Aragorn vs. Frodó

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #41443 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Aragorn vs. Frodó
én egyedül a Flipperben láttam:))Ott nagyoon édeske volt!:))A szinészi teljesítményé akkoriban nem nagyon tudtam értékelni:)))
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #41442 Írta: Anonymous
Jó, mondjuk a szerepe sem volt mindíg a legjobb...
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #41441 Írta: Anonymous
A GyU-ban szerintem mind a ketten remekül játszottak.<br> Viggo-t még nem látta más filmbe, de Elijah igenis jol játszott minden filmnjében, csak némelyik filmjének a szinvonala volt alacsony, nem az ő teljesítménye... de mindegy.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #41440 Írta: Anonymous
Mert már láttam őket más filmekben, s nem ájultam el a korábbi teljesítményüktől...<br> Viggo borzalmas volt a Száguldás a semmibe c. filmben, Woodnak meg szégyene az a Faculty (az Ice Storm még egész tűrhető, Elijah eddigi legjobb alakítását A Gyűrű Szövetségében nyújtotta)...
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #41439 Írta: Anonymous
>:( miért tőlük vártad a legkevesebbet?
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #41438 Írta: Anonymous
Ha szigorúan a filmben nyújtott alakítást nézzük, akkor Frodó jobb volt. Aragorn nekem kevés volt.<br> De be kell vallanom őszintén, ettől a két színésztől vártam a legkevesebbet. De Wood jobb volt, mint számítottam (szerencséjére), s remélhetőleg ez a következő két filmben csak javulni fog!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #41437 Írta: Anonymous
akármit is mondtok, szerintem Frodó a legjobb!<br> Ja és nekem megvan az óriásplakát, kinn van a falamon.....anyámék egy kicsit ki vannak akadva, de sebaj... :)
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #41436 Írta: Anonymous
Van, akit lehet, van, akit nem:-)
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #41435 Írta: Anonymous
off:<br> <br> Tünde-lány: hát neveld meg a barátnőidet, ha már ily sötétek...<br> <br> :) <br>
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #41434 Írta: Anonymous
Na, gyerekek, erről az osztálytársnős párbezsédről nekem a következő jutott eszembe, a film emgtekintése utrán.:<br> 1.barátnőm:-Nekem nagyon tetszett.<br> 2.:Nekem is, bár kicsit ijesztő...<br> 3. Jaj, én majd betojtam végig...de másodszorra tuti nem félnék ennyire.<br> 4. -Hosszú volt, és szerintem szar.<br> 5.: Legolaaas (másodszopr látta, rajongó)<br> 4.: A filmbe az egyetlen jó volt az a jövőmenő pasas, hogy is hívják? Izéééé<br> Én: Aragorn.<br> 4: Ja, persze. Na, az még nekem is teccett<br> Én: Itt nem a péasikat kell nézni, fiam.<br> 4: De ha má a film szar volt, valakit néznem kellett....<br> <br> Nos, ez a arátnőm azóta azzal szórakozik, hogy Szalonnás Frodózik nekem , valamint azt mondogazja, hogy Egy a sötétbe zár egy meg kiereszt...<br> Értelem.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #41433 Írta: Anonymous
Nekem pont az tetszik benne, hogy nem az a szokásos babapofi!!:)<br> Karaktere van véleménye meg egyénisége!!<br> Mindig olyan intelligens megjegyzéseket tesz! És jó színész.<br> Egyébként szőke hajjal sem rossz! Most nem találok képet, de majd keresek!<br> Bár ez a mostani sérója (nem a filmben) nem az igazi.... kicsit lenyalt:)))
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #41432 Írta: Anonymous
Nem hiszem el, szőke hajjal? Ki tud egy ilyen képet fölmutatni róla? Öltönyben nem tetszik, a kószás stílus áll szerintem a legjobban neki. És nem rocker, érzékeny művészlélek, mert fest, verseket ír... Az igaz, az exneje punk volt.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #41431 Írta: Anonymous
OK, azaz ok!!!<br> most le kell mennem egy kicsit, mert tesócskám telefonálni akar, de mendját gyüvök!!!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #41430 Írta: Anonymous
Egyetértek néhány dologgal naughty de kis betűvel :) )
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #41429 Írta: Anonymous
én FRODÓ-T JOBBAN SZERETEM , MÁRCSAK AZÉRT IS MERT LIJ JOBBAN TETSZIK , MINT VIGGO<br> VIGGO TÚL FÉRFIAS , ÉS OLYAN ROCKER...<br> MÁRMINT SEMMI BAJOM A ROCKEREKKEL, DE A KISFIÚSABB PASIKAT JOBBAN SZERETEM, ÉS EGYÉBKÉNT VIGGO CIVILBEN (SZOKE HAJJAL) TÖK BÉNA ÉS ÖREG IS....<br> JA ÉS FRODO KARAKTERE IS JOBB...
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #41428 Írta: Anonymous
Látom nagyon jó vagyok!:-)<br> Köszönöm minden rajongómnak!<br> Aragorn a király!:-)<br> Mindenki jóvolt a történetben!<br> Nincs kiemelkedő,mert a maga módján minden karakter hozzátette a személyiségét,és ezzel egy egészet alkotott.<br> És mindenkiért lehetett izgulni,aggódni!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #41427 Írta: Anonymous
szerintem ezen kár vitatkozni. Aragorn a király, Legolas az isten, Frodó meg édes úgy, ahogy van:-)<br> Na de komolyan: Aragorn a legsármosabb, Frodó a legaranyosabb. Legolas meg úgy ahogy van a Leegszebb. A tünde. Bocs, de elfogult vagyok:-)
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #41426 Írta: Anonymous
:) Aki nem olvasta, tényleg rázúdul a filmben az információk tömkelege, a nevek, helyszínek... Nem csodálom, hoa a lényeget sem tudják kivenni belőle. Aragorn nagyon jól játszott. Igaz a híresztelés, hogy Viggónak sörhasa van?
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #41425 Írta: Anonymous
még egy érdekes: film nézés után egy csaj kifakadása ''én egy nevet sem tudtam megjegyezni csak azt hogy Zsákos Rodolfó, vagy mi a franc!''<br> <br> ...<br> :) ))
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #41424 Írta: Anonymous
Eddigi rekord beszólás, amit hallottam, a ,,sikító lovak'' meg:<br> ,,Hogy hívták azt a pasit? Armageddon vagy mi a franc?''
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #41423 Írta: Anonymous
Elkezdtem áradozni egy gyereknek aki látta a filmet egy ideig nézett aztán megkérdezte, hogy mi az a Brí és ki a szösz a Boromir!!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #41422 Írta: Anonymous
*sóhaj* Jaj, a felszínes emberek...
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #41421 Írta: Anonymous
Bocsi Sesy, nem akarlak megbántani, de iszonyú zsenialitásos osztálytársnoid vannak. De ne aggódj, nekem is van pár érdekes ismerosöm, aki képtelen megjegyezni azt a nevet, hogy Frodó. A Legolassal már nem is próbálkoztak szerintem. :o )
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #41420 Írta: Anonymous
Bocs, hogy ezt ide irom be:)<br> Szoval, párbeszéd drága osztálytársaimmal:<br> 1.csaj: Hogy is hívták a GyU-ba azt a lövöldözős szöszi tündét? Iliász?<br> én: Legolas...<br> 2. csaj: Jaj az bmi helyes volt!<br> 1. csaj: nekem a Vándor tetszett! tök helyes!<br> 3. csaj: szerintem a GyU-ba az összes pasi qrva ronda volt!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #41419 Írta: Anonymous
Tud valaki olyan fellelhető újságot amiben van Aragornos kép??
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #41418 Írta: Anonymous
Van, de ez nem c6-os oldal és<br> ARAGORN a király!!!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #41417 Írta: Anonymous
Helló emberek! Van itt valaki?<br>
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #41416 Írta: Anonymous
Hellósztok! Szerintem Aragorn az abszolút király!!!!!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #41415 Írta: Anonymous
Tündelányka:Ez az oldal állati klasszz!! Örök hálám!!<br> Vic: Nekem nem indul el, rámegyek alul és nem csinál semmit!!:-(((
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #41414 Írta: Anonymous
A Kecs olyan kószás
Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.338 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére