J. K. Rowling: Harry Potter

Több
20 éve 10 hónapja #162297 Írta: Lora
Lora válaszolt a következő témában: J. K. Rowling: Harry Potter

Angwen írta: És igen, engem is nagyon idegesített, hogy Harry miért nem nézi már meg, mit kapott Siriustól.

Ez engem is naon idegesitett, talán elfeledkezett közben az "ajándékrol"??? Én biztos nem feledkeznék el :)

Meg nem kellett volna eltörnie, mert még hasznát vehette volna, pölö oda adhatta volna Lupinnak, vagy nemtomkinek....

Ha Chot kihagynák a filmbol, akkor semmien szerelmi bonyodalom nem lenne Harryvel...vagy talán belraknák Cho helyett Ginnyt vagy Hermit???

Gyöngycem (voltam valaha)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 10 hónapja #162287 Írta: Erda niire (Area)
Erda niire (Area) válaszolt a következő témában: J. K. Rowling: Harry Potter
Lilliana: ja, a sampont is szérevettem :lol:

Az 5. könyvhöz kapcs.: én elolvastam, nagyon élveztem, és amikor becsuktam meg kellett kérdeznem magamtól, hogy mi volt ilyen hosszú ebben a könyvben, hogy 740 oldal. Ha úgy vesszük ténleg nem történt semmi fontosabbb azon kívül, hogy Sirius meghalt, Cho nem szerti Harryt, van egy Rend, meg jósolt valamit az a nő. De közben eltiltották őket a kviddicstől, RBF-et csináltak, Hagrid eltűnt egy időre, Umbidge folyton a nyakukon lógot, megcsinálták a DS-t, Harry okkulenciát tanult, megnyerték a kviddicskupát, Fredék elhúztak, volt egy tárgyalás, Harryt megtámadták a dermetorok, meg még sorolhatnám. Szal, ha a lényeget nézzük, télleg elég gyengének tűnhet a könyv, de olyan jól megírta, olyan sok apró dolog van még benne, hogy szerintem igen jó lett!

'Is there anybody out there?'

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 10 hónapja #162252 Írta: Ringbearer
Ringbearer válaszolt a következő témában: J. K. Rowling: Harry Potter

Alagi írta:

De Flitwicknél magasabb...és olyan jóságos mély szemei vannak...

Én nem vettem észre, a könyv alapján, hogy milyenszelei vannak. De amikor olvastam a könyvet, némelyik szólása ilyesztőnek tűnt.

Hát, nézd, ha kell ijesztőek! :)
Amúgy azért így képzeltem el, mert volt egy új tanár a sulimban, amikor
olvastam a 3. részt, és úgy képzeltem hogy olyan, mint ő.
Ő is tudott elég ijesztő lenni...

"Be the change you want to see." Gandhi

Több
20 éve 10 hónapja #162248 Írta: Ringbearer

Alagi írta:

Ringbearer írta: Én Lupint tök másképp képzeltem el, mint amilyeneket itt rajzolnak!
Én egy kövér, alacsony, bajuszos embernek képzeltem el...
Olyan fura, hogy mindenki azt olvasta, amit én, de mást lát!

Ringbearer: Az alacsony inkább Filtwick, mint Lupin.
Bajuszos: ez igaz, ténylg bajuszos Lupin. (Legalábbis én így láttam valamelyik képen)

De Flitwicknél magasabb...és olyan jóságos mély szemei vannak...

Több
20 éve 10 hónapja - 20 éve 10 hónapja #162243 Írta: Slytherin James Halliwell
Slytherin James Halliwell válaszolt a következő témában: J. K. Rowling: Harry Potter

Ringbearer írta: Én Lupint tök másképp képzeltem el, mint amilyeneket itt rajzolnak!

Ringbearer: Az alacsony inkább Filtwick, mint Lupin.
Bajuszos: ez igaz, ténylg bajuszos Lupin. (Legalábbis én így láttam valamelyik képen)

Ryana: Honnan van az ikonod?

Hát, ezt a Lupin képet én is megnéztem. Szerintem jó lenne, ha zölden világítana a szeme a filmben. Amúgy tényleg így fog kinézni Lupin?

Itt van egy két rajz Lupinról:

www.redhalos.com/artwork/mischief.jpg
www.redhalos.com/artwork/lupin.gif
www.florin.it/harry/immagini/pers6.jpg

ŐSZINTÉN REMÉLEM, hogy tetszenek a képek.

Százszor is megállnál mégis visszamész,
Elválni könnyű, de feledni nehéz.

hogwarts.uw.hu

Több
20 éve 10 hónapja #162242 Írta: Ringbearer
Én Lupint tök másképp képzeltem el, mint amilyeneket itt rajzolnak!

Több
20 éve 10 hónapja #162241 Írta: Slytherin James Halliwell
Slytherin James Halliwell válaszolt a következő témában: J. K. Rowling: Harry Potter

Dae-elena/sissee írta: Én is az utolsó helyre raknám az 5-öst. Az említett logikai bakik annyira nem is zavartak, az viszont igen, hogy gyakorlatilag egyetlen igazán fontos fordulat nincs benne. Harrykét sikerrel meg lehet utálni :twisted: Ennyi és semmi több. Dumbledore beszéde végén úgy éreztem, falhoz csapom a könyvet, mert az a szó szoros értelmében kiszúrás volt. A világon semmit nem mondott el a jó öreg, ami számít. Ez van. :?

Nincs fordauat benne. - te ezt mondod. Hát, lehet, hogy van benne valmi, de szerintem ez a könyv eltér a többitől. Ahogy Lilliana is mondta, hogy az alcímről kiderül vami mindig. Nos, ez a dolog már akkor megtörtént, hangsúlyozom, már akkor megtörtént, amikor a Grimmauldban voltak. Kicsit "fordítva" történtek az események. Lilliana-nak igaza van abban, hogy mindig kiderül valami az alcímről, de ez már a könyv elején megvolt, és nem a többi könyvhöz hasonlóan, a végén. Én fordulatnak nevezném azt is, amikor a Weasley ikrek elmentek. És fordulatnak hívnám azt, amikor Harry Dumbledore-val beszélgetett, és Harry megtudott egyst-mást.

hogwarts.uw.hu

Több
20 éve 10 hónapja #162239 Írta: Dae/siss
Dae/siss válaszolt a következő témában: J. K. Rowling: Harry Potter
Én is az utolsó helyre raknám az 5-öst. Az említett logikai bakik annyira nem is zavartak, az viszont igen, hogy gyakorlatilag egyetlen igazán fontos fordulat nincs benne. Harrykét sikerrel meg lehet utálni :twisted: Ennyi és semmi több. Dumbledore beszéde végén úgy éreztem, falhoz csapom a könyvet, mert az a szó szoros értelmében kiszúrás volt. A világon semmit nem mondott el a jó öreg, ami számít. Ez van. :?

Több
20 éve 10 hónapja #162238 Írta: Slytherin James Halliwell

-Hogy hagyhatja Dumbledore oly' orizetlenül Harryt hogy az csak ugy simán leléphet annélkül hogy bárki utját állná!

1: Dumbledore nem hagyta ott őrizetlenül Harryt, mivel ott volt Piton is, és úfy tudom, hogy Piton számos esetben megvédte Harryt. (Pl. amikor Unbridge elfogta a kis csapatot a szobájában-amikor a minisztériumba készültek. És amikor Piton nem Veritaserumot adott eki, hanem valami mást.)

Nem t'om ti hogy vagytok vele de én olyan ,hogyismondjam,üresnek éreztem az elozoekhez kepest.Ez a leghosszabb de itt tudsz meg a legkevesebbet is. És nagyon hiányoltam a végérol a fordulatot vagy valamit ami a Fonix Rendrol kiderülne.(Mert eddig mindig a végén kiderül valami arrol vagy akirol aki az alcimet viseli.

2: Már miért lenne üres? Hisz már az elején, pontosabban azt hiszem a 100-ik oldal körül egy Minisztériumi tárgyalás folyik. Aztán Harry rájön, hogy ki Sirius anyja, stb... Ezek neked nem érdekesek???????
LEG-ROSZ-SZABB??? Mondjuk ízlések és pofonok. Legkevesebbet... Hm. Szerintem nem. Egy egész fejezeten át beszélget Dumbledore Harryvel, és hogyha el olvastad a könyvet, (amit kétségbe vonok) akkor tudhatnád, hogy egy jóslatról szólt az egész, és hogy miért nem mondta ezt el Dumbledore Harrynek az évek során.
Ebben az esetben az alcím a Főnix Rendje. Itt már az elején megtudhatunk sok dolgot róla, és azt is megtudhatjuk, hogy mi az a fegyver, amit meg akar szerezni Voldemort. Te el olvastad a könyvet??
Az érdekesség, meg: szerintem igenis érdekes, és jó humorú az, amit a Weasley ikrek csináltak Umbridge-vel.

Vki tudja, hogy kell ejteni Umbridge nevét? Mert én eddig Umbridzs-re tippelek! :-)

A számlálatlan logikai bakirol nem is beszélve mint -hogy felejtheti el Harry kinyitni az ajándékát amit egyetlen élo rokonátol kapott !

Tudod, Harrynek "meghalt a keresztapja", és azonnal nem az ajándékokra gondol. A te helyedben én inkább azon csodálkoznék, hogy miért törte el a tükör egyik felét. Ez modható egy pici bakinak, bár lehet, hogy Rowling direkt így akarta.

S.O.S! Ha valakinek a weblapjára egy "Szaniszlo" nevű ember jön, küldje el, vagy csináljon valamit, mert az én honlapomnak a vendégkönyvére olyanokat írt be, hogy majdnem sírtam! Vigyázzatok vele! Pussz!

hogwarts.uw.hu

Több
20 éve 10 hónapja #162227 Írta: Angwen
Angwen válaszolt a következő témában: J. K. Rowling: Harry Potter
A frappáns fordulatot, mint már mondtam, én is nagyon hiányoltam az ötös végéről. Az eddigi részek követik a krimi klasszikus szabályait: az ember végig azon agyal, hogy összerakja a kirakósjátékot, aztán persze valaki olyan áll a dolgok mögött, akire senki nem számított volna. Hát, amennyiben itt az akart a becsapós lenni, hogy Harry álmai a folyosókról meg ajtókról csapdák voltak, mit mondjak, ez nem lepett meg túlságosan... :? És igen, engem is nagyon idegesített, hogy Harry miért nem nézi már meg, mit kapott Siriustól.

"Bízz Istenben, és tartsd szárazon a puskaport!" (Oliver Cromwell)

Több
20 éve 10 hónapja #162219 Írta: Lilliana
Lilliana válaszolt a következő témában: J. K. Rowling: Harry Potter
Area,az a nyil még csak haggyán de a "Sziv lángjai",B.B.féle mindenizü , és egy "gyenge és zsiros" hajra valo sampon már még is mit csinálnak korülotte? 8O :P
Egyébként Cho már biztos hogy az a Boen vki fogja játszani akirol képet rakott be valaki? Mert én egy kicsit meglepodtem hogy már ki választottak egy olyan szereplot akinek nem rég nem is volt biztositva puszta feltünése a 4.filmben. (Vagyis nem garantálták a producerek hogy Cho belefér a forgatokonyvbe,mivel nem kulcs szereplo es kulomben is meg kell vágni a sztorit hogy film lehessen belole...)
Bocsánat hogy régebbi témára térek vissza de tobben is irtak hogy a kedvencük a 3.&5.konyv.Nálam is a 3. lenne elso helyen ha sorba kéne oket állitani de nekem sajna az 5. viszont utolso lenne. Nem t'om ti hogy vagytok vele de én olyan ,hogyismondjam,üresnek éreztem az elozoekhez kepest.Ez a leghosszabb de itt tudsz meg a legkevesebbet is. És nagyon hiányoltam a végérol a fordulatot vagy valamit ami a Fonix Rendrol kiderülne.(Mert eddig mindig a végén kiderül valami arrol vagy akirol aki az alcimet viseli.Az Azkaban fogja részben azért a kedvencem mert itt derül ki a legtobb és legérdekesebb dolog az alcimrol a konyv kb. utolso1/3adában.) Úgy érezem néha hogy miután Marietta feladja a DStés Dumbledore elmegy az igazán izgi és váratlan események abba maradnak... A számlálatlan logikai bakirol nem is beszélve mint -hogy felejtheti el Harry kinyitni az ajándékát amit egyetlen élo rokonátol kapott!
-Hogy hagyhatja Dumbledore oly' orizetlenül Harryt hogy az csak ugy simán leléphet annélkül hogy bárki utját állná!
-Hogyhogy nem volt senki olyan onfelalldozo lelku a Rendbol hogy megallitsa Siriust pl. egy jol célzott bálvány átokkal mikor az jonni akart Harryt menteni?(Mondjuk azt is szokták mondani miért nem lokte Elrond Isildurt a Végzet hegye tüzeibe mikor az megtagadta a gyürüt elpusztitani...)
És még sorolhatnám...azt egyébként még nem értem mitol látja Harry a thesztrálokat,mivel Cedricet épp ugy nem láthatta halála pillanataiban mint a szüleit mivel épp akkor ossze volt esve ,a sebéhez kapkodott és nem látott semmit mikor az átok Cedricet érte! :cry:

Cameron Duncan Lives!

Több
20 éve 10 hónapja #162208 Írta: Slytherin James Halliwell
Nekem a harmadik rész a kedvencem! Olyan sokat szerepel benne Hermione! És az a jó benne, hogy most Hermione volt a főszereplésben, Ron helyén! Az ötödik rész is nagyon jó lett! De én egyáltalán nem sajnáltam, hogy Sirius meghalt, ellenkezőleg, Harry legalább megtudta, hogy nem olyan az élet, amelyet Dumbledore köré épített. Dumbledore szerintem alig szerepel a filmben, és ezen változtatni kellene. 8)
Amúgy meg szerintem nem kellett volna összetörnie Harrynek Siriustól kapott oda-vissza tükrét, na de majd meg látjuk, hogy mi lesz a vége. :-)
A negyedik rész, is jó volt, csak olyan kevés!+ mint a Főnix Rendje! Én nem bántam volna, ha Rowling legalább 5000 oldalas könyvet ír, ellenkezőleg, repestem volna az örömtől! Csak hát ugyebár az 5-ik kötet a leghosszabb. És olyan jó lenne, ha nem csak 7 részből állna a harry potter! Én olyan 30-ra gondolok! 30 év a roxfortban.. :-) Amúgy én McGalagonyt sajnáltam a Főnix Rendjében, hogy 4 átokkal találták el! Az a nem normális Umbridge... na de mindegy, úgyis megkapta a magáét Hóborctól, és a Weasley ikrektől! :P

hogwarts.uw.hu

Több
20 éve 10 hónapja #162185 Írta: Ryana
Ryana válaszolt a következő témában: J. K. Rowling: Harry Potter
Ohh, valóban. :) Így már világos. Kicsit kevertem. Azt hittem, senkinek nem szabad meglátnia őket... Láccik, hogy régen olvastam. :P

Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!

Több
20 éve 10 hónapja #162124 Írta: Erda niire (Area)
A fürdőző Pitonnál ott a sarokban Sirius körözési képén az a dartsnyilacska igen király :lol:

Több
20 éve 10 hónapja #162101 Írta: Lora

Thaurwathiwen írta:
fürdőző Piton rulzz.... miért ne? ő is fürödhat legfeljebb arra vigyáz hogy a haját véletlenül se érje víz :twisted: :mrgreen:

:D DD

fürdőző Piton sztem is rulez
meg az a szép Lupin
Sirius sárga szemekkel :)

Több
20 éve 10 hónapja #162100 Írta: Thaurwathiwen
Thaurwathiwen válaszolt a következő témában: J. K. Rowling: Harry Potter

Nimrodel Melian írta: Nem igazán vagyok otthon hp-témában, így most egy elég hülye kérdést vagyok kénytelen feltenni: ki fogja Lupint játszani?

Olvass vissza....
de ma jókedvűen keltem fel, tehát:
David Thewlis ;)

"...It's okay, we call it Reid-effect. Happens with children too..."

Több
20 éve 10 hónapja #162098 Írta: Coralie
Coralie válaszolt a következő témában: J. K. Rowling: Harry Potter
Nem igazán vagyok otthon hp-témában, így most egy elég hülye kérdést vagyok kénytelen feltenni: ki fogja Lupint játszani?

Nimrodel
... és egyszer csak lezuhanok és kinyírom a dínókat...

Több
20 éve 10 hónapja #162097 Írta: Thaurwathiwen
Thaurwathiwen válaszolt a következő témában: J. K. Rowling: Harry Potter
Egyetértek Brisával, ez votl a véleményem ,amit nme tudtam normálisan megfogalmazni 5-kor :twisted:

fürdőző Piton rulzz.... miért ne? ő is fürödhat legfeljebb arra vigyáz hogy a haját véletlenül se érje víz :twisted: :mrgreen:

"...It's okay, we call it Reid-effect. Happens with children too..."

Több
20 éve 10 hónapja #162095 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: J. K. Rowling: Harry Potter

Ryana írta: Van egy dolog, amit nem értek. Még a 3. részben. Ha az időnyerővel visszamegyünk az időben akkor ugye nem láthat meg senki. Na de akkor Hermione mégis hogyan tudott az óráira járni? Ott biztos látták...

Szerintem amíg Hermione csak az órák látogatására használta az időnyerőt, nem volt "szabály", hogy ne lássák meg. (Kivéve persze a másik Hermionét.) Viszont Sirius és Csikócsőr megmentésénél értelemszerűen életbevágó volt, hogy pl. Piton vagy Caramel ne két Harryt és Hermionét lásson egy időben kétfelé szaladni. :wink: (De Hagrid sem reagált volna egy ilyen látványra megfelelően, az is biztos.) Különben a mentőakció kudarcba fulladt volna.
A szimpla óralátogatásoknál ilyen veszély nem fenyegetett. Nem véletlenül kellett megesküdnie mindenre McGalagony-nak, hogy a lány csak is erre használja majd az időnyerő.

Az a fürdőző Piton egyszerűen oltári jó! :D Láttátok, hogy NG-t olvas?

Brisa

Több
20 éve 10 hónapja #162086 Írta: Ronat/Szméagol
Ronat/Szméagol válaszolt a következő témában: J. K. Rowling: Harry Potter
Sziasztok!

Az ötödikben Malfoy feltűnően sokat van ezzel a Pansy Parkinsonnal, nem? Vagy csak prefektusi kötelességéből teszi? Kétlem. Harrynek is lehetne esze... :twisted:
A képek jók! :itscool: Bár azt a fürdő Pitont nem tudom mi ihlette. :roll:

Ryana írta: Van egy dolog, amit nem értek. Még a 3. részben. Ha az időnyerővel visszamegyünk az időben akkor ugye nem láthat meg senki. Na de akkor Hermione mégis hogyan tudott az óráira járni? Ott biztos látták...

Csak önmaguknak nem szabadott meglátni a jövőbeli önmagukat. A többi ember láthatta őket. :roll:

Több
20 éve 10 hónapja #162083 Írta: Lora

Erda niire (Area) írta:

Dae-elena/sissee írta: Különben meg eztet tessék gyorsan megnézni.... :) )

<a target="_blank" href="kep.tar.hu/kira-ideiglenes/images/pic4092308.jpg">gyönyörűséges Lupin...

én Siriust képzeltem el így... :roll:

én is...csak a szeme ne világitson :)

Több
20 éve 10 hónapja #162062 Írta: Ryana
Ryana válaszolt a következő témában: J. K. Rowling: Harry Potter
Van egy dolog, amit nem értek. Még a 3. részben. Ha az időnyerővel visszamegyünk az időben akkor ugye nem láthat meg senki. Na de akkor Hermione mégis hogyan tudott az óráira járni? Ott biztos látták...

(Ez a Lupin kép... Hát öhm... *nyüszíít* :D - egyébként árulja már el valaki, kire hasonlít annyira nagyon... Úgy idegesít, hogy nem tudom...)

Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!

Több
20 éve 10 hónapja #162056 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: J. K. Rowling: Harry Potter

Dae-elena/sissee írta: <a target="_blank" href="kep.tar.hu/kira-ideiglenes/images/pic4092308.jpg">gyönyörűséges Lupin...

Na, ez már tényleg szupi! :dance: :itscool: (De az előző kettő... :roll: :shake: )

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
20 éve 10 hónapja #162042 Írta: Fio
Fio válaszolt a következő témában: J. K. Rowling: Harry Potter
Egy állati dögös Piton kép a 3. filmből:
tuplow.uw.hu/poaopen.jpg :arrow: /me olvad

Egy másik Pitonos kép:
www.jareth.com/castle.html

Pitonkép a brutálisabb fajtából:
www.jareth.com/bath.html

Sirius Black: www.jareth.com/siriuscolor.html

Nagy csoportkép: www.jareth.com/Grouppic00.JPG

Piton és Lupin: www.jareth.com/snapelupin0.JPG

Piton: www.jareth.com/snapeprowl0.JPG

"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"

Több
20 éve 10 hónapja #162020 Írta: Hunnai
Hunnai válaszolt a következő témában: J. K. Rowling: Harry Potter
Én meg találtam egy Cho Changet:
www.minstrelbook.net/hpbook/chochang.jpg
Meg egy Siriust:
www.minstrelbook.net/hpbook/sirius.jpg
és: :cheers: BÚÉK mindenkinek! :cheers:
Hun

Én vagyok az, aki nem jó, fellegajtó-nyitogató - Jaj!
Nyitogatom a felleget, sírok alatt eleget - Jaj!

Több
20 éve 10 hónapja #161982 Írta: Nilraen
Nilraen válaszolt a következő témában: J. K. Rowling: Harry Potter

Erda niire (Area) írta: akkor most én is berakok egy képet, én így képzeltem el Tonksot... :oops: :roll: [size=9:289d4c3g](a nagy felbontású jobb)[/size]
klikk ide!

Engem a kviddics tanárra emlékeztet...

"Tolkien úgy érezte Középfölde varázsa Aragornnal együtt meghalt."

Több
20 éve 10 hónapja #161940 Írta: Erda niire (Area)
akkor most én is berakok egy képet, én így képzeltem el Tonksot... :oops: :roll: [size=9:2hz1isjj](a nagy felbontású jobb)[/size]
klikk ide!

Több
20 éve 10 hónapja #161829 Írta: Hunnai
Hunnai válaszolt a következő témában: J. K. Rowling: Harry Potter

E. Eia Ayna írta: elfwood.lysator.liu.se/fanq/j/i/ ... o.jpg.html (bagolyka rúlz)

Hé! mit keres itt Puli és Makesz együtt? :hein:
De a thesztrál tök jó! 8O :eek2:

Én vagyok az, aki nem jó, fellegajtó-nyitogató - Jaj!
Nyitogatom a felleget, sírok alatt eleget - Jaj!

Több
20 éve 10 hónapja #161801 Írta: E. Eia Ayna
E. Eia Ayna válaszolt a következő témában: J. K. Rowling: Harry Potter
Egy-két kép:
elfwood.lysator.liu.se/fanq/k/e/ ... s.jpg.html (Pöttöm Potter :P )
elfwood.lysator.liu.se/fanq/k/e/ ... n.jpg.html
elfwood.lysator.liu.se/fanq/k/e/ ... 2.jpg.html (aranyos pipi)
elfwood.lysator.liu.se/fanq/j/i/ ... o.jpg.html (bagolyka rúlz)
elfwood.lysator.liu.se/fanq/e/m/ ... h.jpg.html
elfwood.lysator.liu.se/fanq/a/u/ ... l.jpg.html 8O cukiii :D

A sövényről: Szerintem se láttak be... jó magasra növesztették :D ha meg igen, akkor a ajnokok is megcsinálhatták volna, h egyszerűen benéznek... (télleg, miért nem hívta magaához Potty a Tűzvillámot? :D végigrepül volna az egész labirintuson)

Tűznél ülök, s elgondolom,
hajdankorok embereit,
s hogy jönnek Majdanok, miket
már mások látnak itt.

Több
20 éve 10 hónapja #161777 Írta: Peredhil/Phoenix
Peredhil/Phoenix válaszolt a következő témában: J. K. Rowling: Harry Potter
Ami a próba látványát illeti, szerintem nem teljesen láthattak mindent.
Mert akkor Krum-ot úgy behajítják az Azkaban-ba, hogy azt már szép nézni. Szóval szerintem nem láthatták azt amikor rámondta Crucio-t Cedric-re. Bár lehet hogy, végül megtudták hogy tényleg az ál-Mordon volt a bűnös. De még ott van az, hogy akkor minek fel küldeni piros szikrákat, ha úgy is látják hogy baj van. Szerintem csak azokat a Hagrid által kölcsönkért szörnyeket látták.

Peredhil - Thor

"Eladom az Internet teljes másolatát 5689 db DVD-n (vagy 2 DVD-n pornó nélkül)."

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.187 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére