Magyar Tolkien Társaság Nyári Tábor 2007

Több
17 éve 6 hónapja #329043 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság Nyári Tábor 2007
nekem nem laptopom van:))

Egyébként meg IGEN utolsó nap, az adat cd-t a nero kvb 5 perc alatt írja meg és itt adat cd-t kell írni... Anno _Neo is megoldotta Velem2ben!

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #329007 Írta: mogy
mogy válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság Nyári Tábor 2007

Rabyn írta:

mogy írta:

Rabyn írta: Mint galéria felelős arra kérnék mindenkit, hogy aki tud az hozzon kamerát, fényképezőgépet. Minden este lesz lehetőség feltölteni a gépemre őket. (és ha van egy kis szerencsénk akkor a tábor végén elvileg tudok majd cd-t is írni mindenkinek a saját képeivel)

vagy egy összesített képgalériát írni, képeket megszárve, válogatva (ahogy kriszana tette szorospatakon - ergo no homályos, no bemozdulós kép)
ha tehetem, viszek gépet ;)

amennyiben szerzel nekem egy dvd írót, hogy tudjak dvd-t írni...amire minden kép ráfér akkor nagyon szívesen... (aki majd akar magának cdn képeket hozzon cdt is)

és utolsó nap fogsz nekiállni cd-ket írni?:DD hajrá :twisted:

"Nyitott szemmel álmodom, de nem vagyok magam!"
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #329004 Írta: Snufi
Snufi válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság Nyári Tábor 2007
Nekem meg a gépemen van DVD-író, de annak nem sok hasznát vennénk, meg el se tudnám vinni. Ellenben adathordozó bigyókról és CD-kről szívesen szedek le és írok ki DVD-re képeket, ha van rá igény. Persze erre csak a tábor után lenne lehetőség...
Fényképezőgépet én is viszek.

"Well, I'm back."
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #329002 Írta: Idhren
Idhren válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság Nyári Tábor 2007
Elvileg az én Laptopom ír DVD-t.
De két laptop már túl sok, nem? :P

Szeretlek Titeket Béláim!!! :)
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #328985 Írta: Rabyn

mogy írta:

Rabyn írta: Mint galéria felelős arra kérnék mindenkit, hogy aki tud az hozzon kamerát, fényképezőgépet. Minden este lesz lehetőség feltölteni a gépemre őket. (és ha van egy kis szerencsénk akkor a tábor végén elvileg tudok majd cd-t is írni mindenkinek a saját képeivel)

vagy egy összesített képgalériát írni, képeket megszárve, válogatva (ahogy kriszana tette szorospatakon - ergo no homályos, no bemozdulós kép)

amennyiben szerzel nekem egy dvd írót, hogy tudjak dvd-t írni...amire minden kép ráfér akkor nagyon szívesen... (aki majd akar magának cdn képeket hozzon cdt is)

Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #328972 Írta: Ben
Ben válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság Nyári Tábor 2007
Ha minden igaz, nálam is lesz fotómasina. :twisted: :-)

basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #328968 Írta: Nóli i linantea
Én is viszek majd gépet :)
És nagyon örülök lesz lehetőség majd a saját fotókat külön megkapni, bár mikor megkértem Kriszanát, kiírta nekem :)

If I promise not to kill you, can I have a hug?
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #328961 Írta: Ranamarth (Endóriel)

Én minednképpen viszek gépet....illetve gépeket 8) És persze kamerát is,hiszen tavaly is jól bevállt a szervezői riport...lehet,h idénre is kitalálok valami hasonlót,persze kicsit jobb kivitelben,mint tavaly:)

"Ember,ki szívén gyalogol
S kíméli kérges lábait,
Jajgat,ha majd tüskébe hág
S elveszti csendes álmait."
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #328957 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság Nyári Tábor 2007
SOS!

Aki tud kocsit csórni autókereskedésből a tábor idejére, vagy lenyúlni a faterét, plz. írjon egy mailt a rayanzbox@yahoo.com -ra, vagy továbbra is az mtttabor@tolkien.hu -ra!

Egyelőre kocsihiány lépett fel, helyszűke van, a benzinköltséget természetesen álljuk. Jogsi nem szükséges. Minden segítséget köszönünk! :)

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #328956 Írta: mogy
mogy válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság Nyári Tábor 2007

"Nyitott szemmel álmodom, de nem vagyok magam!"
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #328938 Írta: Rayan
A csapatok beosztása elkészült.
Hamarosan megkapjátok őket levélben, a többi tudnivalóval együtt :bounce:
Mindenki figyelje a jelentkezési lapján megadott e-mail címét!

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #328926 Írta: Rabyn
Mint galéria felelős arra kérnék mindenkit, hogy aki tud az hozzon kamerát, fényképezőgépet. Minden este lesz lehetőség feltölteni a gépemre őket. (és ha van egy kis szerencsénk akkor a tábor végén elvileg tudok majd cd-t is írni mindenkinek a saját képeivel)

Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #328919 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság Nyári Tábor 2007
Van egy javaslatom: mindenki hozzon HASZNÁLHATÓ kést. tavaly elég muris volt, hogy két csapatban volt egy konyhai célokra is használható kés, de a legnagyobb poén, amikor Cue szaletelte a kolbászt, és három lány körbeállta és nézte...

:P

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #328375 Írta: Rayan
Dindae: felvéstem.

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #328356 Írta: Dindae
Dindae válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság Nyári Tábor 2007
Tudom, hogy későn szólok de szeretnék módosítani a csapat összeállítással kapcsolatban... mégpedig, hogy nem szeretnék egy csapatban lenni Csányi Biankával. És ő sem velem, tehát ezt a részt alkár törölni is lehet.
megoldható még?

"No one knows, what the future holds, if we just hold on, maybe life could be sweet"
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #328039 Írta: Tünde
Tünde válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság Nyári Tábor 2007

Fimbrethil írta: most jutott el hozzám a levelem, (kivételesen nem a posta hibája csak ritkán járok haza) ésszoval én sátorba jelentkeztem, de a levél szerint meg házba, ugyhogy ha valahol valami gixer van léci javitsátok
köcci
F

ezer bocsánat, emilben új levelet elküldtem, nem tom mi volt a hiba :)
(valszeg, hogy a word mindent toszt aláhúz hibajelzés címén)

"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #328020 Írta: Fimbrethil
Fimbrethil válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság Nyári Tábor 2007
most jutott el hozzám a levelem, (kivételesen nem a posta hibája csak ritkán járok haza) ésszoval én sátorba jelentkeztem, de a levél szerint meg házba, ugyhogy ha valahol valami gixer van léci javitsátok
köcci
F

Aki Istenhez beszél, arról azt mondjuk, imádkozik,
akihez Isten beszél, arról azt mondjuk, megőrült.
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #327883 Írta: Tünde
11709002-29900837-00000000

A nyári tábor számlája.

mindenkinek aki kéri

Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #327876 Írta: csudi
csudi válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság Nyári Tábor 2007
Haho, szervezok!

Gyermekem, Kisluthien elhagyta a kapott levelet, ugy megorult neki. Igy a csekket is. Legyszi irjatok ide a szamlaszamot, vagy az email cimemre: csudi@mimox.com . Nekem egyszerubb, ha itt a gepemrol elutalom az osszeget, mert akkor nem kell hozza felemelnem a becses popot, es sorbanallni a kevesbe becses intezmenyeknel. OTP-be amugy sem mennek, mert bojkottalom, viszont bankrol-bankra egyszerubb, es gyorsabb az utalas, mint barmilyen csekkezos jatek.

Koszi,

Csudiazork
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #327646 Írta: Snufi
Azt hiszem, én is így jártam, ugyanis én csak annyit kértem a közleménybe írni, hogy MTT Nyári Tábor, és csak az első részletet fizettem, de mivel az utalás összege is szerepel valahol, ezért úgy gondoltam, nem szükséges odaírni. Na és mindezek után érkezett csak meg a tábori levél... :roll: Mindegy, a második részletet már úgy utalom, odafigyelek...

"Well, I'm back."
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #327641 Írta: Rayan
gilloth: Nem nagyon, mert most, hogy jelezted, tudunk róla ;)

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci
Téma zárolva.
  • gilloth
  • Látogató
  • Látogató
17 éve 6 hónapja #327591 Írta: gilloth
gilloth válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság Nyári Tábor 2007
Mivel hétközben gyakorlatilag "be vagyok zárva" egy kicsiny faluba, ezért apukám fizette be az otthoni (kiskőrösi) OTP-ben a részvételi díjat, I-II. részletet egyszerre. A (polgári) nevemet ráírta, de azt nem, hogy I-II. részlet. Ebből lehet gubanc? :hein:
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #327473 Írta: Snufi
A tábori levél hozzám már megérkezett.

"Well, I'm back."
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #327465 Írta: Ranamarth (Endóriel)
Ha szabad kérnem...idén is légyszí mindenki küldjön nekem egy privit,aki hoz valamilyen íjat...meg azt hiszem nem árt,ha az is szól,aki esetleg kardot,vagy más fegyver szerű izét hoz...vagy ahhoz hasonlatos tárgyat (pl:boken,vagy ütőfa)
Köszi:)

"Ember,ki szívén gyalogol
S kíméli kérges lábait,
Jajgat,ha majd tüskébe hág
S elveszti csendes álmait."
Téma zárolva.
Több
17 éve 7 hónapja #327035 Írta: Tünde

Jacopo Belbo írta:

Remzymama/Tünde írta: 2 újabb jelentkező
Jaco, ha már kitöltötted, küld el légyszíves :wink:

Szommer Enikő
Krizsán Anna Regina

elvileg elküldtem (tegnap), remélem, megérkezett :)

Futó Péter
Büki Gabriella

ezek a jelentkezések jöttek ma
köszönöm

levél elment előző 2 embernek, nektek holnap feladom

Téma zárolva.
Több
17 éve 7 hónapja #327020 Írta: Jacopo Belbo
Jacopo Belbo válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság Nyári Tábor 2007

Remzymama/Tünde írta: 2 újabb jelentkező
Jaco, ha már kitöltötted, küld el légyszíves :wink:

Szommer Enikő
Krizsán Anna Regina

elvileg elküldtem (tegnap), remélem, megérkezett :)

"- Véges-végig csak a lebzselés vonzott az univerzum lehetőségei közül, igaz? - kérdezte Buzger John"
Téma zárolva.
Több
17 éve 7 hónapja #326850 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság Nyári Tábor 2007

Alyr Arkhon írta: A Tábor szervzői úgy döntöttek, hogy a jelentkezési határidőt meghosszabbítjuk

Június 15-ig

A főoldalra is hamarosan kikerül, ha rájövök hogy kell oda kiírni valamit.

Ha elkülditek nekem, pontosan hol és mit írjak át mire, akkor megcsinálom!
Téma zárolva.
Több
17 éve 7 hónapja #326848 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság Nyári Tábor 2007
A Tábor szervzői úgy döntöttek, hogy a jelentkezési határidőt meghosszabbítjuk

Június 15-ig

A főoldalra is hamarosan kikerül, ha rájövök hogy kell oda kiírni valamit.

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
Téma zárolva.
Több
17 éve 7 hónapja #326823 Írta: Snufi

Sil írta:

Snuffles írta: Megyek a postára befizetni az első részletet, remélem, hamar megérkezik. :? Sallala. :roll:

Ne postára, OTP-be.

Oda gondoltam én, az van a posta mellett itt nálunk, csak mindig postát mondok... :roll:

"Well, I'm back."
Téma zárolva.
Több
17 éve 7 hónapja #326822 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság Nyári Tábor 2007

Snuffles írta: Megyek a postára befizetni az első részletet, remélem, hamar megérkezik. :? Sallala. :roll:

Ne postára, OTP-be.

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.532 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére