Előkészületek

Több
15 éve 3 hónapja #381959 Írta: Attila
Attila válaszolt a következő témában: Előkészületek
Búcsúzom Tőletek egy kis időre én is. :P Holnap találkozunk. :D

"And I see they think me and Netti real old. But I don't think us feel old at all. And us so happy. Matter of fact, I think this is the youngest us ever felt." /Alice Walker/
Téma zárolva.
Több
15 éve 4 hónapja #381892 Írta: Idhren
Idhren válaszolt a következő témában: Előkészületek
Nos, gyermekeim, búcsúzom, én ma reggel elhajózom Aerrion felé, hogy terepszemlét tartsunk a Tábornokokkal, és megfelelő fogadtatásan részesítsünk benneteket.
Már csak szűk 2 nap, és ismét összegyűlünk, hogy dicső Bór és nemes Inga népét képviseljük tündék és emberek között.
Úgy élünk majd, mint eddig, tisztelve hagyományt, bölcsességet, szívünk dobban, ha csatazaj hallik, s kiélvezünk minden pillanatot, mi megadatik.
Ismerünk hegyet-erdőt, s annak vadait, tudásunkat szívesen megosztjuk az arra méltókkal, s mi is szívesen szívjuk magunkba a még nem tudottat.
Mi vagyunk A Sas és Nap népe, éljünk is hát úgy.

Várok rátok a népek táborában:

Ymma

Szeretlek Titeket Béláim!!! :)
Téma zárolva.
Több
15 éve 4 hónapja #381840 Írta: Annis
Annis válaszolt a következő témában: Előkészületek

Attila írta: Én viszek sót, (milyen fűszerek kellenek még?). :D

Oks, akkor én nem viszek.

Nem minden vándorút céltalan /J.R.R. Tolkien/
Téma zárolva.
Több
15 éve 4 hónapja #381839 Írta: Attila
Én viszek sót, (milyen fűszerek kellenek még?). :D

"And I see they think me and Netti real old. But I don't think us feel old at all. And us so happy. Matter of fact, I think this is the youngest us ever felt." /Alice Walker/
Téma zárolva.
Több
15 éve 4 hónapja #381838 Írta: Ancalima Anarórë
Ancalima Anarórë válaszolt a következő témában: Előkészületek

Ancalima Anarórë írta: Yay! :) )) Én tepsit szerintem tudok hozni...

Mondtam, és még mindig. Viszek.

"... And that was the beginning of fairies..."
Téma zárolva.
Több
15 éve 4 hónapja #381808 Írta: Niph
Niph válaszolt a következő témában: Előkészületek
Akkor egy cukkinit én viszek....nem, több nem fér már beee. :D

“A gyermektársaság gyógyír a lélekre.” (Dosztojevszkij)
Téma zárolva.
Több
15 éve 4 hónapja #381807 Írta: Annis
Üdv!

Nem kaptam cukkinit :(
Cserébe gondoskodok sóról

Téma zárolva.
Több
15 éve 4 hónapja #381789 Írta: Idhren
Hús nem áll el egy hétig :P
Azt remélhetőleg kapunk vmennyit.
padlizsán jöhet.
és hozzon vki t!!!

De nagy kérdés: ki hozza a tepsit???
Mert azt még nem ajánlott fel senki.
Végső esetben leviszek egyet, de az csak egy, és már így is málhásló vagyok :D
Vagy serpa. :rolleyes::cool:

Téma zárolva.
Több
15 éve 4 hónapja #381788 Írta: Esgal
Esgal válaszolt a következő témában: Előkészületek
Én szintúgy kérdeném, mit hozzak főzéshez... akkor padlizsánt? Mondjuk én húsimádó vagyok, de szívesen szállítok fűevőknek :D (no offense, nem bántólag értettem ;) )

Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/
Téma zárolva.
Több
15 éve 4 hónapja #381777 Írta: Ancalima Anarórë
Najó, hazudtam, annyira én is értek hozzá, hogy látom, hogy egy tubusban van. :P Szal nyilván trutyi.

Téma zárolva.
Több
15 éve 4 hónapja #381775 Írta: Annis

Ancalima Anarórë írta: Nem nagyon értek hozzá, de szerintem ez már ki van keverve, szal még azzal sem kell fáradni. :)

Ha por, akkor nincs, ha zöldes trutyi, akkor van, de azt jó esetben nem látod, mert vagy zacskóban, vagy tubusban van, hogy ne romoljon meg.

Hozzáadva 07.07.2009 00:14:23:

Idhren írta:

Annis írta: Nekem olyan kérdésem lenne, hogy a hennán, nemfém ékszereken és barbáros cuccokon kívül mit hozzak még? Elsősorban a főzéshez, mert holnap megyek bevásárolni, és képtelen vagyok követni a fórumot mert nagyon leköt a saját szervezői részem is és elvsztettem a fonalat... bocsi

Hozzál két cukkínit :)
Valaki meg hozhatna padlizsánt :D

Öhm valami kissebb nincs? :D

Téma zárolva.
Több
15 éve 4 hónapja #381769 Írta: Ancalima Anarórë
Nem nagyon értek hozzá, de szerintem ez már ki van keverve, szal még azzal sem kell fáradni. :)

Téma zárolva.
Több
15 éve 4 hónapja #381767 Írta: Idhren

Annis írta: Nekem olyan kérdésem lenne, hogy a hennán, nemfém ékszereken és barbáros cuccokon kívül mit hozzak még? Elsősorban a főzéshez, mert holnap megyek bevásárolni, és képtelen vagyok követni a fórumot mert nagyon leköt a saját szervezői részem is és elvsztettem a fonalat... bocsi

Hozzál két cukkínit :)
Valaki meg hozhatna padlizsánt :D

Téma zárolva.
Több
15 éve 4 hónapja #381737 Írta: Annis

Idhren írta:

Ancalima Anarórë írta: Most találtam itthon egy csomag hennát, amit anyámék hoztak Indiából, és anya azt mondja, neki nem kell, szal viszem.
Ja, és én szerintem nem nagyon fogom használni, mert nem bírom elviselni, ha össze vagyok kenve valamivel, még emlékeztetőket sem írok a kezemre, mint minden normális ember. Szóval ha valaki akarja használni, és még nem vett magának, akkor az érezze úgy, hogy neki viszem. Bár szerintem 35 gramm több embernek is elég.

Fúú, tök jó, köszi :)
Majd Annis kikeveri, mert ő ért hozzá :D :D:D

Üdv!

Tökjóóóó 35g henna nagggyon sok mintára elég :)
És szívesen vállalom a kikeverést, lesz nálam recept hozzá. Meg fixálót is csinálok majd és akkor tartós is lesz.

Nekem olyan kérdésem lenne, hogy a hennán, nemfém ékszereken és barbáros cuccokon kívül mit hozzak még? Elsősorban a főzéshez, mert holnap megyek bevásárolni, és képtelen vagyok követni a fórumot mert nagyon leköt a saját szervezői részem is és elvsztettem a fonalat... bocsi

Téma zárolva.
Több
15 éve 4 hónapja #381725 Írta: Attila

Idhren írta: Attila: Lesz a póló, meg a henna, és plusz az az átalvető, de az nem kötelező :D
Ha szeretnél olyat, hozz egy csomó kacatot, amit szerinted rá lehetne aggatni egy övre, vagy hasonlóra, meg egy övet is hozz esetleg hozzá, és felkötözzük öket jól :D Lányoknak ez öv lesz valószínűleg. De mindenki hordhatja, ahol akarja :)
Illeteve minden olyan dolgot hozzatok el, ami szerintetek illik az identitásunkhoz.
Legyünk autentikus barbárok :D :D:D

Oh, remek. :D Köszönöm

Téma zárolva.
Több
15 éve 4 hónapja #381706 Írta: Idhren
Attila: Lesz a póló, meg a henna, és plusz az az átalvető, de az nem kötelező :D
Ha szeretnél olyat, hozz egy csomó kacatot, amit szerinted rá lehetne aggatni egy övre, vagy hasonlóra, meg egy övet is hozz esetleg hozzá, és felkötözzük öket jól :D Lányoknak ez öv lesz valószínűleg. De mindenki hordhatja, ahol akarja :)
Illeteve minden olyan dolgot hozzatok el, ami szerintetek illik az identitásunkhoz.
Legyünk autentikus barbárok :D :D:D

Téma zárolva.
Több
15 éve 4 hónapja #381687 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: Előkészületek
Lesz a póló meg lesz a henna, én másra nem emlékszem:)

Ami még fontos lehet táborba valami a fejetekre, kendő, sapka, akármi, naptej.
Én minden évben hozok pohár+tányér+evőeszközt mert jól jöhet.
Illetve egy kisebb táskát kiránduláshoz, ha megyünk.

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
Téma zárolva.
Több
15 éve 4 hónapja - 15 éve 4 hónapja #381681 Írta: Attila
Idhren: Szerintem nem csak a "jó lenne ha lenne" kategóriát kellene, hanem azt is, hogy akkor miből mit fogunk készíteni, mit festünk, mert a póló az OK, de volt itt más ötlet is, és bevallom őszintén én elvesztem bennük. :D

Utolsó szerkesztés: 15 éve 4 hónapja által.
Téma zárolva.
Több
15 éve 4 hónapja #381671 Írta: Idhren

Ancalima Anarórë írta: Most találtam itthon egy csomag hennát, amit anyámék hoztak Indiából, és anya azt mondja, neki nem kell, szal viszem.
Ja, és én szerintem nem nagyon fogom használni, mert nem bírom elviselni, ha össze vagyok kenve valamivel, még emlékeztetőket sem írok a kezemre, mint minden normális ember. Szóval ha valaki akarja használni, és még nem vett magának, akkor az érezze úgy, hogy neki viszem. Bár szerintem 35 gramm több embernek is elég.

Fúú, tök jó, köszi :)
Majd Annis kikeveri, mert ő ért hozzá :D :D:D

Most azokon a dolgokon gondolkozom, amit mindenképp hozzatok táborba, mert nélkülük kínos lehet a dolog...
Ilyen az esőkabát, gumicsizma esetleg, és a 2 váltás melegruházat :D (néztem időjárást... :S)
Polifoam, meg pokróc, amire csapatilag tudunk ülni, feküdni, henteregni, miegymás.
Meleg pizsama :)
Melegre is készüljünk, fürdőruha, és barátai. (Vizipisztoly) :D
Akinek még van ötlete, írja be, hogy ne maradjunk tudatlanul :)

Téma zárolva.
Több
15 éve 4 hónapja - 15 éve 4 hónapja #381667 Írta: Ancalima Anarórë
Most találtam itthon egy csomag hennát, amit anyámék hoztak Indiából, és anya azt mondja, neki nem kell, szal viszem.

Téma zárolva.
Több
15 éve 4 hónapja #381632 Írta: Ancalima Anarórë
Én Nellas unokatesójával megyek kocsival, de majd igyekszünk akkortájt érkezni. :) A pólók királyak.

Téma zárolva.
Több
15 éve 4 hónapja #381627 Írta: Idhren
No, örülök, hogy tetszik :D

Amúgy Rabyn meg Narb (meg Ryana is :) ) már élőben is látta, és örvendeztek vala néki :D

Annyira dúrva, én már jövő szerdán megyek le, és ez azt jelenti, hogy már csak 3 nap, és tábor!!!
És kb még fél életnyi elintéznivalóm van :D

Ja, utazás: A csütörtökön utazók közül mindenki a közös busszal jön?
Vagy van olyan, aki külön, vonattal, vagy kocsival?
Mert az érkezést úgy kéne megoldani, hogy délután 2től 3ig lenne jó, ha megérkeznétek. Előtte azért ne, mert még készülődni fogunk a fogadásotokra, utána meg már kezdődik a móka :D

Jóóó lesz, én érzem!!!

Téma zárolva.
Több
15 éve 4 hónapja #381521 Írta: Esgal
Esgal válaszolt a következő témában: Előkészületek
zsirisztikus :D

Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/
Téma zárolva.
Több
15 éve 4 hónapja #381517 Írta: Hírilorn
Hírilorn válaszolt a következő témában: Előkészületek
Ááá ez nagyon jól néz ki! :D

Csak csöndben a szó,
csak éjben a fény,
csak elmúlásban a lét:
sebes röptű sólyommadár
a tiszta égen át.
Téma zárolva.
Több
15 éve 4 hónapja #381515 Írta: Ille Lórien
Ille Lórien válaszolt a következő témában: Előkészületek
Szuper! Lesz pólónk! Ügyesek vagytok!:D

"Elen síla lúmenn' omentielvo."
Téma zárolva.
Több
15 éve 4 hónapja #381511 Írta: Niph
Niph válaszolt a következő témában: Előkészületek
Cépek, színre meg naon teccc. :D és nem tűnik bogárvonzó színnek. :P
(méret az más tészta) :rolleyes:

“A gyermektársaság gyógyír a lélekre.” (Dosztojevszkij)
Téma zárolva.
Több
15 éve 4 hónapja #381507 Írta: Elemmíriel Gilluin
Elemmíriel Gilluin válaszolt a következő témában: Előkészületek
Vííí, pólók :D
Tényleg szépellnek. Széplenek. Szóval szépek :P

"Ha majd felnövök,
azon leszek, hogy senki
ne vegye észre."

/N.B.A./
Téma zárolva.
Több
15 éve 4 hónapja #381502 Írta: Idhren
Dorwnak se kellett póló.
Ergó csak 22 embernek kell.
De én vettem 23-at, hoztam egy plusz L-es lánypólót, hátha vkinek jobban feküdne az, meg hogy tudjunk csereberélni igény szerint, én meg elhordom a maradékot, mert teccik, és nekem mindegy, hogy S, M, vagy L :D Max kicsit bővebb :P
A fiúpólóknál sztem nem lesz gebasz :)

Téma zárolva.
Több
15 éve 4 hónapja - 15 éve 4 hónapja #381498 Írta: Estel Adániel
Estel Adániel válaszolt a következő témában: Előkészületek
Aszondja :számol: 24-en tartozunk összesen Bór népéhez, 17 lány, és 7 fiú, ebből Newrának nem kellett póló, tehát (16*600 HUF + 7*1200 HUF) / 800 HUF, az (9600 + 8400)/800 = 18000 osztva 800-zal, ami pont 22 és fél. :)
Kié lesz a féláras póló? :D

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now
Téma zárolva.
Több
15 éve 4 hónapja #381484 Írta: Sen
Sen válaszolt a következő témában: Előkészületek
*tapsol*

Nagyon jók lettek a pólók! Gratula!
Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.220 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére