Aiculosse - Fehérszirt csapat - Előkészületek

Több
17 éve 6 hónapja #334095 Írta: Esgal
Esgal válaszolt a következő témában: Aiculosse - Fehérszirt csapat - Előkészületek

dorwinion írta: Hümmm...

Én nagyon szívesen segítek bármiben bárkinek, csak szerepelnem ne kelljen. :roll: Ez irányú hajlamaim olyan csekélyek, hogy nem, hogy nem léteznek, de tikkelni kezdek a már gondolatára. is

Mestredarabot talán csinálok, talán nem (jól megaszontam :wink: ), attól függ, mennyire kap el a gépszíj és az új technikák varázsa. (kézműves) Majd próbálom magam meggyőzni, hogy igazából ez nem is olyan szereplős dolog. :D

ez nem szereplős, nyugi ;)

Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #334093 Írta: dorwinion
dorwinion válaszolt a következő témában: Aiculosse - Fehérszirt csapat - Előkészületek
Hümmm...

Én nagyon szívesen segítek bármiben bárkinek, csak szerepelnem ne kelljen. :roll: Ez irányú hajlamaim olyan csekélyek, hogy nem, hogy nem léteznek, de tikkelni kezdek a már gondolatára. is

Mestredarabot talán csinálok, talán nem (jól megaszontam :wink: ), attól függ, mennyire kap el a gépszíj és az új technikák varázsa. (kézműves) Majd próbálom magam meggyőzni, hogy igazából ez nem is olyan szereplős dolog. :D

Ha nevetek, boldog leszek. Ezért tovább nevetek... :-)
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #334067 Írta: Esgal
Esgal válaszolt a következő témában: Aiculosse - Fehérszirt csapat - Előkészületek
Úúúú, de floodolok :P írjatok mán, ne csak én keltsem a közhangulatot ;)

Viszont, amit most megosztok veletek, abból nem kötelező ötletelésnek lennie itt helyben (bár nem tagadom, élvezném, ha így lenne).

A táborban ismét lesz a csapatelőadás és a pohárnokság jól bevált intézménye. Előbbihez ott helyben kapunk témát, utóbbit másik három, helyben sorsolt csapattal együtt csináljuk majd. Nem is ez az érdekes, hanem.

Idén minden csapatnak lehetősége lesz kölünböző kisebb nagyobb performanszok bemutatására, műsoridőn kívül. Lehet jelenet, ének, tánc, spontán előadás, bármi, ami fokozza a keretjáték hangulatát, de akár olyan is lehet, ami nem ;) a lényeg, hogy idén az egyéni kezdeményezések, akár más csapatok tagjaival összefogva nagyobb teret kapnak, mint eddig. Hogy ez miért jó? Először is buli, másodszor is később hasznosnak bizonyuló, jól felhasználható dolgokat-fícsöröket (több infot sajnos nem mondhatok most, de fontos lesz;)) kaphat a csapat, illetve az egyén.

Ezenkívül idén, mint bizonyára mindenki értesült róla, a rendi foglalkozásokon belül lehetőség lesz mestervizsga letételére - azaz, készíthet valami különlegeset a foglalkozásán belül, ez egyfelől jót tesz az egójának, másodszorra a reputációját is növelheti adott esetben, harmadrészt a csapat/egyén a fentihez hasonló, hosszú távú elismerésben részesülhet általa ;)

szóval, ezúton szerettem volna adni némi gondolkodnivalót mindazoknak, akiknek netán sok idejük, és még több kreativitásuk volna ;) és ha már szóba került, van-e közületek, aki rendi tevékenység keretében mesterdarabot szeretne készíteni? ne ijedjetek meg, ez nem számonkérés, csak kíváncsiság ;)

és még egy dolog, ami a topik enyhe pangását látva pattant ki a fejemből. úgy tudom, van köztetek, aki ezért vagy azért ritkábban néz netet - például, mert nemigen áll rendelkezésére. no, arra gondoltam, a ti részetekre indítok egy sms-telefon szolgáltatást. eszerint, ha priviben küldtök nekem számot (aki igényli) annak rendszeresen szólok, ha valami fontos info van táborügyben, így nincs gond, ha nem tud feljönni. akit érdekel, szóljon ;)

na, befejeztem a spícset, remélem, a köv. hozzászólás már nem az enyém lesz ;) [/b]

/Lucifer/
/Ghymes/
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #333751 Írta: Esgal
Ezek alapján akkor bogrács. jó, továbbítom. ;)

/Lucifer/
/Ghymes/
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #333164 Írta: Esgal

dorwinion írta:

Esgal írta: Szerintem a legegyszerűbb lenne, ha feketével felhímeznéd fehér anyagra... úgyhogy akkor veszünk fehér anyagot. Hétfőn meglesz, nemtom, merre laksz-merre jársz sűrűn, hol tudom átadni, a számlát meg a tábori ktgre kérem majd. Én olyan 10*10-es anyagokra gondoltam /kopf, az mennyi anyagot jelent? És akkor eszerint 18-as... hm, nemigen értek a hímzéshez sajnos, ha ezenkívül van még tudnivaló paraméter, szólj, és aszerint szerzem be, a mennyiségről sincs fogalmam - milyen "kiszerelésben" kapható ez?

Akkor ami a fehér a mintában, azt hímezzem fehérrel és kontúrozzam feketével/akármivel?
Az anyagot méterre adják, szerintem a legegyszerűbb, ha az eladónak elmondjátok, hogy 9 db, 10*10-es kell belőle, ő meg kiméri. Bár lehet, hogy 15*15-el kellene számolni, mert a minta szélén kell anyagnak kimaradnia. (18 count-os aida, 14-es legrosszabb esetben) Ha nincs aida, akkor más. :lol:
Hétfőn kegyetlenül ráérek, szóval csak mondd , hogy hová és mikor menjek. :wink:

Nem, úgy gondoltam (hogy egyszerűsítsünk), hogy a fehér anyagra csak feketével hímeznél, így ami fehér benne, azt egyszerűen úgy hagynánk. Nyilván ami fehér folt v. mintaelem lenne, azt elég körbekontúrozni feketével.

Különben ha holnap ráérsz, akár együtt is beszerezhetjük - nemtom, neked mi van közel, mmint rövidárúbolt, röltex, efféle, én meg úgyis beutazom Pestfaluba Keresztúr Cityből :)

/Lucifer/
/Ghymes/
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #332970 Írta: dorwinion
dorwinion válaszolt a következő témában: Aiculosse - Fehérszirt csapat - Előkészületek

Esgal írta: Szerintem a legegyszerűbb lenne, ha feketével felhímeznéd fehér anyagra... úgyhogy akkor veszünk fehér anyagot. Hétfőn meglesz, nemtom, merre laksz-merre jársz sűrűn, hol tudom átadni, a számlát meg a tábori ktgre kérem majd. Én olyan 10*10-es anyagokra gondoltam /kopf, az mennyi anyagot jelent? És akkor eszerint 18-as... hm, nemigen értek a hímzéshez sajnos, ha ezenkívül van még tudnivaló paraméter, szólj, és aszerint szerzem be, a mennyiségről sincs fogalmam - milyen "kiszerelésben" kapható ez?

Akkor ami a fehér a mintában, azt hímezzem fehérrel és kontúrozzam feketével/akármivel?
Az anyagot méterre adják, szerintem a legegyszerűbb, ha az eladónak elmondjátok, hogy 9 db, 10*10-es kell belőle, ő meg kiméri. Bár lehet, hogy 15*15-el kellene számolni, mert a minta szélén kell anyagnak kimaradnia. (18 count-os aida, 14-es legrosszabb esetben) Ha nincs aida, akkor más. :lol:
Hétfőn kegyetlenül ráérek, szóval csak mondd , hogy hová és mikor menjek. :wink:

Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #332959 Írta: Esgal

dorwinion írta: Van kimaradt vásznam és fonalam elég, de köszi. :D

De...
Az anyagom vajszínű, ha másféle hátteret akartok, akkor olyat venni kell. Lehetőlet 18-asat, de 14-esnél ne nagyobbat.

Szerintem a legegyszerűbb lenne, ha feketével felhímeznéd fehér anyagra... úgyhogy akkor veszünk fehér anyagot. Hétfőn meglesz, nemtom, merre laksz-merre jársz sűrűn, hol tudom átadni, a számlát meg a tábori ktgre kérem majd. Én olyan 10*10-es anyagokra gondoltam /kopf, az mennyi anyagot jelent? És akkor eszerint 18-as... hm, nemigen értek a hímzéshez sajnos, ha ezenkívül van még tudnivaló paraméter, szólj, és aszerint szerzem be, a mennyiségről sincs fogalmam - milyen "kiszerelésben" kapható ez?

/Lucifer/
/Ghymes/
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #332814 Írta: dorwinion
Van kimaradt vásznam és fonalam elég, de köszi. :D

De...
Az anyagom vajszínű, ha másféle hátteret akartok, akkor olyat venni kell. Lehetőlet 18-asat, de 14-esnél ne nagyobbat.

Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #332717 Írta: Esgal
Így van, ha eddig még nem írtam volna, elnézést érte... :oops:

Szóval idén nem zászlót fogunk pepecselni, hanem egy pajzsot kell dizájnolnunk magunknak. A zászlóhoz hasonlóan, anyagot hozzá a tábveuzektől kapunk majd, egyébként viszont a pajzs nem zár ki semmi egyebet. Tehát, ha akarunk zászlót is, és lesz idő - kedv hozzá, akkor hajrá ;)

dorw: most szkennelődnek missy rajzai, meg az enyémek, csak a gépem olyan gyors, mint egy csiga fékezőernyővel :P akkor kirakok egy rövidke szavazást róla, és annak alapján mehet is a dolog ;) kérdezném, hogy erre anyagigényed van-e, kell-e utólag téríteni valamit ehhez a projekthetz, mert elvileg a főszervezőség állja ezeket a kiadásokat, és ha kell valami, akkor szólok nekik, vagy beszerzem számlára, és visszaigényeljük.

/Lucifer/
/Ghymes/
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #332708 Írta: Celebrom
Celebrom válaszolt a következő témában: Aiculosse - Fehérszirt csapat - Előkészületek
Aszonták pajzs lesz idén zászló helyett.Lesz?

"Férfi-e az ki nem teszi jobbá a világot?!"
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #332666 Írta: dorwinion

Phaedra/Namarie írta: Magam részéről mindegy, de arra gondoltam, hogyha az otthon maradókat kímélni szeretnénk, és megoldható, lehetne valamilyen tészta. (túrós, diós, mákos - féreértések elkerülése végett: ez nem mind, példa volt.)

Öreg lebbencs... :lol:

Nem akarok türelmetlennek látszani, de mi a helyzet a címertervvel? :oops: Tényleg el kellene kezdenem...

Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #332586 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: Aiculosse - Fehérszirt csapat - Előkészületek
Magam részéről mindegy, de arra gondoltam, hogyha az otthon maradókat kímélni szeretnénk, és megoldható, lehetne valamilyen tészta. (túrós, diós, mákos - féreértések elkerülése végett: ez nem mind, példa volt.)

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #332513 Írta: Missy
Missy válaszolt a következő témában: Aiculosse - Fehérszirt csapat - Előkészületek
Bogrács paprikás kumpikájával. :D A sütéssel különben is csak szénné lehet égetni, de a bográccsal olysokmindent lehet még bakizni.

Sötét fellegek úsztak lomhán az égbolton, követve az ifjú tünde útját az erdei ösvényen.
(Tünde énem,félig meddigLevinhood, DH2000. segítségével)
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #332455 Írta: Esgal
Szerintem most már maradjon így... :P aztán a továbbiakat már ebből tanulva igazítsa mindenki, jó?

Ellenben szeretném, ha az eddig nem válaszolók is kifejtenék véleményüket a feltett kérdésekkel kapcsolatban, minimum a sütés vs. főzést illetőleg. eldönthetem én is, de azt szeretném, hogy a többség érezze jól magát és egymást, ne csak én :) szóval, paprikásrumli, vagy grill? :)

/Lucifer/
/Ghymes/
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #332371 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: Aiculosse - Fehérszirt csapat - Előkészületek
Várjunk: én délután mentem be. Vagyis azt akartam kinyökögni. :oops:

Mindjárt rendezem az időpontot. :oops:

Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #332327 Írta: dorwinion
Off Off

Phaedra/Namarie írta: Tehát: a dolgokról a szándékom szerint most még csak az anya tud.

Én nem is tudok semmiről! Csak feleslegesen ültünk egész délután, mert a legrosszabb időzítéssel, berobogtál meglehetősen zaklatottan és családfő nélkül nem lehet egy családi tanácskozást letudni. Egy rendes, valamirevaló kézműves noldának ez naplopás! :D

Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #332248 Írta: Namarie
Off:
Csoda vigye.. megint jól bekavartam, de nem akarok a szomszéd topikba beleírni. :oops: :oops:

Tehát az rpg-nél arról van szó, hogy valahogy meg akartam oldani a lány hazatérését, és így találtam a leglogikusabbnak. Amit írtam, azt csak az anya hallotta - direkt azért, hogy senkit ne befolyásoljak - és a lány egyelőre nyugalomba van vonulva.

Sajnos félreértettem valamit (úgy értelmeztem, hogy a következő este a valóságban is kéretik gép előtt tartózkodni) és ennek a félreértésnek lett a szüleménye ez a kicsit heves valami.

Tehát: a dolgokról a szándékom szerint most még csak az anya tud.

Elnézést. Máskor figyelmesebben olvasok. Meg ha lehet, nem hatfele próbálok meg egyszerre koncentrálni.

Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #332166 Írta: Esgal
emberek, nem muszály az én szavaimat használni ;) dorw: nagyjából veled értek egyet, és szeretném hallani a többiek véleményét is.

/Lucifer/
/Ghymes/
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #332135 Írta: dorwinion
Asszem én kezdem a lázongást! :D

Valák: Ulmót bírom, Mandost kedvelem, de a többinek nem igazán van tekintélye az én szememben, hiába jó a marketingesük. :wink:
Vanyák: nolda-light rokonok. Lenézni nem nézem le őket, de nem tudnék velük mit kezdeni. (Persze vannak kivételek, mondjuk egy pajzsfalnál... :twisted: ) Amúgy hidegen hagynak.
Telerek: bölcs és vizes különcök, akiket nem mellesleg nagyon kedvelek.

Mindettől függetlenül nem vagyok egy "orrfennhordós" típus. Asszem ez csak a játékos kamaszkutya mivoltomból ered: ahol van élet, pezsgés, ott érzem jól magam.

És igenis szeretem Feanort és b. családját, szóval csak óvatosan azzal a morgással! :twisted:

Bogrács vs. sz. t. sütés: inkább bogrács. Paprikás krumplit, öreg lebbencset elkészíteni nem olyan nagy kunszt, és jóval laktatóbb, mint a sütött cuccok. (És kevesebb az esélye, hogy szénné égetjük, szemben pl. a parázsban sült krumplival.)

Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #332107 Írta: Missy
Missy válaszolt a következő témában: Aiculosse - Fehérszirt csapat - Előkészületek
Valák: jótékony, segítőkész istenek
Vanyák: romantikus lelkületű rokonok
Telerek: bölcsek, de inkább különcök

Sznobériában szerintem ne nagyon hordjuk fent az orrunkat, inkább legyünk bölcsek, vidámak, barátságosak, adózzunk a művészeteknek és próbáljuk jobb belátásra téríteni Feanor pereputtyát, de csak nyugisan és kellő távolságból, ha megneszeljük a bajt.
Legyünk nyitottabbak, "elérhetőbbek", mint a többi tünde, de ugyanakkor lengjen körül minket egy olyan "erő" amely csak Fehérszirt nemzetségében található meg.

Sötét fellegek úsztak lomhán az égbolton, követve az ifjú tünde útját az erdei ösvényen.
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #332106 Írta: Namarie
Valák: jótékony, segítőkész istenek
Vanyák: romantikus lelkületű rokonok
Telerek: mindkettő.

Szvsz ne nagyon hordjuk fenn az orrunkat. lehetne esetleg, hogy bölcs derű jellemezze Fehérszirt nemzetségét?

És Feanorékra lehet egy kicsit - na jó- nagyon morogni? Elvégre ők csinálják a feszültséget. :oops: 8) :P

Missy: a virág jó ötlet, ha festjük mondjuk ezt is hennázuk) de ne búzavirágot. Sok helyen negatív jelentéstartalommal bír.

Henna: azért csak óvatosan, mert a tábor után utcára/dolgozni kell menni.

Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #332049 Írta: Esgal
Megint flood 8)

Állítólag más csapatokban felvetődött, hogy nem bográcsolni kéne, hanem szabad tűzön sütni minden jót - kábé ugyanazokból az alapanyagokból, mint amiből paprikáskrumpli lenne bogrács esetén. A tábvezek kérik álláspontunk kifejezését szombatig ezzel kapcsolatban.

Valamint, hogy ne hagyjalak békén titeket azzal a fránya csapatidentitással: azt már körbenyalogattuk, mit jelent a nevünk meg a színeink (nemsokára be is rakok ide egy összegző jellegű hangulatos összefoglalót, féljetek :twisted: ), a viszonyaink azonban még nem itsztázottak, és itt most nem arról szólok, hogy ki kinek ipája-napája 8) tehát, szerintetek az átlag fehérszirti hegyesfülű mit is gondol

:arrow: valákról? kegyetlen fogvatartók, vagy jótékony, segítőkész istenek?
:arrow: vanyákról? romantikus lelkületű rokonok, vagy nolda-light szégyenfoltok?
:arrow: telerekről? bölcs tengeri atyafiak, vagy ilyen különcök, akik vizesek is?

köznyelven: mennyire akarju, fennhordani az orrunkat Sznobériában? :D

egyelőre ennyi. Szép éjt!

/Lucifer/
/Ghymes/
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #332031 Írta: Esgal

Kincses írta: Sziasztok! :) Elnézést, de nem tudtam hosszabb időre internet közelbe kerülni eddig. :roll: Látom eléggé lemaradtam. Igyekszem most már aktivabb lenni.

Üdv.
Kincses

Semmi gond, megértjük, és még van idő :) örömmel látlak a családban ;) Ha bármi ötleted-ellenvetésed van, ne habozz ismertetni te sem, és ha van időd/kedved, szeretettel várlak egynémely szerepjáték erejéig a szomszéd topikban.

Missy: tiarának is hívják az ékszert, de a diadém ugyanerre vitán felül áll, és valóban ugyanez a neve a pápai koronának is. én személy szerint magamnak effélére gondoltam, de sztem ezt ne kössük ki, ha lesz, hát rakjuk mindenkinek oda, ahova ő szeretné. arról nem beszélve, hogyha henna, és nem tetkófilc, akkor van esély rá, hogy még hetekig ott díszeleg, és bár nekem magamon tetszene, elhiszem, ha mondjuk a fiúk, vagy bárki egyéb nem rajong az ötletért.

Én nemigen támogatom a hajba-virágot, a fonás egy dolog, de a virág kicsúszik, leesik, ha friss, elfonnyad, ha nem az, akkor meg morzsállik :P de ezt majd helyben eldöntjük.

/Lucifer/
/Ghymes/
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #332000 Írta: Kincses
Kincses válaszolt a következő témában: Aiculosse - Fehérszirt csapat - Előkészületek
Sziasztok! :) Elnézést, de nem tudtam hosszabb időre internet közelbe kerülni eddig. :roll: Látom eléggé lemaradtam. Igyekszem most már aktivabb lenni.

Üdv.
Kincses

Minden jó könyv olvasása olyan, mintha elmúlt századok legderekabb embereivel, e művek szerzőivel társalognánk
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #331936 Írta: Missy
További ötletek pattantak ki gonosz fortélyokkal teli agyacskámból.

A hennához:Vkinek már írtam közületek, hogy esetleg, mivel felmerült az arcfestés ötlete is, mi lenne, ha hennával festenénk a homlokunkra tiarát/nem hibás ez az elnevezés az ékszernek? Ha jól emlékszem a pápák 3 szintes koronáját hívják tiarának../. Ez jó lenne a fiúknak is.

A következő a lányoknak szól, de ha Icke és Celebron nem zárkózik el tőle, akkor nekik is lehetne. 8)
Nagyon feltételesen írom ide, de a fonás helyett/mellett talán a lányok és fiúk????*nem találok nagyon röhögő emotikont :D , hajába lehetne tenni összefűzött szárított virágokat. Teszemazt búzavirágot. Deee nem hinném, hogy sokat tudnék vinni....

Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #331934 Írta: Missy

Esgal írta:

dorwinion írta: Szóval hímzés lesz? :D
Akkor nekem már csak egy címerre, szimbólumra, akármire van szükségem, és már kezdek is neki. Ja, és mekkora legyen, hány darab!
(1 nagyobb - kb A4-es/ valamivel nagyobb? - esetleg a zászlóra, vagy kilenc kisebb, és felöltögetjük az akárminkre. Elsőkörben ezt tudom javasolni, aztán ha időm és igény lesz rá, akkor mehet mind a kétféle is tőlem. Csak akkor igyekvés legyen egy csöppet :wink: )

dorw, igyekszünk ;) missy terve elvileg jön csigapostával, az enyém is meglesz nemsoká.

én a kis felvarratok készítését támogatnám, aztán ha lesz időd, meg energiád, akkor bele lehet kezdeni egy nagyobba esetleg. meglátjuk.

Igen, igen, ma adtam föl, ha mázlink lesz és a postás sem csenget kétszer Esgalnak :D , akkor már szerdára ott van.

Jah, a terveimhez annyit azért előre mondanék, hogy, bár itt szó volt róla, hogy Ferérszirt havas, én mégsem hóval képzelem el. Inkább úgy, hogy a szirt sziklákkal van körülvéve és kiemelkedik közülük. (Na ezt azért már nem rajzoltam le- így is épp elég bonyolult kép sikeredett-, mert dorw megölne... :lol: . Szóóval része a hegynek, a sziklák is mind "kapcsolódnak" hozzá, de a szirt mégsem olyan éles és olyan távoli, hideg, megközelíthetetlen. Inkább olyan, mint "egy gyöngyház fényű tüske",úgy nyúlik az égbe. A fehérsége szerintem szimbolizálja Elbereth csillagait, de nem a csillagok hideg ragyogását, hanem inkább azt azt érzést sugallja, hogy ő is , mint a csillagok, éjjel fényével árasztja el, segíti az utazót...

Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #331801 Írta: Esgal

dorwinion írta: Szóval hímzés lesz? :D
Akkor nekem már csak egy címerre, szimbólumra, akármire van szükségem, és már kezdek is neki. Ja, és mekkora legyen, hány darab!
(1 nagyobb - kb A4-es/ valamivel nagyobb? - esetleg a zászlóra, vagy kilenc kisebb, és felöltögetjük az akárminkre. Elsőkörben ezt tudom javasolni, aztán ha időm és igény lesz rá, akkor mehet mind a kétféle is tőlem. Csak akkor igyekvés legyen egy csöppet :wink: )

dorw, igyekszünk ;) missy terve elvileg jön csigapostával, az enyém is meglesz nemsoká.

én a kis felvarratok készítését támogatnám, aztán ha lesz időd, meg energiád, akkor bele lehet kezdeni egy nagyobba esetleg. meglátjuk.

/Lucifer/
/Ghymes/
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #331723 Írta: Namarie
Esgal: rendben, és még amiket gondoltam:
-gyémánt(ha nem verné ki a fejemből a gondolatot a ricsaj ebben az netkávézóban, de jó volna.... még jó hogy legalább, muris zene) :P

Szóval:
-kék howlit
-rubin
-gyémánt
-topáz (minden szín)
-smaragd
-ametiszt
-citrin
-borostyán
-lapis lazuli
-és minden, amit még kértek, meg amit össze tudok szedni

A csiszolási módnál beteszek linket is, képet nem, hogy ne fogallja a helyet.

Nos, akkor:

csiszolási módok:

-háromszög, vagy más néven trillion, citrinen bemutatva:
kis képre katt

-oktogon, vagy nyolcszögletű, topáz a kő:
kis képre katt

-ovális, ametiszt a kő
mint elébb

-csepp alakú, topáz:
katt ide

-kerek csiszolás, ametiszt:
katt ide

-szív alakú
katt ide

-Radiant:
katt ide, gyönyörű gyémánt

-kerek brilliáns:
katt ide

És akkor konkrétan a kövek:

A HOWLIT:

Spirituális, szellemi hatás: önállóság, figyelmesség

Lelki, érzelmi hatás: életünk önálló irányítására ösztönöz

Mentális, értelmi hatása: segíti cselekedeteink tudatos ellenőrzését

Testi hatás: javítja az egyensúlyérzéket, enyhíti a rosszullétet, megkönnyíti a hányást, enyhíti a kontaktmérgek okozta bőrirritációkat

www2.pms-lj.si/oddelki/javnost/howlit.jpg

És egy gyönyörű csillagrubin:
íme
egy másik:
katt ide

hatásai, leírás:
Rubin vörös, üvegszerű ásvány, alumínium-oxid, színét a króm adja. Gyógyhatásai: anyagcsere, bélfertőzések, csecsemőmirigy, emésztés, fejfájás, gyerekbetegsége, idegek, immunrendszer, láz, leukémia, légcsőhurut, lép, mirigyek, orr, súlyproblémák, szemek, szív, vérkeringés, vérnyomás. Lelki hatások: emlékezőképesség, harmónia, intuíció, önbecsülés, önbizalom, belső erő, öröm, zsugoriság, letargia ellen.

Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #331711 Írta: dorwinion
Szóval hímzés lesz? :D

Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #331648 Írta: Esgal
szerintem a barna henna sem lesz gáz ;)

bogrács: Newra, köszönöm, ha meg tudod oldani - sztem nem gáz, ha nagy, ugyanis nem a csapatnak külön lesz a főzés, hanem lesz egy (asszem) kirándulós program, ahol az összes otthonmaradt főz az egész tábornak, mire visszaérnek. Tehát a nagy nem gáz ;) nekünk viszont sajna egy nem túl nagy (8-10 lityóra saccolom) bográcsunk van, viszont az háromlábbal, ha minden kötél szakad, leviszem vagy leküldöm valamelyik kocsis néppel.

nam, én örülök egy kis ékköves infonak személy szerint - szerintem rakhatsz be kis adagokat, akit nem érdekel, átugorja. Amire én kíváncsi volnék, az a kék howlit és a rubin. Kezdheted ezzel ;)

/Lucifer/
/Ghymes/
Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.218 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére