Melyik a kedvenced a nem könyvből adaptált jelenetek közt?

Szavazás: Melyik a kedvenced a nem könyvből adaptált jelenetek közt? (COM_KUNENA_POLL_WAS_ENDED)

Trufa és Pippin tüzijátéka Bilbó születésnapján
18 14.2%
Arwen menekülése Frodóval a nazgúlok elől
12 9.4%
Arwen és Aragorn Völgyzugolyban (FotR)
1 0.8%
Gandalf és Szarumán párbaja
6 4.7%
Boromir kardozni tanítja Trufát és Pippint
33 26%
Aragorn és Lurtz párbaja
5 3.9%
Szarumán kiűzése Théodenből
7 5.5%
Samu balesete a Fekete Kapunál
5 3.9%
A farkaslovasok támadás
3 2.4%
Arwen és Aragorn Völgyzugolyban (TTT)
7 5.5%
A Helm szurdoki csata extra jelenetei
23 18.1%
Frodóék osgiliathi kitérője
7 5.5%
Szavazók száma: 38 ( Tuilinneth, Meldryn, Böszi, Ery, Olorin.papa ) Bővebben
Csak regisztrált felhasználók szavazhatnak
Több
21 éve 10 hónapja #100942 Írta: Minerva

Antares írta:

Estel Adániel írta: milyen szép szemű harcosok álltak Szauron szolgálatába :o

Nem lehet, hogy az a két sínész nő volt? Nekem ez volt rögtön az érzésem.

Az egyik tutira nő volt, a másik tutira férfi. Direkt megnéztem :D az egyik vékonyabb is, meg a szeme is szebb (természetesen a nő az :tongue: )

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 10 hónapja #100833 Írta: Lightfoot
Penngaladiel írta:

Lightfoot írta:
Boromir és a hobbitok kardozása. Még jobb: Haldír és a tündék érkezése, de arra nem lehetett külön szavazni.

Dehogynem, az a "A Helm szurdoki csata extra jelenetei" kategória

Persze oda tartoznak, de nem akartam pl. Legolas surfboardingozására szavazni.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 10 hónapja #100813 Írta: trinity
Az is jó, amikor Lego azt mondja Aragornnak miután az lezuhant a szikláról, és visszatért, hogy: "Késtél"

Több
21 éve 10 hónapja #100760 Írta: Mezsgyés Ifosz
A farkaslovasos rész nagyon GUSZTA!!! :twisted:
De én inkább a vicces részeket kedvelem. 8)
(Pippin & Trufa) :D

Több
21 éve 10 hónapja #100729 Írta: Elrond
Gandalf és Szarumán rúlzz...!

The echo of a distant time
Comes willowing across the sand
And everything is green and submarine

Több
21 éve 10 hónapja #100711 Írta: Celeb Ear
Én Boromirra és a két hobbitra szavaztam, az a jelenet haláli édes/jó. :wink:

"A képzelőerő az élet legnagyobb adománya."

Több
21 éve 10 hónapja #100643 Írta: Penngaladiel

Lightfoot írta: Boromir és a hobbitok kardozása. Még jobb: Haldír és a tündék érkezése, de arra nem lehetett külön szavazni.

Dehogynem, az a "A Helm szurdoki csata extra jelenetei" kategória :twisted:

Több
21 éve 10 hónapja #100641 Írta: Lightfoot
Boromir és a hobbitok kardozása. Még jobb: Haldír és a tündék érkezése, de arra nem lehetett külön szavazni.

Több
21 éve 10 hónapja #100632 Írta: Alyr Arkhon
Hmmm...

Szárnyas nazgul rulez!

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
21 éve 10 hónapja #100611 Írta: E. Eia Ayna
Frodó beleesik a Holt-lápba 8) Meg amikor a tündék bevonulnak a szurdokba... :roll:

Tűznél ülök, s elgondolom,
hajdankorok embereit,
s hogy jönnek Majdanok, miket
már mások látnak itt.

Több
21 éve 10 hónapja #100592 Írta: Augustíne

kriszana írta: Természetesen az, mikor Boromir kardozni tanítja Trufát és Pippint :lol: Az nagyon édes. S utána Aragornt is kétvállra fektetik... :P

Nekem is!

