MTT Farsangi Bál 2007

Több
17 éve 10 hónapja #317566 Írta: Inczy
Inczy válaszolt a következő témában: MTT Farsangi Bál 2007
Köszi, Nóli!!! 8)

Cha-cha-cha és jive ügyben még értekezem Balázzsal.

Igen, Gillz viszi majd a dark és a 80-as évek szekciót. Így ezekkel kapcs őt tessék zaklatni. 8)

Feel the sunshine 8)
Téma zárolva.
Több
17 éve 10 hónapja #317556 Írta: Nóli i linantea
Nóli i linantea válaszolt a következő témában: MTT Farsangi Bál 2007
Küldtem egy adagnyi keringőt Incynek.
Csak keringő kell, vagy jöhet más zene is? Ilyanak h cha-cha-cha vagy Jive, satöbbi?

If I promise not to kill you, can I have a hug?
Téma zárolva.
Több
17 éve 10 hónapja #317554 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: MTT Farsangi Bál 2007
Jelentem, sikerült rábeszélnem a nagymamámat, hogy csináljon nekünk farsangra pozsonyi kiflit. Az túléli az utazást. :wink:

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
Téma zárolva.
Több
17 éve 10 hónapja #317553 Írta: gillz
gillz válaszolt a következő témában: MTT Farsangi Bál 2007
uff!

sztem nekem is küldhettek kéréseket, ami a dark szekciót, meg talán a 80as éveket illeti :P . Sőt. Kifejezetten értékelném, ha fel mérhetném az igényeket ;) mélben/priviben/személyesen.

need more brainz. yourz. now.
Téma zárolva.
Több
17 éve 10 hónapja #317546 Írta: Inczy
Bármilyen kérdésetek, problémátok, óhajotok van zene ügyben nekem írjatok mailt ( napocka@gmail.com ). 8)

Ami a komolyzenét illeti... gondolkozom pár megoldáson, ami a báli részleget feldobja. Mert 3 órán keresztül csak keringő zene... Szal bármilyen javaslatot szívesen fogadok. 8)
Ne aggódjatok, ezzel nem azt akartam mondani, h megnyírbálom a báli részt. Az szent, és sérthetetlen. :D

Továbbra is várom a javaslatokat az MTT-örökzöldek szekcióba. Minden zene, ami MTT!!! Kaptam már olyan javaslatokat, mint pl Loituma, IHM - Numerakirály, Kawaii... és hasonló finomságok. 8)
Szintén a napocka@gmail.com -ra.

Valamint... szeretnék egy Kívánságműsor blokkot is. Ez azt jelenti, h itt kérhettek bármilyen olyan számot, ami nem fér bele a suttyódiszkóba, az örökzöldekbe, vagy a dark szekcióba.
A kért dalokhoz személyes üzeneteket is lehet írni, amit a dídzsével bemondatunk. :wink:
...szív küldi szívnek...

Jah, bármelyik szekcióban lehetőség van üzenet küldésére a számok előtt. Éljetek a lehetőséggel. :D

Feel the sunshine 8)
Téma zárolva.
Több
17 éve 10 hónapja #317538 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: MTT Farsangi Bál 2007

Phaedra/Namarie írta: Ciki, d emeg kel kérdeznem: a zenét milyen címen lehet javasolni? Komolyzene-feleős nincs? Ha nincs, esetleg nem lehetne egy valakit erre megkérni?

Alapvetően Inczynek kell minden zenét küldeni (komolyzenét is), ill. ugye a "suttyódiszkót" átvállalta efkú. :wink:

"...asztaltalan szó-malaszttal..."
Téma zárolva.
Több
17 éve 10 hónapja #317536 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: MTT Farsangi Bál 2007

mogy írta: Namarie: kérj meg valakit nagyonnagyon szépen, hogy hozza el a jegyed...és ott kifizeted neki...ennyi... hisz bárki elhozhatja a jegyeket...

Szégyenlősségem legyűrve megtetttem. Örülök, hogy barátot is lehet hozni. Álarc készül.

Ciki, d emeg kel kérdeznem: a zenét milyen címen lehet javasolni? Komolyzene-feleős nincs? Ha nincs, esetleg nem lehetne egy valakit erre megkérni?

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
Téma zárolva.
Több
17 éve 10 hónapja #317516 Írta: Kincső
Gandalf: köszi! :)

JEGYÁTVÉTELI ALKALMAK

Február 23. pénteken Synithoson kb. 16:15-18:00 között, GOMUNCSon 19:00-tól
Február 24-én szombaton Farsang meghallgatáson 10:00-tól (max. 12-13-ig)

Írjátok meg légyszi a farsangjegyek_2007'kukac'yahoo.com-ra, mikor vennétek át!

Helyszínek:
Synithos: ELTE BTK nyelvészeti tanszék épülete, Ajtósi Dürer sor 19-21., első emeleti 134-es(?) terem (közvetlenül a nagyelőadó mellett)
GOMUNCS: 1203 Bp. Török Flóris u. 19., Vass-Kiss rezidencia, továbbiakért ld. a GOMUNCS topicját
Farsang meghallgatás: Ádáméknál, 1022 Bp. Bimbó út 124/3. további infó itt az oldal első harmada táján :)

Természetesen lesz még majd máskor is, később is. ;)
És továbbra is: ha tudjátok, h. jöttök, légyszi küldjétek mielőbb a jegyfoglalást! :o :)

Téma zárolva.
Több
17 éve 10 hónapja #317501 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: MTT Farsangi Bál 2007
fantasya.hu/index.php?modul=cikk ... 1&kezdes=0
volgyzugoly.uw.hu/hirek/hirek.ph ... zes&id=217

Az RPG.HU-ra még várni kell.

Még az RPGportallal és az SFportallal is meg fogok próbálkozni...
Téma zárolva.
Több
17 éve 10 hónapja #317499 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: MTT Farsangi Bál 2007
Na, most már én is elkezdek zsongani, mivel nagy meglepetésemre kaptam magamra egész tűrhető ruhát, úgyhogy a legnagyobb akadály elhárult. :D (Ezért érdemes volt kihagyni a HNE-t.)

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
Téma zárolva.
Több
17 éve 10 hónapja #317465 Írta: Inczy
Kedves Bálozók! 8)

Remélem mindenki szorgosan készítgeti a maszkját a nagy eseményre!!! Azt, hogy be vagytok már most zsongva, természetesnek veszem. :wink: :D Persze csak magamból kiindulva... :wink:
S hozzátok magatokkal barátaitokat, mindenkit tárt karokkal fogadunk majd! Egy jó alkalom, h kicsit közelebb kerüljenek az MTT-hez. 8)

*hangulatkeltés vége* :D

Feel the sunshine 8)
Téma zárolva.
Több
Több
17 éve 10 hónapja #317390 Írta: mogy
mogy válaszolt a következő témában: MTT Farsangi Bál 2007
Namarie: kérj meg valakit nagyonnagyon szépen, hogy hozza el a jegyed...és ott kifizeted neki...ennyi... hisz bárki elhozhatja a jegyeket...

"Nyitott szemmel álmodom, de nem vagyok magam!"
Téma zárolva.
Több
17 éve 10 hónapja #317375 Írta: Kincső

Phaedra/Namarie írta: Érthetőbben: ha nem tudom átvenni, és mást se akarok azzal terhelni, hogy kifizetvén a jegyemet, farsangig nem tudom odaadni neki a pénzt, mivel elébb nem találkozunk, nos, ez esetben lehetne-e, abból a célból, hogy BIZTOSAN legyen jegyem, elő lehet-e jegyzetetni, és a helyszínen átvenni?

Ezt még ne vegyétek jegyrendelésnek!

Lehet, de 950 Ft-os áron.

Téma zárolva.
Több
17 éve 10 hónapja #317368 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: MTT Farsangi Bál 2007
Érthetőbben: ha nem tudom átvenni, és mást se akarok azzal terhelni, hogy kifizetvén a jegyemet, farsangig nem tudom odaadni neki a pénzt, mivel elébb nem találkozunk, nos, ez esetben lehetne-e, abból a célból, hogy BIZTOSAN legyen jegyem, elő lehet-e jegyzetetni, és a helyszínen átvenni?

Ezt még ne vegyétek jegyrendelésnek!

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
Téma zárolva.
Több
17 éve 10 hónapja #317326 Írta: Kincső

Alison West írta: Jelentem, én nem kaptam mailt, csak Iru írt, de már visszaírtam, akkor ugye utána kapok? :P

Kincső (Thilanna) írta: *Szolgálati közlemény*

Mindenkinek, aki eddig rendelt jegyet, küldtem ma visszajelzést - köszönjük a gyorsaságotokat. Aki nem kapta meg a választ, sikítson priviben. :wink:

Továbbá kérjük, hogy aki teheti, mielőbb küldje el a jegyigényét, hogy tudjuk, hány résztvevőre számítsunk. Előre is köszönjük a közreműködést! :wink:

*szolgálati közlemény vége*

Azt én írtam :D Csak Iru gyártotta a postafiókot, és ezexerint az ő nevét írja ki. Megkaptam a válaszodat is, köszi.

Téma zárolva.
Több
17 éve 10 hónapja #317319 Írta: Kincső
FIGYELEM!!!

Jegyátvételi alkalom február 16-án pénteken a LEP afterpartyn, kb. este 7-8-tól! Aki ekkor szeretné átvenni, MINDENKÉPP JELEZZE EZT AZ IDŐPONTOT a farsangjegyek_2007'kukac'yahoo.com címen, mert még csak korlátozott számban tudunk jegyeket nyomatatni aznapra!!!

Téma zárolva.
Több
17 éve 10 hónapja #317315 Írta: Alison West
Alison West válaszolt a következő témában: MTT Farsangi Bál 2007
Jelentem, én nem kaptam mailt, csak Iru írt, de már visszaírtam, akkor ugye utána kapok? :P

Kincső (Thilanna) írta: *Szolgálati közlemény*

Mindenkinek, aki eddig rendelt jegyet, küldtem ma visszajelzést - köszönjük a gyorsaságotokat. Aki nem kapta meg a választ, sikítson priviben. :wink:

Továbbá kérjük, hogy aki teheti, mielőbb küldje el a jegyigényét, hogy tudjuk, hány résztvevőre számítsunk. Előre is köszönjük a közreműködést! :wink:

Nem a ruha teszi az embert; az ember teszi azt, amire a ruha kötelezi.
Téma zárolva.
Több
17 éve 10 hónapja #317280 Írta: Kincső
*Szolgálati közlemény*

Téma zárolva.
Több
17 éve 10 hónapja #317246 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: MTT Farsangi Bál 2007
Szeretném megdicsérni a farsang szervezőit a mellékletekért. Köszönöm az infokat!

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci
Téma zárolva.
Több
17 éve 10 hónapja #317198 Írta: Kincső

Celebrom írta: A mostani HNE-n kívül mikor lesz még alkalmam átvenni a jegyet?Bots, ha csak figyelmetlen voltam.

Lesz még több, hétköznapi is, meg minden, de még nem tudom pontosan megmondani, mikor... T.i. szeretném olyan eseményekhez kapcsolni, amikor úgyis bent vagyok a városban/más emtétés cucc van...
Aki elküldi a jegyfoglalását, az még mailt is fog kapni a jegyátvételi lehetőségekről, de itt és a főoldalon is kint lesz. :wink:

Téma zárolva.
Több
17 éve 10 hónapja #317197 Írta: Celebrom
Celebrom válaszolt a következő témában: MTT Farsangi Bál 2007
A mostani HNE-n kívül mikor lesz még alkalmam átvenni a jegyet?Bots, ha csak figyelmetlen voltam.

"Férfi-e az ki nem teszi jobbá a világot?!"
Téma zárolva.
Több
17 éve 10 hónapja #317164 Írta: Kincső
Bármily meglepő, de a főoldalra kitett cikkben tényleg megtaláljátok a kérdéseitekre a választ :wink:
Úgyhogy légyszi előbb olvassatok, és ha tényleg nincs ott, akkor kérdezzetek. :D Köszi. :)

Snuff: a feb.17-i jegyátvétel helyszíne (cím) is benne van (Ferenc körút 24. 32-es kapucsengő)
Alison: pártoló tagnak az számít, aki kitölti a pártoló tag belépési nyilatkozatot, és befizeti az évi 1000 Ft-ot. :wink: (ott is van, h. "2007-re befizetve")

Téma zárolva.
Több
17 éve 10 hónapja #317126 Írta: Toma gazda
Toma gazda válaszolt a következő témában: MTT Farsangi Bál 2007
Most már minden tiszta! kosz? :D

Köszi a felvilágosítást! :)

:?: :geek:
Milyen foglalkozást vezessek?
:geek: :?:
Téma zárolva.
Több
17 éve 10 hónapja #317040 Írta: Inczy

Toma gazda írta: MOst akkor ez bál lesz vagy dizsi vagy mi? :roll:

Snuffles írta:

gillz írta: hát nem is a 90es blokkba gondoltam ;) hanem ugyanolyan időtartamra 80as blokkot is lehetne összerakni. vagy, és ez viccesebb lenne, 80vs 90 blokkot :D

Kedvesem kérdezi, hogy indusztriál-részleg lesz-e, vagy készüljön fel az efkú féle technoőrületre. :) Szerintem inkább legyen :D

MINDKETTŐ.
Két helyszínen. Párhuzamosan. Buli ÉS bál. Nem zavarja majd egyik se a másikat. Lehet mozogni majd a kettő között.

Feel the sunshine 8)
Téma zárolva.
Több
17 éve 10 hónapja #317036 Írta: gillz
gillz válaszolt a következő témában: MTT Farsangi Bál 2007

Snuffles írta:

gillz írta: hát nem is a 90es blokkba gondoltam ;) hanem ugyanolyan időtartamra 80as blokkot is lehetne összerakni. vagy, és ez viccesebb lenne, 80vs 90 blokkot :D

Kedvesem kérdezi, hogy indusztriál-részleg lesz-e, vagy készüljön fel az efkú féle technoőrületre. :) Szerintem inkább legyen :D

ööö :D én is adnék voksot az ipari blokkra (is), mondjuk hajnali félnégytől, amikor már a báli részleg is ellazult a másik teremben.

Toma: ahogy elnézem a koncepciót, a keringős báli zenék a nagyteremben, az összes többi szenny pedig külön teremben lesznek ;)

need more brainz. yourz. now.
Téma zárolva.
Több
17 éve 10 hónapja #317035 Írta: Kincső
Toma (és mindenki):

Kincső (Thilanna) írta: ...kifejezetten BÁLI JELLEG, de bulizene is.

Inczy írta: Külön rész lesz a bulinak. És ahogy Kincső is említette, később nyit meg, mint a BÁL. Tehát mindenki annyit bulizik és bálozik, amennyit csak akar, a kettő nem zavarja egymást. 8)

Alapból több szekciót terveztünk. Eredetileg ilyesmiket, mint pl: darkside, 60-70-es évek, poposabb stb stb. és még egy kivánságműsor részt is.
(...)
Természetesen nem csak suttyódiszkó lesz. Ez valszeg egy hosszabb blokkot fog kitenni. Lesznek mellette még más blokkok is.

Téma zárolva.
Több
17 éve 10 hónapja #317026 Írta: Toma gazda
Toma gazda válaszolt a következő témában: MTT Farsangi Bál 2007
MOst akkor ez bál lesz vagy dizsi vagy mi? :roll:

Snuffles írta:

:?: :geek:
:geek: :?:
Téma zárolva.
Több
17 éve 10 hónapja #317016 Írta: Snufi
Snufi válaszolt a következő témában: MTT Farsangi Bál 2007

"Well, I'm back."
Téma zárolva.
Több
17 éve 10 hónapja #317001 Írta: Kincső

Phaedra/Namarie írta:

Kincső (Thilanna) írta:

Remzymama/Tünde írta: 2 darab kérdésem lenne

Mi van azzal, aki nem báli ruhában megy, csak mondjuk elegánsan?
Csak a helyszínen lehet e jegyet venni, vagy a befogadóképesség véges?

Köszönöm

Az elegáns ruhában lesz. :mrgreen:
Javasolt az elővétel, de azért van helyszíni jegyár, h. lehessen a helyszínen is venni az utolsó pillanatban észbekapóknak :P :wink:

Esetleg azt nem lehet megoldani, hogy aki csak a helyszínen tudja átvenni a jegyét, az előre szól, és felírjátok?

Kérj meg valakit, hogy vegye át helyetted. A kedvezmény csak akkor jár.

Ilúvatar Gyermeke: köszi! nem mondta senki, h. tudok gépelni :mrgreen: :roll:

Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.509 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére