- Köszönetek: 0
Középfölde Fesztivál - Mereth Ennorath 2006
Szavazás: Milyen minőségben jössz el a Tatán rendezendő Középfölde Fesztiválra? (was ended 0000-00-00 00:00:00)
Nem vagyok MTT-tag, és ott leszek. |
|
8 | 20% |
MTT-tag vagyok, és ott leszek. |
|
10 | 25% |
Ott leszek és közre is működnék a rendezvény programjaiban. |
|
22 | 55% |
Szavazók száma: 0 | |||
Csak regisztrált felhasználók szavazhatnak |
- Ilmadrin
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
Oltári jól éreztem magam veletek!
Csak azért nem írok köszönő oszlopokat, mert félek kihagynék valakit, ezért tünde diplomatikus módon csak annyit: Mindenkinek mindent köszönök!!!! :dance: :cheers: :bounce: :hello: :hello: :hello: :dance: :cheers:
"Csak egyszer kiteszed a lábad az útra,
és már el is jutottál, ki tudja hová?"
- Tünde
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
- Köszönetek: 1
Köszönet Ádámnak, hogy kibírta ezt a 2-3 hét őrületet és az összes hibámat elviselte ezalatt
Köszönet Brandírnak a szervezőségért és az ötletekért... a kreatív térképért, nagyon jó volt...
Köszönet Morganának, hogy megtalálta nekünk ezt a helyet és a munkájáért
Köszönöm mindazoknak, akik egy nekem cseppet vagy tengernyit is segítettek: Dorwinion, Feanor, Csinci, Iru, Adelard, Alyr és nem is tudom kik voltak még akikre akár percekre is otthagytam néha a helyem
Köszönet azoknak, akikkel jókat rövidebb-hosszabb ideig beszélgettem, nevettem, jobban megismerhettem, megszerethettem: Toma, Ratz, Maglor, Panni, Olosta, Márk, Nóli, Alcar, icke..... nem is tudom kik
Jó volt sokakat élőben is, nem csak fényképen látni..
Köszönet azoknak, akik megköszönték a munkámat, nagyon maghatott különösképp Kincsőnek
Köszönet Meliánnak - tudja miért mindenért
Köszönet Olostának és _Newrának a csodás készítményekért, amikhez sajnos soha nem jutok oda, de nézni is olyan jó
Köszönet azoknak, akik eljöttek, kitartottak, dolgoztak
Köszönet azoknak, akik akár egy napra is leugrottak
Köszönet a bagós különítménynek a beszélgetésekért
Köszönet Tatának, hogy szép
És a legnagyobb személyes köszönetem, akik este nem hagytak ott, segítettek pakolni és jókat ettünk, nevettünk, kínlódtunk :meghajol:
Meg a férjemnek, aki elcuccolt úgy, hogy előtte 12 órát dolgozott és nem hagyott ott Tatán egy halom cuccal
Narb, Hanna: gyógyuljatok meg
A telefonos képek csak akkor lesznek fenn, ha meggyógyul a gépem (mostanában minden gép kidől mellőlem - sorry)
"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"
- Artemisz
- Nem elérhető
Azt hiszem, én is kifejtem bővebben!
Köszönöm Alinanak, hogy eljött és találkozhattunk, és a tetejébe annyira örült nekem! Pláne köszönöm neki a Waldorf-témájú rövid beszélgetést! Sokat jelentett.
Köszönöm Márknak, hogy még mindig egy tünemény. Majd csak szakítunk időt a beszélgetésre egyszer!
Köszönöm Póknak, hogy olyan kedvesen üdvözölt.
Köszönöm Angwennak, Panninak, Ranamarthnak, Suhinak, Dávidnak, Karcsinak, Rayannak, Irunak hogy ott voltak. Már nagyon hiányoztatok!
Köszönöm ugyanezt HannaKisnővéremnek, ickének, Erynek, Elenielnek, Olostanak, Lamynak, Ilmadrinnak, Gandalfnak, Sirgonnak, Gergőnek, Inczynek, Adelardnak és Narbnak is. Olyan jó volt látni benneteket!
Köszönöm Jacónak, hogy még mindig süt belőle a destruktivitás mégis úgy örülök, ha látom!
Köszönöm Ratznak, hogy az Öcsém!
Köszönöm Klárinak, hogy segíthettem kinyomni a szuszt a matracából.
Köszönöm Tomanak, hogy eljött, és felajánlotta a hátmasszázst! Szavadon foglak, meglásd!
Köszönöm Andrisnak, Alinának, Klárinak, Panninak, Csabának az össznépi hátmasszázst! Andrisnak azért nem köszönöm meg, hogy agyonropogtatta Csaba kezét, úgyhogy ezt legközelebb tedd talonba, oké?
Köszönöm AlcarBátyómnak, hogy még mindig annyira jól tud mesélni! Sörautomata forevör! És a kisfiad imádnivaló!
Köszönöm Rohinnak, hogy fejbecsapva is elnevette magát azon, amit mondtam neki!
Köszönöm Nólinak, hogy a Barátnőm!
Köszönöm Maglorcanak, hogy Maglorca!
Köszönöm MelianNővérkémnek, hogy elvitt minket várostnézni.
Köszönöm a SárkányfejTesóknak, hogy újra együtt lehettünk mindannyian!
Köszönöm a szerkesztőknek az új Lassit!
Köszönöm HYARNUSTARnak, hogy ÖRÖK!
Köszönöm a Törpöknek (Rhion, Feanor, Szozs, Nóli, Csaba) hogy Törpök, mert Törpnek lenni RULZ!
Köszönöm Ádámnak a fáradhatatlan szervezést, és hogy minket bízott meg a sörkóstolással!
nemfogsztepillangószááááállni...
Hála Nektek, MTT
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Tünde
- Nem elérhető
- Artemisz
- Nem elérhető
Melyanna írta: Élmények feldolgozás alatt, köszönet:
- Ádámnak, Morganának, Angwennek és Brandírnak a szervezésért, az örökös segítőkészségükért és a mosolyokért
- Alyrnak, hogy jól eltelt a vonatút odafelé, a dohányfüst és az idegbeteg útitársunk ellenére is
- Maglornak, mert a sok szép tündefiú között ő a legszebb
- Olostának extra köszönet, hogy megtanított karkötőt fonni, és kijavította a végén a bénázásomat
- _Newrának, hogy első este hazavitt, és hogy sose lehet kibillenteni a lelki békéjéből, ritka kincs!
- Karcsicuccnak azért az utolsó néhány percért
- Remzymamának a sokmindenért (ő úgyis tudja ), meg hogy megőrizte a könyvemet
- Hannának és Gandalfnak, hogy felhívták a figyelmemet a vasárnapi misére
- Sirgonnak az első esti kávéért (is)
- Adimnak és Adimbabinak, hogy jelenlétükkel emelték a szombat délután fényét
- Artemisznek és Szürkének, hogy velem tartottak várostnézni
- mindenkinek, aki hajlandó volt végighallgatni az előadásaimat
Örültem mindannyiótoknak!
Nővérkém, képeket kérünk!!!
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Virág
- Nem elérhető
és sok köszönet a szervezőknek, hogy megszervezték ezt a hétvégét!
köszi mindenkinek, aki ott volt, és felejthetetlenné tette ezt a hétvégét!! (:
"Alattad a föld, fölötted az ég, benned a létra."
- Namarie
- Nem elérhető
Gratulálok!!!
"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
- Rayan
- Nem elérhető
Mivel kevés ember volt, infopultra gyakorlatilag nem is volt szükség, ha a regiszterálástól és beköszönéstől eltekintünk, így a vállalt feladataim jó részét még csak teljesíteni sem tudtam (a folyamatos dekor így is leszívta az agysejtjeimet, nem kellett hozzá semmi mézsör meg ilyesmi).
Viszont az baromira jólesett, mikor szombat délután végre elkezdtünk sportolni és táncolni, sokkal többet kellene ilyet közösségileg csinálni, mert több embert meg lehet vele mozgatni, mint azt gondolnánk. Nekem gyakorlatilag 2 dolog nem volt ínyemre, mármint a pozitív, de nem jött be kategória: az egyik a népszerű mézsör (jak ), a másik a színitoszos foglalkozás, amit kipróbáltam ugyan, viszont kérdezném a színkörösöket, hogy ti ebből hogyan hangolódtok rá a másikra, hogyan vetkőzitek le a modorosságot, mert nekem nem sikerült. Így oktatnak színisuliban? Mer' úgy néz ki, eléggé le vagyok maradva színjátszás terén
Egyébként baromi hangulatos volt, tornateremben filmnézéssel és teaházzal együtt, a Gollam-hangutánzó meg szenzációs. Jó volt látni a sok vidám mosolyt, beszélgetni, ölelgetni... Jó lett volna takarítani, de haza kellett hozni a számítógépet.
... És ezzel kapcsolatban még egy dolog, ami az egyetlen negatívum a rendezvényben részemről, bár elég hangsúlyos: hogy még mindig nem tudtok vigyázni az értékekre, és bár Drizzt százszor kölcsönadta a berendezést, minden alkalommal eltűnik vagy elromlik valami, most például az egyik hangfalból kitört hátul egy pöcök, úgyhogy szigszalagozva van a vezeték, ami elég gáz... az lenne a minimum, hogy aki kitörte, vagy észrevette, hogy eltört, szól, és meg van bocsájtva (álmodik a nyomor), így viszont az MTT vehet magának hangfalat, mert se a párom, se Pók nem fogja többet kölcsönadni a megrongált technikát. Vegyetek hangfalat!!! Ennyi pénze tutira van a társaságnak, és azt amortizálhatjuk nyugodtan. (Vagy fűzettek be újabb balekot.)
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
- Orsi_
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
én, személy szerint a kreatív szobában töltöttem az idő nagy részét (no meg a teaházban és ezért sok köszönet Tündének)
köszi Erna, hogy olyan lassú voltál , köszi a közös teázásokat (Virágnak is köszi)
köszönöm az együtt töltött perceket Virágnak, Ernának és mindenki másnak
a társast soha nem felejtem el , kösz annak, aki részt vett benne , és hogy a végén mind meghaltunk...
szeretném megköszönni Starának a harisnyavirág készítést, Olostának a bőrözést, Newrának a gyöngy fűzést (igaz hogy az utóbbi kettőben nem vettem részt, de sebaj ) és sok köszönet Milnek a csomózásért
kösz a jó beszélgetéseket, a nevetést, a felejthetetlen pókerezést, a jó hangulatot mindenkinek
a vonatozás oda vissza nagyon jó volt, főleg a visszaút a kerékpárszállítóban , pókerezéssel, és idióta kártyajátékokkal, -trükkökkel
és kösz hogy újra tagja lehettem ennek a társaságnak...
A szeretet fény a vakoknak, hang a némáknak, dal a süketeknek.
- dorwinion
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Ha nevetek, boldog leszek. Ezért tovább nevetek...
- Olosta
- Nem elérhető
Ádámnak a sok álmatlan éjszakáját
főszervezőknek a főszervezést
Tündének, hogy olyan nagyon kedves, és jó fej, és minden
Newrának és Starának, hogy kitartottak
Elődnek, hogy furulyált, meg a zenésztársainak is a többi hangszert
Alinának a táncmutogatást
Alcarnak, hogy ott volt, és csapvíz, meg a kisfiát, akiből sztár lesz
Ratznak a kaját, a bort, meg mindent
mézsereseknek a mézsert
résztvevőknek a részvételt
utolsó körben hazautazó vonatos bandának a bábjátékot
meg mindenkinek mindent
És bocsi azoktól, akiknek igértem ezt-azt, és végül mégsem vittem el. (Akinek nincsen esze, legyen notesze.) (Közgyűlés előtt majd szóljatok, többször is, írásban!)
"...megfordulok, s álmodom,
egy másvilágba távozom..."
- Kincső
- Nem elérhető
Köszönet
Ádámnak, hogy fáradhatatlanul főszervezett, hogy Bombadil Toma, meg mindent
Remzymama-Tündének, h. teaházalt, h. péntek du. szedett pénzt, és mindig vidám volt és sürgött
Brandirnak és Morganának is a szervezésért
Adelnek, Éowynnak, Newrának, Dorwinionnak és más besegítőknek a kasszázást (meg a kapunál őrködőknek a társaságot)
Dorwinionnak, h. lelkes és segítőkész és itt nem anitszoc hanem jól érzi magát (és mégse lincsel meg a fényképezésért )
a Hobbit-felolvasóknak, h. olvastak fel
Ankalimonnak az érdekes előadást, és h. nem unta meg a végén a kérdéseimet hanem válaszolt és a szombati berregőcsengős együttébredést
Angwennek hasonlókat, már ami a szombati ébredést illeti; és h. mindig mosolygós, még álmából keltve is
Elődnek és zenésztársának valamint Alinának az élőzenét
Alinának a "táncház-vezetést", és h. eljött pedig tanulnia kellett volna
Csillának h. beállt velem táncolni
Olostának h. ott volt és h. szeret táncolni és sokat mosolyog (és nem hagy magáról rendes fényképet készíteni )
Andrisnak, Irunak, Narbnak, Inczynek a péntek esti (vagy inkább szombat hajnali? ) dumcsit
Panninak, h. eljött (és csinált képeket arról is amikor én már eljöttem )
Hyarnustarnak, h. ÖRÖK, és a poharazást (Ratznak, Lamynak meg Milnek, h. megtanulták)
Rohinnak, Suhinak, Artemisz-Nővérkémnek és Szürkének, h. eljöttek vasárnapra (és nem csak azért mert növelték a bevételt )
Cuének és Eglarnak, h. mégis ottmaradtak vasárnapra, meg a vonathoz kísérést
a Vaszarys gyerkőcöknek, h. sokan voltak, aranyosak voltak, el se akartak menni este, és némelyik "hozott magával mégegy embert"
a mézsörfőzőknek a mézsört, a kedvességüket meg a sztorizgatást
a vonatoknak, amiket lekéstem... najó ezt inkább nem köszönöm
a számoknak, h. többször is kijöttek, és tényleg annyi pénz volt amennyi papíron (és Ádámnak, h. segített számolni, meg h. türelmesen megvárt minden átvételielismervény-írást )
mindenkinek, aki eljött, rendesen fizetett (főleg aki előbb, mint aki utóbb...), mosolygott, nevetett, jelenlétével emelte a rendezvény fényét, stb...
a szervezőknek a lehetőséget, h. segíthettem
Huh remélem nem hagytam ki senkit/semmit.
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
- Köszönöm az őrség minden tagjának az őrségben való részvételt, jövőre jobban megszervezem
- Köszönöm azoknak akik meghallgatták az előadásom, hogy ottvoltak.
- Köszönöm mindazoknak akikkel küzdöttem, hogy küzdhettem velük
- Köszönöm mindazoknak akikkel beszélgettem, hogy beszélgethettem velük
- Köszönöm azoknak akik elviselték a horkolásom, hogy így tettek (egyébként könnyebben elaludtam első éjszaka _Neo horkolása mellett, mint második éjjel az óraketyegésre)
- Köszönöm Tündének, hogy csinálta a teaházat (egész nap!) és bármikor volt ott citromlé
- Köszönöm a szervezőknek, hogy megszervezték, és levezényelték ezt az egészet.
Később, ha lesz rá igény, beírom a kritikai megjegyzéseimet is, de nem akarom elrontani a pozitív hangulatot.
-
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Melian
- Nem elérhető
- Ádámnak, Morganának, Angwennek és Brandírnak a szervezésért, az örökös segítőkészségükért és a mosolyokért
- Alyrnak, hogy jól eltelt a vonatút odafelé, a dohányfüst és az idegbeteg útitársunk ellenére is
- Maglornak, mert a sok szép tündefiú között ő a legszebb
- Olostának extra köszönet, hogy megtanított karkötőt fonni, és kijavította a végén a bénázásomat
- _Newrának, hogy első este hazavitt, és hogy sose lehet kibillenteni a lelki békéjéből, ritka kincs!
- Karcsicuccnak azért az utolsó néhány percért
- Remzymamának a sokmindenért (ő úgyis tudja ), meg hogy megőrizte a könyvemet
- Hannának és Gandalfnak, hogy felhívták a figyelmemet a vasárnapi misére
- Sirgonnak az első esti kávéért (is)
- Adimnak és Adimbabinak, hogy jelenlétükkel emelték a szombat délután fényét
- Artemisznek és Szürkének, hogy velem tartottak várostnézni
- mindenkinek, aki hajlandó volt végighallgatni az előadásaimat
Örültem mindannyiótoknak!
Melian
*tiuda meina tiutjandei*
- Celebrom
- Nem elérhető
Ekkora szobában még soha nem aluttam , és iN jól sem (bár Neo ....).
A képeket majd vmikor felrakom a netre.
"Férfi-e az ki nem teszi jobbá a világot?!"
- Panni
- Nem elérhető
Sajnos a fényképezőgépem nem volt teljesen ok, meg én sem vagyok profi fényképész, uh a képek fele nem sikerült, a viszonylag jól sikerülteket megtaláljátok itt: katt
"Amikor táncolsz, nem az a célod, hogy egy bizonyos pontra megérkezz a táncparketten, hanem hogy minden lépést élvezz, míg odaérsz." (Wayne Dyer)
- Tünde
- Nem elérhető
Melyanna írta: Kedves Kispajtások,
még mielőtt Mindenkinek Mindet megköszönnék (az is lesz, ígérem!!) egy fontos kérés: mivel vasárnap délután a Tudás Termében hagytam az utolsó előadáson mutatott walesi-angol-szótáramat, remélem, valaki magához vette, keressen meg!
Köszönöm előre is!
[size=9:32y2ydoq](Magyarországon ritka, antikváriumi könyv, fontos lenne, hogy visszakapjam...)[/size]
Azt hiszem nálam van, de csak holnap mondhatok biztosat
Köszönet Ádámnak a szervezésért, mindenkinek a hangulatért, az ismekedésért, a nevetésért, a köszönetekért, azért hogy vagytok .... :szipp:
- Gandalf
- Nem elérhető
Képeket tessék feltölteni és belinkelni ide!
- Artemisz
- Nem elérhető
Jó volt látni titeket!!!!
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Toma gazda
- Nem elérhető
jó volt látni titeket!
: :geek:
Milyen foglalkozást vezessek?
:geek: :
- gillz
- Nem elérhető
need more brainz. yourz. now.
- Finduilas
- Nem elérhető
- Köszönetek: 4
A rendezvényből csak hangulati elemeket tudtam elcsípni, de határozottan volt egy újdonság érzésem. Ez gondolom még jobb lett volna, ha többen vagyunk, de így is érződött, hogy ez jó
Remélem, lesz sok fénykép és élménybeszámoló mielőbb!
"I can love
But I need his heart.
I am strong even on my own
But from him I never want to part."
- Melian
- Nem elérhető
még mielőtt Mindenkinek Mindet megköszönnék (az is lesz, ígérem!!) egy fontos kérés: mivel vasárnap délután a Tudás Termében hagytam az utolsó előadáson mutatott walesi-angol-szótáramat, remélem, valaki magához vette, keressen meg!
Köszönöm előre is!
[size=9:1xv2qbz7](Magyarországon ritka, antikváriumi könyv, fontos lenne, hogy visszakapjam...)[/size]
Melian
*tiuda meina tiutjandei*
- Ranamarth (Endóriel)
- Nem elérhető
"Ember,ki szívén gyalogol
S kíméli kérges lábait,
Jajgat,ha majd tüskébe hág
S elveszti csendes álmait."
- Namarie
- Nem elérhető
Felagund írta:
Ankalimon írta: [size=9:30p16587]A hír igaz: rémesen vezetek... [/size]
Ja. Rémesen _gyorsan_...
Off: na, akkor vegyétek rá Ankalimont, hogy lehessek utas. garantáltan kénytelen lesz lassan vezetni, ha nem akarja, hogy elájuljak, vagy még rosszbbat csináljak a gyönyörű autójában.
On: Sok sikert és sajnálom, hogy csak az írásomat küldhettem el magam helyett.
"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
- Melian
- Nem elérhető
...és aki eljön velem vasárnap délelőtt várost nézni, annak majd jól meg is mutatomBen Kenobi írta: Jé, és a Múlt-kor e heti várajánlója micsoda? Naná, hogy Tata. link
Melian
*tiuda meina tiutjandei*
- Ben
- Nem elérhető
basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.
- Gandalf
- Nem elérhető
(Tessék beszerezni, beszkennelni és feltölteni a Tolkien.HU-ra! )
- Felagund
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Ankalimon írta: [size=9:jrramc6q]A hír igaz: rémesen vezetek... [/size]
Ja. Rémesen _gyorsan_...
Our knees do not bend easily
- Tünde
- Nem elérhető
Ankalimon írta: Van néhány szabad hely a kocsimban Tatára. Ma kb. 14 óra körül fogok indulni.
Jelentkező?
[size=9:3ufubefw]A hír igaz: rémesen vezetek... [/size]
nem rémesen, csak gyorsan, ebből kifolyólag kissé zaklatottan, de biztatok mindenkit, semmi gáz
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.