kedvenc szereplő

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #43754 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: kedvenc szereplő
Mondom, hogy Aragorn a Király!!!:-)))
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #43753 Írta: Anonymous
Jaja...de már meséltem több lánynak itt, hogy a Gy.U.s-egyik legjobb -barátnőmmel évek óta, ő főleg, Keanu és Mátrix mániásak vagyunk, de csak innen tudtam emg, hogy Elrond ügynök, mert nekem eszembe se juott volna...<br> és ha legközelebb nézzük a Mátrixot, ő majd ott izgul Édesz Pici Keanuért, én emg:<br> -hajrá,. smith ügynök, hajrá, gyerüünk!<br> na, nagy bunyó lenne belőle...na jó, azt azért nem...de a Mátrixban tök be voltam tojva tőle, szinte én féltem a Kicsi Neo helyett, most meg erre eljátazik nekem egy iylen életemet is azonnal bármikor rábíznám karaktert... jó színész, kell hozzá twhwtség, nem mondom...éles váltás volt.<br> De örülök neki, ez ahtározottan előnyösebb.<br> na, nem fecsegek, sziazstok!:-)<br>
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #43752 Írta: Anonymous
Szia Tünde-lány! Hát igen, Elrond ügynök... bár egyre inkább úgy érzem, hogy túl keveset látszott a filmben, és a Szil-ban is botrányosan keveset említik :(
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #43751 Írta: Anonymous
szerintem is a hobbitok a legszimpibbek...<br> olyan emberközeliek...<br> igen a tünkék túl misztikusak , bár oket si csípem..
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #43750 Írta: Anonymous
ja,Elrond jó volt,nagyon.Bár én a tündékkel nem szimpatizálok,nekem túl komolyak,vagy mi.Meg túl szépek,túl okosak.Ha tehetném,hobbickává változnék:)Bár velük meg az a baj,hogy túl picik.)
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #43749 Írta: Anonymous
naughty vigyázz miket mondasz.<br> Amúgy szerintem Elrond karakterében van valami...nem is tudom, valami,ami különlegessé teszi...talán az a rengeteg idő, amit megélt, de van benne valami megfoghatalan.<br> És a színész is jól játszotta, bár nem is tudom,talán......de, jó volt.<br> Smith ügynök rulez:-)
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #43748 Írta: Anonymous
én nem vagyok indián és tünde sem!!<br> nem tom , tesóm mindíg azt mondja , hogy nincs!!!!!<br> de én örülök, hogy nem szoke a hajam vagy más színu , mert ez viszonylag különleges..<br> bár ez relatív, mert pl.spanyol o.-ban nem , de mindegy..
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #43747 Írta: Anonymous
dehogynincs fekete! Pl. az indiánoknak. HOLLÓfekete. <br> De a tünde-standard is fekete hajat ír :) )
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #43746 Írta: Anonymous
nekem si sötétbarna (majdnem fekete hajam van, de aztmondják nem létezik fekete haj természetesen úgyhogy sötétbarna..)<br> !!!!! tök jó!!<br> most örülök!!!!<br> :) )))
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #43745 Írta: Anonymous
najó, az én sötétbarna hajam mellett ő szőkének számít! De min.szőkésbarnának, éppúgy, mint a hobbitok.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #43744 Írta: Anonymous
ez igaz!!!<br> szerintem se szoke, de mondjuk nem is tul sötét,de mosmá mendegy úgyis meghót!!!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #43743 Írta: Anonymous
Bocsi,de ezt nem hagyhatom szó nélkül.Boromir a filmben nem szőke!Mindenhol ezt olvasom,de nehigymá,hót barna(kissé vöröses is:))<br>
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #43742 Írta: Anonymous
remélem IAN MCKELLEN megkapja az oscart!!!<br> bár nem vagyok benne biztos, de abban igen, hogy éloben fogom nézni és remélem ELIJAH is ott lesz!!!!<br> tök gáz 24-én éjjel (azaz akkor már 25-én)lesz és én 25-én megyek reggel 3 napos osztálykirándulásra, de mivel film- és GY.U. orült vagyok megnézem!!!!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #43741 Írta: Anonymous
A hajszínekhez csak annyit, hogy Frodó a könyvben szőkébb, mint a többiek, erre a filmben fekete; Boromirék meg feketék a könyvben, a filmben viszont szőkék...<br> A könyvből Samu a kedvencem, a filmben Elrond meg a Gyűrű ;) ), a színészek közül Sean Bean és Ian McKellen játéka a legjobb,de a kedvencem Dominic Monaghan.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #43740 Írta: Anonymous
a kedvencem a filmbol:<br> 1 FRODO (TUDOM, HOGY NEM VAGYOK EGYEDÜL, DE IMÁDOM EL-T ÉS MAGÁT FOROT IS, MEG AHOGY ELIJAH ELJÁTSZA!)<br> 2SAMU (CSUPASZÍV KIS HOBBIT, MINDENT MEGTESZ FRODOÉRT ÉS OLYAN ÉDI)<br> 3LEGOLAS (ORLANDO IS ROHADT SZÉP, ÉS NAGYON JÓL MEGFORMÁLJA LEGOLAS LÉGIES, KÖNNYED KARADTERÉT!!)<br> viszont gimli tökre idegesít a könyvben és a filmben is.<br> hadonászik a baltájával a kis törpe és be nem áll a pofája...
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #43739 Írta: Anonymous
A könyvből Hamariberkenye az entek közül de őt a filmesek még nem ismerik,a filmből talán Elrond és Gandalf álnak közel hozzám.Ian McKellen zseniális.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #43738 Írta: Anonymous
Boromir szerintem nagyon jó volt, bár nekem a pajkos pillanatban, Széltetőnél tetszett, meg amikor átugrott a Szakadék felett Móriában a két kis hobbittal. Én Boromirt is, Faramirt is fekete hajszínnel képzeltem el, minthogy ez áll a Könyvben is. De ha már a Könyvnél tartunk, hát aragorn sem valami királyi pillanatnyilag, mégis tetszett. Bár lehet, hogy elfogult vagyok, mint ahogy Boromirnál is. Sőt, tuti, hogy faramirral is az leszek, játszhatná tőlem akár a Böröndi Tamás is...
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #43737 Írta: Anonymous
Én csak azt a képet láttam Faramirról, amelyik a Film feliratnál, valahol alul található ezen a weben... Azon tényleg nem túl helyes. Biztos barom nehéz lehet szegény szinésznek, ha mindenki Boromirhoz, vagyis Seanhoz akarja hasonlítgatni... Tényleg látszik Galadriel tükrében??? Már csak ezért érdemes lenne harmadjára is megnéznem...
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #43736 Írta: Anonymous
Egy pillanatra felvillant az arca Galadriel Tükrében, de nem volt időm megfigyelni.Most szépen megnéztem azt a képet. Háát, nem is tudom. Icurka-picurkát hasonlít...
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #43735 Írta: Anonymous
Faramir a filmben tök úgy néz ki, mint Boromir, csak szőkébb! ;-)
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #43734 Írta: Anonymous
Nekem Sean akkor tetszett amikor a hóból felvette a gyűrűrt és kétfelé húzott a szíve a királya és a gyűrű ereje között. Ez nincs a könyvben mégis nagyon jó
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #43733 Írta: Anonymous
Sean nagyon jó volt. Főleg a végén, mikor elakarta venni a Gyűrűt...
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #43732 Írta: Anonymous
mi az hogy tetszett!Sean qrva jó szinész!Egyszerüen zseniális volt!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #43731 Írta: Anonymous
Nektek Tetszett Sean játéka?????
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #43730 Írta: Anonymous
Finduilas:Seanhoz nemlehet felnőni!:))<br> Sesy:én is tök másképp képzeltem Faramirt.Olyasmilyenre mirt Boromir,talán nagyobb termetűre:)<br>
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #43729 Írta: Anonymous
Hát aki Faramirt játsza, nem nagyon hasonlít arra a Faramirra, akit én elképzetlem! Ennek sem fekete a haja, hanem vörös ha jol emlékszem, és elég furcsa képet vágott azon a képen....
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #43728 Írta: Anonymous
ARAGORNELESSAR!!! Írj nekem az e-mail cíímemre (ezt egyébként, bárki megteheti)!!!!!<br> <br> Üdv néktek, Tünde-barátok!!!<br> <br> Bakacsinerdei Legolas <br>
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #43727 Írta: Anonymous
A www.theonering.neten van róla kép. Mármint a színészről, de nekem nem tetszik. Legalábbis így első blickre. Remélem a filmen fel fog nőni Sean Beanhez. Nem lesz könnyű.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #43726 Írta: Anonymous
Tényleg! Látott Róla (Faramirról!)valaki képet??
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #43725 Írta: Anonymous
Nem tudjátok ki fogja játszani Faramirt?
Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.207 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére