Humoros előadások
- Rabyn
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Énm már alapbol jót röhögtem rajta, szóval már csa be kell tnulni!!
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- sebcsaba
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
_Neo írta: Terjengenek pletykak es remhirek mindenfele... nos...
FELEJTSETEK EL, HOGY TANCOLNI FOGOK!!! DE SURGOSEN!!!
Meggyőződésem, hogy a humoros előadás egyetlen célja, hogy a Nézőközönség Nevessen Rajtunk. Ezt könnyen és gyorsan lehet elérni teljesen alkalmatlan személyek színpadra vezénylésével és táncoltatásával. Tehát táncoljunk. Tegyük magunkat nevetségessé. Ha már magunkban nem vagyunk elég röhejesek. (Szerintem azok vagyunk.)
"De hiszen Elrondot legyőztük?!?"
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- _Neo
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
FELEJTSETEK EL, HOGY TANCOLNI FOGOK!!! DE SURGOSEN!!!
"Ötszáz, bizony, dalolva ment
Lángsírba velszi bárd:
De egy se birta mondani
Hogy: éljen Eduárd. -"
- bea/mag
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
A Hc-vel kapcsolatban: Nem lehetne egyszer egy színpadi próbát egyeztetni a Feanorosokkal, NHEsekkel, hogy egyszer mi is próbálhassunk színpadon, mert az eléggé fontos lenne!
2_41 menni kéne
gyilkos-e ki megmutatja hogyan kéne élned
és nem hagy maga után mást csak egy képet
/jac/
- Léli
- Nem elérhető
És bocsi, hogy ma nem mentem ([size=9:l95ky7nw]inkább hőemelkedés-rekordot döntögettem... 37.9-el most én vezetek! [/size]). Szombaton mindenképpen ottleszek! Ha lesz pénteken próba, azt még nem garantálom. A doki szerint még jópár napig lesz hőemelkedésem... Majd akkor kiderül.
Léli
"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."
- Léli
- Nem elérhető
Gandalf írta: Igen, légyszi küldjed el őket újra, vírusmentesen! Köszi!
Próbára ma megyek.
Hát nem garantálom, hogy nem lesz benne vírus... egyébként elméletileg előbb sem volt....
Éljen! Végre valaki...
Léli
- Gandalf
- Nem elérhető
Telcontar Léli írta: Gandi: ezt pont neked kell elmondanom? Oldd meg, hogy ne kapj vírust Ery végigfuttatott egy víruskeresőt magánál, és azt mondja, az már nem találta meg. Én is végignézettem a gépem a Norton AntiVirus-sal, ő sem talált semmit...
Elküldjem újra a filékat?
Igen, légyszi küldjed el őket újra, vírusmentesen! Köszi!
Próbára ma megyek.
- Léli
- Nem elérhető
- Rabyn
- Nem elérhető
NHEsek KI NEM MEGY PRÓBÁRA MA?
Én megpróbálok ottlenni nem garantálom, hogy elmegyek, de megprobálok ottlennni!!
- Léli
- Nem elérhető
Elküldjem újra a filékat?
- Gandalf
- Nem elérhető
Telcontar Léli írta: NHE-sek!!!
Mindenki futtasson le magánál egy vírusscnat , mert Ery azt állítja, vírust kapott tőlem. Elméletileg állandó szűrő van a gépemen, de attól még lehet, hogy átcsúszott valaki a hálón...
Akkor most megnyithatom azt a fájlt, vag újból elküldöd, vírus nélkül?
- Finwe
- Nem elérhető
Sissee
Nodlee
Rabyn
Artemisz(Celebthil)
Nodlee eredetileg tudott egy termet ahol festhetnénk, de Gumipóknak olyan kéne, ahol össze is lehet rakni a cuccost, tehát valami nagyobb. Valami paravánösszerakó műhely képne Ha tud valaki ilyet szóljon!
Finwe
- Léli
- Nem elérhető
Mindenki futtasson le magánál egy vírusscnat , mert Ery azt állítja, vírust kapott tőlem. Elméletileg állandó szűrő van a gépemen, de attól még lehet, hogy átcsúszott valaki a hálón...
Léli
- Finwe
- Nem elérhető
Kicsit el vagyok tájolódva. Ezt ide kellett volna legelőször írnom. Nos, a nagy humoros előadás háttérfestéséhez már talált Nodlee egy termet és Artemisszel együtt segít a paravánfestésben, de azért még nem ártana 1-2 segítőkéz. Akinek van kis ideje kérem jelenkezzen nálam priviben
köszi
- Léli
- Nem elérhető
Most inkább nem fejtem ki a véleményem ezekkel kapcsolatban, majd talán egyszer szóban..
Röviden: Muszáj megjelenni a próbákon, mert télleg tök kevés időnk van, és nekem sincs marhára kedvem hozzá, hogy plussz x próbára elmenjek, amikor idén számomra az érettséginek fontosabbnak kéne lennie. És nekem egy próba az a próba tiszta idején túl + 1,5-2 óra minden egyes alkalommal!
MINDEN NHE-S NÉZZE MEG AZ EMILJÉT!!!
Léli
- Rabyn
- Nem elérhető
Tudjátok az a durva, fél banda betegen is eljön próbálni, és azért nem vagyunk még készen mert mások "elalusznak, nem érnek rá" stbsbt... Én is suliból jövök péntekenként, vasárnap én is fél hétkor kelek.. Fel lehet húzni több órát is!!
És jövőhét vasárnap nem lesz próba CSAK A SZÖVETSÉGNEK DE AKI ONNÉT HIÁNYZIK AZT MEGNYÚZOM ELEVENEN!!
Ja és mágvalami,tudom énsem beszéltem valami hűde hangosan (mert fáj a torkom) de legalább atrikulálni probálhatok meg!!!! ÉS HANGOSABBBAN BESZÉLNI!!
Ja és akiné szöveget látok azt szintén megnyuzom.
És mégvalami nincsen türelem..
- Prérifarkas
- Nem elérhető
Aranymag írta: Tudom, hogy már megint nem mentem, de nincs is mentségem.
Egyszerűen elaludtam... Remélem nem hiányoztam nagyon! A többi vasárnapira jövök mindenképp, de péntekire nem tudok menni!
És ne haragudjatok!
Nem lesz több vasárnap. Milyen elfoglaltságod van pénteken, amiért nem tudsz jönni? mindjárt itt a lep! utána azt csinálsz, amit akarsz, de addig elvárjuk, hogy ott legyél a próbákon.
Galadh
"what have I become, my sweetest friend? everyone I know, goes away in the end"
- _Neo
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
Most ertem haza NHE probarol es hat...
GYERTEK PROBALNI!!!
Nincs 1 honapunk a LEP-ig, viszont addigra popecnek kell lennie a darabnak. Tudom, hogy mindenkinek van 10000001 mas dolga (nekem is van: vizsgaidoszak, LEP-re halozatot osszedobni + 1eloadast, stb...), de tiszteljuk meg azzal a masikat, aki megjelenik es tudja a szoveget, hogy eljovunk!Ez csak ugy mukodik, ha mindenki akarja, mindenki csinalja!!!
szoltam
"Ötszáz, bizony, dalolva ment
Lángsírba velszi bárd:
De egy se birta mondani
Hogy: éljen Eduárd. -"
- bea/mag
- Nem elérhető
Egyszerűen elaludtam... Remélem nem hiányoztam nagyon! A többi vasárnapira jövök mindenképp, de péntekire nem tudok menni!
És ne haragudjatok!
