Humoros előadások

Több
21 éve 2 hete #156382 Írta: Prérifarkas
Prérifarkas válaszolt a következő témában: Humoros előadások

Aranymag írta: Jó, de az athelaszban pl nincs benne Elanor, és neki pl nem kell jönnie!

De gondolom az athelast nem külön próbálják... de inkább nem szólok bele.

Galadh
"what have I become, my sweetest friend? everyone I know, goes away in the end"

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 2 hete #156381 Írta: bea/mag
bea/mag válaszolt a következő témában: Humoros előadások
Jó, de az athelaszban pl nincs benne Elanor, és neki pl nem kell jönnie!

2_41 menni kéne
gyilkos-e ki megmutatja hogyan kéne élned
és nem hagy maga után mást csak egy képet
/jac/

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 2 hete #156379 Írta: Prérifarkas
Prérifarkas válaszolt a következő témában: Humoros előadások

Aranymag írta: Holnap Athelaszos próba lesz, vagy Hc-s?

A kettő ugyanaz. Az athelas a hc-n belül van ;)

Galadh
"what have I become, my sweetest friend? everyone I know, goes away in the end"

Több
21 éve 2 hete #156377 Írta: bea/mag
bea/mag válaszolt a következő témában: Humoros előadások
Holnap Athelaszos próba lesz, vagy Hc-s?

2_41 menni kéne
gyilkos-e ki megmutatja hogyan kéne élned
és nem hagy maga után mást csak egy képet
/jac/

Több
21 éve 2 hete #156331 Írta: Vénia
Vénia válaszolt a következő témában: Humoros előadások
Köszönet mindenkinek, aki hozzájárult a Hc-s próba névlistájának megszületéséhez :hello: :hello: :hello: :hello: :hello: :hello: :hello: :hello:

Léli: Sajna nem egészen értem, hogy mi a gond az aláírásommal. Átmozgattam a sorokat, de ahogy elnézem nem sok minden változott. :roll:
Mit kéne vele pontosan csinálnom?

Rabyn: Jobbulást :bounce:

"Vajon bekerülünk-e valami regébe vagy
énekbe, fel fogják-e olvasni vaskos
könyvekből hosszú-hosszú évek múltán
is"

Több
21 éve 2 hete - 21 éve 2 hete #156271 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: Humoros előadások
Jó hír: tudok menni vasárnap is próbára! 8) Ugye mindkét próba a szokásos helyen (Corvin) és időben (péntek 15 és vasárnap fél 9) lesz ezen a héten is? Le lesztek fárasztva ismét! :twisted: :twisted: :twisted:

(Léli: Egyébként ugyanazt a szövegkönv-változatot kaptam meg Tőled, semmi javítás nincs benne az előzőhöz képest... :roll: )

Több
21 éve 3 hete #156196 Írta: brokkoli
brokkoli válaszolt a következő témában: Humoros előadások
Nekem van!!! Rabyn, kell? :D Tiszta poén, ilyen sárga, és kis kék kagylók vannak rajta, úgyhogy nagyoooooooon tuti. Jah, és 39es, úgyhogy csöppet nagy az én 37es lábamra... Neked mekkora van? Mmint lábad. :D

And if I go insane, will you still let me join in with the game? /Pink Floyd/

Több
21 éve 3 hete #156191 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: Humoros előadások
Léli, hát olyan papucs kő mint a cosmopapucs.. Me nekem nincsen..

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
21 éve 3 hete #156186 Írta: Léli
Léli válaszolt a következő témában: Humoros előadások
Rabyn: Gyógyulj meg gyorsan! (Unga Bunga és Pozitív energia)!
Papucs minek kéne?

"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."

Több
21 éve 3 hete #156170 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: Humoros előadások
Üdvözletem népek!
Van egy jó s egy rossz hírem.
rosszhír: Homloküreggyulladásom van.
Jóhír: Ettől függetlenül minden próbán ottleszek! (hacsak az orvos másképp nem rendeli, de akkor meg majd inkább suliba nem megyek)

Kérdés: Nem tud nekem valaki adni egy papucsot?

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
21 éve 3 hete #156164 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: Humoros előadások

Vénia írta: Már csak Nim nevére van szükségem.

Léh Terézia

Brisa

Több
21 éve 3 hete #156156 Írta: Léli
Vénia: könyörgöm, szerkeszd át az aláírásodat, mert hazavágja az egész topicot... Köszi

Több
21 éve 3 hete #156154 Írta: Léli
Ugye senki nem felejtette el:

gillz írta: Athelas próba!

dec. 3. szerda 16:00 Ecsedi úti metró megállóban, fent találkozunk.

Szeretném, ha mindenki ottlenne. Rám ne számítsatok, keringő próbám lesz (szombaton szalagavató :) ), de ti legyetek ügyesek, meg jók, meg minden.

Léli

Több
21 éve 3 hete #156045 Írta: Vénia
Már csak Nim nevére van szükségem.
Köszönet érte Eia-nak

is"

Több
21 éve 3 hete #156039 Írta: Vénia
Már tudom Aranymag, Elanor, gillz, Beleg és Kenza nevét, de nem tudom még Léliét, Nimét, Ringét és Dodiee -ét. Holnap du. az uccsó alkalom, amíg meg kéne tudnom, mert a suliban le kell adni a listát.
Hálás lennék, ha elküldenétek egyesével, vagy csoportosan, nekem mindegy, de nagyon kéne :bounce: :cooljump: :bounce:

is"

Több
21 éve 3 hete #155437 Írta: Vénia
Hííí

A szerdai próbával kapcsolatban újfent kérném, hogy valaki írja nekem össze és küldje el (priviben, emailban, SMS-ben, ahogy tetszik) a szereplők teljes, rendes nevét hétfőre, mert a suliban le kéne adni a listát!!!!!!!
És a CD-s magnós dolog is fent áll még, szóval az is kéne.

köszke

is"

Több
21 éve 3 hete #154878 Írta: Dodiee
Dodiee válaszolt a következő témában: Humoros előadások
Léli: én ma negyed 5 kor kaptam meg az sms-ed, amit tegnap küldtél.... bocsi hogy nem mentem, de eleve akkorra értem haza...

De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.

Több
21 éve 3 hete #154865 Írta: gillz
gillz válaszolt a következő témában: Humoros előadások
Beleg: szvsz inkább a szervezési problémák csüggesztették le a létszámot (ha ma du nem jövök netre, akkor nem tudok a mai próbáról), így azért van esélyünk.

need more brainz. yourz. now.

Több
21 éve 3 hete #154864 Írta: Beleg Cúthalion
Beleg Cúthalion válaszolt a következő témában: Humoros előadások
Tovabbra is jo nekem minden szerdan, bar kicsit kesni fogok.

Egyebkent ha ilyen lesz a lelkesedes mint ma, akkor hagyjuk a francba az egeszet. Igy nem lehet szinpadra vinni semmit.

"Ab sagittae Ungarorum libera nos Domine!"

Több
21 éve 3 hete #154856 Írta: gillz
gillz válaszolt a következő témában: Humoros előadások
uff emberek (meg egyebek)

Athelas próba!

dec. 3. szerda 16:00 Ecsedi úti metró megállóban, fent találkozunk.

jelezzetek vissza lécci!

szeretettel
gillz

need more brainz. yourz. now.

Több
21 éve 3 hete #154843 Írta: Nim
Nim válaszolt a következő témában: Humoros előadások
Sziasztok!

Éppen a múzeumban vagyok, s sutyiban írok.
Jövő héten még nem tudok menni próbára, mert gyakorlaton vagyok, de utána már ráérek. Úgyhogy számíthattok rám.

Üdv
Nim

"Szigetek vagyunk, túl messze egymástól.
De akarva, mindig megláthatjuk a másik
partjait."

Több
21 éve 3 hete #154754 Írta: Beleg Cúthalion
OK, megyek, de mivel kesek, kellene a pontos cim, hogy en majd hova menjek.
4-ig jelezzetek nekem lecci akar sms utjan hogy akkor lesz-e proba vagy nem-e lesz-e proba (e) :mrgreen:

Több
21 éve 3 hete - 21 éve 3 hete #154748 Írta: Vénia
Utolsó próbálkozásom:

Akik jönnek a mai próbára, azokkal tali 4kor (16 óra) az Ecseri úti metrómegállónál fent. (jó lenne ha sietnétek, mert kutya hideg van odakint!)

Szóval ma 4kor talizunk!

is"

Több
21 éve 3 hete #154745 Írta: Vénia
Ezt is a Színművek topicba írtam, remélem ki tudtok bogarászni belőle némi infót. Kérlek jelezzetek vissza!

Vénia írta:
gillz : Ha tudod, hozd a magnót. Kösz

HA lesz próba. Mert mástól nem kaptam visszajelzést és névlistát sem. Jó lenne tudni, hogy holnap bemenjek-e a suliba, mert nem lesz tanítás és potyára nem szeretnék odamenni és gondolom, más sem!
Még este telefonon megérdeklődöm, hogy mi várható, de ha nem kapok névlistát és időpontot (?-6-ig), akkor a holnapi próba lefújva!!!

is"

Több
21 éve 3 hete #154519 Írta: Beleg Cúthalion
HC

Venia azt mondta hogy 3-tol vagy 4-tol lehetne maradni 6-ig.
En fel 5 - 5-re tudok odamenni minden szerdan, de az en jeleneteimhez sztem ez is eleg lesz.
A cd-t a heten meg nem tudom vinni mert nem megyek mar haza holnapig, de jovo hetre tudom hozni.

Beleg

Több
21 éve 4 hete #154508 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: Humoros előadások

Léli írta: Ezt azért csináltam, mert nem akarom, hogy a hangulatot itt pont ezekkel fekorbácsoljátok (mint a balrog Gandalfot)...

Na! Ne tessék vájkálni a szerelmi életünkben! :wink: :twisted: (offtopic befejezve)

A hét más napján nem próbálunk? Pedig jó lenne... :roll:

Több
21 éve 4 hete #154493 Írta: Dodiee
Dodiee válaszolt a következő témában: Humoros előadások
Nekem szerdán 3ig van órám, ha naív akarok lenni, és még haza is mennék előtte, akkor 4-1/4 5-re tudnék MAX az Ecserire érni(és akkor csak hazaugrottam ledobni a cuccom..). Viszont 7nél tovább nem tudnék maradni(a család tűrőképessége is véges..)

De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.

Több
21 éve 4 hete #154461 Írta: Léli

Vénia a Színművekbe írta: A HC-s próbákat tarthatjuk a sulimban szerdán, bár max. 18:00-ig, és az is necces picit. A hétfő ideálisabb lenne, de nem emlékszem, arra mit mondtunk. Ha jó lenne inkább az akkor írjatok, de ha nem, az se tragédia, de akkor Beleg jeleneteit egy óra alatt le kell próbálnunk. A többiek jöhetnek már háromkor.
:arrow: CD-s magnó nem nagyon van, azt hozni kéne.
:arrow: És kéne nekem legkésőbb hétfőre egy lista a szereplők becsületes nevéről, mert le kéne adni a portán. El tudná nekem valaki a teljes névsort priviben? Előre is kösz.
:arrow: Beszéljétek meg, hogy, hánykor kezdődjön a próba (most kivételesen úgy néz ki, hogy nethez tudok juni, úgyhogy hétfőn vagy legkésőbb kedden felnézek. Addigra döntsétek el, ok?!!!
:arrow: A tali az Ecseri úti metrómegállóban lesz, szóval aki megérketik, felmegy a szabadba és ott mrgáll. Én meg begyűjtöm a csapatot. Onnan kb. 10 perc busz.

Több
21 éve 4 hete #154458 Írta: Léli
Üdv!

Előszöris bizonyára észrevettétek, hogy végeztem némi módosítást a hozzászólásokon. Ezt azért csináltam, mert nem akarom, hogy a hangulatot itt pont ezekkel fekorbácsoljátok (mint a balrog Gandalfot)...

Másodszor:
NHE:
Minden vasárnap van próba 8:20 perctől a Corvinban! Felkérek mindenkit, hogy jelenjen meg a próbákon! (én is igyekszem többet nem hiányozni).

HC
Szerdán lenne próba Véniáék sulijában! Erre lelkileg mindenki készüljön fel! Mikortól érnétek rá? (a suliról bővebb infók mindjárt)

Léli

Több
21 éve 4 hete #154396 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: Humoros előadások
Borzasztóan örültem, hogy végre színpadon lehettünk, és úgy-ahogy-királyul sikerült lezavarni a próbát. Egyet viszont légyszíves mindenki tartson szem előtt: pont azért kell tök komolyan venni a dolgot, mert rohadtul kevés időnk van az előadásig. Nem tudok mást mondani, muszáj ott lenni a hétvégi melón, mer' ha nem, lebőgés/lefújás lesz a vége, az pedig véleményem szerint most senkinek sem esne jól... Főleg a lefújás nem: én pölö marha lelkes vagyok. És legyünk kicsit tekintettel egymásra is, ha már jóbarátok vagyunk. Vagy mi.

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.501 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére