Mennyit fizetnél ki TÉNYLEG, hogy MOST megnézhesd a RotK-t?

Szavazás: Mennyit fizetnél ki TÉNYLEG, hogy MOST megnézhesd a RotK-t? (COM_KUNENA_POLL_WAS_ENDED)

semennyit, nem érdekel
2 1.9%
semennyit, kivárnám a januárt és megnézném akkor
36 34.6%
csak egy rendes mozijegy árát (0-1 000 HUF)
20 19.2%
1 001-2 000 HUF
12 11.5%
2 001-3 500 HUF
14 13.5%
5 001-7 500 HUF
5 4.8%
7 500-10 000 HUF
1 1%
10 001-15 000 HUF
3 2.9%
15 000-20 000 HUF
Nincs szavazat 0%
20 001 HUF feletti összeget is akár
11 10.6%
Szavazók száma: 3 ( Jocii, Lilliana, Kibil-nala )
Csak regisztrált felhasználók szavazhatnak
Több
21 éve 1 hónapja #147577 Írta: E. Eia Ayna
semennyit. szeretek várni. :D (de a rendes árra szavaztam)

Tűznél ülök, s elgondolom,
hajdankorok embereit,
s hogy jönnek Majdanok, miket
már mások látnak itt.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 1 hónapja #147572 Írta: Lalaith Scarlett
Én max. 5-7ezer forintot....

Nagy király hangja zeng a messzeségbe,
Kit akár a halálba is követne a népe...

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 1 hónapja #147560 Írta: Ery
A Türelem erényét félig feledve a mozijegy dupláját adnám meg maximum. De én tudok várni a bemutatóig, bár nehezen :)

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!

Több
21 éve 1 hónapja #147556 Írta: Aldarion
Üdv.

Nem szeretek túl elhamarkodott lenni...
Miközbe nézed a filmet, akkor nagyon jó, és izgalmas, de mikor kijössz a moziból, eszedbe jut: Ennyi; nincs több rész, semmi meglepetés nem várhat rád (legfeljebb a bővített változatban). :shake: :crying:

Ha mondjuk a TTT-ről lenne szó, akkor nekem is más lenne a véleményem...

Más lett a világ

Több
21 éve 1 hónapja #147549 Írta: Coralie
Most én erre rávágnám, hogy bármennyit, de ugye egy ilyen kísérlettel a szüleim kitagadnának.

Nimrodel
... és egyszer csak lezuhanok és kinyírom a dínókat...

Több
21 éve 1 hónapja #147542 Írta: Cerebrum
Hmmm. Jó kérdés. Bár szerintem a várakozás izgalmának is megvan a maga varázsa...

“Blinding ignorance does mislead us. O! Wretched mortals, open your eyes!” (Leonardo da Vinci)

Több
21 éve 1 hónapja #147537 Írta: svindler
Egyertelmuen mozi :)

Több
21 éve 1 hónapja #147536 Írta: Meleth_lin
Affrancba, megint tesóm nevével írtam, elfelejtettem kilépni belőle!!!
Tehát amit Avallóne írt, azt én gondolom... :roll:

"(...)That's the most important part of the story: the ending.
This one... is very good. This one's perfect."

Több
21 éve 1 hónapja #147535 Írta: Kibil-nala
Mae govannen!

Érdekes szavazás... :roll:
Én a 3000 és 5000 valamennyi közöttire szavaztam, mert jelenleg kb ennyi kézpénzzel rendelkezem, de ha nagyon kell tudok még párat kunyizni a szüleimtől...
Egyébként, ha úgy értjük, hogy moziban most, olyan jó minőségben, mondjuk premier után egyből (mondjuk most van), akkor 15000 ezret simán összeszednék rá... De ha csak CD-n, vagy ilyesmi, akkor nem is akarnám megnézni, mert moziban az igazi először látni minden jó filmet... :roll: :P

...the Road goes ever on and on...

Több
21 éve 1 hónapja #147521 Írta: Jocii
5000 FT-ig Okés lenne a dolog.
Igaz van anyi elönyöm - meg sok másnak is - , hogy nem kell a szülöktöl kunyerbálni. :)

Több
21 éve 1 hónapja #147517 Írta: Supersonica
10-15 ezer forintot simán :) CSAK LÁTNÁM MÁR! (nem mintha nem tudnám, mi lesz a vége ;) )

Több
21 éve 1 hónapja #147513 Írta: Aldarion
Ha 2000 HUF fölött van, akkor inkább megvárnám a januárt. :evil: :wink: :roll:

Más lett a világ

Több
21 éve 1 hónapja #147505 Írta: svindler
Mennyit fizetnél ki TÉNYLEG, hogy MOST megnézhesd a RotK-t?

Ez alatt azt értem, hogy rendelkezel is annyi pénzzel, és ki is adnál most ennyit tényleg egy mozijegyért.
Vagyis ha csak 10 HUF van most a zsebedben, de amúgy kifizetnél 10.000-et is, akkor az csak 10 HUF...

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.169 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére