kedvenc szereplő

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #43694 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: kedvenc szereplő
Akia legbénább volt könyv: Hát nem is tudom...<br> Film: Gimli kicsit olyan gagyi.. aztán nem is tudom a Bromir csak kicsit volt béna. GAladriel viszont szörnyu volt és ronda. Elrondnak meg gonosz volt a tekintete. Szóval o gonosznak jobb...
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #43693 Írta: Anonymous
A könyvben rögtön megszerettem Aragornt aztán Legolast, de a film egy kicsit kiábrándított.<br> A filmbol a kedvenc szereploim az orkok. Tök királyul néznek ki!!!<br> Emberikedvenc szereplo a filmbol: Aragorn meg a fekete lovasok. Talán Gandalf is!!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #43692 Írta: Anonymous
Szervusz Aragornelessar!!!<br> Igen, én vagyok az, a te kedves Bátyócskád Sonka...
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #43691 Írta: Anonymous
Abszolút kedvenc: Legolas. Mind a könyvben, mind pedig a filmben. A személyisége, a jelleme, a viselkedése ... és mindez Orlando Bloom alakításában mind, mind olyan, amilyen egy igazi - de nem sztereotíp - tünde. <br> Emellett a könyvben: <br> Glorfindel - kár, hogy csak kevés szó esik róla. <br> Buga a póni - mindig szimpatizálok a bántalmazott állatokkal. <br> Faramir - szerintem a legbölcsebb ember a történetben, ez már abból a pár sorból is kitűnik, amit mond.<br> A filmben: <br> Szauron <br> Gimli <br> Elrond<br> Boromir. <br> Valójában a filmből elég nehéz választani, mert TELE van kiemelkedő színészi alakításokkal. Nagyon várom, hogy milyen lesz Faramir a filmben. <br> ÉSzAH<br>
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #43690 Írta: Anonymous
:-) )))
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #43689 Írta: Anonymous
Én tegnap olvastam vele egy cikket, amiben azt nyilatkozta, hogy o a legmagasabb a stáb tagjai közül, és mindenféle computeres trükköt bevetettek annak érdekében, hogy olyan pici legyen.<br> Különben még annak idején a Sliders c. sorozatban volt látható, o volt a professzor. De én se jöttem rá, csak a neve után.. :o )
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #43688 Írta: Anonymous
Láttam a Gimlit játszó színészt az Ivanhoe-ban.Rá nem jöttem volna,hogy ő az!!!mondjuk az a film vagy 20éves...meg ottan nincsen olyan húdemeggyőző szakálla se.Meg nem éppen pici.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #43687 Írta: Anonymous
Hamár itt tartunk azt is írjuk le kit kedvelünk legkevésbé. El is kezdem én Gimlit gyenge jellemnek tartom. galadriel őt babonázza meg a legjobban és ő ijed meg a legjobban a Halottak Ösvényén
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #43686 Írta: Anonymous
Nekem egyértelműen Aragorn szerintem ő a történet főszereplője. A második és a harmadik részben Frodó szerepe nagyon eltörpül Aragorn Pippin Trufa Legolas és Gimli melett. A kettő végén szereplő Faramir is nagyon nagy hős és amiatt hogy az apja ezt nem tiszteli és mégis próbál kétfelé bizonyítani (apjának és Gandalfnak) az nagyon megfogott
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #43685 Írta: Anonymous
Goldberry:<br> <br> valamit keversz, Frodó nem hal meg.<br> <br> Ja, topikba vágóan a kedvenc szereplőim:<br> <br> KÖNYV és FILM:<br> Olórin, azaz Gandalf (nem véletlen a névválasztásom) :) , mert ő a Tudás, a Remény és a kiapadhatatlan Derű forrása, és ő mozgat minden szálat. A filmbeli megjelenítése tökéletes -- bravo, Sir Ian McKellen!<br> <br> csak FILM:<br> Kedvencem még a balrog.<br> No nem azért, mert annyira szimpatikus, hanem mert szerintem elképesztően jól megragadták a lényegét. Könnyű lett volna elcsúszni az ábrázolásán, de szuper lett!<br> Bravo, Mr. Jackson és minden animátor-grafikus a Wetánál!<br>
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #43683 Írta: Anonymous
Na, sokat fejlődtünk egy nap alatt...
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #43684 Írta: Anonymous
Goldberry:Ki hal meg???Szerintem nem voltál elég figyelmes:-)A Gyűrű szövetségéböl csak Boromír hal meg!Ugyhogy fel a fejjel!,-)
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #43682 Írta: Anonymous
Kicsoda??
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #43681 Írta: Anonymous
Amikor elolvastam az első részt, gyorsan átlapoztam a 2. részt, hogy ugye benne van még Frodo (Akkor még nem láttam a filmet!)?<br> Aztán, a végén elovastam, hogy meghal, és teljesen elszonytyolodtam... :) <br> Amúgy a filmben, és a könyvben egyaránt:Frodó,Samu,Trufa, Pippin (nem sorredben írtam őket!)
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #43680 Írta: Anonymous
Egyébként: Gandalf, Legolas, Trufa, Frodó meg azér Aragorn is.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #43679 Írta: Anonymous
És Trufa????
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #43678 Írta: Anonymous
Könyv: Frodó, Samu, Gollam, Faramir<br> Film: Frodó, Boromir
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #43677 Írta: Anonymous
Na, én is hozzáteszek a témához:<br> Könyv (bár általában minden fejezetben más a kedvencem :) : Aragorn, hobbitok! (kiemelve Samut)<br> Film: Aragorn, hobbitok! :D DD, + Gandalf, Boromir (Legolas csak azért, mert oan szép ;) )
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #43676 Írta: Anonymous
A könyvben:Legolas,Gandalf,Aragorn<br> AFilmben:Legolas a legföbb mert nagyon ügyesen ötvözte a finomságot,a tünde-szépséget a hősiességgel és a férfiassággal.Nagyon jó színész lesz a srác hamarosan de mellette mindenki más is tökéletesen el volt találva.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #43675 Írta: Anonymous
Hellosztok!<br> Az én kedvenceim:<br> könyv:4 kis hobbit, Aragorn, Gandalf<br> film:BOROMIR, SZARUMÁN!!!!!!!!!Frodó, Gandalf+ 3 hobbit<br> rajzfilm: frodó, Gandalf
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #43674 Írta: Anonymous
Hogy nekem ki a kedvencem? <br> Olvassátok el a nevemet!<br> Imádom: jófej, nagyARC!!!!!!!!!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #43673 Írta: Anonymous
Könyv: Frodó, Samu, Gollam, Aragorn, Éowyn<br> Film: Frodó, Samu, Boromir, Aragorn
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #43672 Írta: Anonymous
Frodó, Samu, Gollam
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #43671 Írta: Anonymous
Boromir, Gollam, Szauron...
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #43670 Írta: Anonymous
A könyvben számomra egyértelmuen Samu és Gollam, vmint Éomer, de Boromir karaktere is megfogott.<br> A filmben Legolas nagyon tetszett (Orli nagyon eltalálta a tünde jellemet) és Aragorn ill. Boromir is nagyon jó volt. De ezek a karakterekre vonatkoznak, nem a színészekre..
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #43669 Írta: Anonymous
Nekem a könyvben a kedvenceim:<br> Legolas, Frodo, Aragorn, Gandalf és Gollam.<br> A filmben igazán nem tudok dönteni, de nem is akarok.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #43668 Írta: Anonymous
Nekem mindenki szimpatikus mindenhonnan,kivéve talán a negatív szereplőket,de azok is remekül meg vannak formázva,mármint a könyvben,és a színészek is kitettek magukért
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #43667 Írta: Anonymous
Könyv: Frodó, Bilbó, Legolas<br> Film: mindenki
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #43666 Írta: Anonymous
Könyv:Frodó,Samu,Boromir<br> Film:Boromir,Aragron,Frodó
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #43665 Írta: Anonymous
Könyv alapján: Gimli, Aragorn, Samu, Gollam. A Rohírok pökhendiek :D <br> <br> Film alapjan: Nincs kedvenc, mindegyikük bejön :) , de mivel no more Boromir, így őt szúrtam ki az első részből.
Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.204 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére