Tolkien Születésnap 2007 szervezése
- Rabyn
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Arra kérnélek titeket, hogy a lepes képek linkjeit, vahy magukat a képeket zip formában küldjétek el nekem a rabyn@tolkien.hu címre és akkor hamarosan bekerülnek a galériába!
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Gandalf
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Thereon
- Nem elérhető
Thereon, a vándorló varázsló
- Tünde
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"
- Rózsa
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
- Köszönetek: 0
Nálam, és összesítem a strigulákat.Rabyn írta: tudja vki, hogy hol vannak a lepen a lapok mikre írtátok, h ki honnan értesült a lepről?
Rózsa
Nekünk arról kell döntenünk, hogy mire használjuk az időt, ami megadatott"
- Nóli i linantea
- Nem elérhető
dejóóóóóóóóóóóókAranill írta: Végre feltettem a LEP-es képeimet :
aranill.xfree.hu/50473
Másnak is vannak még képei, én tudoom... Ide velük!
If I promise not to kill you, can I have a hug?
- Celebrom
- Nem elérhető
Aranil ezek naon jól sikerült képek!
"Férfi-e az ki nem teszi jobbá a világot?!"
- Aranill
- Nem elérhető
Mensch werden ist eine Kunst.
06 20 99 29 525
- Kincső
- Nem elérhető
Ben írta:
Ha jól tudom, jegyek alapján 550, de ennél valószínűleg több, a családosok miatt.Panni írta: A látogatók számáról lehet tudni valamit? :kiváncsi:
Én úgy tudom, h. ebben már becslés alapján benne vannak a családosok...
Pontos statisztika még nem készült sem a jegyekről, sem a strigulázásról, mert a pénzügyi vezetőnek van egy munkahelye is. [size=9:2v3pioax](plusz én meg beteg vagyok)[/size]
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Celebrom
- Nem elérhető
- Rabyn
- Nem elérhető
- Ben
- Nem elérhető
Ha jól tudom, jegyek alapján 550, de ennél valószínűleg több, a családosok miatt.Panni írta: A látogatók számáról lehet tudni valamit? :kiváncsi:
basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.
- Namarie
- Nem elérhető
Gandalf: te meg jól tetted.
Nekem mindenesetre alaposan megfájdult utána a fejem.
Olyan színvonalon, hogy amikor visszamenetm infópultozni, és Maglor épp azt mondta, hogy meg lehet próbálni leszedni a hózentrógerét, én azt gondoltam, hogy meg szeretne tőle szabadulni, és már nyúltam is. Még jó, hogy idejében közbeszólt, hogy akkor leesik a nadrágja...
"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
- Panni
- Nem elérhető
"Amikor táncolsz, nem az a célod, hogy egy bizonyos pontra megérkezz a táncparketten, hanem hogy minden lépést élvezz, míg odaérsz." (Wayne Dyer)
- Léli
- Nem elérhető
Végre én is nethez jutottam. Sajnálom, hogy csak most, de hát a költözés szoros határideje nem engedte, hogy írjak ide. Jó tudni, hogy megint nem 4, hanem "csak" 3 lakásban vannak cuccaim
Én is nagyon örültem a LEP-nek, mert kényszeres MTT-hiányom volt már. Köszönöm Anczynak, hogy vihettem az Irosalmi pályázatot, mert nagyon jó érzés volt Ehhez kapcsolódóan köszönöm a zsűri munkáját. Tudják magukról, kik azok
Magáról a rendezvényről pedig....
Előző nap este még én is aggódtam egy csöppet. Bár Galdalf hozzáálása, miszerint "A tudományos részleggel minden rendben van" sokat segített Leginkább csak attól féltem, hogy nem lesz látogatónk.
Persze leginkább és elsősorban SÚ-nak köszönöm az egész napos munkáját, hogy reggeltől estig végigcsináltuk az árusításos részt. Nagyon jó volt együtt dolgozni, és egy kellemes emléket is felhozott bennem, még az első LEP-ről. Köszönöm
Alcarnak, Sirgonnak és Silnek is köszönöm a munkáját. Ők voltak azok, akiket nem zavartunk onnan el Mindenki mást, aki oda volt beosztva és meg is jelent, rövidúton elküldtünk jegyet árulni, vagy infopultozni Sorry ^^
Hihetetlenül élveztem mindent, bár a nap végére olyan hulla voltam, hogy az előadásokra sem volt erőm beülni. A teremig nem bírtam volna elvánszorogni... Ja, és "Anczy meggyőző ereje" új értelmet nyert számomra
Finduilas írta: Kimondottan sajnálom, hogy a következőre megint egy évet kell várni.
Őszintén szólva én annyira nem. Az így teljesen jó, hogy évente 1 van. Amikor hazaértem (köszi SÚ az autótaxit ), anyu kérdezte, h éhes vagyok-e. Mondom, nem, nem kérek semmit, és bezuhantam az ágyba (szó szerint). Bár el nem aludtam, ők elkezdtek enni. Kb. 10 perc múlva megszólaltam, hogy "Éhes vagyok" persze addigra mindent megettek, nekem meg csak némi keksz maradt.
Azóta meg rájöttem, hogy egy költözés felér egy LEP-el, legalábbis fáradtság-szinten bizonyára. Másban nem. Hiszen az MTT-t semmi és senki nem tudja pótolni Én már várom a nyarat meg a tábort
"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."
- Celebrom
- Nem elérhető
Örüljünk , h jól végződött.
- Ranamarth (Endóriel)
- Nem elérhető
Ulmo írta: Oisin: megkaptam, este fent lesz a cucc.
Rabyn írta: Lepes videot szeretnék:)
Már van egy kb egyórás cucc az esti előadásokból + a Beren és Lúthien bábszínház. Ha valakinek megvan a teljes Fornost, a díjátadó és a tündetánc, juttassa el nekem.
Nekem elvileg meg van az egész műsor és az összes báb-előadás,a hétvégén teszem fel cd-re és jövő héten postázom Ankalimonnak...ezután őt keressétek majd.
"Ember,ki szívén gyalogol
S kíméli kérges lábait,
Jajgat,ha majd tüskébe hág
S elveszti csendes álmait."
- Thereon
- Nem elérhető
Thereon, a vándorló varázsló
- Ben
- Nem elérhető
Talán majd legközelebb...Gandalf írta: Sajnálom szegényt így utólag, ez nem volt az ő napja.
- Gandalf
- Nem elérhető
Igyekeztem nagyon udvarias és kedves lenni és elmagyarázni neki, miért nem, de eléggé berágott rám. Aztán valamivel később még próbálkozott nálam, hozott magával két (?) ijesztő külsejű, izmos férfit is, de ez sem volt rám akkora hatással, hogy beengedjem őket.
Sajnálom szegényt így utólag, ez nem volt az ő napja.
- Nóli i linantea
- Nem elérhető
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Remzymama/Tünde írta: pénz nem sok, hanem hitelkártya állítólag
Meg igazolványok meg minden.
Én se nagyon tudtam kiszedni belőle konkrétumot, mert totálisan sokkos állapotban volt. (nem tudom, miért, ahogy láttam nem kereste sok helyen, mindig ugyanott nézte meg és már teljesen ki volt borulva.)
Igen, lenthagyta a fogadóban... és ickének igaza van.
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Tünde
- Nem elérhető
- Rabyn
- Nem elérhető
- Tünde
- Nem elérhető
- icke
- Nem elérhető
Én a fogadóból láttam felfelé jönni, jóval kivasaltabb arccal, mint korábban, és akkor mondta, hogy megtalálta - ha jól értettem, miközben gyakorlatilag elrohantunk egymás mellett, teljesen máshol hagyta, mint ahol emlékezett rá, de lehet, hogy csak túl süket vagyok.
A lényeg, hogy előkerült, és, ha igaz, kétszeresen is ő volt a hülye a történetben
icke
ignis sum quae contra frigus ardet
- Ben
- Nem elérhető
- Nóli i linantea
- Nem elérhető
- Ben
- Nem elérhető
Ugyan miért nem? Ruhatárat támogatom, és ahogy mondtátok, ki kell írni, hogy ne hagyjanak értéket, ha mégis, és neadj'Isten eltűnik vmi, nem a mi felelősségünk. Így szegény infopultosok szívták meg, hha vki megkérdezte belépés után, van-e ruhatár, akkor átirányítottuk oda, tessék náluk kérdezősködni...Remzymama/Tünde írta:
Leguanember írta: Neeem, ráküldjük Ankalimont, _Neót, Jacopót, Shamant etc, etc. Ki-ki bánjon el vele saját művészeti stílusában.
ilyen büntetést nem kívánhatsz senkinek
- Angwen
- Nem elérhető
Ulmo írta: Oisin: megkaptam, este fent lesz a cucc.
Rabyn írta: Lepes videot szeretnék:)
Már van egy kb egyórás cuHocc az esti előadásokból + a Beren és Lúthien bábszínház. Ha valakinek megvan a teljes Fornost, a díjátadó és a tündetánc, juttassa el nekem.
Mit kell tennem, hogy eljusson hozzám?
"Bízz Istenben, és tartsd szárazon a puskaport!" (Oliver Cromwell)
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.