Telpeimire - Ezüstkristály csapat - Artaquenta

Több
17 éve 5 hónapja #340660 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: Telpeimire - Ezüstkristály csapat - Artaquenta
Igen jó:)

AKKOR TALI 16:45 déli pályaudvar

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #340647 Írta: Ryana
Ryana válaszolt a következő témában: Telpeimire - Ezüstkristály csapat - Artaquenta
Nekem oké.

Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!
Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #340612 Írta: Felagund
Felagund válaszolt a következő témában: Telpeimire - Ezüstkristály csapat - Artaquenta
Aiya, nossenya!

Nagy nehezen hazatértem az edz

Our knees do not bend easily
Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #340583 Írta: Nóli i linantea
Nekem a Déli a lehető legkényelmesebb, szal odamegyek tutira :D

If I promise not to kill you, can I have a hug?
Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #340562 Írta: Patiszon
Patiszon válaszolt a következő témában: Telpeimire - Ezüstkristály csapat - Artaquenta
Na ez jó kérdés.
De szerintem Elétek megyünk. Csak mindenki tudja meg időben.

A barát dolga az is, hogy szemére vesse barátjának, ha ostobaságot akar elkövetni.
Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #340468 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: Telpeimire - Ezüstkristály csapat - Artaquenta
Hahó, Család!
PROGRAMVÁLTOZÁS!

Erumeának nem igazán jó a megbeszélt busz, mert nincs hozzá csatlakozása Abaligetről, ezért úgy döntöttünk, vonattal megyünk. A vonat 16:58-ra ér a Déli Pályaudvarra.

Kérdés: kijöttök-e elénk, vagy bemenjünk valameddig, s ha igen, hová?

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!
Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #340318 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: Telpeimire - Ezüstkristály csapat - Artaquenta
köcönöm :oops:

Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #340314 Írta: Patiszon
Patiszon válaszolt a következő témában: Telpeimire - Ezüstkristály csapat - Artaquenta
Csatlakoznék a többiekhez:
BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT RABYN!

A barát dolga az is, hogy szemére vesse barátjának, ha ostobaságot akar elkövetni.
Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #340310 Írta: Ryana
Ryana válaszolt a következő témában: Telpeimire - Ezüstkristály csapat - Artaquenta
Boldog, sok lilaságal teli szülinapot a Rabynnak! :)

Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!
Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #340287 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: Telpeimire - Ezüstkristály csapat - Artaquenta
Más Tma: Felyacundu, neked megvan még a harcosrendnek írt dalszövegem? Megköszönném, ha begépelnéd!

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!
Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #340283 Írta: Artemisz
Itt is BOLDOG SZÜLINAPOT kedvenc csapveznéninknek!!!!! :hello: :hello: :hello:

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!
Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #340264 Írta: Nóli i linantea
Akinek van kedve és lehetősége, jöjjön el velünk moziba csütörtökön 1030ra a Corvin moziba, a L'ecsóra. :D Patiszon szervez, én csak megyek :)

Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #340206 Írta: Patiszon

Artemisz (Erenya) írta:

Felagund írta:

Rabyn írta: Ja igen fontos a tüzijáttal kapcsolatban: csatolt toldalékot lehet ám hozni:)

Höhö...
Hoznád Alyrt, mi? :P

Én is hoznám Csabát és szerintem hozni is fogom ;)

Én meg - ha beleegyezik - Danit hozok :)

Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #340195 Írta: Ryana
Igggen! Éljen a közösségi csetélet. Amit az emesen forradalma elmosott a színről... Gyerteeeek! :)

Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #340190 Írta: Nóli i linantea
Nemtom mennyire olvassátko a fórum többi részét, de van mirc chatünk! Gyertek fel h avan rá lehetőségetek :D

Snuffles írta: Megy a cset.

Először is tudnivalók, hasznos lehet:
www.irc.hu/ircpage/irc.html
www.mirc.co.uk/translations/hungarian.html
letoltes.prim.hu/index.prm?pid=28

Aztán. Miután elindítottátok a mIRC-et, bejön egy üres ablak, alul egy sáv, amibe lehet írni. Beírjátok ezt:
/server irc.freenode.net
Ezután csatlakozik a cucc és kijön egy kis ablakocska egy sávval, ahová ezt írjátok be:
#tolkienHU
És elvileg ennyi.

Kérdést Benhez vagy hozzám, általánosságban Jaco és efkú is tud válaszolni. :)

Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #340015 Írta: Rabyn
Jaja:)) Tökjóóó!:)))

Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #340012 Írta: Nóli i linantea
Vííííííí, látszanak a többi csapattopicok :D

Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #339939 Írta: Rabyn
TALIK TALIK TALIK!!!!

TÜZIJÁTÉKNÉZŐS CSALÁDI ÖSSZEJÖVETEL!!!!

Időpont: Aug. 20.
Találkozási hely: Népligeti buszpályaudvarnál a pénztáraknál 17:30kor, hogy 45re ott tudjunk lenni a busznál.

Onnan meg eldöntjük hol szeretnénk nézni a tüzijátékot. Én hídra nem szeretnék menni, mert onnan még sosem láttam rendesen.

Hozzatok magatokkal inni-ennivalót meg amiről úgy gondoljátok, hogy el kell hozni:)) (pulcsit pl.: mindenképp)

Utána bárhova mehetünk.

Táboros tali: szept 8. szombat. Részletek később, csak hogy ne feledjük el:)

Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #339810 Írta: Rabyn
:D DDD

Ry: Én valami partra gondoltam, de nem vagyok valami rutinos néző apával mindig egy hídról néztük az mttsekkel meg megint csak hídról. Rakpartról eddig kétszer láttam egyszer összenyomott minket a pánikoló tömeg amikor egy baromállat a kocsijával behajtott közénk, tavaly meg hát igazából nem is láttam.

Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #339751 Írta: Tünde
Tünde válaszolt a következő témában: Telpeimire - Ezüstkristály csapat - Artaquenta

Artemisz (Erenya) írta:

Remzymama/Tünde írta: Artemisz, ha kész az egész, feltöltenéd a Tolkien.hu-ra? szerintem tökjó :lol:
más meg lusta megírni :P

Nicsak :P
Köszi, Tünde, ha gondolod, szívesen, persze; de nem túl személyes ez ahhoz? :? Majd átnyesem kicsit.

ha az a címe hogy Élménybeszámoló a 2007 es táborból, ahogyan én láttam, akkor nem :)

"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"
Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #339747 Írta: Ryana
Honnan néznénk kb? Tömegiszony kerülendő...

Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #339746 Írta: Artemisz

Felagund írta:

Rabyn írta: Ja igen fontos a tüzijáttal kapcsolatban: csatolt toldalékot lehet ám hozni:)

Höhö...

Én is hoznám Csabát és szerintem hozni is fogom ;)

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!
Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #339743 Írta: Felagund
Felagund válaszolt a következő témában: Telpeimire - Ezüstkristály csapat - Artaquenta

Höhö...
Na, mindegy, én is megkérdezem Barbimat :D

Our knees do not bend easily
Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #339670 Írta: Rabyn
Ja igen fontos a tüzijáttal kapcsolatban: csatolt toldalékot lehet ám hozni:)

Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja - 17 éve 5 hónapja #339660 Írta: Artemisz

Remzymama/Tünde írta: Artemisz, ha kész az egész, feltöltenéd a Tolkien.hu-ra? szerintem tökjó :lol:

Nicsak :P
Köszi, Tünde, ha gondolod, szívesen, persze; de nem túl személyes ez ahhoz? :? Majd átnyesem kicsit.

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!
Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #339626 Írta: Tünde
Tünde válaszolt a következő témában: Telpeimire - Ezüstkristály csapat - Artaquenta
Artemisz, ha kész az egész, feltöltenéd a Tolkien.hu-ra? szerintem tökjó :lol:

"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"
Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #339507 Írta: Patiszon
Artemisz: Köszi szépen, nagyon jó! Élvezetesen írsz, ennyi mindent én nem is tudtam megjegyezni - főleg, hogy mikor volt mi :oops:

Nóli: fogadd drakulációimat! ;)

Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #339474 Írta: Artemisz

Rabyn írta: Artemisz: a pajzsunkat tudtommal Felci vágta ki:)

Márk hathatós segítségével. Láttam ;)

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!
Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #339420 Írta: Rabyn
Artemisz: a pajzsunkat tudtommal Felci vágta ki:)

Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #339409 Írta: Nóli i linantea
Artemisz: már mondtam, de tök jó hoyg írtál :) Én nagyon gyorsan elfelejtem a dolgokat, és így ez tök jó :P Meg azok is eszembe jutnak amik nincsenek leírva 8)

Itt is elújságolom akkor: Sikerült a fellebbezésem, és benn vagyok az állatorvosin! :bounce:
(Aki esetleg nem tudja, először nem számították be a második nyelvvizsgámért kapott pontokat, és így csak a Szegedi orvosira votl elég pontom. De gyorsan intézkedtünk, és mindenkinek -az OFIKnak meg az Állatorvosi egyetemnek is- az orra alá dörgöltük a második nyelvvizsgámat, így megkaptam az érte járó puszpontokat,m és bekerültem a Szent István Egyetem Állatorvos Tudományi Karára 8) )

Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.216 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére