Törzsasztalunk - a kedélyes csevely helye

Több
16 éve 5 hónapja #366131 Írta: nido
nido válaszolt a következő témában: Törzsasztalunk - a kedélyes csevely helye
te nem vagy a féloldalas hozzászólások embere :)

öv nem csak bőrből lehet, hanem vannak ilyen mindenféle övfonások, talán esgal érthet hozzá. de valamennyire ha nagyon muszáj bénázhatok rajta én is. ha fonni akarjuk, akkor olyan alapmadzag kell, ami rugalmatlan, strapabíró, és jól néz ki. én valami vastagabb madzagot gondolnék ilyennek, de nem tudom ilyen hol lelhető fel ilyen (ötleteim vannak) illetve mennyibe' fáj. kreatív boltokban talán lehet kapni színeset is, de ha természetes anyagú, akkor festhető is.

ha nem fonott, akkor lehet simán vászonból is, a lyukak leszegését leszámítva elég könnyű megvarrni.

a másik előre kitalálandó egy övnél az, h h mőködjön a csattja. rövidáru boltokban lehet csattokat kapni. (de akár lehet csomóval is, mondjuk az a megoldás inkább női övekre jellemző.)

LINK ez pl egy fonott, elég egyszerűnek tűnik.
Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #366106 Írta: Ratzkha
Ratzkha válaszolt a következő témában: Törzsasztalunk - a kedélyes csevely helye
Valamint ezúton szeretném megköszönni Erynek, hogy akármennyire esett is nehezére, azért megírta a bemutatkozását. Nem lett valami hosszú, de nyilván ennél sokkal többet és jobbat is látni fogunk belőle Táborban. :)

If you'll tell anyone who will listen but you feel ignored
If nothing's really making any sense at all
Let's talk
Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #366103 Írta: Ratzkha
Ratzkha válaszolt a következő témában: Törzsasztalunk - a kedélyes csevely helye
Lehet, hogy ezzel alapjaiban borítom fel benned a rólam alkotott képet, de MÉG NEM VOLT LÁBTYŰM! :lol:

Viszont mit gondolnak a lábtyűből, vagy valami zokniból eszkábált karkötő dologról a többiek? Esetleg karszalagot is csinálhatunk belőle, ha gondoljátok. Legyen-ne legyen? Milyen színű legyen? Egyszínű? Tarka?

Vagy legyen kendő, nap és meleg ellen? Ennek előnye persze, hogy akárhol lehet viselni. Egyenkendőt lehet, hogy nehezebb lesz vadászni, de ha tlálunk, lehet nagyon jó buli az is.

Legyen inkább öv , olyan jó kis bőrből fonott, praktikus, tárolós? Ezt is azért többféleképp magára kötheti az ember.

Mindenki vegye meg magának, vagy van aki erre mostanság nem ér rá és jobb volna ha én rendezném az egészet egységesen, s majd a táborra hozzátok? Zoknik esetén párszáz forint fejenként- és ezt könnyebben meg is oldom egyedül, vagy az övek esetén azt hiszem némi (anyagi) segítségre (is) szorulok majd(1-2 E Ft), pláne ha egységeset szeretnénk.

Szóval? Ki melyiket szeretné, milyen gyakorlati ötlete van, miben tud segíteni?

Let's talk
Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #366083 Írta: Missy
Missy válaszolt a következő témában: Törzsasztalunk - a kedélyes csevely helye

Ratzkha írta: Nibeniel írta a lábtyű-ötletet. Arra is mostmár főleg a megvalósítás szintjén lennék kiváncsi. Hol és mennyiért lehet ilyesmit kapni Pesten? Mert ezeket maholnap megvenném.

Ratz, ugye nem azt szeretnéd ezzel burkoltan kifejezni, hogy még nem volt lábtyűd, mert mentem hanyattesem!
Bármelyik kínaiban kapsz, esetleg piacon, netántán még különböző áruházakban is, leaglábbis én bárhova megyek, mindenhol szembetalálom magam a "kis drágákkal". :lol: Régen vettem már, de nem hinném, hogy több volt 500 pénznél. Talán még annyi sem volt.

Sötét fellegek úsztak lomhán az égbolton, követve az ifjú tünde útját az erdei ösvényen.
(Tünde énem,félig meddigLevinhood, DH2000. segítségével)
Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #366077 Írta: Ratzkha
Ja és igen, elnézést kérek a csapatnévsorért, Caladril helyett Nibeniel van velünk, mint az lelkes fórumozásából is kitűnik. Nem is tuudom hogy írhattam el.
Viszont másnak nincs valamiféle ötlete a csapat jelvényről? Eddig amik voltak:
karkötő, karszalag, hajpánt, kendő, öv.

Nekem ezekből az öv tetszik a legjobban, amit nido mondott, főként amiatt, hogy végtelenül praktikus is lehet. Én mindig is szerettem a praktikus dolgokat, és azt hiszem az 'ember' csapathoz is ez illik a legjobban. Nido, nem tudod hol lehet ilyenekhez hozzájutni ócsón?
Nektek mi a véleményetek?

A csuklószorító sem rossz ötlet, sőt az is a "nem volt még" kategória, és a legkönnyebb talán valami tarkát összehozni belőle. Bár talán jó volna, ha az annyiféleképp öltöző csapattagjainkban volna valami egységes a csapatjelvény szintjén legalább.

Nibeniel írta a lábtyű-ötletet. Arra is mostmár főleg a megvalósítás szintjén lennék kiváncsi. Hol és mennyiért lehet ilyesmit kapni Pesten? Mert ezeket maholnap megvenném.

Let's talk
Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #366074 Írta: Ratzkha
Igen, szeretnék valami állandó csapatzugot, ahova oda lehet hordani azokat a dolgokat, amik úgyis kellenek minden csapatgyűléshez. Berendezkedünk majd frankón: plédek, polifoamok, esetleg, különféle csapatjelvények: címer, zászló, ilyesmi, ha lesz, az mind ott lesz.

Let's talk
Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #365638 Írta: Nibeniel
Nibeniel válaszolt a következő témában: Törzsasztalunk - a kedélyes csevely helye

Missy írta:
Ezt most Ratztól kérdezted vagy mindenkitől általánosan?
Ilyen állomás,támaszpont, bunki, kilövőállomás mindig szokott lenni, általában szabadban ha jót akarunk és nem szeretnénk megsülni a faházban.
Tavaly Esgalékkal mi a helyet spontán kerestük meg kicuccolás után, szerintem most is úgy lesz, de lehet nem. :-)

Mindenkitől általánosan. :mrgreen: Akkor jó...
Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #365590 Írta: Missy

Nibeniel írta:

Missy írta:

Nibeniel írta: Tegnap este fél 12-kor (csak azért írom az időpontot, hogy tisztában legyetek az ötlet komolytalanságával :mrgreen: ) rájöttem, hogy a hosszában elnegyedelt térdzoknit (vagy lábtyűt) egész jól lehet karkötőként - inkább csuklószorítóként - felhasználni. És még színes is.
Ez csak egy elborult gondolat, de valsz ki fogom próbálni táborban is, hogy "színesítsek". :twisted:

:D :D viszont meg fog gyulladni karod.

Nem annyira...nem az egész zoknit kötöm fel, hanem csak a negyedét, ami kb annyi, mintha egy csuklószorító lenne. :P Bár elképzelhető. De attól még tök jól néz ki. :mrgreen: (Különben meg eddig és képes voltam a legnagyobb kánikulában fekete kendőt hordani, szal...)

Ja, és kérdésem lenne: lesz valamilyen csapathely...na, szóval ahol együtt leszünk, ilyen "klubhelyiség"-szerű dolog? Kinn a szabadban, vagy akárhol?

Ezt most Ratztól kérdezted vagy mindenkitől általánosan?
Ilyen állomás,támaszpont, bunki, kilövőállomás mindig szokott lenni, általában szabadban ha jót akarunk és nem szeretnénk megsülni a faházban.
Tavaly Esgalékkal mi a helyet spontán kerestük meg kicuccolás után, szerintem most is úgy lesz, de lehet nem. :-)

Sötét fellegek úsztak lomhán az égbolton, követve az ifjú tünde útját az erdei ösvényen.
Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #365548 Írta: Nibeniel
Nibeniel válaszolt a következő témában: Törzsasztalunk - a kedélyes csevely helye

Missy írta:

Nibeniel írta: Tegnap este fél 12-kor (csak azért írom az időpontot, hogy tisztában legyetek az ötlet komolytalanságával :mrgreen: ) rájöttem, hogy a hosszában elnegyedelt térdzoknit (vagy lábtyűt) egész jól lehet karkötőként - inkább csuklószorítóként - felhasználni. És még színes is.
Ez csak egy elborult gondolat, de valsz ki fogom próbálni táborban is, hogy "színesítsek". :twisted:

Nem annyira...nem az egész zoknit kötöm fel, hanem csak a negyedét, ami kb annyi, mintha egy csuklószorító lenne. :P Bár elképzelhető. De attól még tök jól néz ki. :mrgreen: (Különben meg eddig és képes voltam a legnagyobb kánikulában fekete kendőt hordani, szal...)

Ja, és kérdésem lenne: lesz valamilyen csapathely...na, szóval ahol együtt leszünk, ilyen "klubhelyiség"-szerű dolog? Kinn a szabadban, vagy akárhol?
Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja - 16 éve 5 hónapja #365545 Írta: Missy
No, már a táboros topikba is bírtam, de mivel nálunk is leledzik néhány férfiembör, ezért:

Zabafelajánlás

Már tavaly se nagyon bírtam megenni a saját adagomat(és nem azért , mert nem volt finom, sőőőőt!!!,hanem mert egyszerűen dögmeleg volt és ilyenkor szégyenszemre, :oops: hobbitka létemre se tudok enni, csak csipegetek) szóval, aki kéri a felét annak már rögtön az elején odadom, ne szenvedjek vele, mert úgyse tudom megenni és nem szeretném visszavinni a teli tányért.
Jaigen! Ragadozó lennék, de ez nem gátol meg abban, hogy legalább a köretet a növényevőknek adjam.

Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #365535 Írta: Missy

Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #365515 Írta: Nibeniel
Ery: a bemutatkozásodban a fárasztó humorról jutott eszembe: a piros ajtós sárga villamost ismered??
:twisted:
Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #365510 Írta: Nibeniel
Tegnap este fél 12-kor (csak azért írom az időpontot, hogy tisztában legyetek az ötlet komolytalanságával :mrgreen: ) rájöttem, hogy a hosszában elnegyedelt térdzoknit (vagy lábtyűt) egész jól lehet karkötőként - inkább csuklószorítóként - felhasználni. És még színes is.
Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #365421 Írta: nido

Ratzkha írta: Akár a karpánt, akár a fejszalag nekem nagyon tetszik. Én valami olyat szeretnék, ami azért kicsit messzebbről is felismerhetőbb, mint egy csilli-villi fülbevaló/nyaklánc. De nekem amúgy is mindenben a méret nem utolsó tényező, én mindenből a sokat szereetem. :D (lásd: kaja, kiránduláshossz, alvásmennyiség, rohangálás)

olyat szeretnék, amit tudok tábor után hordani. mint a tavalyi obszidinos nyakláncot, azt azóta is imádom. ha nem tudom tábor után hordani, akkor viszont legyen majd feltűnő a szobámban.

mondjuk egy feltűnőbb karkötőt pl. lehetne hordani civilben. vagy esetleg egyenöv? ilyen fonott. vannak mindenféle övfonások... ha már úgyis ilyen kaotikusan kell kinézni, akkor praktikus is lehet. meg bele lehet kötni mindenféle kis tárolózacsikban fontos dolgokat, pl mobilt meg gyógynövényeket...
Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #365415 Írta: nido
khm. itt nem nyavaly van csak naaagy levegővétel. (és egy gyakorlatias kérdés a batikolásról)

megoldom :) a zöldek pl. remekül tudják egymást ütni és van egy rózsaszín felsőm is.... meg egy piros is... a többi tényleg nem lóg ki az összképből, de majd még dolgozom rajta.

[size=9:t6sq99lb]eszem ágába' nincs a kedvedért (vagy bárki/bármi más kedvéért) erőszakot tenni magamon. tudok egészséges szinten alkalmazkodni.[/size]

a hangsúlybeli kötekedésen túl köszönöm az engedékeny gesztust.
Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #365400 Írta: Ratzkha
Akár a karpánt, akár a fejszalag nekem nagyon tetszik. Én valami olyat szeretnék, ami azért kicsit messzebbről is felismerhetőbb, mint egy csilli-villi fülbevaló/nyaklánc. De nekem amúgy is mindenben a méret nem utolsó tényező, én mindenből a sokat szereetem. :D (lásd: kaja, kiránduláshossz, alvásmennyiség, rohangálás)

A színekhez, és kifejezetten nido és ANkalimon kicsit kértkedő és nem túl lekes (amíg csak rajtuk múlik:twisted:) kommentárjaira válaszul:

Nem feltétlenül kell, hogy egy adott ruhadarabban/on szerepeljen sok szín, főleg arra gondoltam, hogy sokféle más-más színű ruhadarabokat húzhatnánk magunkra. Kicsit szedett-vedett összkép se baj, ha kijön a végére sőt! Nem kell, hogy a világosabb színek domináljanak, de ha nem lennének kizárólagosak a sötétek, az jó lenne. Persze nem kérhetem - nem is akarom kérni - senkitől, hogy cserélhje le a teljese ruhatárát, hiszen azok nem ti lennétek. Azt kérem csak, hogy mindannyian legyetek annyira tarkák és EGYSZERRE sokszínűek, amilyenek csak szeretnétek-tudtok.
Talkán azzal írom le a leginkább jól a dolgot, hogyha megkérlek benneteket: próbáljatok úgy öltözni, mintha minden koncepciót nélkülözne az egész szedett-vedett ruházat-kompozíció, ami rajtatok lesz. Az össze-visszaság és a meghökkentően kevert és nem kifejezetten egységes öltözködés az, amire rá szeretnélek titeket venni. Ez NEM jelenti azt, hogy mindenki húzzon vele ellenkező nemű alsót a fejére, hanem hogyha van is valami saját színvilága, (pl.: Ankalimonnál a seszín-szürke, kheki, meg fehér; nido-nál a zöld és fekete) akkor azt bolondítsa meg mindig egy pár ahhoz kevéssé illő kiegészítővel, vagy egyéb ruhadarabbal. A lényeg, hogy az összkép roppant szertelen, kicsit szedett-vedett és nagyon nonkonformista legyen. Szeretném, ha kicsit mindenki elővenné az elvetemültebb oldalát - legalább ruhatár szintjén. Viszont kifejezetten ellenezném, ha bárki is olyan cuccokat venne fel, amiben nem érzi jól magát.

Let's talk
Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #365346 Írta: Missy

Ankalimon írta: Kicsit félek megkérdezni: Fürtöske az ki vagy mi? (Egyrészt mert lehet, hogy tudnom kéne, másrészt, mert nem biztos, hogy tudni akarom... :lol: )

Jé! Nem is gondoltam, hogy ilyen kivááááncsi vagyol. :D Majd a táborban. [size=9:3vnp1cxv]Eeegen, ezzel próbállak ösztönözni arra, hoy egyre többet kommentelj, ötletelj és cseverésszél.[/size]

Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #365342 Írta: Ankalimon
Ankalimon válaszolt a következő témában: Törzsasztalunk - a kedélyes csevely helye
Kicsit félek megkérdezni: Fürtöske az ki vagy mi? (Egyrészt mert lehet, hogy tudnom kéne, másrészt, mert nem biztos, hogy tudni akarom... :lol: )

Az igazság a kis álom, amelyben az én elgondolja a világot.
A valóság a nagy álom, amelyben Isten gondolja önmagát.
Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #365337 Írta: Missy
De édes Ankalimon! :P Hát, a szimpla táborozást is el kel ám kezdeni egyszer. :lol:
Amúgy meg ne akadj ki a tarkán, ha szeretnéd, erre a tíz napra kölcsönzöm neked Fürtöskét. :wink:
De így legalább csomó új lehetőséged, meg "felatadod "lesz. pl.batikolhatsz, meg kézműveskedhetsz, meg akármi, mint egy mezei táborozó,a mit mondjuk eddig is csinálhattál, de most mégis csak más lesz.
Jaigen! Csak megsúgom, szerintem röggtön első nap, jelentősen meg fognak változni "Tarkához" kapcsolódó érzelmeid. :D

Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #365321 Írta: Ankalimon
Ankalimon válaszolt a következő témában: Törzsasztalunk - a kedélyes csevely helye

Ratzkha írta: a T A R K A.

Ezt nem hiszem el. Komolyan... :roll:

Azt hiszem én is rá fogok szorulni a batikművészetre...

Az igazság a kis álom, amelyben az én elgondolja a világot.
A valóság a nagy álom, amelyben Isten gondolja önmagát.
Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #365246 Írta: Nibeniel
jeee! Felébredek reggel, bekapcsolom a gépet, és van élet!! Juppí! Örülök, na. :D

A tarka mint csapatszín naggyon tetszik...kicsit olyan hippi-fílingje van, azt meg különösen bírom. :mrgreen: (Bár mostanában én is leginkább fekete cuccot hordok, a nyár örömére meg különösen. :P )

Fuvolám jön. Viszont kottákkal elég ramatyul állok, úgyhogy ha valakinek van akármilyen (azért nem épp egy szimfonikus zenekar partiturája, bár abból is elő lehet hámozni valamit :wink: ) akkor hozza!

Ezek szerint a csizmám is utazik...na erre viszont nem gondoltam volna, nyár lévén, hogy vinni fogom, de végülis tökjó. Az mondjuk nem mindegy, hogy mennyi ideig kellene egyhuzamban rajtunk lennie. :twisted:

Csapatjelkép: én a karszalagra, vagy hajpántra voksolok...de ha egy kendő elég nagy, akkor akármire felhasználható. :wink:
Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #365220 Írta: nido
van csapatszín (izé, hangulat...) meg csapatjelkép. a csapatszínt eldöntötték a mi megkérdezésünk nélkül, a csapatjelképet meg itt kéne megbeszélni.
Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #365217 Írta: Missy

nido írta:

a ruhásszekrényem igencsak sivár színvilágú. érdeklődnék, h ugye hamar lesz a batikolós nap, h legyen egy tarka felsőm.

Gondoltam, hogy vizsgaidőszak, részemről megbocsátva. :)

Nekem is sivár, ezt ugyan még megoldom(épp elkelne úgyis egy csomó új "köcöle"):lol: , de a tarka és tolkieni-ruhák összehangolásánál csöppet megrekedtem. Az utóbbiak általában barnák vagy feketék és ahhoz passzoló alsó is van hozzájuk, a tarkák meg tarkák :lol: . Szóval az a gondom, hogy nem igazán tudom hogyan oldjam meg, hogy tarka is legyen meg kor..izé keretjátékhű. Valszeg úgy lesz, hogy egyik nap egyik, másik nap másikfajta, meg a fejemre is rakok majd valami agancsot. Ha így megfelel. :P Esetleg egyik napszakban ez, a másikban meg az.
Nem tudom hogy vannak vele a többiek, de én azért örülnék vmi olyannak is, ami nem sajátruhámcsapatjelvény. Tényleg nem kell nagy dolognak lennie, személy szerint egy bőr karkötőre/szalagra vagy akármiyen bőrmicsodára gondoltam. Deeee, csapat dönt, én meg mindenre nyitott vagyok. :P

Írtad, hogy vigyünk valami számunkra kedveset. Öh, el lehet árulni mit csinálunk vele? Mert én akkor alapból olyat vinnék amit nem vennék le magamról, ha egy mód van rá, vagy, ha le kell valahova tenni, akármi,akkor vinnék pótot.

Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #365213 Írta: nido

a ruhásszekrényem igencsak sivár színvilágú. érdeklődnék, h ugye hamar lesz a batikolós nap, h legyen egy tarka felsőm.
Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #365146 Írta: Ratzkha
Másodszor is agyon örülök, hogy ilyen lelkesen beindult a fórumon a társalgás. Roppant lelkesek vagytok és ez nagyon jó, ha valamire lelkikleg ennyire készül az ember... szóval igen, minden valószínűség szerint tényleg kolosszális lesz az idei tábor.
A bácsizással jelenleg nincs bajom ha nektek ez fekszik, de szeretnék úgy csapatvezetni, hogy ilyesmi eszetekbe se jusson.
Ami a felmerült kérdéseket illeti, azokra szép sorban válaszolok:

Az idei tábor különlegessége
AMi aaz idei tábort illeti, az eddigiektől kicsit el fog térni, ami az erős kereetjátékos hatás miatt van. Ez nem azt jelenti, hogy az eddigieknél több keretjátékos esemény lenne, csak maga a keretjáték mint olyan másként tálalja nekünk pl. a csapat önazonosságához kapcsolatos dolgokat. Tehát nem fogunk többet, intenzívebben keretjátékozni, csak a csapatra vonatkozó dolgok mind kicsit máshogy fognak alakulni.

Kerekjátékul szólva:
"Mivel elvesztettéttük az emlékeinket, semmire sem emlékezünk: hogy honnan jötttünk, kik vagyunk, apáink kik voltak, mit csináltak. Csak furcsa, illékony ködként gomolyognak gondolatok a fejetekben fejetekben, de semmiféle emlék nem maradnak meg a tegnapi napokról sem, és másokkal sem tudtunk szót érteni, csak a magunkfajtákkal, "ködvándorokkal". Hiszen ahogy furcsa kísértetekként bolyongtunk Középföldén, mindenki rémülten kerül el minket és mi is öszötnösen távol maradtunk minden várostól vagy falutól - csak barangoltunk, céltalanul. Illetve kutatva valamit, amlyre máár nem is emlékeztünk, mi az, de azt tudtuk: mindenképpen meg kell találnunk.
A "Ködös vándorlás"-nak nevezett kit tudja meddig tartó megpróváltatás során én voltam az, akit magatok közül megválasztottatok vezetőnek, hogy soha nem szűnő hitemhez ragaszkodva mindig tovább vezettelek benneteket, álmaimra hivatkozva. Ezekben azt láttam, hogy eljuthatunk a "Világ"-ra, amelyről mindvégig meséltem nektek, hogy létezik és ennek a gomolygó, bizonytalan agóniának a végét jelenti."

Fölszerelés
Ez alatt főként azt kell értenetek, hogy ha hoztok magatokkal mindenféle
felszereléseket, - amint az eddigi Tolkien táborokban is erősenb javasolt volt - azoknak nem is emlékszünk majd a tábor elején, mire használhattuk és mi egyes tárgyaknak történmete, hogyan jutotttunk hozzá és mikor éltünk velük. Tehát az emlékeink le lettek feledve, ezek a tábor során szerezhetőek majd vissza a keretjátékon belül.

De ami fonotos, hogy minél több dolgot hoztok, annál könnyebben tudjuk megjeleníteni, kidolgozni színesíteni a csapat képét. Mindenki valami szívéhez különösen közel álló dolgot ha hoz, az lesz a legjobb. Ruhadarabot, ami szerintetek Tolkien világába illik: a felleghajtótól egészen a középkorias kis buggyos ujjú, vagy hasonló, erdei, kicsti mmodern kornál korábbi hangulatú felsők, szoknyák, nadrágok, csizmák mind üdvözölve vannak.
Hangszereket: ha valamelyikőtök játszik bármin, és nem félti nagyon - mellesleg szerintem nincs mitől, tavaly is nagyon vigyáztunk az utolsó furulyára is - az hozza lelkeesen: gitár, fuvola, csörgődob, szájharmónika, bármi jöhet. Nádát nem kérem meg, hogy hozza el a zongoráját.
Ezen kívül, bármi ami van otthon hangulatcsinálásnak, és vállaljátok, hogy cipelitek: pár mécses, egy feleslege, de mókás kinézetű anyagdarab, ami eszetekbe jut.
TOvábbi lehetőségek, ami szabadidős tevékenységekhez kapcsolódik: a madárfogó hálótól a lovaglópálcáig minden rendkívül jó ötletnek bitonyulhat: kellékként és hangulatkeltő eszközként bármi jól jöhet.
Olvasom, hogy Náda például vív ( és képzeljétek, Ery is tanul középkori bajvívást, ha nem is ír bemutatkkozást :P ) Ha van gyakorlókardja, nyugodtan hozza el a táborba, nem kizárt, hogy egy szabad rendi foglalkozás alkalmával tudnak is neki valami újat mutatni a rendvezetők. :) Szóval bármi tárgyat, ami valami módon hozzátok tartozik, nagyon szívesen várunk veletek együtt a Táborba.

Csapatszín
Erre már rákérdeztetek. Nos amit a táborvezetőkkel együtt kiötlöttünk, hogy a szokásos dolgokkal ellentétben, mi nem igazán képviselnénk egy egységes színt. Mi egységes hangulatot fogunk árasztani, mivel színvilágunk lesz: a T A R K A.
Szeretném, ha mindenki a létező legrikítóbb színű és lehetőség szerint az egymáshoz legkevésbé illű színű / színkombinációjú ruhákat hozza, és a táborban is úgy öltözködjön. Ehhez persze minél több kiegészítő: kendők, övek, fejpántok, meg ki tudja még mi minden. Sityakok, kalpagok, csákók, fejkendők, minden játszik. Remélem nem lesz senkinek ellenére, és nem is szeretnék senkire olyat kényszeríteni, amihez nincs kedve, de szerintem a lélegzetelállítóan tarkabarka és már-már bizarrul sokszínű-sokféle ruházat és felszerelés remek hangulatot, és akár egy teljesen egyedi stílust is adhat egy csapatnak: talán még jobban is, mint az egységesen ezüst köpenyben virító tündék. Ehhez természetessen várom az ötleteket és hogy ki nagyjából hogy s mint képzeli el magát, tetszik-nemtetszik neki az ötlet, egyebek.

Csapatjelkép
Emellett, ha még szeretnétek valami megkülönböztetőt -SZIGORÚAN tiltakozom az egységes rózsaszín flitteres hajszalag ellen - akkor nekem nagyon tetszik Missy felvetése: emberként ne valami túl bonyolultat, vagy túl előkelőt. Szerintem egy kendő, vagy öv, vagy hajpánt-karkötö- akár karszalag is, vagy bőrszíj is lehet jó ötlet. Nektek mihez lenn kedvetek?

Let's talk
Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #365131 Írta: Ratzkha
Először is mérhetetlenül sajnálom, és az összes eddig magárahagyott csapattagom kegyes bocsánatáért esedezem, amiért előbb nem evett erre a fene.
Higyjétekj el, nem jószántamból voltam távol, csakminden eddiginél borzasztóbbra sikerült ez a vizsgauidőszakom, és az elképzelhető összes határidővel elcsúsztam, valamint elrángattak egy nyári egyetemre is,
ami amostani hétvégeémet lopta el.
Szóval mégegyszer szíves elnézésteket kérem és ígérem, ezen túl nem leszek ennyire hanyag pásztor. Igyekszem majd a legjobb lenni, és mindig rajtatok tartom majd a szemeteket.

Let's talk
Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #364968 Írta: Náda
Náda válaszolt a következő témában: Törzsasztalunk - a kedélyes csevely helye
Háát én sajnos nem :D Csak zongorázni...kezdő szinten =D

"A lovasok az esőfelhőkkel jönnek, az égen hallani fogod a patáik mennydörgését."
Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #364954 Írta: Nibeniel
Csakúgy, érdeklődésképp: tud valaki közülünk gitározni?
Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #364889 Írta: Náda
Náda válaszolt a következő témában: Törzsasztalunk - a kedélyes csevely helye
köszi Missy :oops:

"A lovasok az esőfelhőkkel jönnek, az égen hallani fogod a patáik mennydörgését."
Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #364887 Írta: Missy

Náda írta: Szép jó reggelt!
Én is támogatom a rózsaszín top,flitteres lila masni pomponokkal verziót :wink:
Igaz hogy mamég csak 5.-e van,de azért 13 embernek(mert ha jól emlékszem annyian leszünk nem?) összehozzni valamit,ami mindenkinek tetszik és jó meg minden,az idő :D Meg még megcsinálni is... =D
Ratzckha:leírnád nekünk hogy rajtunk kívül kik lesznek még a csapatban?
Ery: nem kell nagy bemutatkozót írni,elég hogyha csak pár alapinformációt megadsz magadról =D

Szerintem azt a "c"-t szedd ki Ratz nevéből. :lol:
Különben, ha fölül a csoportokra kattintasz, megtalálod a névsort.

Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.238 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére