Magyar Tolkien Társaság Nyári Tábor 2007
- Rabyn
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Egyébként meg IGEN utolsó nap, az adat cd-t a nero kvb 5 perc alatt írja meg és itt adat cd-t kell írni... Anno _Neo is megoldotta Velem2ben!
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- mogy
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
Rabyn írta:
mogy írta:
vagy egy összesített képgalériát írni, képeket megszárve, válogatva (ahogy kriszana tette szorospatakon - ergo no homályos, no bemozdulós kép)Rabyn írta: Mint galéria felelős arra kérnék mindenkit, hogy aki tud az hozzon kamerát, fényképezőgépet. Minden este lesz lehetőség feltölteni a gépemre őket. (és ha van egy kis szerencsénk akkor a tábor végén elvileg tudok majd cd-t is írni mindenkinek a saját képeivel)
ha tehetem, viszek gépet
amennyiben szerzel nekem egy dvd írót, hogy tudjak dvd-t írni...amire minden kép ráfér akkor nagyon szívesen... (aki majd akar magának cdn képeket hozzon cdt is)
és utolsó nap fogsz nekiállni cd-ket írni?:DD hajrá
"Nyitott szemmel álmodom, de nem vagyok magam!"
- Snufi
- Nem elérhető
- meow
Fényképezőgépet én is viszek.
"Well, I'm back."
- Idhren
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_MODERATOR
De két laptop már túl sok, nem?
Szeretlek Titeket Béláim!!!
- Rabyn
- Nem elérhető
mogy írta:
vagy egy összesített képgalériát írni, képeket megszárve, válogatva (ahogy kriszana tette szorospatakon - ergo no homályos, no bemozdulós kép)Rabyn írta: Mint galéria felelős arra kérnék mindenkit, hogy aki tud az hozzon kamerát, fényképezőgépet. Minden este lesz lehetőség feltölteni a gépemre őket. (és ha van egy kis szerencsénk akkor a tábor végén elvileg tudok majd cd-t is írni mindenkinek a saját képeivel)
ha tehetem, viszek gépet
amennyiben szerzel nekem egy dvd írót, hogy tudjak dvd-t írni...amire minden kép ráfér akkor nagyon szívesen... (aki majd akar magának cdn képeket hozzon cdt is)
- Ben
- Nem elérhető
basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.
- Nóli i linantea
- Nem elérhető
És nagyon örülök lesz lehetőség majd a saját fotókat külön megkapni, bár mikor megkértem Kriszanát, kiírta nekem
If I promise not to kill you, can I have a hug?
- Ranamarth (Endóriel)
- Nem elérhető
Rabyn írta: Mint galéria felelős arra kérnék mindenkit, hogy aki tud az hozzon kamerát, fényképezőgépet. Minden este lesz lehetőség feltölteni a gépemre őket. (és ha van egy kis szerencsénk akkor a tábor végén elvileg tudok majd cd-t is írni mindenkinek a saját képeivel)
Én minednképpen viszek gépet....illetve gépeket És persze kamerát is,hiszen tavaly is jól bevállt a szervezői riport...lehet,h idénre is kitalálok valami hasonlót,persze kicsit jobb kivitelben,mint tavaly:)
"Ember,ki szívén gyalogol
S kíméli kérges lábait,
Jajgat,ha majd tüskébe hág
S elveszti csendes álmait."
- Rayan
- Nem elérhető
Aki tud kocsit csórni autókereskedésből a tábor idejére, vagy lenyúlni a faterét, plz. írjon egy mailt a rayanzbox@yahoo.com -ra, vagy továbbra is az mtttabor@tolkien.hu -ra!
Egyelőre kocsihiány lépett fel, helyszűke van, a benzinköltséget természetesen álljuk. Jogsi nem szükséges. Minden segítséget köszönünk!
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
- mogy
- Nem elérhető
ha tehetem, viszek gépet
"Nyitott szemmel álmodom, de nem vagyok magam!"
- Rayan
- Nem elérhető
Hamarosan megkapjátok őket levélben, a többi tudnivalóval együtt :bounce:
Mindenki figyelje a jelentkezési lapján megadott e-mail címét!
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
- Rabyn
- Nem elérhető
- Namarie
- Nem elérhető
"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
- Rayan
- Nem elérhető
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
- Dindae
- Nem elérhető
megoldható még?
"No one knows, what the future holds, if we just hold on, maybe life could be sweet"
- Tünde
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
Fimbrethil írta: most jutott el hozzám a levelem, (kivételesen nem a posta hibája csak ritkán járok haza) ésszoval én sátorba jelentkeztem, de a levél szerint meg házba, ugyhogy ha valahol valami gixer van léci javitsátok
köcci
F
ezer bocsánat, emilben új levelet elküldtem, nem tom mi volt a hiba
(valszeg, hogy a word mindent toszt aláhúz hibajelzés címén)
"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"
- Fimbrethil
- Nem elérhető
köcci
F
Aki Istenhez beszél, arról azt mondjuk, imádkozik,
akihez Isten beszél, arról azt mondjuk, megőrült.
- Tünde
- Nem elérhető
A nyári tábor számlája.
mindenkinek aki kéri
- csudi
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Gyermekem, Kisluthien elhagyta a kapott levelet, ugy megorult neki. Igy a csekket is. Legyszi irjatok ide a szamlaszamot, vagy az email cimemre: csudi@mimox.com . Nekem egyszerubb, ha itt a gepemrol elutalom az osszeget, mert akkor nem kell hozza felemelnem a becses popot, es sorbanallni a kevesbe becses intezmenyeknel. OTP-be amugy sem mennek, mert bojkottalom, viszont bankrol-bankra egyszerubb, es gyorsabb az utalas, mint barmilyen csekkezos jatek.
Koszi,
Csudiazork
- Snufi
- Nem elérhető
- meow
"Well, I'm back."
- Rayan
- Nem elérhető
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
- gilloth
- Látogató
- Snufi
- Nem elérhető
- meow
"Well, I'm back."
- Ranamarth (Endóriel)
- Nem elérhető
Köszi:)
"Ember,ki szívén gyalogol
S kíméli kérges lábait,
Jajgat,ha majd tüskébe hág
S elveszti csendes álmait."
- Tünde
- Nem elérhető
Jacopo Belbo írta:
Remzymama/Tünde írta: 2 újabb jelentkező
Jaco, ha már kitöltötted, küld el légyszíves
Szommer Enikő
Krizsán Anna Regina
elvileg elküldtem (tegnap), remélem, megérkezett
Futó Péter
Büki Gabriella
ezek a jelentkezések jöttek ma
köszönöm
levél elment előző 2 embernek, nektek holnap feladom
- Jacopo Belbo
- Nem elérhető
Remzymama/Tünde írta: 2 újabb jelentkező
Jaco, ha már kitöltötted, küld el légyszíves
Szommer Enikő
Krizsán Anna Regina
elvileg elküldtem (tegnap), remélem, megérkezett
"- Véges-végig csak a lebzselés vonzott az univerzum lehetőségei közül, igaz? - kérdezte Buzger John"
- Gandalf
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Ha elkülditek nekem, pontosan hol és mit írjak át mire, akkor megcsinálom!Alyr Arkhon írta: A Tábor szervzői úgy döntöttek, hogy a jelentkezési határidőt meghosszabbítjuk
Június 15-ig
A főoldalra is hamarosan kikerül, ha rájövök hogy kell oda kiírni valamit.
- Alyr Arkhon
- Témaindító
- Nem elérhető
Június 15-ig
A főoldalra is hamarosan kikerül, ha rájövök hogy kell oda kiírni valamit.
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Snufi
- Nem elérhető
- meow
Oda gondoltam én, az van a posta mellett itt nálunk, csak mindig postát mondok...Sil írta:
Ne postára, OTP-be.Snuffles írta: Megyek a postára befizetni az első részletet, remélem, hamar megérkezik. Sallala.
"Well, I'm back."
- Sil
- Nem elérhető
- Köszönetek: 4
Ne postára, OTP-be.Snuffles írta: Megyek a postára befizetni az első részletet, remélem, hamar megérkezik. Sallala.
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.