2_41 menni kéne
/jac/
- Vénia
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
Azt hiszem Dodiee és Léli már mindent elmondott a tegnapi próbáról, meg úgy általában erről az egészről, amit érdemes (kivéve, hogy Elanor küldött tegnap SMS-t, hogy el van havazva). Annyit tennék még hozzá, hogy az a 3 alkalom, az már csak 2, mert két hét múlva szünet és 19-21-ig páran Kismaroson leszünk. 22-23-án esetleg lehet próbálni, és úgy néz ki, kénytelenek leszünk, mert utána már csak 2-án tudunk készülődés közben, szóval nagyon szeretném, ha a következő próbán (dec. 10.) mindenki ott lenne
Kérem azokat, akik már tudják az utat, hogy hozzák be a többieket is! (Beleg később jön, remélem/bízom benne/tudom, hogy ő is boldogul egyedül) Ha valakinek gondja támad, hívjon bátran: 06304079205 (most elérhető leszek, ígérem)!
Mégvalami: Kenzát ne várjátok, ha nem lesz ott 4-kor, akkor más úton érkezik.
Léli: Most direkt csak 1 felkiáltó jelet tettem
"Vajon bekerülünk-e valami regébe vagy
énekbe, fel fogják-e olvasni vaskos
könyvekből hosszú-hosszú évek múltán
is"
- Gandalf
- Nem elérhető
- Léli
- Nem elérhető
Ejnye, nép.... Ez így nem lesz jó... Igaza van Dodienak, ez így nagyon nem szép dolog... elveszitek egymás idejét! És ezt most nem csak azokra mondom, akik most nem voltak, hanem úgy általában (meg egyébként ez az NHE-re is igaz). Szedjétek össze magatokat! Muszály normálisan begyakorolni!
Könyörgöm, szedjétek össze magatokat, már csak egy hónap! (én is ezzel bíztatom magam)
Léli
- Dodiee
- Nem elérhető
- We're under the same sky
- Köszönetek: 7
De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.
- bea/mag
- Nem elérhető
Pedig mentem volna!
2_41 menni kéne
/jac/
- Beleg Cúthalion
- Nem elérhető
Hozom ma a cd-t!
Megeccer emlitem mindenkinek, ma kesni fogok, mivel 4-ig dolgozom igy csak akkor tudok elindulni.
Ja, es ma full HC-s proba lesz, nem csak Athelas.
Beleg
"Ab sagittae Ungarorum libera nos Domine!"
- Léli
- Nem elérhető
Megvan A túl sok felkiáltójellel volt gond... legközelebb figyelj rájuk!Telcontar Léli írta: azt hiszem, kicsit belenyúlok a korábbi hozzászólásodba, lehet hogy benne valami más húzta szét a topicot....
Léli
- Léli
- Nem elérhető
Éljen! :bounce:Gandalf írta: Jó hír: tudok menni vasárnap is próbára!
Igen.Gandalf írta: Ugye mindkét próba a szokásos helyen (Corvin) és időben (péntek 15 és vasárnap fél 9) lesz ezen a héten is?
Tudom, de páran (mint pl. én) nem kapták/kaptuk meg ezt, ezért elküldtem mindenkinek.Gandalf írta: (Léli: Egyébként ugyanazt a szövegkönv-változatot kaptam meg Tőled, semmi javítás nincs benne az előzőhöz képest... )
Jókérdés... elsőre az aláírásod csak eggy tipp volt... azt hiszem, kicsit belenyúlok a korábbi hozzászólásodba, lehet hogy benne valami más húzta szét a topicot....Vénia írta: Léli: Sajna nem egészen értem, hogy mi a gond az aláírásommal. Átmozgattam a sorokat, de ahogy elnézem nem sok minden változott.
Mit kéne vele pontosan csinálnom?
Léli
- Dodiee
- Nem elérhető
- We're under the same sky
- Köszönetek: 7
De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.
- gillz
- Nem elérhető
Beleg, hozol cdt, vagy még ne próbálkozzam magnóval?
need more brainz. yourz. now.
- bea/mag
- Nem elérhető
2_41 menni kéne
/jac/
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.