Meg Haldír, és a tündék!!! 8O :D

ORLANDO 4ever!!!! :mrgreen:

Több
21 éve 10 hónapja #100516 Írta: Sesy
Már megint alig tudtam dönteni... de végülis osgiliathi kitérő... az a szárnyas nazgúl 8O meg Frodó-Samu "verekedése" 8O
De a hobbitokat vívni tanító Boromir is aranyos :wink:

~ hallom a hangodat, érzem az illatod, alattam hintaló, ölemben csillagok ~

Több
21 éve 10 hónapja #100509 Írta: Thaurwathiwen
Egyértelműen Helm-szurdok

Haldír és Legsie a csúcs :D

"...It's okay, we call it Reid-effect. Happens with children too..."

Több
21 éve 10 hónapja #100497 Írta: Lili
Az én kedvencem is az mikor Boromir Trufát és Pippint tanítja kardozni.És ez a bővitettben csak még jobb,mikor Aragorn is csatlakozik hozzájuk. :lol:
De a Helm-szurdok is tetszik az új jelenetekkel... :roll:

Több
21 éve 10 hónapja #100488 Írta: Antares

Estel Adániel írta: milyen szép szemű harcosok álltak Szauron szolgálatába :o

Nem lehet, hogy az a két sínész nő volt? Nekem ez volt rögtön az érzésem.

Tégy amit akarsz, csak ne árts másoknak

Több
21 éve 10 hónapja #100483 Írta: Antares
Ezek közül a Boromiros a legjobb, de én Osgiliathot se bánom, mert marhára tetszik a szárnyas nazgúl. Meg van egy, ami nincs a felsoroltak között: ahogy Szilszakáll szétlapítja Grisnákot.

Tégy amit akarsz, csak ne árts másoknak

Több
21 éve 10 hónapja #100442 Írta: kriszana
Természetesen az, mikor Boromir kardozni tanítja Trufát és Pippint :lol: Az nagyon édes. S utána Aragornt is kétvállra fektetik... :P

"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)

Több
21 éve 10 hónapja #100406 Írta: Ery
A két hobbit (s persze az összes9 a legaranyosabb az egész filmben.
Főleg Pippin!

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!

Több
21 éve 10 hónapja #100385 Írta: Sil
Amikor Boromir kardozni tanítja a hobbitokat. Aragorn meg vigyorog rajtuk. :oops: De persze Helm-szurdok is rulez. :wink:

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
21 éve 10 hónapja #100378 Írta: [Nerwen]
Helm-szurdok természetesen :) Haldírhaldírhaldíííír na meg a drága Legsie :D

"In my sleep unsuspecting put a gun to my head.
I hate my pathetic life"

Több
21 éve 10 hónapja #100357 Írta: Estel Adániel
Samu és a Fekete Kapu, avagy mire jó a tünde köpeny 8O, és milyen szép szemű harcosok álltak Szauron szolgálatába :D . Egyénként a TTT filmzene szvsz egyik legszebb része is ezen jelenet után következik. :o

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now

Több
21 éve 10 hónapja #100352 Írta: Böszi
Én is a Helm-szurdok! Rulez! Sok Legsie meg Haldír(mert őt is szeretem ám!), ja és persze tündesereg!

Böszi
"Govannas vîn gwennen le, Haldir o Lórien."

Több
21 éve 10 hónapja #100326 Írta: Supersonica
Csak ismételni tudom az előttem szólót :)
Tündehadsereg RULEZ!
(Lórienból hozott joystick... :lol: )

Több
21 éve 10 hónapja #100324 Írta: Penngaladiel
Haldír és a tündehadsereg Helm szurdokban, ez egyértelmű :) 8)

Több
21 éve 10 hónapja #100321 Írta: Ulmo
Boromir vívóleckéje nagyon jó, főleg a bővített változatban. Ahogy a két hobbit kétvállra fekteti előbb őt, aztán Aragornt... :lol: :D
Lennének még más jelöltjeim is, pl A&A Völgyzugolyban, a TTT-ben. [size=9:1xx59lek]De ennek inkább érzelmi indoka lenne... Igaz, Min?[/size]:oops:

Több
21 éve 10 hónapja #100315 Írta: svindler
Melyik a kedvenced a nem könyvből adaptált jelenetek közt?

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.215 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére