Mennyit fizetnél ki TÉNYLEG, hogy MOST megnézhesd a RotK-t?
Szavazás: Mennyit fizetnél ki TÉNYLEG, hogy MOST megnézhesd a RotK-t? (was ended 0000-00-00 00:00:00)
semennyit, nem érdekel |
|
2 | 1.9% |
semennyit, kivárnám a januárt és megnézném akkor |
|
36 | 34.6% |
csak egy rendes mozijegy árát (0-1 000 HUF) |
|
20 | 19.2% |
1 001-2 000 HUF |
|
12 | 11.5% |
2 001-3 500 HUF |
|
14 | 13.5% |
5 001-7 500 HUF |
|
5 | 4.8% |
7 500-10 000 HUF |
|
1 | 1% |
10 001-15 000 HUF |
|
3 | 2.9% |
15 000-20 000 HUF |
|
Nincs szavazat | 0% |
20 001 HUF feletti összeget is akár |
|
11 | 10.6% |
Szavazók száma: 3 ( Jocii, Lilliana, Kibil-nala ) | |||
Csak regisztrált felhasználók szavazhatnak |
- Angwen
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Ezt értsem úgy, hogy te vagy az, aki rajtam kívül a semmit, nem érdekel lehetőségre szavazott?Namarie írta: Undómiel, én tényleg nem nézném meg a bemutató előtt, és ha lehet, veletek szeretném megnézni.
"Bízz Istenben, és tartsd szárazon a puskaport!" (Oliver Cromwell)
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Prérifarkas
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
Galadh
"what have I become, my sweetest friend? everyone I know, goes away in the end"
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Nóli i linantea
- Nem elérhető
Undómiel írta: Könyörgöm, azt ne mondjátok, hogy nem néznétek meg előbb, ha alkalmatok adódna rá!!! Ez szerintem álszentség, a várakozás csodája ide vagy oda!!!
Én meg tudom érteni őket...
Ne tudd + milyen csalódás volt a TTT számomra... Én nagyon kíváncsi alkat vagyok, meg a remény hal meg utoljára... Szóval én megnézném előbb, de én is nagyon félek tőle...
If I promise not to kill you, can I have a hug?
- Undómiel
- Nem elérhető
Szavadon foglak! Egyébként az egész mi lenne,ha... szóval kár rajta agyalni, majd megnézzük együtt.Namarie írta: Undómiel, én tényleg nem nézném meg a bemutató előtt, és ha lehet, veletek szeretném megnézni.
Ulmónak is nagyon igaza van!
Min, akik pedig ilyen türelmesek, csak irigyelni tudom őket.. Ez komoly.
- Carnimirie
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
"everybody’s changing and I don’t feel the same"
- Ulmo
- Nem elérhető
Nimrodel Melian írta: De jó azoknak, akik többet tudhatnak a Filmről!
ez most kicsit OFF lesz:
Kb 3 hete fejezték be véglegesen a Film forgatását. Akkor vajon mennyire lehet kész?
Igazán csak a teljes, kész mű ad igazi élvezetet, a többi csak munkaanyag. És én a kész műveket szeretem.
- Coralie
- Nem elérhető
Nimrodel
... és egyszer csak lezuhanok és kinyírom a dínókat...
- Ulmo
- Nem elérhető
Undómiel írta: Nekem minden pénzt megérne, ha most láthatnám a filmet. A gondolataim nagy részét, már ha épp lehetséges, ez tölti ki, mondhatni totál rá vagyok kattanva. És engem is meglep, hogy sokakat ennyire nem izgat!
Sajnos felül kellett vizsgálnom a véleményemet, és én sem nézném meg most. Amilyen állapotban ez a film van :eek2: Majd dec 1 után megnézném
[size=9:3obs4731]Min: ne félj, sokkal jobb lesz a TTT-nél! [/size]
- Minerva
- Nem elérhető
Nem vagyunk egyformák - én igenis szeretem a várakozás varázsát. Főleg, mert a TTT-ben eléggé csalódtam, és kicsit félek a RotK-tól...Undómiel írta: Könyörgöm, azt ne mondjátok, hogy nem néznétek meg előbb, ha alkalmatok adódna rá!!! Ez szerintem álszentség, a várakozás csodája ide vagy oda!!!
"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"
- Erda niire (Area)
- Nem elérhető
Lestat írta:
Ragoran írta: Lestat:egy rész sem volt a filmejkben ami tetszett?
De-de az első bővített néhány apróságot kivéve nagyon tetszett (bár mikor moziban láttam először, akkor a csalódottságtől könnycsepp szökött a szemebe).
Most lehet, hogy megköveztek, de én ezzel a filmmel tudtam meg, hogy van ilyen hogy Gyűrűk Ura, meg Tolkien...... nem szerettem (szeretek) olvasni, csak a kötelezőkön rágtam át magam.... de amikor másodszorra néztem meg a filmet, akkor bementem a könyvtárba, és lehet, hogy két hónap alatt, de elolvastam, és hiába tűnt professzionálisnak, tetszett! Szal szerintem lett annyira jó az első rész, hogy felkeltette az érdeklődsem, és mára az egyik legfanatikusabb Tolkien fan lettem...... ha nincs ez a film, akkor most én sem lennék itt, és szeintem [size=9:3s3ccdxo]főleg e miatt is [/size]nagyon jó lett az első rész! [size=9:3s3ccdxo]Huh... ez igen csöpi lett[/size]
'Is there anybody out there?'
- Namarie
- Nem elérhető
"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
- Undómiel
- Nem elérhető
- Nóli i linantea
- Nem elérhető
Nagyon izgat, de már korántsem annyira, mint a második, pláne az első...
Az első előtt már nyáron visszaszámláltam a napokat, szüleim ki voltak, amikor reggelente: "Már csak 192 nap!!!" felkiáltással robbantam ki a konyhába... A másodikat is nagyon izgatottan vártam, de ott már csak kb 112-től kezdtem a számolást... És a végén sírva fakadtam, annyira nem tetszett...
Szóval már nem táplálok hiú reményeket... De nagyon várom.
És már annyi baromságra adtam ki egy csomó pénzt... Miért ezzel spóroljak?
If I promise not to kill you, can I have a hug?
- Rándzsa
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Undómiel írta: Nekem minden pénzt megérne, ha most láthatnám a filmet. A gondolataim nagy részét, már ha épp lehetséges, ez tölti ki, mondhatni totál rá vagyok kattanva. És engem is meglep, hogy sokakat ennyire nem izgat!
Szvsz.. Én, majd kiugrok a bőrömből, hogy lássam, de nincs annyi zsebpénzem
Ash nazg durbatulúk
Ash nazg gimbatul,
Ash nazg tharbatulúk,
agh burzum-ishi krimpatul.
- Lestat
- Nem elérhető
Ragoran írta: Lestat:egy rész sem volt a filmejkben ami tetszett?
De-de az első bővített néhány apróságot kivéve nagyon tetszett (bár mikor moziban láttam először, akkor a csalódottságtől könnycsepp szökött a szemebe). Ezért a másodikért már be se mentem szegedre, itt makón 3 hónappal a preimier után néztem meg és a csatánál majdnem elaludtam. A holtláp meg gollam tetszet egyedül az egészben. Az entek iszonyú rosszak lettek, a farkasok ihénák voltak, gimli egy balfék, legolasz szuperhíró... ááááh. Ezerszer meggondolom, hogy megnézem-e a harmadikat
"Tisztán, tömören visszhangzott a szűk szobában, úgy sírt könyörögve, ahogyan egyedül a hegedű képes. "
- Minerva
- Nem elérhető
Na... Most miéééééér?Estel Adániel írta: 8O Akkor úgy kell neked! bibibí! :up:
"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"
- Estel Adániel
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now
- Minerva
- Nem elérhető
Aztat én már láttam!Estel Adániel írta: Jó, akkor:
"De hát még ott a TTT-bővített is!"
- Estel Adániel
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
"De hát még ott a TTT-bővített is!"
Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now
- Minerva
- Nem elérhető
Csatlakozom. A várakozásnak is megvan a maga izgalma, és én mindig elképzelem magam a film végén, ahogy ülök a moziban: "Ennyi volt az egész? Ne má'!" Akkor már inkább választom azt a tudatot, hogy még előttem van a film (És aki most azzal jön, hogy "de hát még ott a RotK bővített is", azt megnyuvasztom. )Ragoran írta: Namarievel értek 1et 100%ig.
- Ragoran
- Nem elérhető
Lestat:egy rész sem volt a filmejkben ami tetszett?
- Namarie
- Nem elérhető
"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
- Undómiel
- Nem elérhető
- Lestat
- Nem elérhető
A második részben pedig :gimli2: -ből egyszerűen bohócot csináltak, és bár a könyv nagyon tetszett a filmet mégis unalmasnak találtam. Én úgy gondolom jobb, ha a könyv képzeletemben elevenedik meg és nem a filmvásznon.
"Tisztán, tömören visszhangzott a szűk szobában, úgy sírt könyörögve, ahogyan egyedül a hegedű képes. "
- Ragoran
- Nem elérhető
- Rándzsa
- Nem elérhető
Ash nazg durbatulúk
Ash nazg gimbatul,
Ash nazg tharbatulúk,
agh burzum-ishi krimpatul.
- Kincső
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Nimrocco írta: Nem tök mindegy ,mikor nézed meg!?A könyvet már úgy is ismered.(tisztelet a ritka kivételnek)
Igen, csak ez a TTT után már nem helytálló... A film teljesen más lehet, mint a könyv. [size=9:e2uz5wez](És mi az, hogy tisztelet?! Sajnálat...)[/size]
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Ronat/Szméagol
- Nem elérhető
Én szintén várnék. Ugyanis én nagyon szomorú leszek, ha véget ér. Ezért inkább még húznám is egy kicsit a dolgot. Olyan rossz lesz, ha már nem lesz mire várni.
Remélem azért megfilmesíti PJ A Hobbitot, de már az se lesz ugyanaz.
Dínchamion: Ezen mondjuk meglepődtem. Mert mondjuk szerintem a HP minden elemében kimerítette a "pocsék" jelzőt. Hangsúlyozom: csak a film!
- Erda niire (Area)
- Nem elérhető
'Is there anybody out there?'
- Nimrocco mirimafea
- Nem elérhető
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.