MTT nyári tábor - 2003

Több
21 éve 3 hónapja #134444 Írta: Vilya
Vilya válaszolt a következő témában: MTT nyári tábor - 2003
Üdv!

A tábor tényleg fantasztikus volt, nagyon élveztem. Ez a tábor volt az első táborom és nagyon nagyon nagyon jó volt. :wink: Mindent köszönök!!

Beszéltettek valamilyen levélről. Én nem kaptam, valószinű azért, mert rossz volt a levelezős programunk meg az internetes kapcsolat [size=9:xuqwvrsy](internetezni lehetet, de levelet kapni lehetetlen volt). [/size] De most már jó, valószinű nem 14 napon belül lett megjavítva és lehet, hogy visszaküldte az axelero. :roll: Megkérhetlek benneteket, hogy esetleg még egyszer elküldenétek ezt a levelet, ha lehet és nem nagy kérés?
Nagyon szépen megköszönném! :wink:

[size=9:17rof5fd](Frodó & Samu)[/size]
Téma zárolva.
Több
21 éve 3 hónapja #134386 Írta: E. Eia Ayna
E. Eia Ayna válaszolt a következő témában: MTT nyári tábor - 2003
Szerkesztgetem nagy békésen a szegedi képeket, egyszercsak szilveszteriek lesznek 8O rögtön elmúlt a csuklásom... Mijjez? 8O Átment a simagalérijába? Nanézzükmegazelsőoldalát! Új táboros képeeeeeeeek! Wow! És a chatesek előbb tudták meg, mint itt a fórumon be lett írva! Gyors vagyok 8)
Ajánlom nézzétek meg Anci bácit befont hajjal :biggrin2:

Tűznél ülök, s elgondolom,
hajdankorok embereit,
s hogy jönnek Majdanok, miket
már mások látnak itt.
Téma zárolva.
Több
21 éve 3 hónapja #134380 Írta: svindler
svindler válaszolt a következő témában: MTT nyári tábor - 2003
Felkerult ujabb 181 foto Velemrol Arnyelfnek koszonhetoen!

213.157.100.65/~tolkien/galeria. ... 12&cat=158

A Galeriaban a Tabor - Velem kategoriaban vannak!
Téma zárolva.
Több
21 éve 3 hónapja #134043 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: MTT nyári tábor - 2003
Sziasztok!
Végre mi (Pippin (Kinga) + én) is hazaértünk! :hello:
Először is: fantasztikus volt a tábor, egyrészt a társaság, másrészt a programok!!! :wink: :itscool:
Köszi a szervezőknek a rengeteg munkát és mindenkinek, aki ott volt, a társaságot! :idea: :wink: :cheers:

Más: Kiss Kinga és Kiss Koppány személyeknek nincs külön e-mail címe, az enyémre ( kincso@axelero.hu ) vagy anyu (alias Rózsa) címére ( vassrozsa@axelero.hu ) írjatok nekik. :idea:

Majd még jövök.
Kincső

"...asztaltalan szó-malaszttal..."
Téma zárolva.
Több
21 éve 3 hónapja #133991 Írta: Prérifarkas
Prérifarkas válaszolt a következő témában: MTT nyári tábor - 2003

Sil írta:

Galadh írta:

Sil írta:

Galadh írta: oops... én sem szerepelek a táborozók listáján...
Okéoké, befogom...

Próbáld talán Verya Olórea néven... :roll:

Hiába, ha nem az a nicknevem.. de már írtam Ancii... ööö Ancalimonnak :D

De a jelentkezésnél azt adtad meg, mert a gyilkosos játékban is így szerepeltél. :wink: Ha a főoldalról lépsz be a kérdőívhez (anélkül, hogy a fórumon be lennél jelentkezve!), akkor Anc... Ancalimon leírása alapján be kell, hogy engedjen ezen a néven. :wink:

Tudom, h a jelentkezésnél ezt adtam meg, csak Ancalimon mondta, h ha az illetőknk volt nickváltásuk, írják meg neki, és ő intézkedik. De én még most se tudok belépni, majd +próbálom úgy, ahogy mondtad.

Galadh
"what have I become, my sweetest friend? everyone I know, goes away in the end"
Téma zárolva.
Több
21 éve 3 hónapja #133969 Írta: Fio
Fio válaszolt a következő témában: MTT nyári tábor - 2003
Én nekem még eszembe jutott egy nagyon érdekfeszítő hir, amit Telcontar_Lelivel találtunk ki, csak nem irtuk meg. De nagyjábol ekképpen hangzik: (az illető akiről szó van, kérjük ne sértődjön meg)

Telcontour: Ha Önnek meg se kottyan a napi 120 km 120 km/h sebességel, akkor Önnek a Telcontouristtal kell utaznia!!!! Remek társaság, a vezetőnél sok viz, vad, és érintetlen tájak. Ez az, amit a Telcontourist nyujt Önnek!!! Semmi kocsi, semmi csúcsszállitótechnika!!! Csak a két csülke kell hozzá és várja Önt a vadregényes táj!!! Meredek, életveszélyes szakaszok, de ezt Ön ne zavarja, hiszen a Telcontour mindig vigyáz Önre, és mindig bevárja a csapattagokat!!!!! (Még ha azok fél nappal le is vannak mindig maradva.)
És ha Ön épségben visszatér e felejthetetlen, szép [size=9:2poldmse](és hosszu és gyors és nehéz)[/size] túrábol még ezüstökkel is megajándékozzuk Önt. Tehát ne felejtse:
A Telcontour vagy más néven Telcontourist mindig a Rendelkezésére áll Asszonyom!!!! :wink:

:D :wink: Sorry, de muszáj volt.

"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"
Téma zárolva.
Több
21 éve 3 hónapja #133899 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: MTT nyári tábor - 2003

Galadh írta:

Sil írta:

Okéoké, befogom...

De a jelentkezésnél azt adtad meg, mert a gyilkosos játékban is így szerepeltél. :wink: Ha a főoldalról lépsz be a kérdőívhez (anélkül, hogy a fórumon be lennél jelentkezve!), akkor Anc... Ancalimon leírása alapján be kell, hogy engedjen ezen a néven. :wink:

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
Téma zárolva.
Több
21 éve 3 hónapja #133895 Írta: Prérifarkas

Sil írta:

Okéoké, befogom...

Galadh
Téma zárolva.
Több
21 éve 3 hónapja #133880 Írta: Ankalimon
Ankalimon válaszolt a következő témában: MTT nyári tábor - 2003
A tábor - úgy tűnik - meghatározó élmény volt mindenki számára. A tábor szervezői szeretnék, ha továbbra is kapcsolatban tudnánk maradni, hogy a táborhoz kapcsolódó utólagos eseményekről, lehetőségekről tájékoztatni tudjunk benneteket, ezért arra kérünk minden résztvevőt, hogy az elérhetőségekben (fórum Nick név, e-mail, cím, telefonszám, postacím)a jelentkezési lap kitöltése óta bekövetkezett változásokat jelezzétek nekünk az mtttabor@axelero.hu címen.

Most küldtük ki az első tájékoztató levelünket. Amennyiben a tábor résztvevői közül valaki nem kapta meg, akkor jelentkezzen, mert valószínűleg az e-mail címe hibásan szerepel a nyilvántartásunkban.

Egyáltalán nem rendelkezünk a következő személyek e-mail címével:
Gombócz Éva
Hajnal Anna
Kanovszki Adrienn
Kiss Kinga
Kiss Koppány
Magyar Krisztián
Mészáros Julianna
Molnár Csongorné
Petőfi Zsigmond
Simon Benjámin
Spiller Katalin
Tar Barbara
Ternai Patrícia
Veres Boglárka

Ha valaki tudja az elérhetőségüket, kérem jelezze...

Az igazság a kis álom, amelyben az én elgondolja a világot.
A valóság a nagy álom, amelyben Isten gondolja önmagát.
Téma zárolva.
Több
21 éve 3 hónapja #133831 Írta: Sil

_Neo írta: Azt hiszem, a tundebaratok neveben is szoltam.

Igen, szívünkből szóltál. A Miruvorë Light kivételével persze... :wink: [size=9:rqjntvtv](Vagy ahogy Gorni mondá a híres-hírhedt TTT-feliratban: "Szívemből szóltál. Felejtsd el a dicsőséget!" :wink: ) [/size]

Vasárnap reggel még láttam a zászlót (ha jól emlékszem, az irodán, a hűtő tetején volt). Aztán elvittétek a hűtőt... :roll:

Tears unnumbered
Téma zárolva.
Több
21 éve 3 hónapja #133824 Írta: _Neo
_Neo válaszolt a következő témában: MTT nyári tábor - 2003
Aiya!

Nemregiben beszeltem Ancalimonnal telefonon (foleg a hianyzo kabelek ugyeben) es van egy jo hirem :bounce: !
Mert mi olyan okosak es ugyesek vagyunk, es foleg mert nyitott szemmel jarunk a teremtett vilagban... Jaj, csak el ne szalljak :cooljump: ß)

Szal, okosan leszukitettuk nehany fore a zaszlo "eltuneseben" valoszinuleg "kozremukodo" egyenek sorat, olyannyira, hogy diszkreten le tudjuk rendezni a dolgot az illetovel/illetokkel, es ne legyen belole ertelmetlen vadaskodas ß)

(mar csak a kommandot kene felallitani, lelkes tundebaratokat varok, diszkret zsolddal - de ugye az elendili [vagy meldoni i eldaron] szivugyenek tekinti a dolgot, es ingyen is jon ß), es igy a zsoldbol vehetunk Tesco miruvort )

A zarojeles reszt keretik nem komolyan venni! Annal inkabb a tobbit...

Szeretett zaszlonk eltunese igencsak piszkalja a csorunket -szemely szerint az en enyemet is-, es 1re morcibbak leszunk, ezert elore is szeretne(n)k elnezest kerni azoktol, akiket esetleg igaztalanul keresne(n)k meg... Zsenialis(ak) vagyunk/vagyok, de nem tevedhetetlen(ek) ß)

Masik eshetoseg, hogy elkeveredett a lobogo, de valaki megtalalta, csak meg nem szolt. Ezesetben keretik engem megkeresni (itt, a forumon, az ilfirin@freemail.hu cimen, vagy a 20 4112825 telefonszamon), s a dolog el lesz sikalva. Jelige: jobb a bekesseg ß)

Igazabol ennyit szerettem volna elmondani, abszolut nem poennak szanva. 40 oraja nem aludtam, ugyhogy nincs is humorom (nem mintha maskor lenne).

Azt hiszem, a tundebaratok neveben is szoltam.

"Ötszáz, bizony, dalolva ment
Lángsírba velszi bárd:
De egy se birta mondani
Hogy: éljen Eduárd. -"
Téma zárolva.
Több
21 éve 3 hónapja #133721 Írta: Sil

Okéoké, befogom...

Tears unnumbered
Téma zárolva.
Több
21 éve 3 hónapja #133711 Írta: svindler
Még annyit a kérdőív kitöltéséhez, hogy akik nem regisztráltak a fórumon (vagy csak a jelentkezés után), azok is ki tudják tölteni a kérdőívet. De csak akkor ha nem lépnek be a fórumra!
Téma zárolva.
Több
21 éve 3 hónapja #133702 Írta: Ankalimon
A következő címen lehet elérni a tábor elégedettségi kérdőívét, amelyben a tábori körülményeket, programokat, a szervezést lehet értékelni, illetve javaslatokat lehet tenni a jövőre nézve.
213.157.100.65/~tolkien/velem.php

A kitöltéshez előtte be kell jelentkezni a fórumon, vagy a nyitólap jobb alsó sarkában található bejelentkezési mezőkkel.

Nagyon kérlek benneteket, minél többen töltsétek, hiszen ez elengedhetetlenül fontos, hogy kontrollálni tudjuk a munkánkat, és véleményetek egyben nagy segítség a jövő évi tábor előkészítésében is (mit érdemes megtartani, mit kell megváltoztatni, stb...)

A kérdőívhez közvetlenül nem kapcsolódik a tábori újság, de azért hátha mégis... :roll: A táborban elkészült a Lassi Tittë 4. száma is, amelyet azonban már a fénymásoló hibájából nem sikerült kinyomtatni. Ezt most a tábor után, utólag elkészítjük és eljuttatjuk a résztvevőkhöz, a hiányosan kinyomtatott 3. számmal együtt.

De,
Az elképzelés az, hogy ezt a számot azok fogják megkapni, akik kitöltik a kérdőívet. :P :P :P

[size=9:3b9aawne](És ezzel a kissé erőteljesnek tűnő "marketing" fogással rá is világítottam, mi is a közvetett kapcsolat a kérdőív és a pici Lassi között... Bocs. :twisted: )[/size]

A rendszer azonosítja a felhasználókat a belépéskor (ezzel akdályozza meg, hogy valaki kétszer válaszoljon), és rögzíti a jelentkezési lapon kitöltöttek alapján a statisztikai adatokat (fiú/lány, életkor, olvasottság, szállástípus, csapatbosztás) - azonban a kitöltés után nem őrzi meg a személyes azonosításra alkalmas adatokat (név, e-mail cím, nick név).
Vagyis a nyakatekert fogalmazás után magyarul: a kitöltés névtelen, a kiértékelésnél nem fogjuk tudni, hogy az egyes véleményeket ki adta.

Csak őszintén!!!

u.i.
Ha valakinek problémája van a kitöltéssel, keresse Svint vagy engem.
Ha a rendszer azt írja ki, hogy nem szerepelsz a tábori résztvevők között az két dolgot jelenthet: vagy tényleg nem voltál ott, vagy a jelentkezési lapon nem azt a Nick nevet adtad meg, amivel most be vagy jelentkezve.

Téma zárolva.
Több
21 éve 3 hónapja #133699 Írta: @One
@One válaszolt a következő témában: MTT nyári tábor - 2003
Már bocsánat a tudatlanságomért, de miről is van szó?

"Próbálom kitalálni, vajon a kamikaze pilóták, miért hordtak sisakot?"
Téma zárolva.
Több
21 éve 3 hónapja #133696 Írta: Ankalimon
Igen elég hétfőn megismételni.

Egyébként a probléma nem az adatfelvitelnél van, hanem az adatok rögzítésénél (vagyis azt a kitöltés közben nem lehet észrevenni...)

Téma zárolva.
Több
21 éve 3 hónapja #133694 Írta: Melian
Melian válaszolt a következő témában: MTT nyári tábor - 2003

Ancalimon írta: Bocsánatot kérünk, a kérdőív még egy kicsit technikai problémákkal küszködik, egyelőre ne töltsétek ki, és lehet, hogy azoknak is ki kellene tölteni újra, akik már megtették.

Elnézést kérünk, a technika ördöge...

Ancalimon, nekem sikerült :hello: , legalábbis nem volt semmi hibaüzenet... Ugye elég, ha hétfőn megismétlem?

Melian
*tiuda meina tiutjandei*
Téma zárolva.
Több
21 éve 3 hónapja #133692 Írta: Prérifarkas
oops... én sem szerepelek a táborozók listáján...
Okéoké, befogom...

Galadh
Téma zárolva.
Több
21 éve 3 hónapja #133687 Írta: Elryn
Elryn válaszolt a következő témában: MTT nyári tábor - 2003
Üdv!

Figyelem:aki barna pólót batikolt, ne mossa egybe semmivel, mert mindent rózsaszínen fog meg!

"Hajamba hét csillagot és szalmát tűztem én"
Téma zárolva.
Több
21 éve 3 hónapja - 21 éve 3 hónapja #133686 Írta: Ankalimon
Bocsánatot kérünk, a kérdőív még egy kicsit technikai problémákkal küszködik, egyelőre ne töltsétek ki, és lehet, hogy azoknak is ki kellene tölteni újra, akik már megtették.

Elnézést kérünk, a technika ördöge...

Téma zárolva.
Több
21 éve 3 hónapja #133674 Írta: Arnyelf
Arnyelf válaszolt a következő témában: MTT nyári tábor - 2003
Ha esetleg valaki talált volna egy POlaroid Digitális FÉnyképezőt és még vissza is akartnáé szolgálatatni, annak örülnék....

Köszi...

...az Ön kedvenc, ...

<---== ÁRNYELFJE ==--->
Téma zárolva.
Több
21 éve 3 hónapja #133659 Írta: Dodiee
Dodiee válaszolt a következő témában: MTT nyári tábor - 2003
Baj?? mi volt a baj?

De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.
Téma zárolva.
Több
21 éve 3 hónapja #133657 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: MTT nyári tábor - 2003
Dodiee: A probléma elhárítva. Egy kicsit sok a baj a neveddel. :wink:

Brisa
Téma zárolva.
Több
21 éve 3 hónapja #133651 Írta: Dodiee
Dodiee válaszolt a következő témában: MTT nyári tábor - 2003
Svin: ööö, amikor be akartam lépni a kérdőívhez, kiírta, hogy nem szereplek a táborozók listáján... Minden bizonnyal az én szelektív memóriámban van a hiba.. De mintha 6 csodás napot töltöttem volna Velemben. :) Ti nem ott voltatok? 8O

De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.
Téma zárolva.
Több
21 éve 3 hónapja #133646 Írta: _Neo
_Neo válaszolt a következő témában: MTT nyári tábor - 2003
Rabyn\n

_Neo mik vannak azok az DVDn?

Enya majdnem osszes klipje, interjuk, werkfilmek. kb ennyi.

"Ötszáz, bizony, dalolva ment
Lángsírba velszi bárd:
De egy se birta mondani
Hogy: éljen Eduárd. -"
Téma zárolva.
Több
21 éve 3 hónapja #133633 Írta: svindler
Felkerult egy kerdoiv a taborral kapcsolatban.
A cimlapon van link hozza. Kerjuk ataborozokat, hogy toltsek ki, ezzel is segitve a szervezoi munkat.
Téma zárolva.
Több
21 éve 3 hónapja #133632 Írta: Rogue
Rogue válaszolt a következő témában: MTT nyári tábor - 2003
[size=9:36mnsnsj]Hümm, lehetne nekem is? :roll: :wink: [/size]
Téma zárolva.
Több
21 éve 3 hónapja #133631 Írta: Augustíne
Augustíne válaszolt a következő témában: MTT nyári tábor - 2003
ÉNIS!! :D

ORLANDO 4ever!!!! :mrgreen:
Téma zárolva.
Több
21 éve 3 hónapja #133625 Írta: Fio
Fio válaszolt a következő témában: MTT nyári tábor - 2003

Oisin írta: Mert nem olyan jók mint képek és így is 6MB tárhelyem ráment + egy egész estém a scannelésre. De neked szívesen elküldöm őket vmikor.

Üdv, Oisin

Várom :)

[size=9:3ccfxfqj]Ancalimon: tettem az ügy érdekében.[/size] :) :wink:

"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"
Téma zárolva.
Több
21 éve 3 hónapja #133622 Írta: Oisin
Oisin válaszolt a következő témában: MTT nyári tábor - 2003
Mert nem olyan jók mint képek és így is 6MB tárhelyem ráment + egy egész estém a scannelésre. De neked szívesen elküldöm őket vmikor.

Üdv, Oisin

If I saw my son Osgar and God hand to hand on the Hill of the Fiana, my son put down, I'd say that God is a strong Man!
Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.335 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére