Magyar Tolkien Társaság Nyári Tábor 2007
- Snufi
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
- meow
Hát sajnos nincs kisebb (meg ez amúgyis olyan kis csinos ), de amúgy sem vagyok vérengző alkat, szóval legfeljebb zsemléket fogok vele döfködni. Köszi a válaszokat.Nóli i linantea írta: Öööö akkor rosszul tudtam.De ha el akarják kobozni, klevadászhatod a szervezőket is
"Well, I'm back."
- Nóli i linantea
- Nem elérhető
If I promise not to kill you, can I have a hug?
- mogy
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
ám ha tényleg csak a májkrémnek és a zsömléknek tartogatod, én szvsz nem látok okot rá, h elkobozzák...
"Nyitott szemmel álmodom, de nem vagyok magam!"
- Felagund
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Snuffles írta: Egy kb. 9 cm-es pengéjű vadászkés mennyire minősül fegyvernek? Májkrém és zsemle levadászására gondoltam.
Az már eléggé.
Hivatalosan asszem 8 cm a bűvös határ
Our knees do not bend easily
- Snufi
- Nem elérhető
- meow
Én pedig zavarban vagyok, mert én pont 9 cm-es határról tudok.Nóli i linantea írta: :vizuálisalkat:
Ha jól tom, csak 10- vagy 12 cm felett minősül fegyvernek...
"Well, I'm back."
- Nóli i linantea
- Nem elérhető
:vizuálisalkat:Snuffles írta: Egy kb. 9 cm-es pengéjű vadászkés mennyire minősül fegyvernek? Májkrém és zsemle levadászására gondoltam.
Ha jól tom, csak 10- vagy 12 cm felett minősül fegyvernek...
If I promise not to kill you, can I have a hug?
- Snufi
- Nem elérhető
- meow
"Well, I'm back."
- Alyr Arkhon
- Témaindító
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Hajnal Anna / Panni
Talpassy Dorottya / Mírrand
Békési Marcell Kristóf/ Anglachel
Kiss Renáta / Milendoria
Kozák Anita Mariann / Eper
Szommer Enikő / Mirilnen
Küldjetek alternatív címet vagy valami, mert különben kimaradtok a második levél okozta élvezetekből. (Pannitól már kaptam)
Bárki rajtuk kívül nem kapta meg a második levelet, az szóljon gyorsan (lehetőleg priviben vagy mailben az mtttabor kukac tolkien.hu címen)
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Namarie
- Nem elérhető
Ha más megoldás nincs, az is megfelel, ha valakivel gyalog megyek be, de mint mondtam, egyedül nem akarok menni.
"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
- Inczy
- Nem elérhető
Igen, a csapattopicok megnyíltak, nézze mindenki!!! Aki meg nem látja, szóljon!
Feel the sunshine
- Idhren
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_MODERATOR
már tegnap egykor megvoltak
Szeretlek Titeket Béláim!!!
- mogy
- Nem elérhető
bocs, de ez most kellett:D
- Dreamer_KF
- Nem elérhető
gillz írta: Még van pár nap eldönteni, kik lennének igazából Csepűrágók, kik azok, akik úgy érzik, egy kis színt kell lopni a tündék és egyebek ünnepségeibe?
Jelentkezzenek rögvest nálam, titokban vagy nem, mert kellenek azok, akik az események mélyére látnak és meg is mutatják őket - mindenkinek.
Egy eddig titokban búvó rend toboroz tagokat, eddig méltatlanul elfeledett neve felbukkan újra, és...
A piactéren rohangáló kikiáltót eltalálja egy alma, majd mégegy, és nem kis zajjal megérkezik a trupp.
- Elég! - emelkedik ki a furcsa ruhákba öltözött alakok közül egy maszkos személy.
- Tagokat toborzunk, nem nézőket - szól oda halkan a kikiáltónak. - Még. Azokat várjuk, akik látnak és hallanak, nem a süke...
- Mondd hangosabban! - szól valaki a nézők közül.
- Hangosabban mondom! - válaszolja a maszkos reflexből, majd elvigyorodik. - Rendben, majd értesítjük.
(Szóval lehet jönni Színjátszó Rendbe, egy privi és más semmi.)
Nékem nagyon nehéz dolgom volt rendet választani.
Tudni illik..gyertek közelébb, kedves barátaim! Közelebb, csak közelebb!
Mint mondtam, nehéz volt rendet választanom. Apám mindenáron vadásznak akart adni..ezen szándékáról akkor tett le, mikor fenékbe lőttem eny íjjal és húshordás helyett megbarátkoztam azzal a bússzemű vadkannal, aki volt oly kedves megjelenni szerdai teaestemen. Nagyon jó vicceket ismert.
Anyám azt kívánta, hogy keszkenőt, ékszert, s hasonló finom holmit barkácsoljak a kézművesek közt. No, gondoltam, ez nékem való mulatság, de mikor beléptem az ékszerműhelybe, majd´ világnak futottam! Félmeztelen, izzadó, görcsölő fejű fajtársaim látványa fogadott! Ráadásul szemem vaksi, így nem láttam, hogy a két rubinszemet nem a foglalatba tűzöm, hanem a tünde mester orrára! Nem..nem szerettek engem ott.
Legyek bölcs! Mondjuk nem olyan bölcs dolog könyvtárban csücsülni meg fóliánsokat bújni régi regék után. Ki is mentem az erdőbe azonmód, úgy okoskodván, hogy ott is van fény, meg jó levegő, olvassunk hát ott! No, így esett, hogy Eru Első Kinyilatkoztatásait tartalmazó, első kiadású, deluxe aláírt fóliáns az eső áldozatává vált. Ellenben a fene se gondolta volna, hogy a víz megindítja a tintát, s az eső ellen fejem felé emelt tekercs takaros nyomot hagy a fejem búbján!
Akkor inkább mentem volna táncosnak! Legalább mosolyt csal a néző tünde sereg orcájára! Nos..ez esetben így is lett, tudniillik suta lábam van, s egy rossz mozdulatot követően elestem.
Azaz estem volna, mert idejében sikerült megkapaszkodni táncpartnernőm szoknyájába, s így derült ki, hogy táncpartnerem voltaképp álruhás férfi.
Mindezt, s sanyarú sorsomat meg is énekeltem volna, vagy legalábbis papírra öntöttem volna, de a maia, ki a poéták vezetője azt mondta, hogy a legutóbbi alkotásom elüldözte a közönséget.
Fene se tudta, hogy volt közönség! Az erdőben gyakoroltam a felolvasóestre!
Azt hiszem, az Entek örökre megutáltak, s keresik az asszonyaikat, akik véletlenül fültanúi voltak a versemnek.
Ezek után megpróbáltam elénekelni a verset, hátha így sikerem lesz, de.. valami Melkor nevű vala meghallotta és igencsak elkámpicsorodott, s azóta mindig furcsán tekint minden tündére..nem is értem. Legközelebb majd szavalok neki.
No, maradtam hát csepűrágó! Itt helyet s étket kaptam, sőt verseim tetszésnek örvendnek (hiszen mind azt hiszi, viccelek), ékszereim meséje könnyeket csal a kedves nézők szemébe (kivéve, ha nem oda próbálom feltűzni a brosst).
Így, bátran jöjjön mindahány, ki MAGÁT adja, holmi csuporvagy papiros helyet, aki nevettet, de könnyeket ad, aki poéta, de dalol, aki tudja azt, amit rég tudunk mind:
"Színház az egész világ, s színész benne minden nő s férfi"!
"Where do I go
Follow the river
Where do I go
Follow the gulls"
Hair
- mogy
- Nem elérhető
Az taglistámban nincs ilyen név, ergo eddig nem tűnt fel ilyen ember sem a tagok, sem táborozók, sem semmiféle szervezők között (LEP, ilyesmi)Newra írta: Köszönöm a levelet. Az üzenet küldőjének (Alyr?) üzenem, hogy köszönöm jól írta a nevemet.
Amúgy meg szeretném megtalálni a félig névrokonomat Bihari Ildikó-t, aki már tavaly is volt táborban! Ha létezik ilyen személy, akkor keressen meg légyszí valamilyen módon (e-mail, privi, msn). Szeretném tudni, hogy tényleg létező ember vagy minden évben megviccel valahogy a rendszer.
- Newra
- Nem elérhető
Amúgy meg szeretném megtalálni a félig névrokonomat Bihari Ildikó-t, aki már tavaly is volt táborban! Ha létezik ilyen személy, akkor keressen meg légyszí valamilyen módon (e-mail, privi, msn). Szeretném tudni, hogy tényleg létező ember vagy minden évben megviccel valahogy a rendszer.
Van mi arany, bár nem fénylik...
- Tünde
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"
- Gandalf
- Nem elérhető
- Namarie
- Nem elérhető
- gillz
- Nem elérhető
Jelentkezzenek rögvest nálam, titokban vagy nem, mert kellenek azok, akik az események mélyére látnak és meg is mutatják őket - mindenkinek.
Egy eddig titokban búvó rend toboroz tagokat, eddig méltatlanul elfeledett neve felbukkan újra, és...
A piactéren rohangáló kikiáltót eltalálja egy alma, majd mégegy, és nem kis zajjal megérkezik a trupp.
- Elég! - emelkedik ki a furcsa ruhákba öltözött alakok közül egy maszkos személy.
- Tagokat toborzunk, nem nézőket - szól oda halkan a kikiáltónak. - Még. Azokat várjuk, akik látnak és hallanak, nem a süke...
- Mondd hangosabban! - szól valaki a nézők közül.
- Hangosabban mondom! - válaszolja a maszkos reflexből, majd elvigyorodik. - Rendben, majd értesítjük.
(Szóval lehet jönni Színjátszó Rendbe, egy privi és más semmi.)
need more brainz. yourz. now.
- Alyr Arkhon
- Témaindító
- Nem elérhető
Idhren írta: Fú, kaptam gmailre második levelet!!!
Igen, ez is megkezdődött.
Mivel mindnekinek személyesen kell kiküldeni, egyszerre nem ment, de aki a következő 3 napban nem kap második levelet, sürgősen szóljon.
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Idhren
- Nem elérhető
- Gandalf
- Nem elérhető
- Idhren
- Nem elérhető
Angwen írta: Öööö a csapatneveket a postai úton feladott levelekből tudjátok, amit én még nem kaptam meg, és én ezért nem tudom?
Egycsoportosok vagyunk ám
- Ulmo
- Nem elérhető
Angwen írta: Öööö a csapatneveket a postai úton feladott levelekből tudjátok, amit én még nem kaptam meg, és én ezért nem tudom?
Nézd meg a freemailes címedet (ha még él), hátha kaptál valami érdekeset.
- Angwen
- Nem elérhető
"Bízz Istenben, és tartsd szárazon a puskaport!" (Oliver Cromwell)
- Sil
- Nem elérhető
- Köszönetek: 4
Én egészen biztosan nolda leszek, maximum a csapatom nem. Állítólag a telerek közt élek, de végülis a különböző tünde népek közt simán előfordulhatott házasság.Snuffles írta: Biztosra veszem, hogy nolda leszel
A Szilmarilokban sem volt minden nolda lázadó. Én viszont az vagyok, még szerencse, hogy ez egy teler csapatban is megoldható.Gandalf írta: És nem kell minden noldának lázadónak lennie és vanyák és telerek is lehetnek majd lázadók, ebben rugalmasabb lesz a tábori keretjáték A Szilmarilokhoz képest.
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- gilloth
- Látogató
Ben írta: Nam:
Idhren írta: És Hétfőn már csapattopikok is lesznek, mert a régiek 10-éig élnek!
Gilloth: Hát, gondolom azt tudják, h kik lettek csapvezek végül és ha a csoportoknál megnézi az ember, kiadja a saját csapattársait, abból már ki lehet következtetni...
Hát lehet, h sokan tudják, én pölö nem, de glom, nemsoká megtudom úgyis.
- Ben
- Nem elérhető
Idhren írta: És Hétfőn már csapattopikok is lesznek, mert a régiek 10-éig élnek!
Gilloth: Hát, gondolom azt tudják, h kik lettek csapvezek végül és ha a csoportoknál megnézi az ember, kiadja a saját csapattársait, abból már ki lehet következtetni...
basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.
- gilloth
- Látogató
Vagy nem mindenkinek van meg, vagy ti csak ti ügyes noldák meg vanyák már rágyüttetek valahogy?
Mongyuka levélből biztos kiderül ű
[size=9:27xc21kz](A helyesírási hibák szándékosak)[/size]
*Namarie:
[size=9:27xc21kz](kiemelés báj mí) [/size]Idhren írta: Sztem a levélben lesz benne.
Ha ma ment ki, holnap, legkésőbb hétfőn megtudjuk
És Hétfőn már csapattopikok is lesznek, mert a régiek 10-éig élnek
- Namarie
- Nem elérhető
Ha jól értem, van egy csoprt, és a csoporton belüli egyének akár más -más család tagjai is lehetnek. ha ez így van, akkor volna egy nagy kérésem:
Kérés/kérdés: ha lehet, nolda legyek.... ugye tudjátok, miért??? (csizmáskandúrszemek.....) köszönöm!!!!
emberek, én úgy izgulok!! (de azért megpróbálok nem végrehajtani egy mínusz háromszáz EQ-s és IQ-s mélyrepülést, mint tavaly. )
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.