A Film

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 3 hónapja #37702 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: A Film
Ayna: az egy boszi volt...mint Morgana... :) <br> dodie: lány vagy? Bocs, ne értsd félre, csakhát...AZT HITTEM, FÉRFI VAGY!<br> Na jó, de hagyjuk a témát...mindenki fiú meg lány, vissza a filmhez... :)
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 3 hónapja #37701 Írta: Anonymous
dodie:ide nem kapcsolodik.<br> Asmo:A helyedbe én ilyet nem álmodtam volna. Mikor álmodtad?<br> Egyszer nekem is volt egy rossz álmom,amikor az egyik barátnőmmel harcoltam.Utána hétfőn , amikor találkoztam vele,a szemembe nézett és nemsokára hazamentem,ugyanis megbetegedtem.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 3 hónapja #37700 Írta: Anonymous
szerintem elég egyértelmű. azt hiszem megőrülnék, hha átaludnám a filmet:))<br> a te álmod Asmo, kétségkívül SZÖRNYŰ, bár én mint lány nem tudom értékelni, és nem is értem hogy kapcsolódik ide, de hát végülis beszélgessünk nyugodtan.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 3 hónapja #37698 Írta: Anonymous
Nem tudom...olyan zavaros... :)
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 3 hónapja #37699 Írta: Anonymous
Mármint ahogyan leírtad...
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 3 hónapja #37697 Írta: Anonymous
Asmo: mit nem értesz rajta?... :) Durva egy álom...
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 3 hónapja #37696 Írta: Anonymous
Sesy: ezt én nem értem...na de mindegy... :) <br> Én meg egyszer egy borzalmasat álmodtam:<br> Tök jól éreztem magam, mintha belőttem volna magam, szinte lebegtem, amikor észrevettem, hogy az ismerőseim rengetege vesznek körül s mindegyik hozzámbeszél, aztán észrevettem, hogy csak egyszál alsónadrágban vagyok s hogy...s hogy...s hogy FÉLIG KILÓG A HERÉM!!! S mikor próbáltam begyömöszölni a gatyámba a herémet, akkor az LESZAKADT!!! SZÖRNYŰ VOLT!!!<br> Ja és az álmomban végig a földön hemperegtem...<br> Nem tudom, hogy miért írtam le ezt...de aki férfi, gondolja el, milyen borzalmas rémálom lehetett ez nekem...
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 3 hónapja #37695 Írta: Anonymous
Én egyszer olyat is álmodtam, hogy az apámmal és a bátyámmal elmentem moziba, megnézni a filmet, és csak az elején láttam egy kis részt, de elég furcsa volt, aztán elaludtam, és a végén keltettek csak fel... elég nyomasztó volt:)
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 3 hónapja #37694 Írta: Anonymous
Én Gollamot nagy békaszemekkel képzeltem el, de a mozgása a szemnek inkább hüllőszerű...így amikor ott, A Banyapóknál olyan öreg hobbittá változott a feketévé változott szemével, elképzeltem, mint ahogyan a macskáknak hirtelen az a vékonyszál szembogaruk kitágul s szemük teljesen sötét lesz...bár ez a macskáknál a támadás percében történik, de ez mellékes dolog... :)
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 3 hónapja #37693 Írta: Anonymous
''Tojászok...no persze, hogy tojászok!''
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 3 hónapja #37692 Írta: Anonymous
Én még csak az Egy Gyűrűről álmodtam...<br> Azt, hogy keresem, ,majd, hogy megtalálom az íróasztalom polcán, és a kezembeveszem... Vékonyabb volt, mint egy jeggyűrű, és a feliratok simán látszottak, mintha csak bele lenne vésve... Aztán a kezembe fogtam és elmondtam a gyűrűvers idevonatkozó részét (asszem angolul, mint a 2. LOTR trailerben) <br> de sajnos akkor felébredtem...<br>
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 3 hónapja #37691 Írta: Anonymous
Még nem láttam, de megnézem... micsoda hülyeség... és a hobbitok hogyan születnek?
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 3 hónapja #37690 Írta: Anonymous
láttam. furcsa.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 3 hónapja #37689 Írta: Anonymous
Ááh, tojásokból az uruk-haik? Mindegy, elhatároztam, hogy optimistán állok hozzá a filmhez. Majd meglátjuk, mi lesz itt...
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 3 hónapja #37688 Írta: Anonymous
A vasudvardi filmjelenetek egy kicsit aggasztanak. Miféle lázadás tör ki az uruk-haik között? És kit folytogat azon a képen Lurtz? És láttátok már, hogy az uruk-haik valami tojásszerűségből kelnek ki?<br> Mi lesz itt? :-( (<br> <br> Aki még nem látta ezeket a képeket, itt a cím:<br> <br> www3.tolkienonline.com/docs/4569.html <br>
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 3 hónapja #37687 Írta: Anonymous
Hát igen, olyasminek mint a képeken:)
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 3 hónapja #37686 Írta: Anonymous
remélem nem engem:) <br> kissebb:hhát, mondjuk stimmel.<br> Szürke bőr:messzemenőkig stimmel<br> arc: nem tudom. nagy békaszemek, és mint egy .. nem tudom. de nem olyan mutánsul mint néhány képen.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 3 hónapja #37685 Írta: Anonymous
dodie: én sem tudom utálni. valahogy a pösze beszédével, meg az egész, valahogy nem utálatra méltő. tök bírom mikor beszél:) Én kisebbnek képzeltem egy hobbitnál, szürkés bőrűnek, de az arcát nem tudtam elképzelni normálisan.<br> Egyébként az álmom elég furcsda volt. :) Ugyanis a buszmegállóban, suliba menet találtam meg Gollamot, mikor épp meh akart valakir fojtani. :)
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 3 hónapja #37684 Írta: Anonymous
én már nem emlékszem mi volt, de azt tudom, hogy volt egy álmom, amiben egy sírbuckában ébredtem fel. ebben az a szar, hogy klausztrofóbiás vagyok, félek a sötétben, és rettegek a kardokat nyakamhoz nyomó izéktől. azt mondták, hogy kiabálva ébredtem, csak azt tudom, hogy szakadt rólam a víz. ja, arra is emlékszem, hogy tudta, hogy most énekelnem kéne Bombadil Tomának, de csak a Himnusz jutott eszembe. viccesen hangzik, de rohadt félelmetes volt.<br> Sesy: milyennek képzelted Gollamot? És egyáltalán: ki milyennek képzeli? én egészen a banyapóknál történt dologig hittem benne, hogy gollam valójában nem gonosz. de még utánna se tudtam utálni.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 3 hónapja #37683 Írta: Anonymous
Az én álmomben egyszer összecsúszott a két Világ. Tél volt és mindent elleptek az orkok. Tündék jöttek értem, és átvittek magukhoz, mert nekem kellett rajtuk segíteni. A három Szilmarilt kellett egyesíteni és akkor legyőzhették a Gonoszt. De ők is csak ennyit tudtak, és azt, hogy én tudok segíteni, de hogy hogyan, azt nem. Elvittek a Szürke tündéhez, aki rámnézett és együtt mentünk le a föld alá, ahol egy hatalmas teremben már vörösen izzott egy hatalmas vaskapu. Alig hallottam a Szürke hangját, amikor azt mondta, hogy sietnünk kell. Én erre, hogy kell még a harmadik Kő, mire a tünde, hogy bennem van a Harmadik, én vagyok az. Ekkor a kezeimbe adta a másik kettőt és azok a tenyerembe égtek. Ekkor fény nőtt belőlük és belőlem és ez a nyaláb felperzselte a Kaput, és Azt, Aki mögötte volt. Az utolsó, amire emlékszem, hogy felülről láttam magam, összeégve, amint a tündék fölém hajoltak. Lehet, hogy meghaltam...<br> Hosszú álom volt és voltak még benne nagyon érdekes epizódok, de szerintem ennyi is épp elég volt most így egyszerre.<br> Hát ennyi.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 3 hónapja #37682 Írta: Anonymous
Én egyszer olyan hülyeséget álmodtam:<br> Vmi Gandalfféle öreg ember volt előttem, de Szarumán hangján visított. Magaelőtt egy csecsemőt lebegtetett s nekem kellett megmenteni a gyereket. Varázslatokat s átkokat mormoltam s aztán felébresztettek, hogy legyek csöndben, mert rázkódtam, hangosan nyögdöstem s énekeltem...de ez komoly...
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 3 hónapja #37681 Írta: Anonymous
Hobbitok mennek az erdőben, és rájuk támadnak a Fekete Lovasok, de elbujnak... ma meg Gollammal álmodtam... mi lesz itt... :)
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 3 hónapja #37680 Írta: Anonymous
Persze úgy is be lehet állítani a jeleneteket, hogy a Legolast játszó színész Leo.-ra hasonlítson. Így kisebb költségvetésből kaszálhatnak:).
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 3 hónapja #37679 Írta: Anonymous
áh, majd lessz ez még így se. és mit álmodtál?
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 3 hónapja #37678 Írta: Anonymous
Na ez nem épp egy értelmes mondat, de mindegy:)<br> Tegnap Fekete Lovasokkal és hobbitokkal álmodtam... ez már kezd kóros lenni... :)
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 3 hónapja #37677 Írta: Anonymous
Hát, ha tényleg szerepelne benne, akár csak egy lórieni tündét a háttérben, akkor is elég ki lennék:)
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 3 hónapja #37676 Írta: Anonymous
NEEEM!!! ettől rémálmaim lesznek!! ne emlegessétek már DiCapriót, mert visítok! ha az a pasi csak a közelébe kerül a filmnek, megtagadom a hitem!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 3 hónapja #37675 Írta: Anonymous
Kiteszünk télen a hóba s minden kisgyerek azt mondja:<br> Jé, egy vigyori kis hóemberecske! De f*sz!:)
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 3 hónapja #37674 Írta: Anonymous
Asmodeus: a beszólásaidtól vigyorgörcsöt kapok:)
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 3 hónapja #37673 Írta: Anonymous
Legolasszal kaszálnának...hm, ez fizikai képtelenség, nem?:)
Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.255 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére