Telpeimire - Ezüstkristály csapat - Artaquenta

Több
17 éve 6 hónapja #336168 Írta: Nóli i linantea

Rabyn írta: Patiszon:) Igen még kettőt. most 13 medálunkvan.

Jajóó :D
Igenigen soksok tea legyen :D
Hozzatok ti is kancsót ha tudtok, hogy egyszerre lehessen többfajta tea is :P
Meg mert az én kancsóm fenekét nem érheti cukor :D

If I promise not to kill you, can I have a hug?
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #336162 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: Telpeimire - Ezüstkristály csapat - Artaquenta
Patiszon:) Igen még kettőt. most 13 medálunkvan.

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #336158 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: Telpeimire - Ezüstkristály csapat - Artaquenta

Patiszon írta:

Nóli i linantea írta: KÉT medált? hh csak kettőt? 8O

Nóli: MÉG kettőt. Nyugi :)
Teafű jöhet? Teatojást is hozok, ha kell.

Teafű jöjjön és tojás is!!!! Imádlak *teafüggő* :P

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #336154 Írta: Patiszon
Patiszon válaszolt a következő témában: Telpeimire - Ezüstkristály csapat - Artaquenta

Nóli i linantea írta: KÉT medált? hh csak kettőt? 8O

Nóli: MÉG kettőt. Nyugi :)
Teafű jöhet? Teatojást is hozok, ha kell.

A barát dolga az is, hogy szemére vesse barátjának, ha ostobaságot akar elkövetni.
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #336145 Írta: Nóli i linantea
KÉT medált? hh csak kettőt? 8O

Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #336139 Írta: Ryana
Ryana válaszolt a következő témában: Telpeimire - Ezüstkristály csapat - Artaquenta
Az lenne a nagy kérdés, h a csapatból ki NEM a pénteki össznépi turnussal jön? Hogy tudjuk, kire kell/nem kell számítani.

Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #336135 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: Telpeimire - Ezüstkristály csapat - Artaquenta
Valaki lenne olyan tündérbogár és ki tudná nyomtatni legalább egy színes példányban a címert? Én fekete-fehéret tudok nyomtatni.

Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #336059 Írta: Rabyn
Jelenleg 12en vagyunk a csapatban.

Vettem még 5 méter anyagot és két medált, mert nem tudom raknak-e hozzánk még valakit.

Elvileg az anyagból mindenre futni fogja. Legalábbis remélem.

Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #335958 Írta: Patiszon
Patiszon válaszolt a következő témában: Telpeimire - Ezüstkristály csapat - Artaquenta

Felagund írta: Patiszon: mekkora a bogrács?

Belső átmérője 30 cm, magassága 15 cm. Ha jól tudom, 8 literes.
Szóval elég nagy :)

Jah, és itt kérnék meg vkit, aki várna rám a 161E Keleti pu-i megállójában, hogy lesegítse a cuccaimat, mert a bográcson kívül még legalább egy hegedű fog a kezemben lenni, és a leszállás nem feltétlenül lesz így zökkenőmentes.

Nóli: Oda volt írva, hogy nem abban fogunk tornázni, ergo (jobb esetben) már van rajtad egy felső :)
Ja, és hozok mindenféle filteres teákat. Teafüvet hozzak?

Rabyn: A befőttes üvegből is lehet inni a teát ;)

A barát dolga az is, hogy szemére vesse barátjának, ha ostobaságot akar elkövetni.
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #335930 Írta: Rabyn
Befőttes üveget is hozzatok!:)

Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #335864 Írta: Rabyn
hozzatok bögrét/poharat

Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #335841 Írta: Nóli i linantea
Én hozok:
:arrow: vízforralót
:arrow: téát
:arrow: instant kávét
:arrow: kancsót
8)
De hozzatok ti is teákat mindenfélét :wink:

Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #335831 Írta: Rabyn
Gondolom valami olyasmi ami már nagyon elnyűtt.

Ha tudtok nem romlando kaját hozni a bográcshoz (ami lecso lesz) mondjuk a kolbászt az azt hiszem nem romlik meg akkor se ha nem tesszük hűtőbe, akkor hozzatok:)

Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #335817 Írta: Nóli i linantea

Rabyn írta: Megkérdeztem de azt mondta az illetékes, hogy meglepi mire kell a póló:)

Tán köze van ehhez:

Rayan a blogján írta: Kezd összeállni a felhasználóbarát reggeli torna programja.

Ez nekem jelen pillanatban örömet okoz.

Túsztep, pólózen és megannyi lájtos nyögés

Amúgy milyen az a műsoros póló? Én csak műsoros zsepit ismerek 8O

Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #335814 Írta: Rabyn
Megkérdeztem de azt mondta az illetékes, hogy meglepi mire kell a póló:)

Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #335810 Írta: Nóli i linantea

Patiszon írta: Mondjuk én még most sem értem, minek póló a reggeli tornához...

hogy ne a pizsidben vagy ne nudiban tornázz?

Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #335801 Írta: Felagund
Felagund válaszolt a következő témában: Telpeimire - Ezüstkristály csapat - Artaquenta
Patiszon: mekkora a bogrács?

Our knees do not bend easily
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #335799 Írta: Patiszon
+ még a táboros levél alapján: "sátrasoknak: sátor, hálózsák, meleg holmi, de ez utóbbi a faházban alvóknak is ajánlott. Ne felejtsd otthon az elemlámpát, a szükséges gyógyszereket, a TAJ kártyádat, a diákodat és lehetőség szerint hozz magaddal befőttesüveget és mécsest, a reggeli tornához pedig egy műsoros pólót (nem abban fogsz tornázni :) )"
Mondjuk én még most sem értem, minek póló a reggeli tornához...

Ja, és itt van mellettem a bogrács, már csak arra vár, hogy vmi finom főjjön benne :)

Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #335796 Írta: Rabyn
Lent veszik meg hozzá az alapanyagot, ahogy tudom minden csapat mást fog csinálni, így szerintem a mi lecsónk se lesz akadály. :)

Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #335791 Írta: Felagund
Felagund válaszolt a következő témában: Telpeimire - Ezüstkristály csapat - Artaquenta

Rabyn írta: Kieg: A sátrasok hozzanak kalapácsot amivel beverik a szögeket a földbe!

Én hozok tenyértőt és bakancsot, amivel belenyomom/beletaposom, mint már évek óta mindig 8)

Más: mit lehet tudni a csapatfőzésről? Csak mert megvan a lecsórecept... :sungl:

Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #335786 Írta: Rabyn
5

Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #335707 Írta: Rabyn
Kieg: A sátrasok hozzanak kalapácsot amivel beverik a szögeket a földbe!
Mindenki hozzon egy vagy két befőttes üveget. Idén tényleg szükség lesz rá.

Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #335587 Írta: Rabyn
Ide írom mert itt kevésbé fog elveszni:))

Hozzatok magatokkal a táborba:

- tányért, poharat, kanalat/villát, kést (a bográcsoláshoz)
- esőkabtátot
- gyerekkori fényképet (remélem mindenki hoz)
- cuccokat amik a bábokhoz kellenek (bármi amiről úgy gondoljátok, hogy kellhet)

És a legfontosabbak:
- Jókedvet!
- Napsütést!
- Sok sok ötletet és lelkesedést : )

Akinek még eszébe jut valami kiegészítheti a listát:)

Patiszon: Ne feledd a bográcsot!

Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #335437 Írta: Felagund

Patiszon írta:

Felagund írta: Hát, én az egész népnek fogok előadni, nem tudom az mennyire számít bölcsnek... :tongue: :biggrin2:

Nem feltétlenül, mert a bolond is előadhat, attól még bolond marad ;)

:tongue:

Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #335432 Írta: Patiszon

Felagund írta: Hát, én az egész népnek fogok előadni, nem tudom az mennyire számít bölcsnek... :tongue: :biggrin2:

Nem feltétlenül, mert a bolond is előadhat, attól még bolond marad ;)

Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #335400 Írta: Felagund
Hát, én az egész népnek fogok előadni, nem tudom az mennyire számít bölcsnek... :tongue: :biggrin2:

Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #335359 Írta: Ryana
Ryana válaszolt a következő témában: Telpeimire - Ezüstkristály csapat - Artaquenta
Én táncos vagyok. Ha jól tudom, se bölcsünk, se krónikásunk nincs.

Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #334729 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: Telpeimire - Ezüstkristály csapat - Artaquenta
Ryana táncos, ha jól tudom.

Bár nem vagyok krónikás, de vállalom a saját Krónikáskönyvünk kezelését. Ma pedig elkezdek címert tervezni.

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #334679 Írta: Patiszon
Na, az jó :)
Eddig két dalnok, két csepűrágó, egy kézműves meg egy harcos tünde (sztem vér folyt volna, ha nem oda kerülsz :D )
Krónikásunk van? És táncos?
Jó ez a család, sokféle érdeklődésünk van :)

Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #334640 Írta: Finwe
Finwe válaszolt a következő témában: Telpeimire - Ezüstkristály csapat - Artaquenta
csepűrágó
Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.242 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére