Aragorn vs. Frodó

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #41383 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Aragorn vs. Frodó
VAn egy-két képem Viggo-ról és hát.. ööö.. hogy is mondham, SZÖRNYU! Mondjuk a szemében ott bujkál az a nem is tudom(?) Szóval az ami a filmben is megfogott.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #41382 Írta: Anonymous
Jaja...
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #41381 Írta: Anonymous
Viggo az életben elmegy,úgy elvan a többiek között,de borostával... :) A helyébe,tuti megnővesztettem volna,de ez magánügy(így is szeretünk Viggo!).<br> Na,dehogy a tárgyra térjek:Aragorn vs. Frodó.Hm.Aragorn olyan büszke,méltóságteljes,titokzatos.Frodó meg szerény,aranyos,bátor.Tulajdonképpen itt nem tudok választani.Mindkettőjüket másért szeretem:)
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #41380 Írta: Anonymous
Aragornelessar- igazad van, de valahol ömlengeni is kell...najó.<br> Nekem igazából valahogy Aragorn karaktere...nem is tudom...olyan...<br> szóval engem irtóra megfog...<br> mint a legtöbb a Gy.U.-ban.<br> Frodóban a könyvben jobban kijönnek a hobbit jellemvonások, mint a filmben, és ez nem feltétlenül Elijah hibája.<br> De a könyvben, főleg az elejéán jobban kijön az, hogy pl. halasztja az indulást, stb.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #41379 Írta: Anonymous
Hát nekem akkor is Frodó. Nagyon megfogott a jelleme, meg az az elszántság és erő ami benne lakozik.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #41378 Írta: Anonymous
Szerintem amíg ennek a topicnak az a neve hoyg Aragorn vs. Frodó és nem Viggo vs. Eliajah addig itt a megírt karakterekről kéne beszélni és nem arról hogy melyik jobb pasi (az én szerény véleményem szerint)
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #41377 Írta: Anonymous
Szerintem mind a kettőjük tök jó fej!!!<br>
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #41376 Írta: Anonymous
Viggo az életben szerintem sem olyan nagy szám - de a borosta sokat dob rajta... :P P<br> Nekem Aragorn legjobban a széltetői balhé közben tetszik, amikor egyszer hátrafordul, és a kamera úgy ráközelít... ;) )) Csúcs! :)
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #41375 Írta: Anonymous
aieless: miért, talán Viggo civilben olyan nagyon férfias? Mikor ránéztem, nem ugy gondoltam rá mint egy férfira! Ugye érted...
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #41374 Írta: Anonymous
Hogy Aragorn a király az lehet, de Frodó sokkal helyesebb, értelmesebb...stb.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #41373 Írta: Anonymous
aieless: én a Deák téren a piros metró lejárónál tudok (ott ahol mind3 metro megközelítheto, és van egy nagy pékség is) Legalábbis legutóbb még ott volt..
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #41372 Írta: Anonymous
Kedves Freedog! Még hogy Legolasnál szeb????????? Olyan nics! De tény: Aragorn a legférfiasabb! Szóval tényleg igazi klasszikus férfi...
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #41371 Írta: Anonymous
METRÓZNI FOGOK!<br> Én legutóbb a mozgólépcsőn láttam egy batárnagy GyU-s Burger Kinges:)) plakátot, kisebb tömegverekedést okozva ezzel:)<br> De nem emlékszem, hol volt.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #41370 Írta: Anonymous
Nem is nyomi a SToryban!!!!!!!!!<br> Na jó, de csak egy egész kicsit!!!<br> Olyan aranyosan néz ki!:)<br> Frodóval nincsen semmi bajom, de vhogy nem gondolok rá, mint ,,férfira'':)))))) ha értitek mire gondolok...
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #41369 Írta: Anonymous
Hello<br> szerintem ARAGORN a király4<br>
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #41368 Írta: Anonymous
Mégis tudok jönni,olyan jó!Holnap is megpróbálok,de nem bizti.<br> Viggo a (majdnem legjobb)!Akin azt mondja,hogy nem jó pasi,az hazudik!<br> Bár Frodó valóban nagyon édeszke:)<br> Most megyek,akkor mégegyszer köszi a képeket!Hello!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #41367 Írta: Anonymous
Ezt senki nem vonja kétségbe. De Frodó cukibb...
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #41366 Írta: Anonymous
Ugye hogy ARAGORN jobb pasi?
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #41365 Írta: Anonymous
Na hello!<br> Sajnos elromlott a gépen,szóval szombatnál előbb nem tudok jönni:((<br> Vic:köszi,köszi,köszi a képekért!!<br> Egyébként szóljatok,haa filmből kell vmilyen kép,mert minden jelenetből van.<br> Na,jól van,majd még bepótolom a lemaradáásom,de most mennem kell.Sziasztok!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #41364 Írta: Anonymous
Én is látam azt a plakátot a metrón! Leültem Vele szemben, és bámultam, mint egy idióta, közben fantáziáltam. Majdnem megöltem azt a tökfilkót, aki közém és Közé állt.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #41363 Írta: Anonymous
követem boreger példáját és írok ebbe a topikba nehogy elvesszen.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #41362 Írta: Anonymous
Szia-szia-szia!!!Helyes!! Csak szépen növeljük az Aragorn rajongók klubbját!!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #41361 Írta: Anonymous
Hali!<br> Rogue:<br> Nyugi, én semmi esetre se gondolom másolásnak, viszont Kósza tündelányt nem tom, őt már az enyém is zavarta, de nem kaarod azt, amit meséltél, hogy átírt Quenyára a ...hagyjuk.<br> Te, mindenesetre gyógyulj meg, és írj mielőbb (mert beteg, szem.ism.e.).<br> És ÉNIS NAGYON-NAGYON SZERETEM ARAGORNT!<br> Hali!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #41360 Írta: Anonymous
Na rég jártam erre már jelentkeztek az elvonási tünetek:-)<br> Vic:örök hálám a képekért!!!Nagyon-nagyon köszi!!!<br> Egyéb: Még a végén megszeretzem a metrózást! Jövök haza -ismét- és elhatároztam csak olyan metróra szállok fel, ahol van a lejjebb említett plakát.Egy metrót elengedtem, de aztán jött a következő és azon volt plakát!!!Azon jöttem. Megint hülyének néztek. Sebaj.<br> Mellon, Freedog: Végre egy-két fanatikusnak tűnő Viggo rajongó!!! Ritkaság.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #41359 Írta: Anonymous
De életben én akkor is Legolasra szavazok...
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #41358 Írta: Anonymous
Azt meg kell hagyni, hogy Aragorn férfiasabb jelenség, mint Legolas...
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #41357 Írta: Anonymous
Szerintem Aragorn néz ki a legjobban az egész filmben.Még Legolasnál is szebb!!!!!!!!!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #41356 Írta: Anonymous
Helló,imádom Viggo Mortensent, állati jól néz ki, a filmben, de nézzétek meg a Storyban a képét, ott iszonyat, gomba haja van és nyomi, egyébként imádnivaló :)
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #41355 Írta: Anonymous
Arra gondolsz, mikor Frodónak elmondja, hogy Mordorig követte volna?; ha igen, menj egy kicsit lejjebb és az Aragorn a némethonlapon-ra rákattintva, megtalálod. Nagyon édi!!! :o )
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #41354 Írta: Anonymous
Kedves Aragorn-rajongó nép!!!<br> NÉZZÉTEK MEG A KIS SZEMTANÚÚÚÚT!!!!!!<br> Viggonak van vmi 5 mondatos szerepe, de tök édes! Egy amish fiút játszik. Kb. 16-szor tekertem miatta vissza a kazit...<br> Na jó a sérója kicsit fura:))<br> VISZONT!!!!!!!! 25 ÉVES!!!!!!!!!!!!!! Liabaöl?en jól néz ki.<br> Egyébként nem tudna valaki keríteni Aragornról egy képet az Amon Henes jelenetb?l??? (tudjátok, amit?l minden jóízlés? ember beájul a kólájába/szomszédja ölébe). Nem hiszem el hogy nem lehet találni!<br> Amúgy: a könyvben is Aragorn a legjobb fej, még szép! Király!:) És nem volt rossz, hogy a filmben ? küldte el Frodót Mordorba, de a könyvben az olllllyan emberi volt, mikor felalá rohangált és azon ette magát, hogy mindent el fog rontani.
Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.327 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére