir írta: Tündeteaház milyen volt?: )
Mit takar magában ?
Egy teaház, amit Tünde vezetett
Ne már ilyen egyszerű
- Nóli i linantea
- Nem elérhető
Cunnir írta: Tündeteaház milyen volt?: )
Mit takar magában ?
Egy teaház, amit Tünde vezetett
- Tünde
- Nem elérhető
Kincső (Thilanna) írta:
Esélyes, h. az enyém, t.i. én a teaházban hagytam... füles és viszonylag nagy?Remzymama/Tünde írta: ...piros műanyag bögre...
Képek feltöltés alatt, csak csigalassú. Ami eddig fent van: klikk Remélem megnyitja.
igen, akkor itthontartom neked
- Cunnir
- Nem elérhető
Mit takar magában ?
- Ben
- Nem elérhető
basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.
- Milendoria
- Nem elérhető
én is kanyarítok ide egy köszönőlistát, mert mégis úgy illik
najó persze van is mit megköszönnöm...
Ádám, elsőként minden tiszteletem a Tiéd... annyi remek ötlet és új apróság volt ebben a találkozóban, hogy szerintem érdemes lenne ezt a vonalat valahogyan továbbvinni.... kezdve a hajtogathatós-térképes-köszöntős papírkától, ami szerintem zseniális, át a gollam-hangutáznó versenyen és a hobbitfürdő ötletén, valahogy azt éreztem hogy kicsit másfelől szeretted volna megközelíteni ezt a témát, és ez remekül sikerült... még sok ilyet!
Tündének a teaházat, hogy robotolt fáradthatatlanul és mégis jókedvűen
Rana, köszönöm hogy elrángattál, köszönöm a beszélgetéseket, hogy gitároztál nekem és hogy mindig annyira aranyos tudsz lenni... örülök hogy láthattalak és köszönöm hogy vagy
Nyüfi, neked is köszi hogy elrángattál... meg hogy megehettem a banánod meg hogy mindenféle őrült dolgokat műveltünk együtt, például zöld vattacukrot hammoltunk meg cotton-eyed joera koreografáltunk
Julcs, az öleléseket
Szozsnak a felemás szteppcipőt
Vewynek a sajtokat meg a vásári bohóckodást
Tüncöknek a tüncködéseket meg a közös sajtzabálást
Irunak, hogy olyan aranyos és kedves volt velem
Póknak az első esti gitározást meg hogy éljen a vőlegény
Alcarnak hogy olyan kedvesen üdvözölt, mert néha ennyi is nagyon jól esik az embernek... meg hogy hoztad a kisfiad, aki egy tündér
Pandának, hogy csinált nekem virágot
a csomózós szekciónak, hogy olyan fáradhatatlanul csomózgattak és ügyesek, nagyon ügyesek voltak!
Alyrnak a nutellát meg hogy felébresztett
Adelardnak és Éowynnak a spar-túrát
Hazafelé a vonatos szekciónak az élményt, hogy milyen egy kellemes hazaút
Meg mindenkinek aki még tehet róla, hogy ilyen kellemesen telt el ez a három nap!
Amolyan nyugodt békességben éreztem magam, boldogan annak tudatában, hogy ismerhetem ezeket az embereket, néha elég volt csak hátradőlnöm és hallgatnom ahogy beszélgettek... hálás vagyok
In three words I can sum up everything I've learned about life: it goes on.
- mioni
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
én személy szerint nagyon jól éreztem magam, köszönet minden közreműködőnek! A teljesség igénye nélkül külön köszönet Alcarnak a nyelvtanfolyamért, _Neonak az előadásért, az Orsi-Virág-Orsi triónak, hogy mindig olyan mosolygósak voltak, a presszó gruppnak a töménytelen hülyeségért, a fociért, a sok finom teáért, az ugróiskoláért, a kis ír kocsma hangulatért, a (számomra) új embereknek, hogy megismerhettem őket
Ádám előtt meg le a kalappal, én már biztos megőrültem volna, ha öt percenként szólongat valaki valahol az épületben 8O
képek itt (van a "kisfiú benaptejezi a kislány fenekét" festményről is )
készítettem néhány nagyon-nagyon rövid videóit is és bár sok nem látszik rajtuk (ok, néhol konkrétan semmi ), azért talán picit visszaadják a Pajkos Póni hangulatát. Az utolsó azt örökítette meg, ahogy Mordor sötét fellegei elérték a vasútállomást
videók itten (kb. 22 mega)
"Mert mikor szeretünk, mindig jobbak akarunk lenni, mint amik vagyunk."
/P.C./
- Toma gazda
- Nem elérhető
[size=9:1v6lm94r](ejtsd:wow)[/size]
Rövid leszek mint még sose vót.
Köszönöm mindenkinek hogy ott volt. Azoknak üzenem akikkel most találkoztam először: tartsák meg azt a jó szokásukat hogy ebbe a társaságba járnak, a régiek meg úgy is maradnak Köszönöm _Neonak hogy elhívott így az egészre mert hogy őszinte leygek eszembe nem volt hogy én Tatára menjek, és lám érdemes volt. Örültem így nektek. Elődtől így elnézést szeretnék kérni mert nem köszöntöttem meg névnapja alkalmából.(majd pótolom)
Angwennek a táncot, és nem igaz hogy csak Liliéknél alszom ha Bp-en vagyok. [size=9:1v6lm94r](mehetek máshová is )[/size]
Mindenkinek üzenem a szokásosat jó volt titeket látni, [size=9:1v6lm94r]és ki tudja mikor[/size] legközelebb találkozunk!
UI: A zene és a mézsör és a szervezpés szuper volt! elismerésem
: :geek:
Milyen foglalkozást vezessek?
:geek: :
- Finwe
- Nem elérhető
Itt az Gollam animacio amit bemutattam a hetvegen az eloadasomon, ott azonban nem volt sajnos hang, es a szinminosege is mas volt projektoron.
www.world3d.hu/topic.php?id=2884
- Irunien
- Nem elérhető
Én nagyon jól éreztem magam, örülök, hogy sikerült egy ilyen rendezvény is, ami végre egy kicsit eltért a szokásostól. Persze voltak holtpontok, de hát ez mindig van. De a hely is nagyszerű volt, mindig is ki akartam próbálni az iskolában alvást
No, jöjjön az a köszönő lista..
Először is Ádámnak, azért, hogy végig kitartott, és hogy fantasztikusan megállta a helyét, azt hiszem nála jobb szervezőt nem láttam még a Társaságon belül
Alcarnak, Tomának, Elődnek és _Neonak, hogy teljessé tették a családot és ott voltak
Olostának és Newrának amiért elsajátíthattam a harisnyavirág készítésének tudományát
Inczynek, Narbnak, Lothnak a dumcsizást.
Maglornak, hogy van
Márknak, hogy mindig segít
Szozsnak, hogy ott volt és örült az ajándoknak
A Music Bandnek, hogy olyan jól nyomta a talpalávalót :bounce:
Milnek, hogy van
Angwennek, h lelkesen befonta a hajam
Ha kihagytam valakit, akkor képzelje oda a nevét
Felejthetetlen volt a tömeges tornateremben való dühöngés, tánc, foci, kidobós, a pénteki esti sötétben való kaparászás a szállásig...
Csak egyetlen egyet sajnálok....Hobbitfürdő... szipp..szipp..
"Nincs értékesebb egyetlen napnál"- Goethe
- Kincső
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Esélyes, h. az enyém, t.i. én a teaházban hagytam... füles és viszonylag nagy?Remzymama/Tünde írta: ...piros műanyag bögre...
Képek feltöltés alatt, csak csigalassú. Ami eddig fent van: klikk Remélem megnyitja.
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Tünde
- Nem elérhető
- Feanor Faelivrin
- Nem elérhető
"A mosoly a leger
- Cunnir
- Nem elérhető
Jelmez versenyről is mutatna nekem valaki képeket?
- Newra
- Nem elérhető
Van mi arany, bár nem fénylik...
- Nóli i linantea
- Nem elérhető
Nem tudom kinek mit köszöngessek, most valahogy az én legnagyobb köszönetem Ádámnak és Newrának száll...
Ádámnak hogy megszervezte, és hogy minden fűradtsága ellenére mindig mosolygott
Newrának hogy olyan autentikus, és végül mégsem csórta el a fekete harisnyámat
Emellett még soksok köszönet (immár aj* sorrendben)
Starának hogy megtanított harisnyavirágozni
Olostának hogy harisnyavirágozott
Milendóriának hogy megtanított mintát csomózni (éjjen az első váltócsomó! )
Andrisnak hogy mindig jókedvre derít mindekit
Tündének a teákért meg forróvizekért
az automatának a Bodzilla felfedezésének lehetőségéért
Artemisznek hogy legalább egy picit beugrott
Fimnek hogy a nagyim
Alcarnak hogy hozta a kisfiát
a Tatai diákoknak a "kisfiú benaptejezi a kislány fenekét" festményért
Rionnak azért hogy hülye. És mert annyira hülye.
Jacopónak hogy volt nála öngyújtó a vonatúton és így meggyújthattuk a vaksötét menekült kovcsiban a törplámpásom
Pandának hogy rohangászott velem amíg felhőt fotóztam
van egy érzésem hogy sokakat kihagytam. Szóval akik nincsenek leírva, azoknak csak annyit köszönök hogy ottvoltak, illetve azt amit elfelejtettem ideírni
[size=9:14nlnyr1]* aj= ahogy jön[/size]
- Alcarcalimo
- Nem elérhető
Jó volt látni, hogy érdeklődtek az emberkék a nyelvek iránt is, köszönöm, akik ott voltak. Új embereket láttam és régi arcokat:) Volt sok jó kis poén is:D
Most ennyi, mert dolgom van, asszem leszk bővebb is.
Addig is képek itt:
kep.tar.hu/alcar01/50386212#2
- Panda
- Nem elérhető
Én majdnem 2 éve láttam először MTT- seket, és most először éreztem rá, mi a jó abban, ha együtt punnyadunk/semmittevéssel múlatjuk az időt/. És banyek, nagyon élmény volt tornateremben aludni. Továbbá örülök, h volt alkalmam kötelet mászni és (talán) ír ihletésű körtáncban résztvenni, ezen belül is a kalács rész jött be. Egyik körben kezdett gyanús lenni, hogy a párom, akivel szembe kéne találkoznunk, csak nem jön; majd feltűnt, h előttem megy... Ja és színkörözni is jó volt, azt se csináltam rég, és tornaterem közepén sokkal jobb, mint színpadon.
Csinc: nem a feladatoktól érzed meg a többieket, hanem a feladatok előtt kell levetni minden álarcot, és akkor tudod megcsinálni, amit épp kell. Asszem, de majd vki hozáértőbb kijavít.
- icke
- Nem elérhető
Eléggé elítélendő módon kevéssé voltam aktív közösségileg, de azért néhány dologért köszönet (nem fontossági sorrend):
- Ádámnak, amiért megfőszervezte az egészet;
- a szervezőbrigádnak (al-főszervezőknek, szervezőknek, segítőknek egyaránt), amiért megalszervezték az egészet;
- Tündének a forró vizet a reggeli kávékhoz (két liter víz hatvan forintért )
- a 37-es szoba lakóinak a dolby surround éjszakai horkolásműsort (Sirgon a lábam felől a basszusszólam, Ankalimon a szoba másik végéből adja az alapritmust, valamelyik lány jobb kéz felől sípolva tercel, Finwe viszi a főfutamot három oktávban, Lamy pedig mindig befogja az orrom, ahányszor elaludnék és csatlakoznék );
- Erynek az előadását, és a türelmét a folytonos belepofázásommal szemben;
- Angwennek, amiért végül megpróbáltuk megcsinálni Makar és Meássë csarnokát, csak a szombat éjszakai banda lusta vagy gyáva volt hozzá ;
- Feanornak a hangját, amire csak szombat dél körül jöttem rá, hogy mit csinált vele;
- az illetőnek, aki kitalálta, hogy hozzanak mézsört, akárki is volt, ritka jó egy ital.
Ha eszembe jut még valami, majd szerkesztek
Képek majd szólok, ha lesznek.
icke
ignis sum quae contra frigus ardet
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.