J. K. Rowling: Harry Potter
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Alagi írta:
Alyr Arkhon írta:
Alagi írta: Én nem kiabáltam, csak meg akarom érteni, hogy miért pont Ron és Hermione.
Csak.
És Malfoy tényleg nem valószínű hogy leereszkedne egy sárvérűhöz...
Nem olyan biztos, hogy Malfoy nem ereszkedne le egy sárvérűhöz. Szerintem legalábbis.
A negyedik filmet minden bizonnyal két részbe fogják vágni.
De miért nem adnának le egy 5 órás filmet a mozikban?
Akkor legyen 4-és fél órás a film....
Az 5 órás film üzletileg nem éri meg.
A RotK is azért lett csak 3 óra 20 perc mert ennyi a max, gondolom PJnek már ezért végig kellett vitatkoznia a fél évet...
Ha két részre vágják és rövid szünettel adják le, úgy talán belefér az 5 óra...
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Slytherin James Halliwell
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Alyr Arkhon írta:
Alagi írta: Én nem kiabáltam, csak meg akarom érteni, hogy miért pont Ron és Hermione.
Csak.
Nem olyan biztos, hogy Malfoy nem ereszkedne le egy sárvérűhöz. Szerintem legalábbis.
A negyedik filmet minden bizonnyal két részbe fogják vágni.
De miért nem adnának le egy 5 órás filmet a mozikban?
Akkor legyen 4-és fél órás a film....
Százszor is megállnál mégis visszamész,
Elválni könnyű, de feledni nehéz.
hogwarts.uw.hu
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Csak.
/Cynewulf/
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Nem elérhető
hogwarts.uw.hu
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Sirius azt hiszem Féregfark pálcáját sajátította ki, az meg szerzett vhonnan újat.
A negyedik rész filmjéről honnan tudsz ennyit? Még a harmadikat sem fejezték be és te már olyan infókkal bombázol ami arra vall, hogy a negyediknek már az utómunkálatai folynak...
Továbbá minden részt nem hagyhatnak ki mert akkor nem lenne film. Öt órás filmet tudnak csinálni, de nincs az a menedzser aki azt moziba engedné. A RotK első változata 4 óra 20 perc volt, s mint láthatjuk ebből PJnek ki kellett vágnia 1 órát.
/Cynewulf/
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Rabyn
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Prérifarkas
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
Alagi írta:
Szerintetek Hermione kivel fog összejönni? Én speciel azt szeretném, ha Ronnal jönne össze!
*Nem kapok levegőt!*
Hogy Ron és hermione? Miért mindenki Ronnal akarja összehozni Hermionét? Hermione DRACO MALFOY-hoz illik! Szerintem draco eg fog változni! (Erre majd még bővebben válasolok!)
Alagi, lehet, hogy te így gondolod, ez ugyanolyan vélemény, mint a többi, és ugyanannyira valószínű, mint az, hogy Bimba feleségül meg Hagridhoz...
Ha így folytatod, rövid távon távozni fogsz ebből a topicból. Én szóltam
Galadh
"what have I become, my sweetest friend? everyone I know, goes away in the end"
- Aldarion
- Nem elérhető
Hallottam, már nemtudom honnét, hogy a film: HP 3-at két részletben fogják bemutatni 8O Ezt én nehezen tudom elhinni, szvsz teljesen valószínütlen, de ha még is ez lenne, akkor meg fogalmam nincs hogyan oldanák meg az egészet :
Más lett a világ
- Erda niire (Area)
- Nem elérhető
Alagi írta: [Hogy Ron és hermione? Miért mindenki Ronnal akarja összehozni Hermionét? Hermione DRACO MALFOY-hoz illik! Szerintem draco eg fog változni! (Erre majd még bővebben válasolok!)
Dracot én is nagyon bírom, és erről a Hermionés dologról is hallottam már..... nagyon ajánlom Rowlingnak, hogy váltzotassa meg Malfoy jellemét, mert Ő NEM EGY FEKETE EGYÉNISÉG! (főleg a tejfelszőke hajával!)
'Is there anybody out there?'
- Nem elérhető
Szerintetek Hermione kivel fog összejönni? Én speciel azt szeretném, ha Ronnal jönne össze!
*Nem kapok levegőt!*
Hogy Ron és hermione? Miért mindenki Ronnal akarja összehozni Hermionét? Hermione DRACO MALFOY-hoz illik! Szerintem draco eg fog változni! (Erre majd még bővebben válasolok!)
Elnézést, hogy így fogalmazok, de Cho egy hisztis lány! (Még így is finom voltam)
nem tudja mit akar, stb...
Nincs sok időm, ezért majd erre is válaszolok még bővebben!
hogwarts.uw.hu
- E. Eia Ayna
- Nem elérhető
Az úgy cseppet se izgalmas de legalább nem veszekednek annyit...Fiona írta: Én ugy tudom, hogy Hermione Ronnal fog összejönni. Egy riportban mondta el az írónő, hogy kezdettől fogva összeakarta hozni őket.
Tűznél ülök, s elgondolom,
hajdankorok embereit,
s hogy jönnek Majdanok, miket
már mások látnak itt.
- Nem elérhető
Az új címek szerintem egyáltalán nem unalmasak. Csak másmilyenek, mint az előzőek.
Harry szvsz, pontosabban az anyukám szerint lehet, h meg fog halni a hetedik végén. Remélem nem lesz igaza.
Az ikreknek muszály még szerepelniük! Nem helyettesítheti őket senki, főleg Ginny nem.
Siriusnak nem értem miért kellett meghalnia. Eddig Rowling mindig csak olyat csinált,aminek oka volt (pl: McGalagonynak azért kellett krházba mennie, h Harry azt higgye, h nincs senki a Roxfortban a rendből).Ennek is kell valami magyarázatnának lenni. Valami ÉRTELMES magyarázatnak kell lennie!
Nekem az is meglepő volt, amikor Harry belenézett Piton emlékeibe és az apja Harrynek ilyen beképzelt volt. Ez szvsz igenis fordulat volt, ha nem is olyan nagy.
Szerintem sem unalmasak az új címek, de szerintem nem ezek lesznek. Đ
Ginny nem helyetthesítheti Fredéket, ki van zárva. Hát szerintem is nagyon beképzlet volt James, akármit is mondtok!
Főleg a sárvérűek lázadása
Ha tényleg ez lesz, ez a sárvárűs, akkor várni fogom! melyik kötetnek lesz ez a címe?
A szellemmel kapcs osztom a véleményem Thaurwathiwenel! Meg szellam csak akkor lehet, ha a halál pillanatában úgy dönt. Vagy nem?
Később majd válaszolok.
Szellem biztos nem lesz Sirius, mert akárhogy si szereri Harryt vágyik James után. És hát még találkoznak, ahogy Luna is mondta.
Valaki!!! Rakjon már fel valami jó képet.Mind1 kiről!
Ja. Nem tudom kit mennyire hagy hidegen a film (én specko szeretem ) és írtam Danielnek levelet és nem rég válaszolt is rá!!!!!! Küldött egy nagy fekete- fehét fényképet meg egy kissebb levelet, amiben a fel nem tett 10 kérdésemre válaszolt
Igen, de Harryben meg jamest látja. Ahogy Mrs Weasley is mondta!
=kikeresem majd a könyvből ezt a részletet=
Nekem is tetszenek a címek, nekem nem tűnnek unalmasnak.
Remélem ezek már nem csúsznak annyit mint az 5-ös, és minél hamarabb olvashatjuk őket!
Én is több mindent bele raktam volna a filmekbe, de azt hallottam, hogy a 4-est így is kettőben fogják kiadni...(szerintem ez szörnyű!!!) Mi lesz akkor az 5-ös filmmel, 3 részbe vágják??
MIÉRT NEM TUDNAK EGY 5 ÓRÁS FILMET CSINÁLNI?
Engem idegesít, hogy minden részt kihagynak!
Egy kérdés: Írja valahol Rowling, hogy Sirius mikor szerzett pálcát? Mert nekem nem rémlik. .. és nem hiszem, hogy csak úgy besétálhatott volna Mr. Ollivanderhez.
Nem tudom, mitől van olyan érzésem, hogy a sztori vége előtt meg Piton és Lupin (vagy mindkettő )meghal. Lupin azért, mert a Nagy Trióból (Lupin, James, Sirius) már csak ő maradt egyedül, és ez nem lehet túlzottan jó... Piton pedig azért, mert hát igazán az "illene" egy kiugrott halálfalóhoz, hogy volt "főnöke" elintézi, nem?
(bár nem örülnék annak, ha az összes kedvencem elpatkolna...egyet már úgyis elintéztek)
A pálca ügyben majd utánanézek.
Helyesbítek: James, Sirius, Lupin, Peter. Bár peter csak utánuk "futott" mindenhova, de ő is bennt volt a társaságban.
Ha máér majdnem mindedjik Rend-tag meghalna, nem viselném el!!! SZÜRNYŰ LENNE!
Egyébként meg ne nyavajogjatok már!!! Nem igaz, hogy lehet ennyit nyavajogni egy hülye film miatt. (szvsz a filmek el lettek szurva) a többi is ellesz.
És ha a negyediket ketté szedik akkor mivan???? Semmi!!!
Semmi? Szerintem igenis nagy-nagyon nagy baj van! nem lenne benne egy csomó rész! Szörnyű lenne! A végén még az lesz, hogy ,A FILMBEN MEGÖLNEK EGY VARÁZSLÓT , a könytől eltérően!
hogwarts.uw.hu
- Fio
- Nem elérhető
"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"
- E. Eia Ayna
- Nem elérhető
Szóval hagyja ott Krumot? Bár Krum nem kizáró ok... de ha nem.. akkor Ronnak lesz vkije? Kije? (easetleg vmelyik Patil... )Gilgaer írta: Szerintetek Hermione kivel fog összejönni? Én speciel azt szeretném, ha Ronnal jönne össze!
Tűznél ülök, s elgondolom,
hajdankorok embereit,
s hogy jönnek Majdanok, miket
már mások látnak itt.
- Rabyn
- Nem elérhető
- Gilgaer
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
Hermi15 írta: Ez valóban így van. És nem szabad azt sem elfelejteni, hogy sokan azért olvasták a könyvet, mert tetszett enkik a film. Nem is várható, hogy ugyanazt adja vissz a film, mint a könyv. Ez azért is van így, mert a belső gondolatokat, érzéseket nem tudják a filmben megjeleníteni. Pedig szvsz ez az egyik oka annak, hogy ilyen élvezhető a könyv: hogy belelátunk a szereplő fejébe, tudjuk mi a gondolatai.
Én nem vártam el, hogy ugyanazt adja vissza, csak csalódott lennék ha pont a kedvenc jelenetemet hagynák ki a filmből.
A több részbe vágást meg pont az olyan emberek miatt nem támogatom akik nem olvasták a könyvet, mert szerintem elvenné a történet ritmusát. A nézők már kezdenék beleélni magukat a történetbe, mikor az egész megszakad és kiírják, hogy folyt.köv. és a következő részt majd egy év múlva láthatják.Nem hiszem, hogy ezt nagyon élveznék.
Choval kapcsolatban, szerintem elég durva volt amikor a könyv végén kiderül, hogy már megint mással jár.Hát érsekes a csaj...
- Nightmare
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Ez egy szerény ajánlat, egy fan fictionhoz, amit most kezdtünk el néhányan irni az Im-neten. ha van kedvetek nézzétek meg, és feltétlen mondjatok véleményt!
Köszike!
- Erda niire (Area)
- Nem elérhető
'Is there anybody out there?'
- Ithilgalad
- Nem elérhető
Legends and epic tales born between these dark lakes For you a new one written with black blood
- Hermi15
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
És ha már itt tartunk: a Roxfortba tényléeg elkén e egy olyan óra a fiúknak ahol felkészítik őket "a nagy betűs életre". Itt főlewg arra célzok, hogy Harry nem mennyire nem értette meg Chót, meg én egy kicsit romantikusabb típusnak képzeltem volna el Harryt
És chót sem így képzeltem. Jó megértem, hogy nagy gond a volt barátom után pont Harryvel járni. De akkor se kéne egy bőgőmasinának lennie :crazy:
Roszz úton jár az, aki álmokból épít várat és közben elfelejt élni.
- Enna Silme
- Nem elérhető
Végülis van benne valami. Szvsz meg kell tanulnunk filmnézéskor elvonatkoztatni a könyvtől, mert soha egy megfilmesített regény se volt még pontról-pontra tökéletes mása a könyvnek. ( lásd: Gyűrűk Ura.... )Rabyn írta: Egyébként meg ne nyavajogjatok már!!! Nem igaz, hogy lehet ennyit nyavajogni egy hülye film miatt. (szvsz a filmek el lettek szurva) a többi is ellesz.
"De hajókról ha zengek is, lesz-e hajó nekem, hogy visszavigyen, átvigyen ily széles tengeren?"
- Rabyn
- Nem elérhető
Egyébként meg ne nyavajogjatok már!!! Nem igaz, hogy lehet ennyit nyavajogni egy hülye film miatt. (szvsz a filmek el lettek szurva) a többi is ellesz.
És ha a negyediket ketté szedik akkor mivan???? Semmi!!!
- Silmeriel
- Nem elérhető
Nem tudom, mitől van olyan érzésem, hogy a sztori vége előtt meg Piton és Lupin (vagy mindkettő )meghal. Lupin azért, mert a Nagy Trióból (Lupin, James, Sirius) már csak ő maradt egyedül, és ez nem lehet túlzottan jó... Piton pedig azért, mert hát igazán az "illene" egy kiugrott halálfalóhoz, hogy volt "főnöke" elintézi, nem?
(bár nem örülnék annak, ha az összes kedvencem elpatkolna...egyet már úgyis elintéztek)
Kezdek rájönni, miért tartják sokan bolondnak Dumbledore-t.....ha a hétköznapi ember (varázsló) szemével nézzük, elég érdekes társaságot szed össze........... Szóval ( a kevésbé cikisek között)
-egy orgazda
-egy béna auror, aki átesik a sáját lábán is
-egy muglimániás aktakukac, aki villásdugókat gyűjt...
(cikisebbek)
-egy enyhén szólva is erős üldözési mániában szenvedő auror
-egy félóriás
-egy vérfarkas
-egy szökött fegyenc
-egy volt halálfaló....
Kicsit furi társaság (nem mintha bármelyikkel is bajom lenne...... )
"Volnék dalnok az időnek hajnalán
megállok a nyugatra nyíló kapu előtt"
- Nem elérhető
hogwarts.uw.hu
- Gilgaer
- Nem elérhető
Inkább vágják ketté!
Az az egyik legjobb rész!
Pláne, hogy Hermione a kedvenc szereplőm!
- Hermi15
- Nem elérhető
- Gilgaer
- Nem elérhető
Remélem ezek már nem csúsznak annyit mint az 5-ös, és minél hamarabb olvashatjuk őket!
Én is több mindent bele raktam volna a filmekbe, de azt hallottam, hogy a 4-est így is kettőben fogják kiadni...(szerintem ez szörnyű!!!) Mi lesz akkor az 5-ös filmmel, 3 részbe vágják??
- Hermi15
- Nem elérhető
Pont ezt írta le a levelében is! A barátain kívül semilyen e-mail címe nincs és azt se tudja senki.
Hát pontosan nem tudom mikor írtam. Olyan október közepén adtam fel a postán. és a szünet előtti héten érkezett meg. (ja és ma is érkezett egy ugyanolyan )
Végre egy kép!
- Nem elérhető
Mit válaszolt? Mikor írtál neki pontosan?
Mikor válaszol pontosan? Freemail címmeddel írtálk neki? Miylen címre?
(akár priviben is elmondhatod a címet)
Kép:
darkarts.uw.hu/azkaban/pics/azk09.jpg
Majd mindenkinek a válaszaira válaszolok!
hogwarts.uw.hu
- Hermi15
- Nem elérhető
Valaki!!! Rakjon már fel valami jó képet.Mind1 kiről!
Ja. Nem tudom kit mennyire hagy hidegen a film (én specko szeretem ) és írtam Danielnek levelet és nem rég válaszolt is rá!!!!!! Küldött egy nagy fekete- fehét fényképet meg egy kissebb levelet, amiben a fel nem tett 10 kérdésemre válaszolt
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.