Előkészületek
- Attila
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
"And I see they think me and Netti real old. But I don't think us feel old at all. And us so happy. Matter of fact, I think this is the youngest us ever felt." /Alice Walker/
- Idhren
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_MODERATOR
Már csak szűk 2 nap, és ismét összegyűlünk, hogy dicső Bór és nemes Inga népét képviseljük tündék és emberek között.
Úgy élünk majd, mint eddig, tisztelve hagyományt, bölcsességet, szívünk dobban, ha csatazaj hallik, s kiélvezünk minden pillanatot, mi megadatik.
Ismerünk hegyet-erdőt, s annak vadait, tudásunkat szívesen megosztjuk az arra méltókkal, s mi is szívesen szívjuk magunkba a még nem tudottat.
Mi vagyunk A Sas és Nap népe, éljünk is hát úgy.
Várok rátok a népek táborában:
Ymma
Szeretlek Titeket Béláim!!!
- Annis
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
Oks, akkor én nem viszek.Attila írta: Én viszek sót, (milyen fűszerek kellenek még?).
Nem minden vándorút céltalan /J.R.R. Tolkien/
- Attila
- Nem elérhető
"And I see they think me and Netti real old. But I don't think us feel old at all. And us so happy. Matter of fact, I think this is the youngest us ever felt." /Alice Walker/
- Ancalima Anarórë
- Nem elérhető
Mondtam, és még mindig. Viszek.Ancalima Anarórë írta: Yay! )) Én tepsit szerintem tudok hozni...
- Niph
- Nem elérhető
“A gyermektársaság gyógyír a lélekre.” (Dosztojevszkij)
- Annis
- Nem elérhető
Nem kaptam cukkinit
Cserébe gondoskodok sóról
- Idhren
- Nem elérhető
Azt remélhetőleg kapunk vmennyit.
padlizsán jöhet.
és hozzon vki sót!!!
De nagy kérdés: ki hozza a tepsit???
Mert azt még nem ajánlott fel senki.
Végső esetben leviszek egyet, de az csak egy, és már így is málhásló vagyok
Vagy serpa. :cool:
- Esgal
- Nem elérhető
Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/
- Ancalima Anarórë
- Nem elérhető
- Annis
- Nem elérhető
Ha por, akkor nincs, ha zöldes trutyi, akkor van, de azt jó esetben nem látod, mert vagy zacskóban, vagy tubusban van, hogy ne romoljon meg.Ancalima Anarórë írta: Nem nagyon értek hozzá, de szerintem ez már ki van keverve, szal még azzal sem kell fáradni.
Hozzáadva 07.07.2009 00:14:23:
Öhm valami kissebb nincs?Idhren írta:
Hozzál két cukkínitAnnis írta: Nekem olyan kérdésem lenne, hogy a hennán, nemfém ékszereken és barbáros cuccokon kívül mit hozzak még? Elsősorban a főzéshez, mert holnap megyek bevásárolni, és képtelen vagyok követni a fórumot mert nagyon leköt a saját szervezői részem is és elvsztettem a fonalat... bocsi
Valaki meg hozhatna padlizsánt
- Ancalima Anarórë
- Nem elérhető
- Idhren
- Nem elérhető
Hozzál két cukkínitAnnis írta: Nekem olyan kérdésem lenne, hogy a hennán, nemfém ékszereken és barbáros cuccokon kívül mit hozzak még? Elsősorban a főzéshez, mert holnap megyek bevásárolni, és képtelen vagyok követni a fórumot mert nagyon leköt a saját szervezői részem is és elvsztettem a fonalat... bocsi
Valaki meg hozhatna padlizsánt
- Annis
- Nem elérhető
Üdv!Idhren írta:
Fúú, tök jó, kösziAncalima Anarórë írta: Most találtam itthon egy csomag hennát, amit anyámék hoztak Indiából, és anya azt mondja, neki nem kell, szal viszem.
Ja, és én szerintem nem nagyon fogom használni, mert nem bírom elviselni, ha össze vagyok kenve valamivel, még emlékeztetőket sem írok a kezemre, mint minden normális ember. Szóval ha valaki akarja használni, és még nem vett magának, akkor az érezze úgy, hogy neki viszem. Bár szerintem 35 gramm több embernek is elég.
Majd Annis kikeveri, mert ő ért hozzá :D
Tökjóóóó 35g henna nagggyon sok mintára elég
És szívesen vállalom a kikeverést, lesz nálam recept hozzá. Meg fixálót is csinálok majd és akkor tartós is lesz.
Nekem olyan kérdésem lenne, hogy a hennán, nemfém ékszereken és barbáros cuccokon kívül mit hozzak még? Elsősorban a főzéshez, mert holnap megyek bevásárolni, és képtelen vagyok követni a fórumot mert nagyon leköt a saját szervezői részem is és elvsztettem a fonalat... bocsi
- Attila
- Nem elérhető
Oh, remek. KöszönömIdhren írta: Attila: Lesz a póló, meg a henna, és plusz az az átalvető, de az nem kötelező
Ha szeretnél olyat, hozz egy csomó kacatot, amit szerinted rá lehetne aggatni egy övre, vagy hasonlóra, meg egy övet is hozz esetleg hozzá, és felkötözzük öket jól Lányoknak ez öv lesz valószínűleg. De mindenki hordhatja, ahol akarja
Illeteve minden olyan dolgot hozzatok el, ami szerintetek illik az identitásunkhoz.
Legyünk autentikus barbárok :D
- Idhren
- Nem elérhető
Ha szeretnél olyat, hozz egy csomó kacatot, amit szerinted rá lehetne aggatni egy övre, vagy hasonlóra, meg egy övet is hozz esetleg hozzá, és felkötözzük öket jól Lányoknak ez öv lesz valószínűleg. De mindenki hordhatja, ahol akarja
Illeteve minden olyan dolgot hozzatok el, ami szerintetek illik az identitásunkhoz.
Legyünk autentikus barbárok :D
- Rabyn
- Nem elérhető
Ami még fontos lehet táborba valami a fejetekre, kendő, sapka, akármi, naptej.
Én minden évben hozok pohár+tányér+evőeszközt mert jól jöhet.
Illetve egy kisebb táskát kiránduláshoz, ha megyünk.
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Attila
- Nem elérhető
- Idhren
- Nem elérhető
Fúú, tök jó, kösziAncalima Anarórë írta: Most találtam itthon egy csomag hennát, amit anyámék hoztak Indiából, és anya azt mondja, neki nem kell, szal viszem.
Ja, és én szerintem nem nagyon fogom használni, mert nem bírom elviselni, ha össze vagyok kenve valamivel, még emlékeztetőket sem írok a kezemre, mint minden normális ember. Szóval ha valaki akarja használni, és még nem vett magának, akkor az érezze úgy, hogy neki viszem. Bár szerintem 35 gramm több embernek is elég.
Majd Annis kikeveri, mert ő ért hozzá :D
Most azokon a dolgokon gondolkozom, amit mindenképp hozzatok táborba, mert nélkülük kínos lehet a dolog...
Ilyen az esőkabát, gumicsizma esetleg, és a 2 váltás melegruházat (néztem időjárást... )
Polifoam, meg pokróc, amire csapatilag tudunk ülni, feküdni, henteregni, miegymás.
Meleg pizsama
Melegre is készüljünk, fürdőruha, és barátai. (Vizipisztoly)
Akinek még van ötlete, írja be, hogy ne maradjunk tudatlanul
- Ancalima Anarórë
- Nem elérhető
- Ancalima Anarórë
- Nem elérhető
- Idhren
- Nem elérhető
Amúgy Rabyn meg Narb (meg Ryana is ) már élőben is látta, és örvendeztek vala néki
Annyira dúrva, én már jövő szerdán megyek le, és ez azt jelenti, hogy már csak 3 nap, és tábor!!!
És kb még fél életnyi elintéznivalóm van
Ja, utazás: A csütörtökön utazók közül mindenki a közös busszal jön?
Vagy van olyan, aki külön, vonattal, vagy kocsival?
Mert az érkezést úgy kéne megoldani, hogy délután 2től 3ig lenne jó, ha megérkeznétek. Előtte azért ne, mert még készülődni fogunk a fogadásotokra, utána meg már kezdődik a móka
Jóóó lesz, én érzem!!!
- Esgal
- Nem elérhető
Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/
- Hírilorn
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
Csak csöndben a szó,
csak éjben a fény,
csak elmúlásban a lét:
sebes röptű sólyommadár
a tiszta égen át.
- Ille Lórien
- Nem elérhető
"Elen síla lúmenn' omentielvo."
- Niph
- Nem elérhető
(méret az más tészta)
“A gyermektársaság gyógyír a lélekre.” (Dosztojevszkij)
- Elemmíriel Gilluin
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Tényleg szépellnek. Széplenek. Szóval szépek
"Ha majd felnövök,
azon leszek, hogy senki
ne vegye észre."
/N.B.A./
- Idhren
- Nem elérhető
Ergó csak 22 embernek kell.
De én vettem 23-at, hoztam egy plusz L-es lánypólót, hátha vkinek jobban feküdne az, meg hogy tudjunk csereberélni igény szerint, én meg elhordom a maradékot, mert teccik, és nekem mindegy, hogy S, M, vagy L Max kicsit bővebb
A fiúpólóknál sztem nem lesz gebasz
- Estel Adániel
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Kié lesz a féláras póló?
Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now
- Sen
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Nagyon jók lettek a pólók! Gratula!
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.