- Köszönetek: 0
Klángyűlés
- Lyona
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
(És milyen szép hosszú hajam van benne... *szip* Tegnapelőtt levágta a gonosz fodrásznéni... Pedig mondtam neki, hogy ne. Lehet, hogy meg kéne etetni a nazgúlokkal.)
Nem szenvedek őrültségben... Minden percét élvezem!
- Ulmo
- Témaindító
- Nem elérhető
Második csapatelőadásunk, minden körítés nélkül:
KLIKK IDE
90,5 mega, Windows Media Video. És nagyon beteg így, kívülről
- Narbeleth
- Nem elérhető
Ulmo írta: Én sajnos családi okok miatt nem tudok menni de lélekben ott leszek veletek.
Közben készülgetnek a tábori videók. Tényleg sírni fogtok. A röhögéstől
Ja, és időközben megtaláltam a 2007-es LEP-en készült Regardez-tánc videóját, amiben három csapattagunk is jelen van (pl szeretett vezérünk, mint főszereplő ) Belinkeljem?
Hú köszönöm! Most először láttam arról a táncról értelmes felvételt!
"Törd szét a formát, őrizd a szellemet!"
Avartho i gadw, hebo i faer!
- Sötét Úr
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- nn ms.j sAw
- Ulmo
- Témaindító
- Nem elérhető
- Celebrom
- Nem elérhető
"Férfi-e az ki nem teszi jobbá a világot?!"
- Ulmo
- Témaindító
- Nem elérhető
Celebrom írta: Brühühü, engem mindenre rá lehet venni, de amúgy azt anno élveztem,csak kapolcson már sok volt annyiszor előadni . A mostani csapatelőadások videoit várom. És amúgy hogy vagytok árnyelfek? Ha jövőre is velem lesztek akkor szívesen leszek csapvez.
Az első csapatelőadások videói készen vannak. Ha gondoljátok, belinkelem ide a miénket (bár nem kis darab )
Az meg természetes, hogy ha jövőre csapvez leszel, nálad akarok lenni
- Sötét Úr
- Nem elérhető
- nn ms.j sAw
- Celebrom
- Nem elérhető
- Lyona
- Nem elérhető
- Sötét Úr
- Nem elérhető
- nn ms.j sAw
- Ulmo
- Témaindító
- Nem elérhető
- Sötét Úr
- Nem elérhető
- nn ms.j sAw
- Ulmo
- Témaindító
- Nem elérhető
Közben készülgetnek a tábori videók. Tényleg sírni fogtok. A röhögéstől
Ja, és időközben megtaláltam a 2007-es LEP-en készült Regardez-tánc videóját, amiben három csapattagunk is jelen van (pl szeretett vezérünk, mint főszereplő ) Belinkeljem?
- Celebrom
- Nem elérhető
- Celebrom
- Nem elérhető
- Ulmo
- Témaindító
- Nem elérhető
Ilyen arccal szerinted lehetek maffiózó?Lyona írta: Vagy szervezzünk szabadmaffiát valahol?
KLIKK (a jobb oldali vagyok én )
Más: végignéztem a táborban készült videókat, szvsz nagyon ütős lett mindkét előadásunk
- Lyona
- Nem elérhető
- Celebrom
- Nem elérhető
- Ulmo
- Témaindító
- Nem elérhető
Lyona írta: Egy élmény volt veletek
Örülök, hogy megismertelek, és klassz volt elsőre ilyen jól együttműködni, gyilkosként
Készül az eljegyzési videód
- Celebrom
- Nem elérhető
- Lyona
- Nem elérhető
Imáááádlak titeket, mind egy szálig, iszonyatkirálysághiperszuper csapat voltatok (voltunk) egy remekszuperszarvaistenség csapvezzel, akit ezért már vagy hatszor körbeölelgettem, meg ilyenek.
Egy élmény volt veletek, mindaz a tömyéntelen hülyeség, kemény (aha?) munka, agyamaent előadás, zászlófestés, lelkesedés, közös kajálás, eljegyzés (külön köszi a szervezésért, tényleg! ) uborkázás, ordítozás, agymenés...
Nem, nem fogok tudni lényegit írni. Kifolyik a szívem a fülemen. Meg a lelkem is, na. Vördpísz.
- Celebrom
- Nem elérhető
- Sötét Úr
- Nem elérhető
- nn ms.j sAw
- Nellas
- Nem elérhető
"Csak engedj élni... tüzekbe nézni...
tilinkószónál... mesét mesézni..."
- Rayan
- Nem elérhető
Lényegében nagyon jó volt együtt lenni, és Celebrom, szerintem szuper csapatvezető voltál!
Na maj' re
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
- Narbeleth
- Nem elérhető
Sötét Úr írta: Narb: Neked külön kijár egy külön nagy-nagy köszönet! Kipakolás közben issszonyújó érzés volt a határidőnaplómra rajzolt dekorációt megpillantani, sőt, most már azt is elárulom, hogy a zászlófestés során az ebédlő asztalára terített csomagolópapírról is lenyúltam Mucust - meg a szerelmetes tikokat is.
Ó! Én köszönöm, hogy eltetted a rejtélyállatokat és a tikokat az utókornak!
Drizzt: Szerintem abszolút sikerült!
"Törd szét a formát, őrizd a szellemet!"
Avartho i gadw, hebo i faer!
- Ulmo
- Témaindító
- Nem elérhető
Drizzt írta: Naszóvalna én jól éreztem magam a csapatban. Tom', hogy lehettem volna aktívabb is, de igen fáradtan vonultam táborba...Igyekeztem kevésbé ööö 'támadó jellegű' lenni, mint a fórumon. Sikerült?
Amennyire én láttam, igen
Drizzt írta: Remélem van videó a második előadásunkról...sztem aznap az volt a legjobb . Legközelebb látogassunk el a már kamasz mutánsok testnevelésórájára .
Ha minden igaz, SÚ kamerája vette a cuccot, tehát kell lennie felvételnek.
Drizzt írta: Tudom...továbbra sem tudok festeni...jól...és tulajdonképpen közepesen sem...és...najó nem folytatom.
Az én kezembe se való ecset... De legalább megpróbáltuk
- Drizzt
- Nem elérhető
Naszóvalna én jól éreztem magam a csapatban. Tom', hogy lehettem volna aktívabb is, de igen fáradtan vonultam táborba...Igyekeztem kevésbé ööö 'támadó jellegű' lenni, mint a fórumon. Sikerült?
Én, mint hobzgúl azt kell mondjam...zsír volt a csapat . Persze szarvashiba lenne...oh bocsánat : PPPP.
Remélem van videó a második előadásunkról...sztem aznap az volt a legjobb . Legközelebb látogassunk el a már kamasz mutánsok testnevelésórájára .
Tudom...továbbra sem tudok festeni...jól...és tulajdonképpen közepesen sem...és...najó nem folytatom.
- Celebrom
- Nem elérhető
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.