Tolkien Születésnap 2007 szervezése

Több
17 éve 9 hónapja #311849 Írta: Snufi
Snufi válaszolt a következő témában: Tolkien Születésnap 2007 szervezése

Idhren írta: A trailerben a favorit nekem az a pillanat, mikor Deamer elmondja a Párizsos reklámot, és a végén ránk vigyorog. Ezen az idióta fejen minig röhögnöm kell :lol: Nem tudom hogy tudtad megcsinálni, de hihetetlenül agyalágyultnak néztél ki :D

Cala szavával élve: "annyira butaaa" :D D az egész úgy ahogy van, zseniális. az a flegma hang is :D D

"Well, I'm back."
Téma zárolva.
Több
17 éve 9 hónapja #311847 Írta: Idhren
Idhren válaszolt a következő témában: Tolkien Születésnap 2007 szervezése
A trailerben a favorit nekem az a pillanat, mikor Deamer elmondja a Párizsos reklámot, és a végén ránk vigyorog. Ezen az idióta fejen minig röhögnöm kell :lol: Nem tudom hogy tudtad megcsinálni, de hihetetlenül agyalágyultnak néztél ki :D

Szeretlek Titeket Béláim!!! :)
Téma zárolva.
Több
17 éve 9 hónapja #311841 Írta: Dreamer_KF
Dreamer_KF válaszolt a következő témában: Tolkien Születésnap 2007 szervezése

Ankalimon írta: Beszámoló az RPGportálon:
www.rpgportal.hu/content/view/2409/407/

Emberek!

Nem lenne kedve valakinek egy saját, MTT-s beszámolót összeütni?

Sokat segítene vele, és ha időben elkészül, akkor kiadhatjuk MTI hírként is...

Korrekt.

"Where do I go
Follow the river
Where do I go
Follow the gulls"
Hair
Téma zárolva.
Több
17 éve 9 hónapja #311836 Írta: Ankalimon
Ankalimon válaszolt a következő témában: Tolkien Születésnap 2007 szervezése
Beszámoló az RPGportálon:
www.rpgportal.hu/content/view/2409/407/

Emberek!

Nem lenne kedve valakinek egy saját, MTT-s beszámolót összeütni?

Sokat segítene vele, és ha időben elkészül, akkor kiadhatjuk MTI hírként is...

Az igazság a kis álom, amelyben az én elgondolja a világot.
A valóság a nagy álom, amelyben Isten gondolja önmagát.
Téma zárolva.
Több
17 éve 9 hónapja #311831 Írta: icke
icke válaszolt a következő témában: Tolkien Születésnap 2007 szervezése
Üdvözletem!

Ha valaki nem akarná külön letölteni a trailert, akkor itt is megtalálja.

icke

ignis sum quae contra frigus ardet
Téma zárolva.
Több
17 éve 9 hónapja #311823 Írta: Niph
Niph válaszolt a következő témában: Tolkien Születésnap 2007 szervezése
Végre, valahára lejutottam ide is.....

Köszönet először is hogy ott lehettem, hogy segíthettem:

:lol:

Köszönet a játszóház csapatának! Staranak hogy jo gyorsan elmondott mindent, Fincnek, Elenielne, és Virágnak! :lol: :lol:

Timonának,Rabynnak, Mírrandnak a lufihajtogatásért!!!!

Kösönöm nagyon jól éreztem magam, mégha pajzsok rengetegében is voltunk.... :roll: :lol: :P

Az esti előadások pedig rulzanak, Főleg Trailer és a Regardez.........

Nagyon jó volt...... :bounce: :hello: :bounce: :hello:

“A gyermektársaság gyógyír a lélekre.” (Dosztojevszkij)
Téma zárolva.
Több
17 éve 9 hónapja #311811 Írta: Ben
Ben válaszolt a következő témában: Tolkien Születésnap 2007 szervezése

Narbeleth írta: :arrow: Márknak, hogy eljátszhattam Elwinget, a bonyolult személyiséget. :wink:

Ami ugyebár még Nicole Kidmannek sem sikerült. :D

basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.
Téma zárolva.
Több
17 éve 9 hónapja - 17 éve 9 hónapja #311802 Írta: Narbeleth
Narbeleth válaszolt a következő témában: Tolkien Születésnap 2007 szervezése
Nos, köszönetnyilvánítások sora következik:

Rettenetesen hálás vagyok az alábbi embereknek:
:arrow: Idhrennek, hogy bevett a Regardez koreografálásába.
:arrow: Celebromnak, hogy olyan volt, amilyennek megálmodtuk a karakterét.
:arrow: Eglarnak és Márknak, hogy nagyon klafa harcosok voltak
:arrow: Angwennek és Nólinak, hogy kibírták a baltahisztim és hogy végül korrektül megcsinálták a "törpbalettett".
:arrow: Andrisnak, a sok agyament ötletért és hogy megtanulta az ent-mozgást.
:arrow: Cuénak, Zsófinak és Ilmadrinnak hogy ráéreztek az ork-feelingre, Julcsinak az ötletekért
:arrow: Estelnek, aki a minimális mozgással is hozta a maximumot.
:arrow: Vewynek, Adelardnak és Illének, hogy megtanultak "slow-fox-úszni"
:arrow: Kincsőnek, hogy tényleg hobbit volt.

:arrow: Márknak, hogy eljátszhattam Elwinget, a bonyolult személyiséget. :wink:
:arrow: Peredhilnek és Dreamernek, hogy akkora ökrök amekkorák.

:arrow: Fornostosoknak, hogy segítettek a közhelyszótárból karaktert csinálni.

További köszönet:
:arrow: Mornambaréknak, hogy jöttek harcot oktatni
:arrow: Kutrovátz tanárúrnak, hogy eljött és felajánlotta az egyetemi kurzus tartásának lehetőségét.
:arrow: Azoknak, akik a táncokhoz a tolkien-i szövegeket írták és Ratzinak és Inczynek a konferálásért.

Én reménykedtem benne, hogy ekkora LEP lesz és elképesztően jó élmény volt, hogy meg is valósult és hogy valamennyit én is odatehettem arra a bizonyos asztalra.

"Törd szét a formát, őrizd a szellemet!"

Avartho i gadw, hebo i faer!
Téma zárolva.
Több
17 éve 9 hónapja #311791 Írta: Patiszon
Patiszon válaszolt a következő témában: Tolkien Születésnap 2007 szervezése
Üdv a Csapatnak!

Nagyok voltatok! Mindenki, aki ott volt :)
Csináltatok sok mindent, ami nagyon jó volt! "Marha" jól éreztem magam! Szeretlek mindannyiótokat ;) Az előadásokra sosem kezdéskor értem oda, de ez az én hibám, kreatívkodni kis kedvem lett volna, de majd remélem legközelebb lesz alkalmam harisnyavirágot csinálni. Fogadó überjó volt, bábjátékostul meg zenéstül meg táncostul egyaránt :)
Köszönöm a lufivirágot, és bocsánat, akire a humoros darab alatt a frászt hozta :) Mindenkinek megint köszi, hogy nem ismert rám elsőre :D Kissé nekem is furcsa volt hobbitként lenni :) A hajam még mindig hullámos :)
Gratula az esti előadásokhoz is! A 'konferansziék' nagyon jók voltak! A táncok, a színdarabok (ha készen lesz az egész Gondolin, monumentális lesz! - meg sem ismertem gillzt abban a szőke parókában, de jól állt! ;) ), meg a trailer a werkfilmmel!!!!! Dalárda is nagyon ott volt! :)
Nem is tudom mit tudnék még kiemelni. Minden nagyon jó volt. Köszönöm, hogy köztetek lehettem! :)

A barát dolga az is, hogy szemére vesse barátjának, ha ostobaságot akar elkövetni.
Téma zárolva.
Több
17 éve 9 hónapja #311787 Írta: Milendoria
Milendoria válaszolt a következő témában: Tolkien Születésnap 2007 szervezése
Most tudtam erőt venni magamon hogy idevéssek valamit.

köszönöm.
mindazoknak, akik segítettek, szóltak hozzám egy-két kedves szót, résztvettek a "táncházban", megnéztek a színpadon és drukkoltak hogy ne essek le :twisted: , haarcoltak értem (:D), hammolnivalót adtak, vagy csak elviselték a soros hisztimet. :D
csak úgy ott lenni, fel alá járkálni és aprócseprő dolgokkal pepecselni, közöttetetek nevetgélni és a színpadi előadások zárásaként, mikor már a maradék szuszt is kiizgultam magamból jólesően együtt nevetni a traileren, együtt énekelni a hobbitokkal és a végén köszöntőt mondani a Professzorunkra... épp ez volt az, ami kellett és nagyon jó volt így...

In three words I can sum up everything I've learned about life: it goes on.
Téma zárolva.
Több
17 éve 9 hónapja #311749 Írta: Inczy
Inczy válaszolt a következő témában: Tolkien Születésnap 2007 szervezése
Nah, végre énis eljutottam idáig... 8)
Fantasztikus volt a szombat, bár fárasztó mi tagadás. Reggel 8tól éjjel fél 11-ig ottmelózni... de tudjátok mit, megérte. Nem is kicsit. :wink:
Másnap az egész napot átaludtam. :D
De veletek bármikor végigcsinálnám még vagy 100szor! :D

Köszönőlistát nemírok, több oldalra volna ahhoz szükség. 8) Csak azt sajnálom, h nem kétszer ilyen hoszzú volt ez a nap, h mindenre lett volna időm. A Gyerekszekciót kifejezetten sajnálom, h kihagytam. :( Majd jövőre!
A Hobbit-fogadóban viszont élmény volt dolgozni!!!! :wink:
És jövőre is szeretnék ork lenni!!! :D

Sok pusszt küld mindenkinek egy tüncruhás ork, aki valójában hobbit :wink:

Feel the sunshine 8)
Téma zárolva.
Több
17 éve 9 hónapja #311744 Írta: Stara
Stara válaszolt a következő témában: Tolkien Születésnap 2007 szervezése
Köszönöm!!!!! Mindenkinek mindent nagyon!!!! :D :D :D
És külön köszönetem a Játszóház csapatának: Fincnek, Niphnek, Virágnak (azért még külön is, hogy akkor is jöttél Orsival,amikor be sem voltatok osztva), Elenielnek, Ryananak a tünde hajfonatokért, Nudlinak a szép arcfestésekért, Rabynnak, Mírrandnak a lufifigurákért, Timnek mindenért, és hogy ott voltatok, kitartottatok, és végig mosolyogtatok!!!! :D Megcsináltuk, hurrá!!! :bounce:
Téma zárolva.
Több
17 éve 9 hónapja #311741 Írta: Nóli i linantea
Nóli i linantea válaszolt a következő témában: Tolkien Születésnap 2007 szervezése

Mornambar írta: A büfénél a fogadó-jellegű kajákat hiányoltam kissé: sült kolbász meg társai :)

Ahhoz nem voltak meg a megfelelő eszközeink, és gondolom ahhoz kell calami egézségügyi ellenőrzés vagy miatosz is esetlegesen...

If I promise not to kill you, can I have a hug?
Téma zárolva.
Több
17 éve 9 hónapja #311740 Írta: Sirgon Esgalnor
Sirgon Esgalnor válaszolt a következő témában: Tolkien Születésnap 2007 szervezése

Alcarcalimo írta: Nos, részemről is szuperlatívuszok. Remek volt a szervezés, jó volt a helyszín is, az meg külön öröm, hogy a nyelvi szekcióban valóban nagyon sokan vettek részt - álmomban nem gondoltam volna ekkora részvételre!!! Nem is volt elég a fénymásolt anyag, !

Mennyi kellet volna 15 +2 helyett? Hogy máskor már annyi legyen... :)
Téma zárolva.
Több
17 éve 9 hónapja #311739 Írta: Mornambar
Mornambar válaszolt a következő témában: Tolkien Születésnap 2007 szervezése
A büfénél a fogadó-jellegű kajákat hiányoltam kissé: sült kolbász meg társai :)
Mindenesetre finom dolgok voltak ott (EGY bizonyos italt (>darált-disznósajt-lé...) leszámítva...), a tavalyihoz képest meg... :)
Téma zárolva.
Több
17 éve 9 hónapja #311730 Írta: Elryn
Elryn válaszolt a következő témában: Tolkien Születésnap 2007 szervezése
:bounce: volt, köszönöm minden-minden személynek, akinek az egész LEPben része volt :)

"Hajamba hét csillagot és szalmát tűztem én"
Téma zárolva.
Több
17 éve 9 hónapja #311710 Írta: Celebrom
Celebrom válaszolt a következő témában: Tolkien Születésnap 2007 szervezése

Idhren írta:

Alyr Arkhon írta: Külön:

- A "How to be a member of the MTT(HTS)" tánc készítőinek, szerintem mostantól ez mehet ki a főoldalra hivatalos reklámfilmnek.

:oops:
Gondoltuk, hogy a cím lehetne: Így lett Celebrom MTT-s, de szegényt már nem akartuk tovább szivatni :D

Nem volt ez szivatás, bár volóban jobb volt ez így!!!

"Férfi-e az ki nem teszi jobbá a világot?!"
Téma zárolva.
Több
17 éve 9 hónapja #311704 Írta: Ben
Ben válaszolt a következő témában: Tolkien Születésnap 2007 szervezése

Finduilas írta: Részemről akkor fogom ezt érezni, ha a rendezvényt éjszaka utolsónak elhagyók nem azok lesznek, akik az első LEP óta mindig :)

Hátizé, én ottragadtam fél 12-ig, mivel még nem jöttek értem. :D Jó volt utolsónak maradni, nem is volt hideg. Egyébként öröm volt segíteni elpakolni. 8) :)

basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.
Téma zárolva.
Több
17 éve 9 hónapja #311683 Írta: Alcarcalimo
Alcarcalimo válaszolt a következő témában: Tolkien Születésnap 2007 szervezése
Nos, részemről is szuperlatívuszok. Remek volt a szervezés, jó volt a helyszín is, az meg külön öröm, hogy a nyelvi szekcióban valóban nagyon sokan vettek részt - álmomban nem gondoltam volna ekkora részvételre!!! Nem is volt elég a fénymásolt anyag, ám hamarosan kiteszem a honlapomra az egészet, le lehet tölteni.
Az előadásokból megint nem láttam semmit, tekintve, hogy jómagam is sokat adtam elő, illetve fordítottam (pl. Ulmonak a May it be c. számot), a fordításokban köszönöm Angwen, Felagund és _Neo segítségét. A többi időben örültem, hogy legalább pár szót válthattam néhány nagyon rég nem látott emberrel.
Az esti előadások, amiket láttam, nagyon tetszettek, és a trailer, hát ja, nagyon beteg, asszem az első másodperctől az utolsóig végigröhögtem:)

Köszönöm a szervezőknek, résztvevőknek; igazán örülök, hogy ilyen jól sikerült!
Téma zárolva.
Több
17 éve 9 hónapja #311662 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: Tolkien Születésnap 2007 szervezése

Oisin írta:

Gandalf írta:

Ankalimon írta: az ELTE tudományfilozófiai tanszékének egyik tanára felajánlotta, hogy ezzel a tematikával szeptembertől indítsunk egy kurzust... Komolyan!!!

Hanna, Ankalimon, Oisin, Angwen, Iván, Icke, csináljatok! 8)

Én benne vagyok, csak az időpontegyeztetés lesz nehéz, mert napközben többnyire dolgozni szoktam. :P

Üdv, Oisin

Este 6kor is? Én már nem egy órára jártam ilyenkor.

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
Téma zárolva.
Több
17 éve 9 hónapja #311650 Írta: Oisin
Oisin válaszolt a következő témában: Tolkien Születésnap 2007 szervezése

Gandalf írta:

Ankalimon írta: az ELTE tudományfilozófiai tanszékének egyik tanára felajánlotta, hogy ezzel a tematikával szeptembertől indítsunk egy kurzust... Komolyan!!!

Hanna, Ankalimon, Oisin, Angwen, Iván, Icke, csináljatok! 8)

Én benne vagyok, csak az időpontegyeztetés lesz nehéz, mert napközben többnyire dolgozni szoktam. :P

Üdv, Oisin

If I saw my son Osgar and God hand to hand on the Hill of the Fiana, my son put down, I'd say that God is a strong Man!
Téma zárolva.
Több
17 éve 9 hónapja #311629 Írta: Tünde
Tünde válaszolt a következő témában: Tolkien Születésnap 2007 szervezése

Gandalf írta: Öööö. bocsi, igazad van, összekevertem. Átjavítom. :oops:

Január 15. lesz elnökségi, január 20. HNE. Bocsánat.

akkor is megyek :) jövő héten nincs meló

"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"
Téma zárolva.
Több
17 éve 9 hónapja #311628 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: Tolkien Születésnap 2007 szervezése
Öööö. bocsi, igazad van, összekevertem. Átjavítom. :oops:

Január 15. lesz elnökségi, január 20. HNE. Bocsánat.
Téma zárolva.
Több
17 éve 9 hónapja #311627 Írta: Tünde

Gandalf írta: A Különkiadás LEP-es blokkjáról az Ajánló-topicban írtam részletesebben.

Tünde: előbb lesz elnökségi, ha arra tudsz jönni. Január 20.

(De az is lehetséges, hogy maga a HírTV is odaadja nekünk majd az anyagot DVD-n, nem tudom.)

szombaton? megyek... nem akkor van HNE is?

Téma zárolva.
Több
17 éve 9 hónapja - 17 éve 9 hónapja #311625 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: Tolkien Születésnap 2007 szervezése
A Különkiadás LEP-es blokkjáról az Ajánló-topicban írtam részletesebben.

Tünde: előbb lesz elnökségi, ha arra tudsz jönni. Január 15.

(De az is lehetséges, hogy maga a HírTV is odaadja nekünk majd az anyagot DVD-n, nem tudom.)

Dátum utólag átjavítva!
Téma zárolva.
Több
17 éve 9 hónapja #311623 Írta: Tünde
Ulmo, Ankalimon

felvettem a hírtv-s adást
szörnyű (nem Ankalimon, az újságíró - de ez szubjektív)
de ha kapok privit, hogy hova küldjem, vagy mikor tudom átadni, akkor megteszem (HNE?)

Téma zárolva.
Több
17 éve 9 hónapja #311616 Írta: Finduilas
Finduilas válaszolt a következő témában: Tolkien Születésnap 2007 szervezése
Hát, egy élmény volt! Mindig meglep, hogy évről-évre képesek vagyunk a lelkesedést feléleszteni, meg tudunk újulni és egyre jobban együttműködni. Bár péntek éjfélkor voltak kétségeim, hogy milyen lesz az a szervezőgárda, amiből csak páran segítenek az egyébként nagyon munkaigényes és nehéz dekorálásban, de másnap minden kétségemet eloszlattátok.
Jó volt végre nem az egészért felelősséget érezni, hanem csak egy kis részért. Sőt ott is csak azért, hogy a helyemen legyek, és minden rendben menjen. Azért néhányszor nem bírtam megállni, hogy körbe ne fussak megnézni, mindenki a helyén van-e :lol: Az eddigi LEPeken hozzászoktam ehhez a szerephez.
Nagyon jó volt Starával együttdolgozni. Egyedül elvitte volna az egész gyerekrészleget! 8)
Az esti szinpadi produkció előtt pedig le a kalappal. Nagyon aggódtam, milyen lesz, de tényleg az eddigi legjobbnak tűnik. (Azért megint itt van, hogy hát ha még időben készültünk is volna rá...)

Kimondottan sajnálom, hogy a következőre megint egy évet kell várni.

És most látom először, hogy tényleg kezd felnőni egy utánpótlás gárda. Már csak a végleges stafétabot átadás van hátra. Részemről akkor fogom ezt érezni, ha a rendezvényt éjszaka utolsónak elhagyók nem azok lesznek, akik az első LEP óta mindig :)

Köszönöm azoknak, akik hittek a LEPben!

"I can love
But I need his heart.
I am strong even on my own
But from him I never want to part."
Téma zárolva.
Több
17 éve 9 hónapja #311605 Írta: Adaneth
Adaneth válaszolt a következő témában: Tolkien Születésnap 2007 szervezése
Nagy gratula nektek, hogy ilyen jól sikerült - bár elmenni nem tudtam, amit nagyon sajnálok; de ismeretlenül is drukkoltam nektek, hogy ennyi munkának legyen szép eredménye, és lett. :wink:

Megy a gyűrű vándorútra
Egyik kézből a másikba
Aki tudja, meg ne mondja
Merre van a gyűrű útja
Téma zárolva.
Több
17 éve 9 hónapja #311601 Írta: Julcsi_
Julcsi_ válaszolt a következő témában: Tolkien Születésnap 2007 szervezése
Uíííííííí jó volt nagyon, sztem objektíve is, na meg mi is jól éreztük magunkat közben. AKG jól vette a sokkot, aszonták, jövőre is jöhetünk :)

Köszönömköszönöm Nektek, rohanok tanulni...

Julcsi (aki immár hivatalos nicken is Julcsi lett??)

argh
Téma zárolva.
Több
17 éve 9 hónapja #311599 Írta: Nóli i linantea
Nóli i linantea válaszolt a következő témában: Tolkien Születésnap 2007 szervezése
Gyógyulj meg Kincső!

If I promise not to kill you, can I have a hug?
Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.486 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére