J. K. Rowling: Harry Potter

Több
20 éve 9 hónapja #166204 Írta: Ronat/Szméagol
Ronat/Szméagol válaszolt a következő témában: J. K. Rowling: Harry Potter
Sziasztok!

A képek nagyon jók! :itscool: Ha belegondolok, hogy utáltam régen a mangát. :roll: Igaz még most is van az undorítóbb vállfaja, de ezek nagyon jóóók! Főleg ezek az életképek!

Gyöngyszem írta: Az Lucius v Draco...látom azért az egyik Malfoynak naon teccenek a sírock...

Az örüléssel az a gond, hogy az egyik sír Narcissa Malfoyé annak meg nem hiszem, hogy annyira örülne, nem? Akár Draco, akár Lucius.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 9 hónapja #166189 Írta: imó
imó válaszolt a következő témában: J. K. Rowling: Harry Potter
Nincs itt valaki, akinek a sulijában tényleg kötelező a Harry Potter, vagy magyarból, netán angolból tanulták? (Vagy esetleg ő maga tanította?...)

nobody else here, baby
no one here to blame
no one to point a finger
it's just you and me and the rain...

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 9 hónapja #166183 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: J. K. Rowling: Harry Potter
alagi oké akor majd felteszem oda. Egyébként már regiztem nálad, csak az avataromat akarom másmilyenre demajd megodom!

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
20 éve 9 hónapja #166042 Írta: Slytherin James Halliwell
Slytherin James Halliwell válaszolt a következő témában: J. K. Rowling: Harry Potter
Rabyn: Tedd fel nyugodtan az írásodat a fórumomra, biztos lehetsz benne, hogy lesz vélemény. (Mert ugyanis kötelező a fórumomon).
hogwarts.uw.hu
És itt klikkelj a fórumra.
Ha vicces fanfictiont írtál, a Humor topicba tedd, ha nincsen benne humor, akkor az Elbeszélések topicba tedd bele.
Ha van benne egy kicsi humor, akkor is az Elbeszélések topicba tedd, kérlek, mert Humor topicba csak vicces fanfictionöket lehet írni.

Százszor is megállnál mégis visszamész,
Elválni könnyű, de feledni nehéz.

hogwarts.uw.hu

Több
20 éve 9 hónapja #166011 Írta: Hermi15
Hermi15 válaszolt a következő témában: J. K. Rowling: Harry Potter
Rabyn! Akkor próbálkozzál Alagi fórumán....

Roszz úton jár az, aki álmokból épít várat és közben elfelejt élni.

Több
20 éve 9 hónapja #165969 Írta: Rabyn
De az hogy nézne már ki egy Tolkiennel foglalkozo oldalon, hogy hp-s meg egyéb másmilyen sztorikat teszünk fel? Szerintem enyhén szólva nagyon hülyén..

Több
20 éve 9 hónapja #165889 Írta: Dodiee
Dodiee válaszolt a következő témában: J. K. Rowling: Harry Potter
Igen, az a kép nekem is megmogatta a fantáziámat. Most nem arról beszélek persze, hogy melyikkarján van a Jegy. Hanem úgy általában. Egy valami eszembe jutott: azthiszem a darkartson vagy az asd-n olvastam egy fanfic-et, amiben azt írja le, mi lett volna, ha Harry mégis a Mardekárba kerül. az egész egy nagy hülyeség, mmnt a novella, de lehet hogy ez a kép alapja...

De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.

Több
20 éve 9 hónapja #165888 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: J. K. Rowling: Harry Potter

Rabyn írta: Öhm sztorikat hpseket lehet ide bétenni?

A topikba nem, de a a főoldalon a Fan Fiction alá fel tudsz tölteni szöveget a megfelelő kategóriába.

Brisa

Több
20 éve 9 hónapja #165840 Írta: Hermi15
Ja! És ugyan ehez a képhez még valami: tudom, h így néz ki jól, de nem tudom, h ti észrevettétek-e de Harry JOBB OLDALI KARJÁN van a Jegy :? Pedig ha jól emlékszem a bal karjukon van a halálfalóknak. :roll:

Több
20 éve 9 hónapja #165839 Írta: Hermi15
VÉgre látok itt"néhány" képet.Ezek valóban őrült jók. Mondjuk, azon nagyot néztem, mikor Harry és Draco ülnek a Mrdekár hálószobájában és Harry nézi a Sötét Jegyet a karján.

Több
20 éve 9 hónapja #165558 Írta: Rabyn
Alagi ha berakod az aláírásodhoz a forumod cimét nem kell mindig beírni.
Dodie a képek marhajók!

Öhm sztorikat hpseket lehet ide bétenni?

www.angelfire.com/journal/adele/images/gv2.jpg (- na ebbő lenne jó sirius:DD
www.veraanderson.com/2002/goranvisnic2.JPG

Több
20 éve 9 hónapja #165554 Írta: Slytherin James Halliwell
Slytherin James Halliwell válaszolt a következő témában: J. K. Rowling: Harry Potter

Lilliana írta:

Alagi írta: Én is arról beszélek, mármint, hogy ami az ötödik részben törtétn. ]
De akkor miért beszéltél arról hogy Dobby-tolvaj akcioja kerülne szóba, ez lenne az amira D.J.Umbridge olyan kiváncsi lenne?

Az én véleményem az, hogy alapjába véve mindenki vigyázott Harryre.
Meg hát gondolom Voldemort nem tudta, hogy Dumbledore elment.
Én úgy értelmeztem, hogy örökre elment. (És ezért mondtam, hogy Dumbledore-bár ő is visszatért)

Szvsz pedig Voldemort tuti képben volt hogy mi folyik a suliban,ennyi kémmel az oldalán,arról nem is beszélve hogy nagy valoszinüséggel az ujságok is megírták amint a "nagy Umbridge professzor átvette annak a *** Dumbkedornak a helyét mint igazgató",ez valami olyasmi amitt akkoriban az MM (vagy mondjuk úgy Caramel & Tsai) nem hagyott volna ki,hogy szétkürtölje...

Az elelyén még nem is nagyon van szó a jóslatról. (Én legalábbis nem emlékszem!)

Nem , szó nem esik róla az elején,de attól még jelen van,annélkül hogy az olvasó tudhatná.

Azért jött a képbe a negyedik rész, mert akkor is meglopták Pitont, és ha ebből a Veritaserum dolgokból ügy lett volna, akkor gondolom azt gyanították volna, hogy meglopták pITONT.

HARRY POTTERES FÓRUMOM:

hogwarts.uw.hu/forum/index.php
légyszi regizzétek magatokat éls írjatok bele!

hogwarts.uw.hu

Több
20 éve 9 hónapja #165552 Írta: Lora
Lora válaszolt a következő témában: J. K. Rowling: Harry Potter
Az Lucius v Draco...látom azért az egyik Malfoynak naon teccenek a sírock...

a képek qrva jók!

Gyöngycem (voltam valaha)

Több
20 éve 9 hónapja #165539 Írta: Lilliana
Lilliana válaszolt a következő témában: J. K. Rowling: Harry Potter

Dodiee írta: Hoztam egy elég megdöbbentQ képet.. gondolom rajongók által elképzelt HP5 borítója lehet, vagy nemtudom, a lényeg a képen van, és rajta a karaktereken.. Mint látjátok, az alap trió marad(milyen nagylelkqek..), viszont ott figyel a bal sarokban Ralph Fiennes mint Lupin( :roll: Bár, láttam egy képet, azon nagyon Lupinos volt..), Valami nemtomki balról a harmadikként sztem Sirius akar lenni, az ázsiai csaj nyilván Cho, hogy az a kis vörös ki akar lenni nem tudom... Talán Vitrol?
Vélemény????
www.frodis.net/potter/labyrinth/

Dodiee,ez egy ,ahogy én nézem,fanfiction poszter a 6.sztorijához amit angolul lentebb lehet olvasni... A két nö pedig nem Cho & Rita,hanem a fanfiction kitalált (Rowling HP világán kivüli) szereplök...(a lap alján ott van a nevük).
Aeglos,szerintem meg az a felnött Draco amint régi jóbarátok sírján áll...

Cameron Duncan Lives!

Több
20 éve 9 hónapja #165534 Írta: Aeglos
Aeglos válaszolt a következő témában: J. K. Rowling: Harry Potter

And in the sea there is a fish
A fish that has a secret wish.

Több
20 éve 9 hónapja #165526 Írta: Dodiee

Dodiee írta: aid=27538060&pid=4213135&beginnum=48[/url]HP karakterek:Harry, Ron, Hermione, Draco, Cho(??) és Denem:))

Itt sztem a legszenzációsabb az egész képen Denem, ahogy markolja azt a kígyót, aminek kidülled a szeme. ezen fél órát röhögtem...

Több
20 éve 9 hónapja #165520 Írta: Rabyn
Woooow miccsoda képek!

Több
20 éve 9 hónapja #165441 Írta: Lilliana
Lilliana válaszolt a következő témában: J. K. Rowling: Harry Potter

Alagi írta: Én is arról beszélek, mármint, hogy ami az ötödik részben törtétn. ]
De akkor miért beszéltél arról hogy Dobby-tolvaj akcioja kerülne szóba, ez lenne az amira D.J.Umbridge olyan kiváncsi lenne?

Az én véleményem az, hogy alapjába véve mindenki vigyázott Harryre.
Meg hát gondolom Voldemort nem tudta, hogy Dumbledore elment.
Én úgy értelmeztem, hogy örökre elment. (És ezért mondtam, hogy Dumbledore-bár ő is visszatért)

Szvsz pedig Voldemort tuti képben volt hogy mi folyik a suliban,ennyi kémmel az oldalán,arról nem is beszélve hogy nagy valoszinüséggel az ujságok is megírták amint a "nagy Umbridge professzor átvette annak a *** Dumbkedornak a helyét mint igazgató",ez valami olyasmi amitt akkoriban az MM (vagy mondjuk úgy Caramel & Tsai) nem hagyott volna ki,hogy szétkürtölje...

Az elelyén még nem is nagyon van szó a jóslatról. (Én legalábbis nem emlékszem!)

Nem , szó nem esik róla az elején,de attól még jelen van,annélkül hogy az olvasó tudhatná.

Cameron Duncan Lives!

Több
20 éve 9 hónapja #165393 Írta: Elza Eldaniella
Elza Eldaniella válaszolt a következő témában: J. K. Rowling: Harry Potter

Raweny írta: HI! Hallottam olyan írásokról, amik Sirisussal, Jamessel és Lupinnal foglalkoznak, szóval az ő iskolás éveikről szólnak. Ti tudtok róla valmit? Üdv. :RAy

Ezen az oldalon nagyon jó fan fictionok vannak.
Köztük több, az általad említett szereplők iskolai évei alatt játszodnak - novellák és regények.
fanfices.uw.hu/

Dodiee nagyon jók a képek.
Némelyik nagyan aranyos, némelyiken meg jót derültem - különösen az ajándék a betegnek tetszett. :D

Több
20 éve 9 hónapja #165359 Írta: Dodiee
Utálom. Írtam egy jó hosszú hozzászólást, kifejtve a véleményem mindenrQl, belinkleve vagy 30 képet, erre elveszett az egész... felkötöm magam mindjárt... Na mind1. Most csak egy valami jut eszembe belQle: a feltételezett kötetcímekek nem kell hinni, egy éve egy HP-s oldalon mindenki szentírásnak vette, hogy az 5. kötet címe "Harry Potter és Csámpás Titka" lesz.. ami ugye nem lett. Most beteszek pár képet és elmegyek idegösszeroppanni... Bocs ha lesz közöttük olyan ami volt már..

kep.tar.hu/dodie/index.phtml?aid=27538060&pid=1441471 Denem:)
kep.tar.hu/dodie/index.phtml?aid=2753806...=1441485&beginnum=12 Hugrabug, Griffendél, Mardekár és Hollóhát:)
kep.tar.hu/dodie/index.phtml?aid=2753806...=1441486&beginnum=12 Egy enyhén feminim Lockhart
kep.tar.hu/dodie/index.phtml?aid=2753806...=1441487&beginnum=12 A TekergQk(nem tok hosszú ö-t és q-t írni..)
kep.tar.hu/dodie/index.phtml?aid=2753806...=1441503&beginnum=12 Darázsderék-Percy
kep.tar.hu/dodie/index.phtml?aid=2753806...=1441509&beginnum=24 Harmadéves Griffes tabló
kep.tar.hu/dodie/index.phtml?aid=2753806...=1441511&beginnum=24 A Teszlek Süveg
kep.tar.hu/dodie/index.phtml?aid=2753806...=1441522&beginnum=24 A Weasley fiúk és Harry
kep.tar.hu/dodie/index.phtml?aid=2753806...=3354346&beginnum=36 Lucius és Draco Malfoy
kep.tar.hu/dodie/index.phtml?aid=2753806...=4213027&beginnum=36 Az Odú
kep.tar.hu/dodie/index.phtml?aid=2753806...=4213130&beginnum=48 Piton :mrgreen:
kep.tar.hu/dodie/index.phtml?aid=2753806...=4213133&beginnum=48 Colin:)
kep.tar.hu/dodie/index.phtml?aid=2753806...=4213135&beginnum=48 HP karakterek:Harry, Ron, Hermione, Draco, Cho(??) és Denem:))
kep.tar.hu/dodie/index.phtml?aid=2753806...=4213137&beginnum=48 Draco
kep.tar.hu/dodie/index.phtml?aid=2753806...=4213230&beginnum=48 Edevis Tükre
kep.tar.hu/dodie/index.phtml?aid=2753806...=4213235&beginnum=60 A Weasley ikrek
kep.tar.hu/dodie/index.phtml?aid=2753806...=4213266&beginnum=60 Harry
kep.tar.hu/dodie/index.phtml?aid=2753806...=4213267&beginnum=72 Még 1 Harry
kep.tar.hu/dodie/index.phtml?aid=2753806...=4213270&beginnum=72 Hermione
kep.tar.hu/dodie/index.phtml?aid=2753806...=4213293&beginnum=84 Ha valaki rájön, mit ábrázol ez a kép, nekem is mondja már el..
kep.tar.hu/dodie/index.phtml?aid=2753806...=4213294&beginnum=84 Lupin:)
kep.tar.hu/dodie/index.phtml?aid=2753806...=4213354&beginnum=84 Készül a TekergQk Térképe
kep.tar.hu/dodie/index.phtml?aid=2753806...=4213384&beginnum=96 8-| ezmiez?????
kep.tar.hu/dodie/index.phtml?aid=2753806...=4213387&beginnum=96 Neville
kep.tar.hu/dodie/index.phtml?aid=2753806...4213475&beginnum=108 A Griffendél Kviddiccsapata
kep.tar.hu/dodie/index.phtml?aid=2753806...4213485&beginnum=108 Újabb Denem.. Hát, emellett én is lennék Halálfaló:))
kep.tar.hu/dodie/index.phtml?aid=2753806...4213506&beginnum=120 Ron
kep.tar.hu/dodie/index.phtml?aid=2753806...4213509&beginnum=120 Chibi Hermione
kep.tar.hu/dodie/index.phtml?aid=2753806...4213510&beginnum=120 Chibi Ron
kep.tar.hu/dodie/index.phtml?aid=2753806...4213511&beginnum=120 Harry
kep.tar.hu/dodie/index.phtml?aid=2753806...4213512&beginnum=120 Piton
kep.tar.hu/dodie/index.phtml?aid=2753806...4213563&beginnum=120 Remus és Sirius
kep.tar.hu/dodie/index.phtml?aid=2753806...4213565&beginnum=132 Szintén:)
kep.tar.hu/dodie/index.phtml?aid=2753806...4213566&beginnum=132 Álmos Piton kígyó babával(meg kell zabálni..)
kep.tar.hu/dodie/index.phtml?aid=2753806...4213589&beginnum=144 "Esküszöm hogy rosszban sántikálok!"
kep.tar.hu/dodie/index.phtml?aid=2753806...4213590&beginnum=144 Egy kedves ajándék a betegnek:))
kep.tar.hu/dodie/index.phtml?aid=2753806...4213593&beginnum=144 Egy átlagos(:) ) nap Weasley-éknél:)
kep.tar.hu/dodie/index.phtml?aid=2753806...4213591&beginnum=144 "Utat Mardekár Utódjának! Véres kezq varázsló érkezik!":DD

Na, ennyi mára, akár hiszitek, akár nem, nem tettem be az összes képet az albumból... csak szemezgettem. itt van az album maga, meg lehet nézni a többi képet is:
kep.tar.hu/dodie/index.phtml?aid=27538060&beginnum=0

Ja, és még valami... Harry simán megússza egy tiltott átok használatát??? amirQl a könyvek elején még beszélni is alig mertek, most hirtelen egy ilyen kis semmi átkocskává válik?? nem hiszem hogy nem sötét varázsló akár önvédelemre is használhatná a Crutio-t...

Több
20 éve 9 hónapja #165345 Írta: Dodiee

Luineheciel írta:

Dae-elena/sissee írta: Különben meg eztet tessék gyorsan megnézni.... :) )

<a target="_blank" href="kep.tar.hu/kira-ideiglenes/images/pic4092308.jpg">gyönyörűséges Lupin...

WOW 8O Ez már Lupin a javából :itscool:

Hát, azért én Lupint minimum világosabb hajjal képzeltem. nekem ez inkább Sirius..

Több
20 éve 9 hónapja #165344 Írta: Slytherin James Halliwell
Regisztráljátok magatokat és írjatok a fórumomba!

hogwarts.uw.hu/forum/index.php

Kösz! :P

hogwarts.uw.hu

Több
20 éve 9 hónapja #165335 Írta: Dodiee
Hoztam egy elég megdöbbentQ képet.. gondolom rajongók által elképzelt HP5 borítója lehet, vagy nemtudom, a lényeg a képen van, és rajta a karaktereken.. Mint látjátok, az alap trió marad(milyen nagylelkqek..), viszont ott figyel a bal sarokban Ralph Fiennes mint Lupin( :roll: Bár, láttam egy képet, azon nagyon Lupinos volt..), Valami nemtomki balról a harmadikként sztem Sirius akar lenni, az ázsiai csaj nyilván Cho, hogy az a kis vörös ki akar lenni nem tudom... Talán Vitrol?
Vélemény????

www.frodis.net/potter/labyrinth/

Több
20 éve 9 hónapja #165305 Írta: Prérifarkas
Prérifarkas válaszolt a következő témában: J. K. Rowling: Harry Potter

Hermi15 írta: De azért, mert komolytalanok néha ők is megkomlyodhatnak. Vagy nem? Szerintem 99%, h belépnek a rendbe. Hiszen, ha úgy fogják fel ez egy nagy buli.... :wink: Na jó, annál kicsit több, de ha így fogják fel akkor biztos, h nem fogják kihagyni a lehetőséget. És van egy olyan sanda megérzésem, h Dumbledore számítani fog majd rájuk. Csak azt ne kérdezzétek, h miért gondolom így, mert a választ nem tudom rá... :?

Talán azért érzed így, mert teljesen logikus ;)

Galadh
"what have I become, my sweetest friend? everyone I know, goes away in the end"

Több
20 éve 9 hónapja #165303 Írta: Hermi15
De azért, mert komolytalanok néha ők is megkomlyodhatnak. Vagy nem? Szerintem 99%, h belépnek a rendbe. Hiszen, ha úgy fogják fel ez egy nagy buli.... :wink: Na jó, annál kicsit több, de ha így fogják fel akkor biztos, h nem fogják kihagyni a lehetőséget. És van egy olyan sanda megérzésem, h Dumbledore számítani fog majd rájuk. Csak azt ne kérdezzétek, h miért gondolom így, mert a választ nem tudom rá... :?

Több
20 éve 9 hónapja #165280 Írta: Dodiee
Végre nem kell félig csukott szemmel beoldalagnom ebbe a topicba, és végigpörgetni az oldalakat, csak a képlinkeket látva.. elolvastam a könyvet. kb 5 perce. Most kicsit szomorú vagyok. végeeee.... MielQtt hülye kérdéseket tennék fel, megpróbálom végigolvasni a topicot.. ahogy látom, hosszú lesz..

Több
20 éve 9 hónapja #165233 Írta: Raweny
Raweny válaszolt a következő témában: J. K. Rowling: Harry Potter
HI!
Hallottam olyan írásokról, amik Sirisussal, Jamessel és Lupinnal foglalkoznak, szóval az ő iskolás éveikről szólnak. Ti tudtok róla valmit?
Üdv. :RAy

-Egy hely a földön és egy a Pokolban.
-És a Mennyország?
-Oda nincs meghívónk.

www.gportal.hu/hellspirit

Több
20 éve 9 hónapja #165182 Írta: Kincses
Kincses válaszolt a következő témában: J. K. Rowling: Harry Potter
El is felejtettem, hogy ezt a lapot lementettem a weblap-gyűjteményemben.

www.eulenfeder.de/int/

Minden jó könyv olvasása olyan, mintha elmúlt századok legderekabb embereivel, e művek szerzőivel társalognánk

Több
20 éve 9 hónapja #165058 Írta: Ragoran
Ragoran válaszolt a következő témában: J. K. Rowling: Harry Potter
De amikor Mr.Weasly-t beviszik a kórházba és a gyerekek Siriussal vannak,akkor is megnyilvánul,h nem értik mega dolgot..
akkor is ha igazuk van és látni akarják az apjukat..

Több
20 éve 9 hónapja #165050 Írta: Angwen
Angwen válaszolt a következő témában: J. K. Rowling: Harry Potter
Szerintem Mundungus Fletcher után igazán nem vádolhatnak senkit komolytalansággal vagy megbízhatatlansággal... Inkább az anyjuk volt az ikrek bevételének fő akadálya.

"Bízz Istenben, és tartsd szárazon a puskaport!" (Oliver Cromwell)

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.146 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére