MTT Tábor 2008 szervezés előkészítés
- Leguanember
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
A tegnapi nap folyamán megszületett a döntés a csapatvezetői helyekről, minden illetékes levelet fog kapni tőlünk szombatig.
Azért csak most írok, mert előbb nem jutottam géphez, ezúton elnézést kérek.
Az első képzésre a rendi vezetőket is várjuk, melynek ideje tehát
2008. február 24. vasárnap 16-19 óra
A Tábornoki Kar
TEGYETEK JÓT, MERT TUDTOK.
Minden más hiábavalóság.
- Leguanember
- Nem elérhető
Kincső (Thilanna) írta: Tudom, hogy éppcsak hogy letelt a határidő, szóval abszolút nem sürgetésképp, de informálódnék, hogy mikor leszen eredmény?
A beérkezett pályázatok feldolgozás alatt állnak.
Az eredményhirdetés határideje február 6. szerda. (előbb is várható)
FIGYELEM, FIGYELEM!!!
Az első táborszervezői képzés időpontja módosul:
2008. február 24. vasárnap 16-19 óra
Minden más hiábavalóság.
- Kincső
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Gandalf
- Nem elérhető
Kiemelés tőlem.Leguanember írta: A csapatot vezetni vágyókat kérjük, hogy egy A5-ös oldal terjedelemben írják le, milyen közösségvezetői tapasztalatokkal rendelkeznek, de legfőképp azt, hogy miért szeretnének csapatvezetőként jönni a táborba, a miértbe értve az okokat és a célokat egyaránt.
A pályázatok leadásának módja:
e-mailben, csatolt word fájlként a leguanember'kukac' tolkien.hu ÉS freemail.hu címekre
A pályázatok beérkezésének határideje:
2008. január 25. 18 óra
- Dreamer_KF
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
Laurelen írta: rendvezetésre is kikerül felhívás mostanában?
Email ment.
Summarum: rendi vezetői posztra egyenlőre nem pályáztatunk. Hamarosan tudok többet mondani.
"Where do I go
Follow the river
Where do I go
Follow the gulls"
Hair
- Laurelen
- Nem elérhető
"A foolish consistency is the hobgoblin of little minds." (Emerson)
- Dreamer_KF
- Nem elérhető
Kincső (Thilanna) írta: A 16 képzéseben résztvevőből hány lesz kiválasztva tényleges csapveznek?
Őőő...nem biztos, h. 16-an vesznek részt a képzésben, lehet, hogy kevesebben. Amúgy meg természetesen NEM csak csapvezek kellenek..
(Amúgy ezt pontosan megmondani nem lehet, természetesen a táborlakók számának fügvénye, szerintem olyan tíz, tizenegy csapat lesz, mint tavaly)
szerk: szóval pontosan: nyolc csapvez, és nyolc segítő, kiknek pontos beosztása egyenlőre titok
"Where do I go
Follow the river
Where do I go
Follow the gulls"
Hair
- Kincső
- Nem elérhető
- Dreamer_KF
- Nem elérhető
Leguanember írta: Kedves Érdeklődők!
A Magyar Tolkien Társaság 2008. évi Nagy Nyári Táborának főszervezői csapata jelentkezési pályázatot ír ki a tábori csapatközösségek vezetésére.
A pályázat egyben jelentkezés is a tábor szervezői képzésére, mely 4+2 alkalmas: februártól májusig havonta egy hétvégi 4 órás foglalkozásból áll, valamint két egynapos felkészülésből. Első alkalom 2008. február 23. szombat.
A csapatot vezetni vágyókat kérjük, hogy egy A5-ös oldal terjedelemben írják le, milyen közösségvezetői tapasztalatokkal rendelkeznek, de legfőképp azt, hogy miért szeretnének csapatvezetőként jönni a táborba, a miértbe értve az okokat és a célokat egyaránt.
e-mailben, csatolt word fájlként a leguanember’kukac’ tolkien.hu ÉS freemail.hu címekre
2008. január 25. 18 óra
Amennyiben 16-nál többen jelentkeztek, az írások alapján döntünk a 16 képzésben résztvevő személyéről.
Várjuk a jelentkezéseket, de kérdéseiteket is!
Az „Emlék-vesztve” MTT Nyári Tábor 2008 főszervezőinek nevében:
Becze Ádám (Leguanember)
képzésvezető
Up!
Ne féljetek, bármilyen kérdést szívesen veszünk, és akinek lenne kedve, de önbizalomhiánnyal küszködik annak üzenem: nem véletlenül lesz képzés. Ráadásul akit esetleg csapatvezetőnek még nem érne meg, azzal a továbbiakban is számolunk, mint potenciális segéd, NPC, katona Círdan seregében amikor hentelni kő´ a ´ókokat!
"Where do I go
Follow the river
Where do I go
Follow the gulls"
Hair
- Leguanember
- Nem elérhető
A Magyar Tolkien Társaság 2008. évi Nagy Nyári Táborának főszervezői csapata jelentkezési pályázatot ír ki a tábori csapatközösségek vezetésére.
A pályázat egyben jelentkezés is a tábor szervezői képzésére, mely 4+2 alkalmas: februártól májusig havonta egy hétvégi 4 órás foglalkozásból áll, valamint két egynapos felkészülésből. Első alkalom 2008. február 23. szombat.
A csapatot vezetni vágyókat kérjük, hogy egy A5-ös oldal terjedelemben írják le, milyen közösségvezetői tapasztalatokkal rendelkeznek, de legfőképp azt, hogy miért szeretnének csapatvezetőként jönni a táborba, a miértbe értve az okokat és a célokat egyaránt.
e-mailben, csatolt word fájlként a leguanember’kukac’ tolkien.hu ÉS freemail.hu címekre
2008. január 25. 18 óra
Amennyiben 16-nál többen jelentkeztek, az írások alapján döntünk a 16 képzésben résztvevő személyéről.
Várjuk a jelentkezéseket, de kérdéseiteket is!
Az „Emlék-vesztve” MTT Nyári Tábor 2008 főszervezőinek nevében:
Becze Ádám (Leguanember)
képzésvezető
Minden más hiábavalóság.
- Gandalf
- Nem elérhető
Celebrom írta: Csapatvezető tréningek mikor kezdődnek?
Lásd a lent belinkelt pályázatunkban a jelenlegi terveket:
Pályáztatás, felkérés, ajánlás: Január végéig csapatvezetők pályáztatása, rendi vezetők felkérése
Képzés: Februártól júliusig 4 alkalom+ 1 nap+ 0. nap + szükség esetén
Kiválasztás: Május eleje.
Ha ezen változik valami, szólni fogunk időben!
Részletekért Leguánt/Ádámot nyaggassátok!
- Celebrom
- Nem elérhető
"Férfi-e az ki nem teszi jobbá a világot?!"
- Gandalf
- Nem elérhető
"Nem reprezentatív felmérés: szerinted hol legyen jövőre tábor?
Szorospatakon, mint 2006-ban
17% [ 10 ]
Kácsárdon, mint 2007-ben
70% [ 41 ]
Várgesztesen, mint 2005-ben
6% [ 4 ]
Egyéb, és pedig... (topicban kifejtem)
5% [ 3 ]
Szavazatok száma : 58"
(A szavazás 2007. november 15. - 2007. december 6. között zajlott)
- Acho
- Nem elérhető
- Köszönetek: 5
- Attila
- Nem elérhető
"And I see they think me and Netti real old. But I don't think us feel old at all. And us so happy. Matter of fact, I think this is the youngest us ever felt." /Alice Walker/
- Kincső
- Nem elérhető
Hátha majd jövőre... sose hátrány, ha van egy szuperül kidolgozott koncepció talonbanGandalf írta: Egy kicsit nekem is fáj a szívem Dol Guldur Fenyegetése másodszori elbukása miatt, noha ezúttal más koncepcióval pályáztam. Szerintem egy nagyon jó ötlet lehetett volna.
- Encsi
- Nem elérhető
'Can't you see? It's coming through the wall! It's coming right through the wall!'
'A lot of things come through the wall after your first drink of scrumble. Green hairy things usually.'
- Gandalf
- Nem elérhető
Egy kicsit nekem is fáj a szívem Dol Guldur Fenyegetése másodszori elbukása miatt, noha ezúttal más koncepcióval pályáztam. Szerintem egy nagyon jó ötlet lehetett volna.
Infók:
A Tábor Főszervezője: gillz
Logisztikus: dorwinion
Közösségi koordinátor és programfelelős: Dreamer
Keretjáték és külső kommunikáció/PR: Gandalf
Előzetes csapattréningek, kiképzés, belső/szervezeti kommunikáció: Leguán/Ádám
A tábor 10 napos lesz (2008. júli 11. - júli 20.), plusz egy nulladik nap a szervezőknek előtte.
Helyszín: Kácsárd.
Keretjáték: Top Secret, lásd az "Emlék-Vesztve" koncepciót.
A többi kérdésetek még nem aktuális.
- Alyr Arkhon
- Témaindító
- Nem elérhető
Hosszas és kétségekkel teli megbeszélés után jutottunk erre a döntésre.
Ui: A belinkelt dokumentumban írtaktól eltérő lesz egykét dolog.
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Ankalimon
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
www.tolkien.hu/mtttabor2008/mtt_ ... amteam.doc
www.tolkien.hu/mtttabor2008/mtt_ ... mon&co.doc
- Tünde
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
ha Jácintra illetve Kácsárdra szükség van, Jácint csak 8.-a után elérhető, addig nincs gépközelben, ha sürgős telefonon elérhető esténként, de mivel a táborhelyszín le van foglalva, szerintem ráér
"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"
- Ankalimon
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Személyesen természetesen kicsit csalódott vagyok. Most nagyon szerettem volna megpróbálni megvalósítani a koncepciónkat. Jó lett volna ha lehetőséget kapunk az összes korábbi táborszervezési tapasztalatok szintézisére épülő, az eddigieknél hosszabb, nagyobb és intenzívebb tábor szervezésére - miközben a kitalált szervezési/pénzügyi konstrukció biztosította volna, hogy a táborozóknak ne kelljen többet fizetniük mint eddig. Öröm lett volna egy olyan elgondolás szerint dolgozni, ahol a szervezői munkát tudatosan arra építettük volna föl, hogy a tapasztaltabb öreg rókák segítve tanítsák az igéretes, de még kezdő tehetségeket az intenzív közös tevékenységben. Fokozza a csalódottságérzést, hogy ezzel a csapattal és ezzel a koncepcióval várhatóan többször már nem fogunk próbálkozni - két kudarc már elég rossz ómen ehhez... És bennem sajnos mindez a "kihagyott lehetőség" rossz érzését táplálja.
Azonban tudom, hogy ezek egyértelműen szubjektív (mondhatni önző) nézőpontból megfogalmazott gondolatok, amelyek inkább a vágyakat tükrözik, mint a tárgyszerű szituációt. A döntéshozók saját semleges pozíciójukból adódóan objektíven mérlegelhették az előnyöket és a hátrányokat is, és tették, amit tenniük kellett.
Gillzék pályázatát olvasva nyugodt szívvel mondhatom: remek tábor lesz a 2008-as is, és természetesen jómagam és a szervezőcsapatunk minden tagja örömmel segít a győztes csapatnak a koncepciójuk megvalósításában - olyan mértékben, ahogy azt a szervezés felelősségét mostantól a vállukon vivők igényelni fogják.
Egyben ezúton szeretném bejelenteni, hogy - ígéretünknek megfelelően - pályázó csapatunk, Cueddoval kiegészítve vállalja a tavaszi "Játék" koncepciójú MTT találkozó megszervezését.
- Alyr Arkhon
- Témaindító
- Nem elérhető
/Cynewulf/
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Tünde
- Nem elérhető
icke írta: [size=9:39n32zwc]Nem, ez nem benyalás...[/size]
nincs is miért
Ankalimon kért meg hogy intézzem el, nem is esett nehezemre, csak szarul esett a kötekedés, de elnézve (hamar felhúzom magam ilyenen)
- Attila
- Nem elérhető
icke írta: Üdvözletem!
Gandalf ironizált picit, de szinte biztos, hogy nem úgy gondolta
Tünde, nem tudom, a vezetőség megnyilatkozása mennyire "hivatalból" történt (szerintem annyira nem), de én személy szerint tényleg nagyon köszönöm, hogy sikerült ezt elintézned nekünk. Kácsárd baromi jó helyszín a tábor számára, és tapasztaltuk, hogy az ilyesmi mennyire fontos az egész esemény kimenetelének szempontjából. Ha a jövő évi tábor jól sikerül, akkor azt a szervezők és résztvevők nem kis részben köszönhetik majd a te közreműködésednek
[size=9:3c5pclhp]Nem, ez nem benyalás...[/size]
icke
Igenigenigen köszönjük Tünde!!!
"And I see they think me and Netti real old. But I don't think us feel old at all. And us so happy. Matter of fact, I think this is the youngest us ever felt." /Alice Walker/
- icke
- Nem elérhető
Gandalf ironizált picit, de szinte biztos, hogy nem úgy gondolta
Tünde, nem tudom, a vezetőség megnyilatkozása mennyire "hivatalból" történt (szerintem annyira nem), de én személy szerint tényleg nagyon köszönöm, hogy sikerült ezt elintézned nekünk. Kácsárd baromi jó helyszín a tábor számára, és tapasztaltuk, hogy az ilyesmi mennyire fontos az egész esemény kimenetelének szempontjából. Ha a jövő évi tábor jól sikerül, akkor azt a szervezők és résztvevők nem kis részben köszönhetik majd a te közreműködésednek
[size=9:24xydryx]Nem, ez nem benyalás...[/size]
icke
ignis sum quae contra frigus ardet
- Idhren
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_MODERATOR
Csak nem értettem, de most már világos.
Amúgy meg tényleg köszönjük, mert nélkületek erről is lecsúsztunk volna
Szeretlek Titeket Béláim!!!
- Tünde
- Nem elérhető
Alyr Arkhon írta: A vezetőség nevében NAGYON KÖSZÖNJÜK.
A kötözködésekkel ne törődj, hétfőre kiderítjük ki nyer.
szívesen...
- Alyr Arkhon
- Témaindító
- Nem elérhető
Remzymama/Tünde írta: Most úgy őszintén, nem tök mindegy? Ne kötekedjetek már, előzetesen le van foglalva, ha a nyertes oda szervez, akkor megmondja pontosan melyik naptól hány napra szeretné szervezni. Ez nem azt jelenti hogy ott kell legyünk, hanem hogy amíg nem szólunk vissza, másnak nem adják ki. Nem szervezek tábort, nem pályáztam, mégis elintéztem.
Kösz, hogy belémköttök.
A vezetőség nevében NAGYON KÖSZÖNJÜK.
A kötözködésekkel ne törődj, hétfőre kiderítjük ki nyer.
/Cynewulf/
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Tünde
- Nem elérhető
Kösz, hogy belémköttök.
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.