infrastruktúra
- Sötét Úr
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- nn ms.j sAw
fq, értesíteni kellene a bölcseket, hogy szakaggyanak mán le a hennatetkónkró'... Mer' ha nem, megéneklem őket!
- fqqdk
- Témaindító
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
code a rat the monster on doom in it
- Sötét Úr
- Nem elérhető
- nn ms.j sAw
Megjegyzem, hogy Sherlock Holmes irodalmi alak, egy prózai műfaj kiváló művelőjének nagyszerű és neves figurája, tehát semmi gond nincs azzal, ha rá is utalunk. Témába vág.
- Metaflora
- Nem elérhető
- Miau!
- Köszönetek: 19
Értem én ezt a Tolkien-utalást, de sztem még mindig egálban van Sherlock Holmesszal... (Gonosz krónikások, meow.)
A személyes kontaktus dologban benne van az, amit én is próbáltam jelezni, szóval, amit tud és akar, mindenki magának, amit pedig nem, azt legalább renden belül.
Azért is jó lenne miharamabb véglegesen tudni, mit is csinálunk, hogy legyenek alapanyagok.
- Sötét Úr
- Nem elérhető
- nn ms.j sAw
A Hal éji énekét is komolyan gondoltam a kitűzőre, ha azt nem tudjuk ráfösteni, akkor a pipával már kár is próbálkozni. És akkor a költészet is megvan. Én is pártolom azt, hogy aki tudja, fösse meg a magáét, mégiscsak egy személyes kontaktusa lesz kedvenc rendjének szimbólumaival.
A pergamentekercset én is bannolom, sajtos vagy sonkás tekercs viszont jöhet.
Idril, ha nem gyüssz, akkor nem leszel velünk. Megéri ez neked? Gondolom nem, és drukkolok, hogy el tudj jönni jól.
- Nilla
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
- Köszönetek: 0
Sztem a pergamen tekercset kicsit nehézkes hurcolászni, de nekem is bármi megfelel
"Egy csepp is növeli a tengert"
- Metaflora
- Nem elérhető
- Miau!
A pipával nincs bajom, de én nem érzem a közvetlen kapcsolatát a költészethez és prózaíráshoz, mármint ezzel az erővel jelenthetné azt is, hogy mi vagyunk Sherlock Holmes magánnyomozó-rendje. Bár, ha kupakra kell festeni, legalább egyszerű. A hatlábú sárkányról ez nem mondható el, bár nekem jobban tetszik. És az esetleges tengwarral írt szó is, ha van ötlet, hogy mi is az a szó, meg le tudjuk írni. Mi volt még, pergamentekercs?
- Idril Celebrindal./Fenrir
- Nem elérhető
egyébként henna-kitűző kombó teljesen jó. szerintem.
"People cannot gain anything without sacrificing something... That is the principle of Equivalent Trade in alchemy."
- Nilla
- Nem elérhető
Meta: Jó helyre jelentkeztél=)
- fqqdk
- Témaindító
- Nem elérhető
én: hennát és kitűzőt. mindkettőt pipával, az konzisztens. hatlábú sárkányt nem szeretnék.
Meta:
Az tök vicces, amikor másokat dolgoztatunk.
Ahhoz meg, hogy jobb ötletek legyenek, mint mondjuk a kitűző, ahhoz az kellene, hogy legyen több ötlet
- Metaflora
- Nem elérhető
- Miau!
Viszont én egyre kevésbé igazodom ki ezen a topicon, hogy végülis mi az, ami lesz, mi az, ami nem lesz, mi az, ami kétséges. Jó lenne ezt vhogy tisztázni. Mert pl. ha vmit eldöntünk, ahhoz hozzávalókat is kell szerezni.
- fqqdk
- Témaindító
- Nem elérhető
- Metaflora
- Nem elérhető
- Miau!
- Sötét Úr
- Nem elérhető
- nn ms.j sAw
(És ezt ráadásul komolyan is gondolom...)
Emlékeztetőnek:
Christian Morgenstern írta: <center>-
˘ ˘
- - -
˘ ˘ ˘ ˘
- - -
˘ ˘ ˘ ˘
- - -
˘ ˘ ˘ ˘
- - -
˘ ˘ ˘ ˘
- - -
˘ ˘
-</center>
- Metaflora
- Nem elérhető
- Miau!
Akkor biztos, hogy pipa a jelképünk és csak pipa?
- Tirion Equniel
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Sajnálom, én vagyok a leghaszontalanabb rendtagotok, de majd azért próbálok segíteni valahogy, frissvízet hozni (nyakba-torokba) meg ilyen apróságok:P== Végső esetben gépelek ha mást nem, ahhoz még értek:P=
Nilla: Nagyon hálás lennék:)=
"Rendre csak a kis szellemnek van szüksége, a zseni a káoszt is át tudja"
- Sötét Úr
- Nem elérhető
- nn ms.j sAw
A már említett tollakat hozom, el vannak téve - már csak arról kell gondoskodnom, hogy a csomagomba is bekerüljenek - de ettől függetlenül tényleg mindenki hozzon tollat, ceruzát, írógépet, szövegszerkesztőt, vagy amivel a legkényelmesebben tud dolgozni (áram nélkül is).
Az elő nem vett saját írásokat, irodalomkönyveket, versesköteteket, és a másik topikba saját írást nem kopipasztázó rendtagokat az utolsó napon rituálisan elégetjük, szimbolizálva a fel nem használt dolgok mulandóságát!
- fqqdk
- Témaindító
- Nem elérhető
Szeretném, ha mindenki tudna magával hozni jegyzetfüzetet és tollat. Minden más dolog (saját írások, verseskötet, irodalomkönyv opcionális, és nincs garancia arra, hogy egyáltalán elővesszük).
OFF: most már tényleg jó lenne, ha beindulnátok, saját írásokat és véleményeket a másik topikba kezdjétek el nyomni. Ne legyetek szégyenlősek, mert átutallak titeket a szinész meg a táncos rendbe.
- Nilla
- Nem elérhető
Tirion: felajánlom, hogy segítek neked.
- Tirion Equniel
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Esetleg valami összetengwarozott masszív réginek tünő (gyürött, perzseltszélü stb.) papír kitűzve, vagy hengerbe felcsavarva valami hasonló.
Hülye ötlet, de jobb nem jutott eszembe, de hamár brainstorming:)=
"Rendre csak a kis szellemnek van szüksége, a zseni a káoszt is át tudja"
- Sötét Úr
- Nem elérhető
- nn ms.j sAw
- fqqdk
- Témaindító
- Nem elérhető
- Sötét Úr
- Nem elérhető
- nn ms.j sAw
- Nilla
- Nem elérhető
- Metaflora
- Nem elérhető
- Miau!
Regisztrálni kell hozzá? 8O Egyébként ha érdekel, hogy néznek ki, és iwiwen regisztrálva vagy, és esetleg megkeresel, oda is raktam fel róluk képet.Sötét Úr írta: Sajnos a blogol.hu-s dolgokat nem tudom megnézni (mert nem vagyok hajlandó regisztrálni
Továbbra is örülök ám, ha van jobb ötlet
Rajzolhatunk is hatlábú sárkányt, ha írva nem szép (nem tudom, van-e a tengwarban x)
- Isilrohir
- Nem elérhető
Én nekem nem tetszik a hennás ötlet... se a pennás... az annyira elcsépelt, és elvégre egy költő nem a tolláról, hanem az ihletről és gondolkodásmódról ismerszik meg... arról, hogy másképp gondolkozik a világról, jobban a lényévé tud válni a működésének, vagy pont, hogy nem tud vele azonosulni...
A költő legyen művelt, olvasott, filozofáló (azért nem vagyunk bölcsek!), jól tudjon bánni az ecsettel és írószerszámmal egyaránt, tehát rendkívül sokoldalú... és persze tudjon harcolnmi is, ha kell!
Én hajlok afelé, hogy valami kitűő-szrű legyen nálunk... vagy egy öv, amin van hüvely a kardnak, lúdtollnak, ecsetnek, mitomén minek... vagy egy köpeny estékre igen, nagyon is pártolom a csillagos összejövetelt, osonjunk hát együtt köpenyben a helkyszínre!
Vagy legyen zászlónk. Kürtünk. Fegyverünk. Gallér, saru, kalap, vagy végső esetben medál (amitől óckodom... hiába tündék, mégis...) de csak hajrá, agyaljunk, mert nincs sok hátra...
Vasárnap leszek legközelebb, várom a fejleméyneket, de én egyedül a hennával nem értenék egyet...
- Sötét Úr
- Nem elérhető
- nn ms.j sAw
A tógáról már csak annyit, hogy azért vetettem fel az ötletet, hogy legyen mi helyett jobbat találni. That's brainstorming. A rossz ötletek táptalajai a jóknak...
Akkor eldöntöttnek vettem, tollakat viszek, legfeljebb nem rendi jelképként használjuk. Sosem árt, ha van kéznél. (És legalább reklámozzuk a cégemet is ) Most rögtön el is csomagoltam.
Meta: én tuti, hogy fogok pipázni, és szerintem fq sem hagyja ki, ha jól tudom. Majd azért igyekszünk nem zavarni vele. Viszont a pipa, mint tolkieni kellék és MTT-logo-s cucc került a képbe, nem kell rágyújtanod Sőt, mivel az is dohányzás, kérlek, hogy ne gyújts rá.
Nilla: a "Hexameter" szót át tudod írni tengwarra? Mennyire dekoratív - használható-e jelképnek? (Nem tudok szabadulni csóringer sárkánytól...)
- Nilla
- Nem elérhető
És köszi
Én erre szavazok!!
- Metaflora
- Nem elérhető
- Miau!
A képen látható minták mind körömlakkal készültek, kivéve a fehér hátterek, azok azért is olyan darabosak, mert az szövegkifestő. De bármilyen festék lehet, ami jó fémre, teljesen fedi az eredeti mintát, és száradás után nem fog, tehát tempera és vízfesték nem, de pl. az akrilfesték kiváló.Metaflora írta: söröskupakokra körömlakkal (vagy akrilfestékkel, de abból csak zöldem van) festek
(Hmmm, lehet, hogy kiüt rajtam, hogy sokat gondolkodtam, hogy ezt a rendet rakjam második helyre vagy a kézműveseket? )
(Amúgy sztem a technikai részletekre ráérünk akkor, ha tényleg nincs jobb ötlet.)
- Nilla
- Nem elérhető
[size=9:34w03d45]Fel se tűnik, hogy ez csak söröskupak De nekem nagyon tetszik.[/size]
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.