Aiculosse - Fehérszirt csapat - Előkészületek

Több
17 éve 6 hónapja #330076 Írta: icke
icke válaszolt a következő témában: Aiculosse - Fehérszirt csapat - Előkészületek
Üdvözletem!

Fehér-fekete kombó támogatva. Én leszek a csapatzászló :D
Melkort szerintem annyira senki nem szerette (az ő kedvéért biztos nem hagyták el Valinort), de az szerintem belefér, ha elfogadjuk "tanító"-ként, Középföldére meg a kíváncsiság visz minket :) (Ez csak szavazat, nem ultimátum :D )
Jó példával elöl, magamról (bár a legtöbben azért ismernek): 2004 óta lebzselek itt, hosszabb-rövidebb szünetekkel. Lelkes, kicsit túl hangos, ideges típus, nem véletlen, hogy nem kapkodtak utánam a csapvezek :D Szeretnék egy erős keretjátékot csinálni, előfordulhat, hogy túlzottan is beleélem magam, olyankor lőjetek le :)
Érzem, hogy én leszek a család fekete báránya :D

icke

ignis sum quae contra frigus ardet
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #330011 Írta: dorwinion
dorwinion válaszolt a következő témában: Aiculosse - Fehérszirt csapat - Előkészületek
Ha már lehet választani, én inkább Feanorista lennék, de kompromisszum képes vagyok. (És ezzel már sokat is mondtam magamról. :wink: )

Ha nevetek, boldog leszek. Ezért tovább nevetek... :-)
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #330004 Írta: Celebrom
Celebrom válaszolt a következő témában: Aiculosse - Fehérszirt csapat - Előkészületek
ŐŐŐ én is vagyok!!A fehér-fekete nekem is a kedvenc színpárosításom.Szerintem sokan ismertek, akik nem, ők majd fognak. Szerintem legyünk "lázadók", de ne Feanoristák :) , inkább Finarfin vagy Fingolfin pártiak akik kiváncsiak Középföldére és azért mennének, nem azért mert a Valákat ellenségnek tartják, de nekem olymind1, nem árt egy kis Nolda ego 8) !

"Férfi-e az ki nem teszi jobbá a világot?!"
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #329989 Írta: Alyr Arkhon
Üdv az új topikban!

Egy fontos dolog rögtön, ami kimaradt a levélből:

Minden csapat maga fog főzőcskézni az egyik napon, ehhez a bográcsot nektek kell hoznotok.

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #329979 Írta: Esgal
Esgal válaszolt a következő témában: Aiculosse - Fehérszirt csapat - Előkészületek
Akkor csapatvezetőként meg is nyitnám itten az ötletelést ;)

Először is, sok szeretettel üdvözlök mindenkit - ismerősöket, és azokat, akik ezután lesznek azok :) . Szerintem jó dolgokat csinálunk majd együtt - csapjunk hát bele abba a bizonyos lecsóba.

"Találjuk ki Fehérszirtet!" Csapatidentitás, magyarul. Alyr a következőket írta rólunk:
"Noldák, Aule mellett Varda tisztelete jellemzi őket, bár szeretik a kezük művét, majdnem vanyák. A csillagfény kövekbe foglalása a kedvenc foglalatosságuk"

én viszont úgy érzem, nem kötelező ehhez ragaszkodnunk, szóval: milyennek képzeljük a Fehérszirt családot? Közérthetőbben: mit szeretnénk csinálni? Csak kreatívan, ne fogjuk vissza magunkat ;)
(én amúgy preferálom a lázadó - melkor-szimpatizáns nolda szerepét ;) de ez magánügy, várok rátok)

Illetőleg, a következőkben szeretnék minden csapattagtól látni egy kissebb leírást, milyen is ő. Természetesen nem a külső fontos ;) azért gondolok erre, mert bár sokatokkal találkoztam már, van, akit nem ismerek én se közelebbről - gondolom, így vagytok ti is egymással. Csak a legszükségesebbeket ;)

És persze, ha van bennetek elég kedv, és energia, ki lehetne dolgozni a saját "tünde identitásotokat" is - avagy ki is lennél Te, mint a Fehérszirt család tagja? Nemsokára írok családfői bemutatkozót, csak perpill nem akarom foglalni a helyet előletek ;)

Éss, csapatszínek, hátha valakit ez is érdekel. Én fehér-fekete, vagy szürke-fekete kombinációra gondoltam - a helyzet meg az, hogy van némi mozgásterünk, tehát erről lehet még ötletelni. A csapatnév analógiájára értelemszerű a fehér, a fekete meg jó kiegészítőszín lehet :) de tessék csak ellenvetni ;)

Egyelőre ennyit, nem akarlak titeket rögtön lefárasztani ;)

Nos, hajrá, mélyen tisztelt rokonaim!

Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #329965 Írta: dorwinion
dorwinion válaszolt a következő témában: Aiculosse - Fehérszirt csapat - Előkészületek
Vagyok ám én is! :D

Ha nevetek, boldog leszek. Ezért tovább nevetek... :-)
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #329960 Írta: Newra
Newra válaszolt a következő témában: Aiculosse - Fehérszirt csapat - Előkészületek
Üdvözletem így elsőként.
Örülök, hogy végre megnyílt az idei topic. Már nagyon vártam.
Néhányatokat már ismerem, néhányatokat még nem. Remélem ez változni fog a tábor végére. :lol:

Van mi arany, bár nem fénylik...
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja - 17 éve 2 hete #329088 Írta: Ulmo
Ebben a topicban lehet készülni a 2007-es táborra.
Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.154 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére