Törzsasztalunk - a kedélyes csevely helye

Több
16 éve 5 hónapja #364187 Írta: Missy
Missy válaszolt a következő témában: Törzsasztalunk - a kedélyes csevely helye
Most már aztán én is írok :) , hogy itt is legyek. Elvileg most írom a bemutatkozásom, gyakorlatilag inkább átjövök ide, mert párhuzamosan mindent csinálok és közben úgy röhögök , hogy semmiből nem lesz semmi, értelmes meg végképp.
Idén jövök másodszor táborba, már a tavalyi is nagyon tetszett, de szerintem az idei -majdnem leírtam j-vel :crap: -egyenesen állat lesz. :D
Tábor után velem is az játszódott le, mint Aromoval, azzal a különbséggel, hogy reggel mindig arra ébredtem mintha táborban lennék, és miután rájöttem, hogy mégse, veszettül bőgtem magam vissza.
Tavaly én is olyan kis mimóza voltam-összvissz "ismertem" 3 embert,kettőt ténylegesen, egyet meg csak priviből és msn-ről-, de most szerintem már nem.
Más táborokban nem igazán voltam, illetve egyben igen, de az már nagyon rég volt, lehet már vagy 10 éve. Inkább 8. Pedig a szüleim mondták, hogy járjak el, dehát.. :oops: Egy iskolai tábor volt, mármint csak nálunk, osztályból lehetett rá jelentkezni. Ott kezdődött romboló pályafutásom-ami máig tart :P -likvidáltam egy hintát ésegy létrát...elég sikeresen.
Most több nem jut eszembe, megyek és végre megírom a bemutatkozásom, hogy képben legyetek . :wink:

Sötét fellegek úsztak lomhán az égbolton, követve az ifjú tünde útját az erdei ösvényen.
(Tünde énem,félig meddigLevinhood, DH2000. segítségével)
Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #364167 Írta: Momo/Fanni
Momo/Fanni válaszolt a következő témában: Törzsasztalunk - a kedélyes csevely helye
Ez lesz a harmadik MTT-táborom, korábban csak az osztályommal voltam táborozni.
Szinte teljesen ismeretlenként érkeztem tavaly előtt, és kicsit féltem, mert akkor még azt hittem, zárkózott vagyok. Életem addigi legnagyobb közösségi élménye volt, és egészen a tavalyi táborig azt hittem, az is marad. Tévedtem. Tavaly, miután hazaértem tíz nap után, legalább egy hétig nem tudtam hová tenni magam, nem tudtam mit kezdeni a helyzettel, hogy egy másik világba értem haza, holott én Valinorban lakom, mint tisztességes vanya!
Szóval, nálam lassan hagyománnyá válik, hogy MTT-táborban jó nekem, és idén is úgy tervezem, hogy remekül fogom magam érezni veletek. :)

"Ha egy varázsló belefáradt abba, hogy üvegcserepek után kotorásszon a vacsorájában, az életét unta meg."
Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #364155 Írta: Nibeniel
Nibeniel válaszolt a következő témában: Törzsasztalunk - a kedélyes csevely helye
Na, ha már így belemerültem az írásba, akkor itt is bedobom magam.

Szóval táborok...nem vagyok nagyon táborozós típus, de voltam már néhányban. Először 5 és 6 éve ilyen természetvédő táborban voltam, amiből leginkább csak az az élményem maradt meg, mikor mocsártúrára indultunk, és néhányan szerencsésen beleestek a trutyiba. Köztük én is, de csak térdig. :P Ebben a táborban voltam kétszer (valahol a Túr mentén volt azt hiszem). Aztán 6.-7.-8. nyarán a néptánccsoportunkkal voltunk néptánctáborban, amit nagyon élveztem. Pláne tavaly, amikor már eléggé összekovácsolódott a csapat, és egy véletlen folyton kiderült, hogy a csoport egyharmad része GyU rajongó. Egyikünknél volt egy RotK DVD, úgyhogy mi "megszállottak" szabadidőnkben szépen elvonultunk filmet nézni. Ráadásul a tévének alig volt hangja, szóval szinkronizáltunk. (Magyarul betegre röhögtük magunkat. :twisted: ) Meg táncoltunk persze, meg kézműveskedtünk, meg futkostunk, tábortüzeztünk...jó volt, na. És idén nem mehetek. :szipp: De kárpótlásként itt van ez. :D

Elvárások...hogy megismerjek hasonlóan megszállott emberkéket. :D Elsősorban. Meg persze, hogy jól érezzem magam, de ebben biztos vagyok, hogy így lesz. És a keretjátékot kíváncsian várom. (ja, tényleg, ez a bemutatkozásomból kimaradt, de oda így is elég sokat írtam: ha elkezdenék idióta szóvicceket mondani, nyugodtan üssetek le. :mrgreen: )
Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #364102 Írta: Náda
Náda válaszolt a következő témában: Törzsasztalunk - a kedélyes csevely helye
Én tavaly voltam a volt magyartanárommal és a barátaimmal Dégen táborba.Ez a tábor a görög mitológiára összpontosított.Én és a barátaim a táborban ifi vezetők voltunk és az egyik görög istenn személyét felkellett vennünk magunkra(én Niké voltam).Volt saját magunk által készített ruhánk,nekem szárnyam is volt,mivel Nikének szárnyai voltak. :D Mi ifik találtuk ki a programokat,mi őrködtünk este,mi szabtuk ki a rossz gyerekek büntetőfeladatait. Sok feladat volt,bár ahogy én észrevettem az akkori táborozók egyáltalán nem élvezték őket,lehurrugták a kemény munkánkat. De nem lehet minden tökéletes.Ami az egyiknek tetszik,az a másiknak nem. 7 napra mentünk le.Mindegyik nap egy lány és fiú istennek kellett áldozni a csapatoknak(mert igen,7 csapat volt :D ) és ha tetszett az isteneknek az ajándék akkor segítettek egy feladat megoldásában.

Én már nagyon várom a tábort.Nincsenek nagy elvárásaim így a táborral szemben.Nagyon jól szeretném magam élvezni,szeretnék barátokat szeretni és minnél többet megtudni Tolkien-ról,az ő világáról és a harcról úgy mindent :D És szerintem ezek mind megvalósíthatóak így biztos hogy nagyon jól fogom magam érezni :D

"A lovasok az esőfelhőkkel jönnek, az égen hallani fogod a patáik mennydörgését."
Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #363835 Írta: Ratzkha
NNnna...

Ezt az asztalt azért húztam ide középre, hogy mndannyian hozzáférjünk. Ezért van ilyen forgalmas helyen, hogy ide bármikor bárki beülhessen és ha mást is itt talál, szívélyesen tudja múlatni vele az időt. Szépen el lehet itt beszélgetni egy pohár "köd és szurok között bármi"vel a kézben.

A törzsasztal célja természetesen, hogy kicsit jobban megismerhessük egymást, mielőtt elkezdődne a tábor. Nyugodtan meséljetek el a legmókásabb történeteiteket, szórakoztassátok egymást.

Első kérdésnek feltenneém a kérdést, hogy ki milyen hasonló (-vagy teljesen más) táborokban volt már ezelőtt, és mit vár a korábbi tapasztalatai és a kiküldött tábori levelek, tájékoztatók alapján a tábortól? [size=9:2dmrmppz](persze megsúgom, hogy az összes várakozásotokat felül fogja múlni... : ) )[/size]

If you'll tell anyone who will listen but you feel ignored
If nothing's really making any sense at all
Let's talk
Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.145 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére