Tolkien Születésnap 2007 szervezése
- Snufi
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
- meow
Cala szavával élve: "annyira butaaa" D az egész úgy ahogy van, zseniális. az a flegma hang is DIdhren írta: A trailerben a favorit nekem az a pillanat, mikor Deamer elmondja a Párizsos reklámot, és a végén ránk vigyorog. Ezen az idióta fejen minig röhögnöm kell Nem tudom hogy tudtad megcsinálni, de hihetetlenül agyalágyultnak néztél ki
"Well, I'm back."
- Idhren
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_MODERATOR
Szeretlek Titeket Béláim!!!
- Dreamer_KF
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
Ankalimon írta: Beszámoló az RPGportálon:
www.rpgportal.hu/content/view/2409/407/
Emberek!
Nem lenne kedve valakinek egy saját, MTT-s beszámolót összeütni?
Sokat segítene vele, és ha időben elkészül, akkor kiadhatjuk MTI hírként is...
Korrekt.
"Where do I go
Follow the river
Where do I go
Follow the gulls"
Hair
- Ankalimon
- Témaindító
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Köszönetek: 2
www.rpgportal.hu/content/view/2409/407/
Emberek!
Nem lenne kedve valakinek egy saját, MTT-s beszámolót összeütni?
Sokat segítene vele, és ha időben elkészül, akkor kiadhatjuk MTI hírként is...
- icke
- Nem elérhető
Ha valaki nem akarná külön letölteni a trailert, akkor itt is megtalálja.
icke
ignis sum quae contra frigus ardet
- Niph
- Nem elérhető
Köszönet először is hogy ott lehettem, hogy segíthettem:
Köszönet a játszóház csapatának! Staranak hogy jo gyorsan elmondott mindent, Fincnek, Elenielne, és Virágnak!
Timonának,Rabynnak, Mírrandnak a lufihajtogatásért!!!!
Kösönöm nagyon jól éreztem magam, mégha pajzsok rengetegében is voltunk....
Az esti előadások pedig rulzanak, Főleg Trailer és a Regardez.........
Nagyon jó volt...... :bounce: :hello: :bounce: :hello:
“A gyermektársaság gyógyír a lélekre.” (Dosztojevszkij)
- Ben
- Nem elérhető
Ami ugyebár még Nicole Kidmannek sem sikerült.Narbeleth írta: Márknak, hogy eljátszhattam Elwinget, a bonyolult személyiséget.
basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.
- Narbeleth
- Nem elérhető
Rettenetesen hálás vagyok az alábbi embereknek:
Idhrennek, hogy bevett a Regardez koreografálásába.
Celebromnak, hogy olyan volt, amilyennek megálmodtuk a karakterét.
Eglarnak és Márknak, hogy nagyon klafa harcosok voltak
Angwennek és Nólinak, hogy kibírták a baltahisztim és hogy végül korrektül megcsinálták a "törpbalettett".
Andrisnak, a sok agyament ötletért és hogy megtanulta az ent-mozgást.
Cuénak, Zsófinak és Ilmadrinnak hogy ráéreztek az ork-feelingre, Julcsinak az ötletekért
Estelnek, aki a minimális mozgással is hozta a maximumot.
Vewynek, Adelardnak és Illének, hogy megtanultak "slow-fox-úszni"
Kincsőnek, hogy tényleg hobbit volt.
Márknak, hogy eljátszhattam Elwinget, a bonyolult személyiséget.
Peredhilnek és Dreamernek, hogy akkora ökrök amekkorák.
Fornostosoknak, hogy segítettek a közhelyszótárból karaktert csinálni.
További köszönet:
Mornambaréknak, hogy jöttek harcot oktatni
Kutrovátz tanárúrnak, hogy eljött és felajánlotta az egyetemi kurzus tartásának lehetőségét.
Azoknak, akik a táncokhoz a tolkien-i szövegeket írták és Ratzinak és Inczynek a konferálásért.
Én reménykedtem benne, hogy ekkora LEP lesz és elképesztően jó élmény volt, hogy meg is valósult és hogy valamennyit én is odatehettem arra a bizonyos asztalra.
"Törd szét a formát, őrizd a szellemet!"
Avartho i gadw, hebo i faer!
- Patiszon
- Nem elérhető
- Ismerd meg magad!
Nagyok voltatok! Mindenki, aki ott volt
Csináltatok sok mindent, ami nagyon jó volt! "Marha" jól éreztem magam! Szeretlek mindannyiótokat Az előadásokra sosem kezdéskor értem oda, de ez az én hibám, kreatívkodni kis kedvem lett volna, de majd remélem legközelebb lesz alkalmam harisnyavirágot csinálni. Fogadó überjó volt, bábjátékostul meg zenéstül meg táncostul egyaránt
Köszönöm a lufivirágot, és bocsánat, akire a humoros darab alatt a frászt hozta Mindenkinek megint köszi, hogy nem ismert rám elsőre Kissé nekem is furcsa volt hobbitként lenni A hajam még mindig hullámos
Gratula az esti előadásokhoz is! A 'konferansziék' nagyon jók voltak! A táncok, a színdarabok (ha készen lesz az egész Gondolin, monumentális lesz! - meg sem ismertem gillzt abban a szőke parókában, de jól állt! ), meg a trailer a werkfilmmel!!!!! Dalárda is nagyon ott volt!
Nem is tudom mit tudnék még kiemelni. Minden nagyon jó volt. Köszönöm, hogy köztetek lehettem!
A barát dolga az is, hogy szemére vesse barátjának, ha ostobaságot akar elkövetni.
- Milendoria
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
köszönöm.
mindazoknak, akik segítettek, szóltak hozzám egy-két kedves szót, résztvettek a "táncházban", megnéztek a színpadon és drukkoltak hogy ne essek le , haarcoltak értem (), hammolnivalót adtak, vagy csak elviselték a soros hisztimet.
csak úgy ott lenni, fel alá járkálni és aprócseprő dolgokkal pepecselni, közöttetetek nevetgélni és a színpadi előadások zárásaként, mikor már a maradék szuszt is kiizgultam magamból jólesően együtt nevetni a traileren, együtt énekelni a hobbitokkal és a végén köszöntőt mondani a Professzorunkra... épp ez volt az, ami kellett és nagyon jó volt így...
In three words I can sum up everything I've learned about life: it goes on.
- Inczy
- Nem elérhető
Fantasztikus volt a szombat, bár fárasztó mi tagadás. Reggel 8tól éjjel fél 11-ig ottmelózni... de tudjátok mit, megérte. Nem is kicsit.
Másnap az egész napot átaludtam.
De veletek bármikor végigcsinálnám még vagy 100szor!
Köszönőlistát nemírok, több oldalra volna ahhoz szükség. Csak azt sajnálom, h nem kétszer ilyen hoszzú volt ez a nap, h mindenre lett volna időm. A Gyerekszekciót kifejezetten sajnálom, h kihagytam. Majd jövőre!
A Hobbit-fogadóban viszont élmény volt dolgozni!!!!
És jövőre is szeretnék ork lenni!!!
Sok pusszt küld mindenkinek egy tüncruhás ork, aki valójában hobbit
Feel the sunshine
- Stara
- Nem elérhető
És külön köszönetem a Játszóház csapatának: Fincnek, Niphnek, Virágnak (azért még külön is, hogy akkor is jöttél Orsival,amikor be sem voltatok osztva), Elenielnek, Ryananak a tünde hajfonatokért, Nudlinak a szép arcfestésekért, Rabynnak, Mírrandnak a lufifigurákért, Timnek mindenért, és hogy ott voltatok, kitartottatok, és végig mosolyogtatok!!!! Megcsináltuk, hurrá!!! :bounce:
- Nóli i linantea
- Nem elérhető
Ahhoz nem voltak meg a megfelelő eszközeink, és gondolom ahhoz kell calami egézségügyi ellenőrzés vagy miatosz is esetlegesen...Mornambar írta: A büfénél a fogadó-jellegű kajákat hiányoltam kissé: sült kolbász meg társai
If I promise not to kill you, can I have a hug?
- Sirgon Esgalnor
- Nem elérhető
Mennyi kellet volna 15 +2 helyett? Hogy máskor már annyi legyen...Alcarcalimo írta: Nos, részemről is szuperlatívuszok. Remek volt a szervezés, jó volt a helyszín is, az meg külön öröm, hogy a nyelvi szekcióban valóban nagyon sokan vettek részt - álmomban nem gondoltam volna ekkora részvételre!!! Nem is volt elég a fénymásolt anyag, !
- Mornambar
- Nem elérhető
Mindenesetre finom dolgok voltak ott (EGY bizonyos italt (>darált-disznósajt-lé...) leszámítva...), a tavalyihoz képest meg...
mornambar-totto.deviantart.com
-tessék voksolni
E-MAIL CÍMEM: rokkertotto@gmail.com
- Elryn
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
"Hajamba hét csillagot és szalmát tűztem én"
- Celebrom
- Nem elérhető
Nem volt ez szivatás, bár volóban jobb volt ez így!!!Idhren írta:
Alyr Arkhon írta: Külön:
- A "How to be a member of the MTT(HTS)" tánc készítőinek, szerintem mostantól ez mehet ki a főoldalra hivatalos reklámfilmnek.
Gondoltuk, hogy a cím lehetne: Így lett Celebrom MTT-s, de szegényt már nem akartuk tovább szivatni
"Férfi-e az ki nem teszi jobbá a világot?!"
- Ben
- Nem elérhető
Hátizé, én ottragadtam fél 12-ig, mivel még nem jöttek értem. Jó volt utolsónak maradni, nem is volt hideg. Egyébként öröm volt segíteni elpakolni.Finduilas írta: Részemről akkor fogom ezt érezni, ha a rendezvényt éjszaka utolsónak elhagyók nem azok lesznek, akik az első LEP óta mindig
basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.
- Alcarcalimo
- Nem elérhető
Az előadásokból megint nem láttam semmit, tekintve, hogy jómagam is sokat adtam elő, illetve fordítottam (pl. Ulmonak a May it be c. számot), a fordításokban köszönöm Angwen, Felagund és _Neo segítségét. A többi időben örültem, hogy legalább pár szót válthattam néhány nagyon rég nem látott emberrel.
Az esti előadások, amiket láttam, nagyon tetszettek, és a trailer, hát ja, nagyon beteg, asszem az első másodperctől az utolsóig végigröhögtem:)
Köszönöm a szervezőknek, résztvevőknek; igazán örülök, hogy ilyen jól sikerült!
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Oisin írta:
Gandalf írta:
Hanna, Ankalimon, Oisin, Angwen, Iván, Icke, csináljatok!Ankalimon írta: az ELTE tudományfilozófiai tanszékének egyik tanára felajánlotta, hogy ezzel a tematikával szeptembertől indítsunk egy kurzust... Komolyan!!!
Én benne vagyok, csak az időpontegyeztetés lesz nehéz, mert napközben többnyire dolgozni szoktam.
Üdv, Oisin
Este 6kor is? Én már nem egy órára jártam ilyenkor.
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Oisin
- Nem elérhető
Gandalf írta:
Hanna, Ankalimon, Oisin, Angwen, Iván, Icke, csináljatok!Ankalimon írta: az ELTE tudományfilozófiai tanszékének egyik tanára felajánlotta, hogy ezzel a tematikával szeptembertől indítsunk egy kurzust... Komolyan!!!
Én benne vagyok, csak az időpontegyeztetés lesz nehéz, mert napközben többnyire dolgozni szoktam.
Üdv, Oisin
If I saw my son Osgar and God hand to hand on the Hill of the Fiana, my son put down, I'd say that God is a strong Man!
- Tünde
- Nem elérhető
Gandalf írta: Öööö. bocsi, igazad van, összekevertem. Átjavítom.
Január 15. lesz elnökségi, január 20. HNE. Bocsánat.
akkor is megyek jövő héten nincs meló
"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"
- Gandalf
- Nem elérhető
Január 15. lesz elnökségi, január 20. HNE. Bocsánat.
- Tünde
- Nem elérhető
Gandalf írta: A Különkiadás LEP-es blokkjáról az Ajánló-topicban írtam részletesebben.
Tünde: előbb lesz elnökségi, ha arra tudsz jönni. Január 20.
(De az is lehetséges, hogy maga a HírTV is odaadja nekünk majd az anyagot DVD-n, nem tudom.)
szombaton? megyek... nem akkor van HNE is?
- Gandalf
- Nem elérhető
Tünde: előbb lesz elnökségi, ha arra tudsz jönni. Január 15.
(De az is lehetséges, hogy maga a HírTV is odaadja nekünk majd az anyagot DVD-n, nem tudom.)
Dátum utólag átjavítva!
- Tünde
- Nem elérhető
felvettem a hírtv-s adást
szörnyű (nem Ankalimon, az újságíró - de ez szubjektív)
de ha kapok privit, hogy hova küldjem, vagy mikor tudom átadni, akkor megteszem (HNE?)
- Finduilas
- Nem elérhető
- Köszönetek: 4
Jó volt végre nem az egészért felelősséget érezni, hanem csak egy kis részért. Sőt ott is csak azért, hogy a helyemen legyek, és minden rendben menjen. Azért néhányszor nem bírtam megállni, hogy körbe ne fussak megnézni, mindenki a helyén van-e Az eddigi LEPeken hozzászoktam ehhez a szerephez.
Nagyon jó volt Starával együttdolgozni. Egyedül elvitte volna az egész gyerekrészleget!
Az esti szinpadi produkció előtt pedig le a kalappal. Nagyon aggódtam, milyen lesz, de tényleg az eddigi legjobbnak tűnik. (Azért megint itt van, hogy hát ha még időben készültünk is volna rá...)
Kimondottan sajnálom, hogy a következőre megint egy évet kell várni.
És most látom először, hogy tényleg kezd felnőni egy utánpótlás gárda. Már csak a végleges stafétabot átadás van hátra. Részemről akkor fogom ezt érezni, ha a rendezvényt éjszaka utolsónak elhagyók nem azok lesznek, akik az első LEP óta mindig
Köszönöm azoknak, akik hittek a LEPben!
"I can love
But I need his heart.
I am strong even on my own
But from him I never want to part."
- Adaneth
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
Megy a gyűrű vándorútra
Egyik kézből a másikba
Aki tudja, meg ne mondja
Merre van a gyűrű útja
- Julcsi_
- Nem elérhető
Köszönömköszönöm Nektek, rohanok tanulni...
Julcsi (aki immár hivatalos nicken is Julcsi lett??)
argh
- Nóli i linantea
- Nem elérhető
If I promise not to kill you, can I have a hug?
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.