Klángyűlés
- Sötét Úr
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- nn ms.j sAw
- Nellas
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
- Köszönetek: 0
Celebrom írta: Bocsánat ha néha szétcsúsztam, meg a fogfájásért
Eh... arról biztosan te tehetsz... cöcö. Tényleg, most már elmész akkor fogorvoshoz, ugye? Sok kitartást a gyökérkezeléshez
"Csak engedj élni... tüzekbe nézni...
tilinkószónál... mesét mesézni..."
- Celebrom
- Nem elérhető
"Férfi-e az ki nem teszi jobbá a világot?!"
- Sötét Úr
- Nem elérhető
- nn ms.j sAw
Drága Csapattársaim, istenkirályok vagytok, Celebrom pedig istenkirálycsapvez, és bár eddig is mondogattam már, most is mondom, hogy imádlak Benneteket!
Erdei állatok rulez!
Majd megpróbálom a két elöadásunk videóját elöre feldolgozni, és hozzáférhetövé tenni, de hogy erre mikor lesz lehetöségem, azt csak Eru tudja.
[size=9:3lyvd2ob]* Bocs, a PDA-mon nem lelek hosszú Ö-t és Ü-t.[/size]
ÉLJENEK AZ UBORKÁK!
- Narbeleth
- Nem elérhető
Ulmo írta:
Narbeleth írta: Sziasztok! Istenien éreztem magamat veletek, bejött a nájtelf fíling; Celebrom szuper és türelmes csapvez voltál; titeket csaptársak meg imádlak a maximális idiotizmusotokért!
Hogy sikerült az utolsó napi előadás?
Majd kérek róla felvételt mihamarabb!!!
:bounce:
Felvétel SÚ kamerájával készült, ahogy megkapom tőle a cuccot, itt közzéteszem. Szegény Celebromra azt mondta valaki, hogy olyan az arcrfestése, mint egy mosómedvének
Az előadás szvsz klassz volt, bár elég rövid volt a többiekhez képest. Ahogy elnéztem, a poénok nagy részét vett a közönség, és tetszett nekik a cucc.
Na ki volt az? Aki beszólt az arcfestésemre, abból magam csinálok mosómedvét táboritalin!
"Törd szét a formát, őrizd a szellemet!"
Avartho i gadw, hebo i faer!
- Ulmo
- Témaindító
- Nem elérhető
Narbeleth írta: Sziasztok! Istenien éreztem magamat veletek, bejött a nájtelf fíling; Celebrom szuper és türelmes csapvez voltál; titeket csaptársak meg imádlak a maximális idiotizmusotokért!
Felvétel SÚ kamerájával készült, ahogy megkapom tőle a cuccot, itt közzéteszem. Szegény Celebromra azt mondta valaki, hogy olyan az arcrfestése, mint egy mosómedvének
Az előadás szvsz klassz volt, bár elég rövid volt a többiekhez képest. Ahogy elnéztem, a poénok nagy részét vett a közönség, és tetszett nekik a cucc.
- Narbeleth
- Nem elérhető
- Nellas
- Nem elérhető
Mindenkinek jó pihit. UBOR.
"Csak engedj élni... tüzekbe nézni...
tilinkószónál... mesét mesézni..."
- Ulmo
- Témaindító
- Nem elérhető
Üdv
Ulmo, alias Fluorien
- Ancalima Anarórë
- Nem elérhető
Jó ovisok voltunk.
- Lyona
- Nem elérhető
Sötét Úr írta: Drizzt, kivételesen jó az ötlet! No már most, ugyebár tüncök vogymuk. Azok meg, akár még az amnesztia... bocs, amnézia alatt is érezhetnek atavisztikus vonzódást a fákhoz, csillagokhoz, eperillatú habfürdőkhöz, stb... A zászlón lehetne egy 12 ágú fa, minden ág végén egy-egy csillaggal. Ez olyan nagyontolkieni, nem?
Én szeretném, ha 12 ágú eperillatú habfürdő lenne a jelképünk
Nem szenvedek őrültségben... Minden percét élvezem!
- Sötét Úr
- Nem elérhető
- nn ms.j sAw
Narb, drága, szerintem előbb eléred, hogy kapj 112 igazolást arról, hogy rajtad kívül álló okok miatt rekedtél Kácsárdon...
- Celebrom
- Nem elérhető
- Sötét Úr
- Nem elérhető
- nn ms.j sAw
- Narbeleth
- Nem elérhető
Nekem vasárnap haza kell utaznom (hétfő reggel8kor már dolgozom, ergo esélytelen hogy hétfőig tudjak maradni és első munkanapom lesz, szóval nemigazán bekkelhetem ki).
A problémám az, hogy kaptam csoportos jegyet, retúrt, viszont ugye dátumra szól a jegy, tehát nekem van egy fölösleges hétfői visszaút diákjegyem.
Van-e valaki, aki ezt tőlem meg tudná venni, mert nem kért csoportos jegyet, de hétfőn megy haza?
Tartok tőle, hogy a pénztárosnénikbácsik esetleg nem váltják vissza/cserélik ki.
- Drizzt
- Nem elérhető
- Celebrom
- Nem elérhető
- Ulmo
- Témaindító
- Nem elérhető
Vewy írta: Mármint bögre alakú medál?
Mer az, hogy folyton bögrét hurcolunk, az fura hatást keltene
A bögre alakú "medál" nekem is tetszik Ha tudtok olyan helyet, ahol lehet kapni picike bögrét, amit esetleg felfűzhetünk nyakláncra, Dorw holnap még el tud menni, hogy megvegye. Ha esetleg csak pénteken taláunk ilyet, és elfogadható az ára (kb 150ft/db), mi is megvehetjük, csak kérjünk róla számlát.
- Celebrom
- Nem elérhető
- Lyona
- Nem elérhető
És tényleg lehet festni. Bár ennyi erővel a körmünket is
- Drizzt
- Nem elérhető
- Narbeleth
- Nem elérhető
Vewy írta: Mármint bögre alakú medál?
Miért? Karcsi után szabadon!
- Sötét Úr
- Nem elérhető
- nn ms.j sAw
- Vewy
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
- Narbeleth
- Nem elérhető
Celebrom írta: Aha!Bögre mint mi?Mert szerintem a zászlóra nem kéne bögrét tenni.
Bögre, mint csapatidentitást kifejező tárgy. (Mint tavaly Rabynéknál a kristálymedál)
Azt hittem azt keresünk.
- Celebrom
- Nem elérhető
- Narbeleth
- Nem elérhető
Lyona írta: Nyah. Ez a nyúl viccesaranyos, MP-t meg szeretjük de nagyonám.
Szeretnék zászlótmaszatolni énisénisénis, mert igen, és néha szoktam is.
A bögrejelkép szerintem vicces, a levél meg stílusosan klisés Lila levélen lilabögre, némi zöld pöttyel, vagy mi... Bocsi, késő van. Meg naaaagy, lila köd.
Amúgy a körfestés egész jó, onnan tényleg lehet sokfelé indulni címerileg.
Hűűű, jelkép! : örül:
A medált javasolnám, mert az szép valami lila zöldet kéne kiötölni. Lyona? (Leveleeeeek, tudod!)
És a bögrét javasolnám, mert az olcsó. Kemény 99Ft-ért lehet venni ám fehér porcelán/kerámiabögrét amire lehet alkotni. A festék már annyira nem olcsó. Van az MTT-nek raktárában porcelánfesték?
(Esetleg tegyem-e fel ezt a kérdést a kézművesek rendjében?)
- Narbeleth
- Nem elérhető
Celebrom írta: Nyílván nem egy nyúl lesz a zászlónkon, de Narbnak benne kell hogy legyen a keze, legalábbis a munkában .Szerintem amíg nem tudjuk, hogy kik vagyunk csak legyen egy indás, díszes zászlónk üres hellyel amire majd ha tudjuk a fajtánkat és a nemünket ráteszünk egy címert.Nnna így jó?
A túra kapcsán Sebcsabával kell, hogy kopnzultáljatok, de beuratom vele ide a dolgot.
Tökéletes!
A nyulat meg természetesen viccből írtam. Ennyire nem vagyok beteg... (hangsúlyozom, ennyire )
- Drizzt
- Nem elérhető
Sötét Úr írta: Drizzt: mit akarsz az ovis longipes-ről tudni? De szerintem hagyjuk, mert mi itt elévődgetünk egymással jól, de lehet, hogy külső szemlélő másnak véli látni a dolgot, azt még a végén rossz fényt vet a csapatunkra...
: DDDD
Oké
- Lyona
- Nem elérhető
Szeretnék zászlótmaszatolni énisénisénis, mert igen, és néha szoktam is.
A bögrejelkép szerintem vicces, a levél meg stílusosan klisés Lila levélen lilabögre, némi zöld pöttyel, vagy mi... Bocsi, késő van. Meg naaaagy, lila köd.
Amúgy a körfestés egész jó, onnan tényleg lehet sokfelé indulni címerileg.
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.