Klángyűlés

Több
16 éve 5 hónapja #367038 Írta: Sötét Úr
Sötét Úr válaszolt a következő témában: Klángyűlés
Narb: Neked külön kijár egy külön nagy-nagy köszönet! Kipakolás közben issszonyújó érzés volt a határidőnaplómra rajzolt dekorációt megpillantani, sőt, most már azt is elárulom, hogy a zászlófestés során az ebédlő asztalára terített csomagolópapírról is lenyúltam Mucust - meg a szerelmetes tikokat is. :)
Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #367032 Írta: Nellas
Nellas válaszolt a következő témában: Klángyűlés

Celebrom írta: Bocsánat ha néha szétcsúsztam, meg a fogfájásért

Eh... arról biztosan te tehetsz... cöcö. Tényleg, most már elmész akkor fogorvoshoz, ugye? Sok kitartást a gyökérkezeléshez :)

"Csak engedj élni... tüzekbe nézni...
tilinkószónál... mesét mesézni..."
Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #367019 Írta: Celebrom
Celebrom válaszolt a következő témában: Klángyűlés
Így éjféltájt én is hazaértem. Iszonyatosan jók voltatok.Bocsánat ha valakitől nem búcsúztam még el személyesen a végén, de nagy volt a kavarodás. Nem az erdei álatokkal, hnem az állatokra :D .Igyekeztelek nem széthajtani titeket és emelett haladni is és ez asszem sikerült, mert a küldetéseket is megcsináltuk, lett szép zászlónk,kendőnk,és szerintem rövid, de színvonalas előadásaink.Bocsánat ha néha szétcsúsztam, meg a fogfájásért, naon sokat segítetetek. Én is jól éreztem magam a csapatban, bár döcögősen indult, de jó lett a hangulat és botsi , h a személyes magánéletem illetve annak félreértése így belekavart a csapat imigebe.Majd még irok, most irány az ágy mindenki!!!

"Férfi-e az ki nem teszi jobbá a világot?!"
Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #367013 Írta: Sötét Úr
Én is hazaértem ám, csak még géphez nem jutottam (most is PDA-ról írok). Viszont már nagyon hiányoztok! Holnap viszont még szabin vagyok, úgyhogy ha minden igaz, akkor nekilátok a fotók bizgetésének és feltöltésének, és talán a videók áttöltésének is. 4GB (8Mpx-es méretü*) fénykép készült (ez kb. 800 kép) és kb. 4 órányi a video nyersanyag, szóval nem biztos, hogy már holnap lesz belöle eredmény, de majd igyexem.
Drága Csapattársaim, istenkirályok vagytok, Celebrom pedig istenkirálycsapvez, és bár eddig is mondogattam már, most is mondom, hogy imádlak Benneteket!
Erdei állatok rulez!
Majd megpróbálom a két elöadásunk videóját elöre feldolgozni, és hozzáférhetövé tenni, de hogy erre mikor lesz lehetöségem, azt csak Eru tudja.

[size=9:3lyvd2ob]* Bocs, a PDA-mon nem lelek hosszú Ö-t és Ü-t.[/size]

ÉLJENEK AZ UBORKÁK!
Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #366994 Írta: Narbeleth
Narbeleth válaszolt a következő témában: Klángyűlés

Ulmo írta:

Narbeleth írta: Sziasztok! Istenien éreztem magamat veletek, bejött a nájtelf fíling; Celebrom szuper és türelmes csapvez voltál; titeket csaptársak meg imádlak a maximális idiotizmusotokért!

Hogy sikerült az utolsó napi előadás?

Majd kérek róla felvételt mihamarabb!!!
:bounce:

Felvétel SÚ kamerájával készült, ahogy megkapom tőle a cuccot, itt közzéteszem. Szegény Celebromra azt mondta valaki, hogy olyan az arcrfestése, mint egy mosómedvének :)
Az előadás szvsz klassz volt, bár elég rövid volt a többiekhez képest. Ahogy elnéztem, a poénok nagy részét vett a közönség, és tetszett nekik a cucc.

Na ki volt az? :twisted: Aki beszólt az arcfestésemre, abból magam csinálok mosómedvét táboritalin! :twisted:

"Törd szét a formát, őrizd a szellemet!"

Avartho i gadw, hebo i faer!
Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #366982 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: Klángyűlés

Narbeleth írta: Sziasztok! Istenien éreztem magamat veletek, bejött a nájtelf fíling; Celebrom szuper és türelmes csapvez voltál; titeket csaptársak meg imádlak a maximális idiotizmusotokért!

Felvétel SÚ kamerájával készült, ahogy megkapom tőle a cuccot, itt közzéteszem. Szegény Celebromra azt mondta valaki, hogy olyan az arcrfestése, mint egy mosómedvének :)
Az előadás szvsz klassz volt, bár elég rövid volt a többiekhez képest. Ahogy elnéztem, a poénok nagy részét vett a közönség, és tetszett nekik a cucc.
Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #366973 Írta: Narbeleth
Sziasztok! Istenien éreztem magamat veletek, bejött a nájtelf fíling; Celebrom szuper és türelmes csapvez voltál; titeket csaptársak meg imádlak a maximális idiotizmusotokért!

Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #366944 Írta: Nellas
Nellas válaszolt a következő témában: Klángyűlés
Én is megérkeztem, és tényleg jó kis tábor volt ez :D Szegény Celebrom, ne haragudj, hogy mindig kiabálnod kellett utánunk :roll:
Mindenkinek jó pihit. UBOR.

"Csak engedj élni... tüzekbe nézni...
tilinkószónál... mesét mesézni..."
Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja - 16 éve 5 hónapja #366933 Írta: Ulmo
Köszönöm minden csapattagnak ezt a 10 napot, nagyon jól éreztem magam veletek. Éljenek az Uborkák! :D

Üdv
Ulmo, alias Fluorien :)
Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #366926 Írta: Ancalima Anarórë
Ancalima Anarórë válaszolt a következő témában: Klángyűlés
Hazaértem, és jó volt és most mindenki ALUDJON egy jót, és vigyázzatok az erdei állatokkal!!! :) ))
Jó ovisok voltunk.

"... And that was the beginning of fairies..."
Téma zárolva.
Több
16 éve 6 hónapja #366680 Írta: Lyona
Lyona válaszolt a következő témában: Klángyűlés

Sötét Úr írta: Drizzt, kivételesen jó az ötlet! No már most, ugyebár tüncök vogymuk. Azok meg, akár még az amnesztia... bocs, amnézia alatt is érezhetnek atavisztikus vonzódást a fákhoz, csillagokhoz, eperillatú habfürdőkhöz, stb... A zászlón lehetne egy 12 ágú fa, minden ág végén egy-egy csillaggal. Ez olyan nagyontolkieni, nem? :)

Én szeretném, ha 12 ágú eperillatú habfürdő lenne a jelképünk :) :P

Nem szenvedek őrültségben... Minden percét élvezem!
Téma zárolva.
Több
16 éve 6 hónapja #366498 Írta: Sötét Úr
Most, ahogy visszaolvastam, csúnyán kétértelmű lett ez a "kivételesen jó". Úgy értettem, hogy "a jó ötletek között is kiemelkedő kivétel". Nehogy valaki kötekedésnek vélje!

Narb, drága, szerintem előbb eléred, hogy kapj 112 igazolást arról, hogy rajtad kívül álló okok miatt rekedtél Kácsárdon...
Téma zárolva.
Több
16 éve 6 hónapja #366472 Írta: Celebrom
Deee, ez aaaaz 8) .Hát még szombatig rágodjatok rajta, mert én 4.5 óra múlva már indulok táborba előkészíteni a terepet.Legközelebb már személyesen, jah és otthon ne hagyjatok semmit!:)(Bots Narb , nekem is csoportos van.)

Téma zárolva.
Több
16 éve 6 hónapja #366451 Írta: Sötét Úr
Drizzt, kivételesen jó az ötlet! No már most, ugyebár tüncök vogymuk. Azok meg, akár még az amnesztia... bocs, amnézia alatt is érezhetnek atavisztikus vonzódást a fákhoz, csillagokhoz, eperillatú habfürdőkhöz, stb... A zászlón lehetne egy 12 ágú fa, minden ág végén egy-egy csillaggal. Ez olyan nagyontolkieni, nem? :)
Téma zárolva.
Több
16 éve 6 hónapja #366434 Írta: Narbeleth
Én a gonosz felelőtlen és hanyag most segélykéréssel fordulok hozzátok!
Nekem vasárnap haza kell utaznom (hétfő reggel8kor már dolgozom, ergo esélytelen hogy hétfőig tudjak maradni és első munkanapom lesz, szóval nemigazán bekkelhetem ki).

A problémám az, hogy kaptam csoportos jegyet, retúrt, viszont ugye dátumra szól a jegy, tehát nekem van egy fölösleges hétfői visszaút diákjegyem.

Van-e valaki, aki ezt tőlem meg tudná venni, mert nem kért csoportos jegyet, de hétfőn megy haza?

Tartok tőle, hogy a pénztárosnénikbácsik esetleg nem váltják vissza/cserélik ki.

Téma zárolva.
Több
16 éve 6 hónapja #366337 Írta: Drizzt
Drizzt válaszolt a következő témában: Klángyűlés
Öhm, hányan is vagyunk? 12-en. A szimbólumban akár meg is jelenhetne ez a szám. Ennyi ága v. gyümölcse van a fának, ennyi feje vmi állatnak...ésatöbbi'. Ha valami természettel kapcsolatos dolog lenne rajta/benne/stb., akkor nagyot nem tévedhetnénk, nem? Azért a zászlón ne legyen bögre :)
Téma zárolva.
Több
16 éve 6 hónapja #366113 Írta: Celebrom
Rendben legyen ez, ha nem jönne be akkor lehetne valami festett, faragott faág , ez oan tüncös.A fiúk faragnak, a lányog festenek és fűznek. De csak ha nem jön be a bögre.

Téma zárolva.
Több
16 éve 6 hónapja #366105 Írta: Ulmo

Vewy írta: Mármint bögre alakú medál?
Mer az, hogy folyton bögrét hurcolunk, az fura hatást keltene :D

A bögre alakú "medál" nekem is tetszik :) Ha tudtok olyan helyet, ahol lehet kapni picike bögrét, amit esetleg felfűzhetünk nyakláncra, Dorw holnap még el tud menni, hogy megvegye. Ha esetleg csak pénteken taláunk ilyet, és elfogadható az ára (kb 150ft/db), mi is megvehetjük, csak kérjünk róla számlát.
Téma zárolva.
Több
16 éve 6 hónapja #366092 Írta: Celebrom
Akkor fessünk bögrét?

Téma zárolva.
Több
16 éve 6 hónapja #366091 Írta: Lyona
Ööö... Oké, én is s zászlóra gondoltam a bögrét, de mint csapatbögre... Hihihihi.

És tényleg lehet festni. Bár ennyi erővel a körmünket is :D

Téma zárolva.
Több
16 éve 6 hónapja #366056 Írta: Drizzt
Oké, asszem elvesztettem a bögr...fonalat :) .
Téma zárolva.
Több
16 éve 6 hónapja #365979 Írta: Narbeleth

Vewy írta: Mármint bögre alakú medál?

Miért? Karcsi után szabadon! :P

Téma zárolva.
Több
16 éve 6 hónapja #365978 Írta: Sötét Úr
Medál alakú bögre? Nos? :D
Téma zárolva.
Több
16 éve 6 hónapja #365974 Írta: Vewy
Vewy válaszolt a következő témában: Klángyűlés
Mármint bögre alakú medál?
Téma zárolva.
Több
16 éve 6 hónapja #365971 Írta: Narbeleth

Celebrom írta: Aha!Bögre mint mi?Mert szerintem a zászlóra nem kéne bögrét tenni.

Bögre, mint csapatidentitást kifejező tárgy. (Mint tavaly Rabynéknál a kristálymedál)
Azt hittem azt keresünk. :oops:

Téma zárolva.
Több
16 éve 6 hónapja #365961 Írta: Celebrom
Aha!Bögre mint mi?Mert szerintem a zászlóra nem kéne bögrét tenni.

Téma zárolva.
Több
16 éve 6 hónapja #365914 Írta: Narbeleth

Lyona írta: Nyah. Ez a nyúl viccesaranyos, MP-t meg szeretjük de nagyonám.

Szeretnék zászlótmaszatolni énisénisénis, mert igen, és néha szoktam is.
A bögrejelkép szerintem vicces, a levél meg stílusosan klisés :) Lila levélen lilabögre, némi zöld pöttyel, vagy mi... Bocsi, késő van. Meg naaaagy, lila köd. :)

Amúgy a körfestés egész jó, onnan tényleg lehet sokfelé indulni címerileg.

Hűűű, jelkép! : örül:

A medált javasolnám, mert az szép :) valami lila zöldet kéne kiötölni. Lyona? (Leveleeeeek, tudod!)

És a bögrét javasolnám, mert az olcsó. Kemény 99Ft-ért lehet venni ám fehér porcelán/kerámiabögrét amire lehet alkotni. A festék már annyira nem olcsó. Van az MTT-nek raktárában porcelánfesték?
(Esetleg tegyem-e fel ezt a kérdést a kézművesek rendjében?)

Téma zárolva.
Több
16 éve 6 hónapja #365913 Írta: Narbeleth

Celebrom írta: Nyílván nem egy nyúl lesz a zászlónkon, de Narbnak benne kell hogy legyen a keze, legalábbis a munkában :) .Szerintem amíg nem tudjuk, hogy kik vagyunk csak legyen egy indás, díszes zászlónk üres hellyel amire majd ha tudjuk a fajtánkat és a nemünket :) ráteszünk egy címert.Nnna így jó? :)
A túra kapcsán Sebcsabával kell, hogy kopnzultáljatok, de beuratom vele ide a dolgot.

Tökéletes! 8)
A nyulat meg természetesen viccből írtam. Ennyire nem vagyok beteg... (hangsúlyozom, ennyire :P )

Téma zárolva.
Több
16 éve 6 hónapja #365808 Írta: Drizzt

Sötét Úr írta: Drizzt: mit akarsz az ovis longipes-ről tudni? De szerintem hagyjuk, mert mi itt elévődgetünk egymással jól, de lehet, hogy külső szemlélő másnak véli látni a dolgot, azt még a végén rossz fényt vet a csapatunkra...

: DDDD
Oké :)
Téma zárolva.
Több
16 éve 6 hónapja #365801 Írta: Lyona
Nyah. Ez a nyúl viccesaranyos, MP-t meg szeretjük de nagyonám.

Szeretnék zászlótmaszatolni énisénisénis, mert igen, és néha szoktam is.
A bögrejelkép szerintem vicces, a levél meg stílusosan klisés :) Lila levélen lilabögre, némi zöld pöttyel, vagy mi... Bocsi, késő van. Meg naaaagy, lila köd. :)

Amúgy a körfestés egész jó, onnan tényleg lehet sokfelé indulni címerileg.

Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.227 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére